saat 2 ile 5 arası kızımın göterisi vardı.Canım çok erken değil mi ya tez canlılıktan böyle yapıyorsun iş bitsin olayındasın menünde neler vardı yazdın sanırım ama hatırlamıyorum aratma bana şimdi
Hayırlısı olsun canım.Kızlar slm
Esim evde yine anlasamadilar o yüzden gelemiyorum bilginize
Kilo bildirimi yapayım geç oldu ama
Basl. Tarihi : kasım 2018
Basl. Kilo : 92
Boy : 158 cm
Hedef : 65
İlk hedef : 76
Gecen Hafta : 77.7
Güncel Kilo : 76.8
Fark :900 gr
Yüzde : - 988gr
Diyet spor yok
Her gün ne yapilacak derdi çok sıkıyor beni malum esimde evde öğlende hazırlıyorum eşime bugünde etli turlu yaptım dünden dolma car 2 tane esimle ben yiyoruz zaten cacık yaparım belki@Pamuk92 canım gurmelik pek yoktur bende. Hatta koyun kuzu dana etini bile farketmem, tavuğu farkederim bir o da renginden
Ama yemekleri çeşitli yapmaya çalışıyorum. Yani bir masada 2 den fazla çeşit değil de, haftada 2-3 çeşit.
Zaten yaptığım yemekler 2 gün yenecek kadar oluyor, malum 2 kişiyiz (kızım iştahsız pek yemez) 4 tabak oluyor yaptığım yemeklerde. Bazen eşim 2. Tabağı istiyor, yarına da kalsın az ye diyorum
Sesli guldum cnm gelin arabasından bos dağıtılan zarflar gibiA aaadddaaa bugün tartılmadım ama Çarşamba günü aynıydı kilom. Sen beni aynı yaz. Zaten verdim ya da aldımsa kim yüzde hesaplayacak şimdi
Bugün işyerinde bir anket dağıttılar memnuniyet anketi. Kapalı zarfta veriyor herkes. Memura dedim isimsiz değil mi bunlar?
Evet dedi.
Al o zaman dedim zarfı kapattım bomboş verdim anketi
Kim uğraşacak yahu o kadar işin gücün arasında
Tskler cnmHayırlısı olsun canım.
Kilolar gayet güzel gidiyor
Ellerine sağlık canım kızın gösterisi kısmını şimdi okuyunca hatırladım gösteri nasıl geçti kimbilir nasıl güzeldir onlarsaat 2 ile 5 arası kızımın göterisi vardı.
pirinci ıslatmadım
gelince yaptim .
firinda yemekler.
pilav da ağır ağir pisiyor.
Ayy canım benim hiç öyle düşünmedim sen rahat ol.Her gün ne yapilacak derdi çok sıkıyor beni malum esimde evde öğlende hazırlıyorum eşime bugünde etli turlu yaptım dünden dolma car 2 tane esimle ben yiyoruz zaten cacık yaparım belki
Sesli guldum cnm gelin arabasından bos dağıtılan zarflar gibi
Tskler cnm
Yanlış anlama bazen uzun uzun yazdıklarını okuyup uzun uzun kendimden ornek vermek istiyorum farklı hayat farklı tecrübe diye ne yazıkki fırsatım hic olmuyor eşimmesaili ise başlayınca artik yazarım
Ben bu gruba ilk geldiğimde A aaadddaaa ile N nnnadal arasında rekabet vardı. Böyle tatlı tatlı atışıyorlardı. Hatta hiç unutmuyorum yüzde hesaplamasından ben seni geçtim yarışı oldu. O diyor sen yanlış hesapladın ama hadi sana hediyem olsun öteki diyor asıl sen yanlış hesapladın bak yüzde şöyle şöyle hesaplanır sen kendini kandır
Ben bu gruba ilk geldiğimde A aaadddaaa ile N nnnadal arasında rekabet vardı. Böyle tatlı tatlı atışıyorlardı. Hatta hiç unutmuyorum yüzde hesaplamasından ben seni geçtim yarışı oldu. O diyor sen yanlış hesapladın ama hadi sana hediyem olsun öteki diyor asıl sen yanlış hesapladın bak yüzde şöyle şöyle hesaplanır 1sen kendini kandır
Abovv dedim nasıl eğlenerek zayıflama grubu burası resmen kavga ediyorlar. İnşallah kimse bana bulaşmaz demiştim
Eğlendiğinizi sonradan sizi tanıyınca anladımne güzel işte eğlenerek zayıflıyormuşuz sonrasında sınır tanımadan şiştim şimdi de serumla yarışıp Pamuk92 ye yetişecem
Ayyy canim biz nadalla baska gruptan tanisiyorduk sonra o beni buldu dimi kizzz bu grupta. Cidden egleniyorz zayen sadece zayiflama sorunlari cozmeden temeline inmeden olmaz ki dimi amaaaBen bu gruba ilk geldiğimde A aaadddaaa ile N nnnadal arasında rekabet vardı. Böyle tatlı tatlı atışıyorlardı. Hatta hiç unutmuyorum yüzde hesaplamasından ben seni geçtim yarışı oldu. O diyor sen yanlış hesapladın ama hadi sana hediyem olsun öteki diyor asıl sen yanlış hesapladın bak yüzde şöyle şöyle hesaplanır sen kendini kandır
Abovv dedim nasıl eğlenerek zayıflama grubu burası resmen kavga ediyorlar. İnşallah kimse bana bulaşmaz demiştim
Ramazan gecsinde tutmayin benine güzel işte eğlenerek zayıflıyormuşuz sonrasında sınır tanımadan şiştim şimdi de serumla yarışıp Pamuk92 ye yetişecem
Eline sağlık cnm super olmuş tebrikler kizlarEVET SEVGILI ARKADASLAR BU HAFTAKI ZAYIFLAMA LISTEMIZ ASAGIDAKI GIBIDIR
1. PAMUK92
2. NNNADAL
3.SERSUM
SABIT KALANLARIMIZ
1. HAYALHATUN
2.DEMIRLEKE
3.AAADDDAAA
SON IKI ARKADAS KORUMADADIR BILGILERINIZE
çok uzağa kaçamadın hamilelikten sonra izini buldum sayende çok güzel insanlar buldum arkamdanda pamuğu getirdimAyyy canim biz nadalla baska gruptan tanisiyorduk sonra o beni buldu dimi kizzz bu grupta. Cidden egleniyorz zayen sadece zayiflama sorunlari cozmeden temeline inmeden olmaz ki dimi amaaa
Kuzum gaza mı geldin yoksa gözünümü korkuttumRamazan gecsinde tutmayin benigelsin detokslar,sporlar gitsin kilocuklar
Eline sağlık cnm super olmuş tebrikler kizlar
Cnm çok pis gaza gelirimçok uzağa kaçamadın hamilelikten sonra izini buldum sayende çok güzel insanlar buldum arkamdanda pamuğu getirdimteşekkür ederim canım benim
Kuzum gaza mı geldin yoksa gözünümü korkuttum
Benim tartı almam lazım alınca bildirim yapabilirim.Evet o zaman listeyi yapimizole gelmedin cnim suspushanimcim cnim sen de bildrim yapmadin saniyorum
sağ ol pamuk cum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?