Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Ayy canim cok yeyince demekki bunaltmis
Kaymakamları bağ evinde bahcede var. Daha 2 sene oldu bana evi yapali bag bahve isi. Bizim oralarda 8. Ayin sonuna dogru oluyor ekip sebzeler. O zaman gidip bende kislik hazirligimi ve kaynanamlarin kislik.hazirligini yapiyirum. Fasulye de buzluga atmistim 5 paket. Kis biyunca 5 kez yeyince sikmadi.

Esim komserve sevmiyor, ondan bende biraz soteleyip buzluga atiyorum

Kurutmasini da yaptim ama sevmedik. Bir daha yaomayacagim kurutmalık fasulye patlican.

Esim yarina misafir davet etmis.
Bana sormadan davet etmis sinir oldum.
Cunku ben ramazanda misafiri regl oldugum donem aliyorum, cunku hazırlığı daha komay yapiyorum ve en onemli yemeklerin tadina bakabiliyorum.

Yarina hazirlik olarak simdi gelin pastasi yaptim.

Menum soyle olacak

Mercimek corba
Karnıyarık
Tavuklu pilav
İçli köfte
Salata.

Canım o zamanlar dolabımız nofrost değildi eski tip dolaptı şimdiki gibi olsa belki böyle olmazdı mecburen konserve yapılıyordu hem sen 5 tane koymuşsun o neki annem 20 taneden az yapmazdı

Sana sormadan davet etmesi iyi olmamış ama sen sinirini bozma Allah rızası için yap söylenmeki sevabı kaçmasın bide pilavı bence sade yap hem kırmızı et hem tavuk olmasın farklı protein grupları olunca uyumsuz oluyor zaten karnıyarık ve içli köftede et var bide tavuk olmasın gelin pastasını çok severim ellerine sağlık şimdiden afiyet olsun

Ya bende zengin gorunsun diye tavuklu yapacaktım.
Tamam o zaman öyle yapayım, tavuk başlamakla da hiç ugrasmayayim.

Aslında misafir geldiğinde ortada meze tarzı şeyleri de yaparım mutlaka ama bu aile yemiyor. Barbunya pilaki, tarotor felan. Ondan böyle etli oldu menüde.

Yeterince zengin görünüyor zaten sanki kendi evlerinde sürekli içli köfte mi yiyorlar boşver tavukla uğraşma gayet güzel olmuş ramazanda yoğurtlu şeyler iyi oluyor yanına cacık yapabilirsin karnıyarık yanında güzel olur

Ben bu sene iftara hiç misafir almayı düşünmüyorum kvye bile gelin demeye niyetim yok o çağırırsa giderim afiyetlede yerim zaten kendi yemeğimi bile zor yapar oldum
Evet canım alma bu sene, stres yorar seni. Temizliği yemeği uğraş istiyor. İnşallah bundan sonraki seneler alirsin

Sahuru bu saatte yaptım. Gece kalkmamak için.

Çeyrek somun ekmek içini çıkartıp, bol köy peyniri ve 2 dilim domatesle tost yapıp yedim. Tadı damağımda kaldı.
Yarım da elma yedim.
ay ben de kaşarlı domatesli tostu çoook severim .

gözlemeyi de öyle yapınca eşim çok seviyor .
içine kaşar domates doğrayıp yapıyorum . onu da tavsiye ederim .

dün akşam yemeğim . ıspanaklı, mantarlı , domatesli 1 yumurtalı olmet

1 büyük krep içine 2 tatlı kaşığı fıstık ezmesi, 4-5 çilek doğradım . sardım yedim . offf . çok iyi geldi

1 galetayı harnup pekmezine bandım yedim .
15 tane çilek . çok tatlanmıştı . iyi geldi

tatlı krizim tuttu dün . adet bitiyor ama kriz anca geldi.

merhaba hanımlar bende şöyle bayrama kadar 3-4 kilo versem ne güzel olur bugün başladım bakalım oruç tutamıyorum tansiyon hastasıyım. aranızda beni de alırmısınız?
35 yaşındayım 61 kiloyum (tekrar tartılır yazarım)
boyum 1.53 iki kızım var çalışan anneyim spor da yapamıyorum.

evet cnm iste olanlarin fiyati boyle olunca alamadim ama eksiklerim ya da onceliklerim biteree alablirim diye dusunuyorum
Kızlar anca alıntıları cevaplayabildim 20 sayfa okudum yine çıkıyorum sonra gelirim yine
canim ramazanda benim de meto duruyor kesinlikle yuruyis yaomasam az yesem bile bitiyor yani benim icin bu arada razandan snra sen mutlaka ara ogunlu az ama sk beslenmeye gec senle bizim meto ayni cnku
afiyet oksun cnm iyi gtmissin ama islak keki tercih etmemeye calis ozellikle aksam saatlerinde
suanda taze fasulye luks oldu kizlar kilosu gayet pahali
cnim menun gayet guzel olmus bnde genelde regl olumca cagiririm ama bizim oyle tanidio yok o nedenle gelen gden yok oek ramazanda biz dun gttik arkadasa onlarin 2 cocugu var diye pek gelemiyorlar bize
Ben bu sene iftara hiç misafir almayı düşünmüyorum kvye bile gelin demeye niyetim yok o çağırırsa giderim afiyetlede yerim zaten kendi yemeğimi bile zor yapar oldum
Cnim benim alma zaten 3 cocuklar biri bebek cok zor sen kim cagirdi ona git bnce

Hosgeldin aramiza

Hoşgeldiniz
3 haftada 3-4 kilo zor ama, başlamak gerek bir yerden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…