Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

ah canım benim .
adam haklı .
benim adam da aynı şeyleri yapardı.

Allah kimseye muhtaç etmesin .
ben kendim yapıyorum tv değiştirme işini. kablo , anten bağlama işini eşimden daha iyi yaparım . böyle şeylere merakım çocukluktan var . prizleri vs leri ben tamir ederdim evde.
en sevdiğim şeyler

anten kablosunu bağlamak çok basit bir işlem . bunun için elektrikçi getirmeye değmez ki.

youtube den bakmalısın .
çok kolay canım benim .
temassızlık olmuştur bağlama kısmında.

Maşallah 10 parmağında 20 marifet kız ona da mı el attın aferin sana

Canım duvarda tüm uydu kablolarının geçtiği bir yer var, oradaki kablolarda sorun var. Daha önce de salına geçerken aynı sorunu yaşamıştık ama yapmıştı. Bunda olmadı. Bakalım inşallah usta getirip evin tüm uydu problemini yaptirir.

Bende yaparım tamir işlerini, çok elektrik işinden anlamam ama kendi isimi kendim görürüm. Akşam bende uğraştım bu kablolarla ama olmadı.

o zaman belki kablolar eskidi . içindeki kablolarda temassızlık var . daha önce de yaşamışsınız .
sen de uğraşmışsın . yeni kablo mu lazım bilemedim .
bizim de sorunlu . sürekli el atmak gerekiyor . koltuğun arkasında tv pirizi. çocuklar sürekli değiyor . koltuğu ittiriyor . temassızlık oluyor .
kablolar da eskidi artık 13-14 yıllık .
bi değişim gerekiyor bize de ama erteliyoruz .
belki yeni tv lerde ya da ileride böyle kablolara da gerek duyulmayacak . çok gereksiz bi şey .
bi zamanlar resever vardı. kocaman kutu. uydu için . onlar yok artık mesela. tv de küçücük bi şey var

bizim binanın merkezi . tv pirizine takınca kabloyu görüntü alınıyor .
sizin de öyle sanıyorum .

Bizimki de merkezi.
Odadaki tüm uydu kablolarının geçtiği böyle bir yer var. Yukarıdan uydu geliyor nurdan odalara dağılıyor. Sorun buradaki kablolarda canım.

Eklentiler

• IMG_20190514_115306.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 31
canim boyle problemler olouyor bizim de yatak odasindaki uydu gririsnde problem vardi esim bir alet takti o sekilde duzeldi esler aslinda o an is olmayinca kiziyorlar ve bizi sucluyorlar aslinda yle yapmak istemiyorlar ama anlik sinir diyelim ona biz
Canım susamlı miydi ?
Üstündeki susam da yakıyor.
az susm vardi cnm aslinda susam yakar direk simit falan yiyemem ama mayali mi etkiledi ya da beyz ekmek seklinde yemiorrum hic o mu bilemedim bakalim
Ay ben en cok elektrik supurgesi icin oyle bisey dusunuyorum canim kablosuz ve sadece elimize aldgimiz cok guclu bir elektirik supurgesi olsa super olacak

aslında bi reklam dönüyor ada . ben de baktım da baya pahalı bi şey ama dediğin gibi bi şey . çok güçlü. dysoonn marka

https://www.mediamarkt.com.tr/tr/pr...6Hay1o6WlrnxbU6aWgafSCLrx43VYsLIaAkFHEALw_wcB Canım bu markanın ki tam aradığım özellikler var. Çok çok iyi.
Ama fiyatı da çok çok iyi. Burada biraz pahalı ama en uygun sitede 3 bin civarı. Ama ömürlük kullanılan bir şeymiş.

Kizlar bugun 1.5 saat kadar yurudum suszluktan agzim yuzum kaydi valla ama yurumesem olmuyor ramzan benim metoya pek yaramiyor cnku aksam yedgim icin yiyip yattigim icin sanirsam anca yurumem falan lazim
Ne güzel sporunu yapabiliyorsan ben sadece ev koşuşturması içindeyim birde benimde metom durdu resmen babada spor şart ana gücüm yok su aralar
Bol bol finlen cnm fırsat buldukça eltim dogum yaptığımda uykun yoksa bile uzan dinlen diyordu iyi geliyor
Çok doğru uyku kalitesini bozuyor tel tv uykumuz geldiği anda uyumak gerekliymis fırsat varsa tabiki
Cnm bnm kim bilir nasıl uykusuz güçsüz kaldin uykuyu sevmesende dinlenme şart enerjinin yerinde olması için
Geçmiş olsun cnm hasta hasta çalışmakta zor Allah kolaylık versin
Kizlar iftarda kahvaltilik yedik birz fazla yedim diye dusunuyorum peynir zeytin domates salatalik pide bal ve tereyagi yedim
Normal zamanlarda bu kadar çeşit un ya sana fazla gelmiştir cnm abartmamissindir bence
Cnm gozumuz aydın olsun Allah analı babalı büyütsün ins.Çok sevindim sağlıkla doğmuş,güzel bir günde doğmuş maşallah kilosuda iyi vatana millete ve sizlere hayırlı evlat olsun inşallah bol bol sütun olsun
Ben de simdi dukan in icecegini yaptim dukan birasi iciyorum
Daha önce ictigim ve beğenmediğim bir içecek şifa olsun inş.
Kizlar oruc tutanlara ozellikle tavsiyemdir gunde bir soda icin muhakkak maden suyu yani artikim ben bilmem aradaki ayrimi ama icin siz icinn
Bu aksam icecegim inş.unutmazsam
Maşallah subhanallah adıyla yaşasın sırma saçlı zeynepcik
Baya sıcak olmuş cnm bugün burası esiyor yelekle geziyorum evde oruçluyken de bir üşüme geliyor zaten
Midem yaniyor bugun kizlar sanirim pide yakiyor esimi de yakiyordu midesini tadi cok lezzetli ancak sanirim mayadan dolayi yaniyor
Maya ve gluten benimde modemi yakıyor çok yediysem
Ah cnm ya benimde çok basıma gelirdi uydu bozulması inş.hallolur bugün TV olmayınca da insan çok sıkılıyor ,evde birşey bozulmasın zaten eşime söylemeye cekinirim ya kızar ya umursamaz bende az buçuk tamirci
Kendi kendimizin tamircisi olduk saka maka :)
aslında bi reklam dönüyor ada . ben de baktım da baya pahalı bi şey ama dediğin gibi bi şey . çok güçlü. dysoonn marka
Dun sağlık ocagindaydim kizin sonuçlarını almak için hemşire dyson yetkilileri arıyordu bize omurluk demişlerdi satarken fiyordu çekme yeri kırılmış supurgesinin iyi arastirinda yine gerçi sans bu işler ben çok sanssizim elektronik esyada

Kizlar cok sagolun ama sahurda kacirdim malesef ( 2 ince lavas+ 2 adet cigkofte+1 tost+1 yumurta+3 ceviz+ 2 günkurusu + 2 parmak kadar kdayıf( ama bugun iftarda dengelicem dunku iftarim da iyiydi. Simdi de yuruyuse ciktim en az 5000 adim aticam
Evet kaçmış ama tüm gün sen onu yakmışsındır iftarı iyi ayarladıysan sorun olmaz diye düşünüyorum

Bende tüm gün yediklerimi yazayım
Sahur
1 dilim sucuk
1 yudum ekmek
Yarım yeşil biber
2 dilim domates
1 dilim salatalık
3 zeytin

Saat 8:00
Birkaç tane dut

Saat 10:00
1 kase çorba

Saat 12:00
Tadımlık ekmek kadayıflı algida dondurması

1 soda
1 fincan sade nescafe
2-3 tane çubuk kraker

Saat 14 :00
1 kase çorba
1 kase makarna üzerine 1 kasik çiriş otu

1 fincan sade nescafe

İftar
1 kase kısır (az bulgur bol bol yeşillik)

Saat 22:00
1 dilim ıslak kek
1 sade soda

İftar
Bir hurma
Bir tabak yeşil fasulye (çok özlemişim doyasıya yedim)
3 kaşık pirinç pilavı
1 kase cacık

Türk kahvesi
1 eti hosbes
Nedense ben hiç özlemedim şu taze fasulyeyi küçükken kendi bahçemiz vardı kendimiz taze fasulye ekerdik tüm yaz annem çok pişirirdi kış içinde birsürü konserve yapardı muhakkak her haftada pişirirdi usandırdı bizi çok kızardım yinemi taze fasulye derdim meğer yokluktanmış şimdi anlıyorum ama yinede çok sevmem yemeklik olsun diye yaparım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…