- 21 Aralık 2016
- 9.032
- 41.400
- 548
Canım henüz yapmadım ama bugün hep sancım vardı şuan hastanedeyim nst çekiliyor
Yaaaa cok heycanliiiiiiiiCanım henüz yapmadım ama bugün hep sancım vardı şuan hastanedeyim nst çekiliyor
Sağlıkla sıhhatle kucağına al inşallah .Canım henüz yapmadım ama bugün hep sancım vardı şuan hastanedeyim nst çekiliyor
Dua edin canımYaaaa cok heycanliiiiiiii
Sağlıkla sıhhatle kucağına al inşallah .
Yorma kendini dikkat et.
Ben kafasını iyice hissedebiliyorum
Ne yaptın canım?Canım henüz yapmadım ama bugün hep sancım vardı şuan hastanedeyim nst çekiliyor
Öğlen kaçmış gibi ama akşam.toparlamissin canimBen de menüyü yazayım:
Kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
Yarım dilim ekmek
1 üçgen peynir
2 tam ceviz
Latte
Öğlen
Sucuk-ekmek
3-4 tatlı kaşığı irmik helvası
Akşam
1 kase yoğurt
1 paket form bisküvi
1 salatalık
Birkaç çilek
Kahve hakkımı saklı tutuyorum :)
Şimdi nasılsın canım.Canım henüz yapmadım ama bugün hep sancım vardı şuan hastanedeyim nst çekiliyor
Sen nasılsın canım ????
Allah yardımcın olsun canım.Kızlar şimdilik eve geldim yarın sabah aç karnına gel dedi doktorum duruma göre ya sezeryana alacak yada iğne yapacak ama ben kendimi hiç hazır hissetmiyorum başım çatlıyor
Canım sezeryanda olsa erken değil mi?Kızlar şimdilik eve geldim yarın sabah aç karnına gel dedi doktorum duruma göre ya sezeryana alacak yada iğne yapacak ama ben kendimi hiç hazır hissetmiyorum başım çatlıyor
Canım benim rahim duvarı çok incelmiş yırtılma tehlikesi var o yüzden sürekli kontrol altındayız 2.doğumda 37+3te alındı doktor çok geç bile kalmışız Allah korumuş dedi o yüzden bunda doktorda çok temkinli davranıyorCanım sezeryanda olsa erken değil mi?
Senin yada bebegin hayatı tehlikesi mi var ki?
Şimdi Hatırladım.canim yazmıştın.Canım benim rahim duvarı çok incelmiş yırtılma tehlikesi var o yüzden sürekli kontrol altındayız 2.doğumda 37+3te alındı doktor çok geç bile kalmışız Allah korumuş dedi o yüzden bunda doktorda çok temkinli davranıyor
Amin canım inşallah sende sürekli duamdasın rabbim ikimizede sağlıklı hayırlı doğum nasip etsinŞimdi Hatırladım.canim yazmıştın.
Devamlı kontrol de olman gerekiyor.
Doktorun ne güzel ilgili biriymiş.
Bebisin de güzellikle hayırla bereketiyle gelsin
Kuzum.uyuyamadin mi bu saatte halaAmin canım inşallah sende sürekli duamdasın rabbim ikimizede sağlıklı hayırlı doğum nasip etsin
İyiyim canım şükür.Elhamdülillah iyiyim.
Bende kızımın gelmesini bekliyorum.
Cok agirlastim.
Sen de hoşgeldin.
Hep okuyorum ama öyle bı usengeclik var ki şu sıralar uzerimde .
Cevap yazmaya bile mecalim yok
Sen nasilsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?