Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Ramazan gecsinde tutmayin beni gelsin detokslar,sporlar gitsin kilocuklar

Eline sağlık cnm super olmuş tebrikler kizlar
rica ederim cnimmm hadi bakalim seytanin bacagi kirilsin
çok uzağa kaçamadın hamilelikten sonra izini buldum sayende çok güzel insanlar buldum arkamdanda pamuğu getirdim teşekkür ederim canım benim

Kuzum gaza mı geldin yoksa gözünümü korkuttum
sen iyiki geldin cnim yaa iyiki tanidim sizi ben cok mutluyum asil
Cnm çok pis gaza gelirim
Gecen senelerde ada,sen ben şok diyetler deniyorduk sonuç başarısız tamam bunu daha yapmayalim diyorduk 5te5 diyetini hatırlıyor musun :)))
Yaaa ne gunlerdi dimi ben 5 te 5 yapmadim sizinle isvec grubundaydik ama o diyeti bliorim

Cnm çok pis gaza gelirim
Gecen senelerde ada,sen ben şok diyetler deniyorduk sonuç başarısız tamam bunu daha yapmayalim diyorduk 5te5 diyetini hatırlıyor musun :)))
Senin geldiğin dönem ben burda yoktum ama ara ara uğradığımda gördüğüm pambikabla diye biri vardı o sen miydin acaba?

Kahvaltı
1 yumurtalı.menemen
Yarım dilim. Ekmek

Ara
Yarım alma

Öğlen
Kabak yoğurt

Akşam
1 lahmacun
Bir kaç dilim karpuz
Yarım haşlanmış mısır

Bugün yorucu bir gündü. Ayaklarım zonkluyor şu an.
Evi temizledim sil supur, balkon yıkadım, çamaşır yıkadım astım, kızı parka götürdüm, geldim iftar hazırlığı yaptım. Yemekten sonra markete gittik, yarınki misafir için eksikleri aldik, eve gelince onları yerleştir, yarın için tatlı yaptım derken yoruldum baya.

İyi geceler herkese

Maşallah sende dünyanın işini yapmışsın bende 1. çocuğu emzir altını üstünü değiştir 2. Çocuğu besle altını üstünü değiştir 3.çocuğun kahvaltısı yaptır üstünü değiştir yemek yap mutfak topla baştan başla aynı şekilde çocukların altını üstünü değiştir öğlenlik besle eşya hazırla Öğle geçti sonra avm dönüşte market eve gel çocukları sırayla yıka iftar hazırlığı makarna salata tarator yaptım yemeğin yanına iftardan sonra çay faslı sırayla çocukları uyut ancak mutfağı topladım çok yoruldum şimdi duş alıp yatacam birazdan yine sahur vakti gelecek sözde tatil günü bir tek bana tatil yokmuş gibi geliyor 7 de mesaim başlıyor evi süpürecektim balkon yıkayacaktım onlar kaldı ayaklarımın altı acıyor eve gelip baksan ortada hiçbir iş yok

Senin geldiğin dönem ben burda yoktum ama ara ara uğradığımda gördüğüm pambikabla diye biri vardı o sen miydin acaba?
Ay evet bendim cnm :)
@Pamuk92 canım sen 92 doğumlu musun merak ettim :)
86 lıyım cnm 20 nisan doğum günümü yasimi çok seviyorum
85 li sanırım.canim. öyle hatırlıyorum.
Yasitiz cnm 86
Evet ben de 30’dan sonrasını çok sevdim
Bende bende çok sevdim 30 lari dinginlik sabir şükür çöktü üzerime bugunume şükürler olsun
kısa doğru ayrı maasimda geliyor inşallah çocuklara yararlı olarak kullanmayı düşünüyorum ev masrafları düştükten sonra sabir herşeyin ilacı
Cnm baya yorulmussun ne güzel misafir agirliyacaksin Allah kabul etsin ramazan paylaşmak demek bereket demek evim musaid olsa Rabbim kalbimi biliyor misafir agarlamayi çok severim inşallah o günlerde gelecek
Sende baya yorulmussun cnm sırtın agrimustir eminim çocuklarla uğraşı tam bir yorgunluk oluyor hele aglamalari bütün enerjiyi alıyor üstesinden gelirsin sen Allahın izniyle bende sil supur yaptım hep bu hafta bugün bakıyorum da yine toz içinde her yer batıyor gözüme önümüzdeki hafta elimde bezle geçer gunlerim Rabbim sıhhat verişinde yaparız mecbur yaşıyoruz içinde

Aksam dışarda yedik ne iyi geldi anlatamam bulaşık çıkmadı yemek yapmadım çayımı kahvemi de içip geldim çok şükür
İncecik cop sis,yufka ekmek ve mezelerden yedim mezeler hafifti zaten eve gelince de kahve ve burma tatlı yedim biraz ağar oldu ama önümüzdeki hafta dengelerim inş.

Ne maaşı anlamadım?
Tam da bugün konuşmuştuk bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…