canım yaaa. resim de atsan ya .ben çok merak ederim böyle şeyleri ve çok severim .hayir kuzum sabahtan hepsini getiriyorlar ben de gun icinde tuketiyorum az once geldi mesela kahvlatimi yaptim ara ogunu ve ogle yemegini yanima aldim yemegi mikrodalgada direk isistabliyoreun her gun bu sekilde sabah erkenden geliyor
Ayy sereumcum evet toplamda bir hafta oldu eve geldigorumcem de ankarada bu sekilde zayifladi cok diyetisyene gtti ama 2 ayda bu sekilde 10 kg vermisti simdi ben 24 gunluk bir paket aldim canim 1140 tl idi 4 paketi hediye bunun nerdeyse 1 ay benim icim ueterli bir sure
Haşladıktan sonra domates sarımsak çiğden mi konuyor canımEki Görüntüle 2277616
yukarıdaki çiğ hali
bol su ile haşlanıyor . zeytin yağı sarımsak ve domates rendesi ile salatası oluyor
Eki Görüntüle 2277617
Öğlende beyaz peynir eksik yanına çok iyi gidiyor akşamki salatanın yanında da beyaz peynir güzel olur ayy ben bu ara peynir canavarı oldumbu sabah yediklerim
4 kaşık yoğurt ve 4 dilim karpuz ile smootthi
3 ü 1 arada nescayyfe
öğlen
7-8 üçgen dilim karpuz
2 domates
yarım somon ekmek
akşam için planım .
deniz börülcesi salatası.
1-2 galeta
ne yalan soylim arada viseyler yemene sevndim az az ve sk sk yersen eger bnce sana daha iyi gelecek cok inaniyorumGünaydın kızlar nasılsınız,
Biz annemlerdeyiz bu hafta sonuna kadar,
Okullar bitti sayılır, kızımı havuza yazdirmadan annemde vakit geçirmek istedim iyi geldi çocuklar içinde sürekli dışarda parkta stres atıyorlar babamın bakkalı parkın karşısında evin ustu bakkal geç saate kadar disardayiz sürekli in çık hareket halindeyiz yinede yediklerime dikkat edemiyorum 2 öğün yiyorum ama aralarda cayin yaninda abur cuburlar yiyorum annem sürekli kenardan köşeden birşeyler çıkarıyor yiyorum bende umarım bu hareketlilikte yakiyorumdur kilo aldım gibide hissediyorum eczane var yanımızda ama tartilmicam disari kıyafetleri ile fazla çıkarım ben diğer hafta bildirim yapabilirim netim çok az görüşmek üzere haftaya insallah
evet cnm sk sk resim atacagim hem diyet yapanlar da porsiyonlar icin fikir verir cidden diyet yapsam da cok yiuormusum cnim oysaki hic farkinda degilimcanım yaaa. resim de atsan ya .ben çok merak ederim böyle şeyleri ve çok severim .
meğer çok yiyormuşsum diyorsun .
demek ki aç kalarak kilo veremiyorum dediğinde yanılıyormuşsun . yani meto duruyor diyordun ya. öyle düşündüm bi an .
bayikirim peynire sanirim asla vazgecemeyecegim seyler arasindaÖğlende beyaz peynir eksik yanına çok iyi gidiyor akşamki salatanın yanında da beyaz peynir güzel olur ayy ben bu ara peynir canavarı oldum
evet . tuzlu bi bitki. deniz kenarına yakın yetişiyor .Haşladıktan sonra domates sarımsak çiğden mi konuyor canım
bu resimde salca ya da pulbiber kullanmış . ben resim çekersem atarım . görsellerde benim yaptığım gibi bulamadım .Haşladıktan sonra domates sarımsak çiğden mi konuyor canım
aslında peynir var ama almayı unutuyorum . gelirken 3 kilo cunda sepet aldı eşim . araçla geldiği için yiyecekleri o getirdi . dolaba koydu.Öğlende beyaz peynir eksik yanına çok iyi gidiyor akşamki salatanın yanında da beyaz peynir güzel olur ayy ben bu ara peynir canavarı oldum
Ben sizin su lor peynirinden istiyorum cok cnim sadece balikesir de mi bulablirim bir de ismi neydi kiaslında peynir var ama almayı unutuyorum . gelirken 3 kilo cunda sepet aldı eşim . araçla geldiği için yiyecekleri o getirdi . dolaba koydu.
1 kilo da örgü peyniri var buzlukta.
ama bu ara canım istemiyor pek . ekmek yemeye alıştım bu ara. peynir yiyip ekmeği azaltayım artık .
Çok güzel canım..Harika birşey hazır yemek gelmesi..hayir kuzum sabahtan hepsini getiriyorlar ben de gun icinde tuketiyorum az once geldi mesela kahvlatimi yaptim ara ogunu ve ogle yemegini yanima aldim yemegi mikrodalgada direk isistabliyoreun her gun bu sekilde sabah erkenden geliyor
Ayy sereumcum evet toplamda bir hafta oldu eve geldigorumcem de ankarada bu sekilde zayifladi cok diyetisyene gtti ama 2 ayda bu sekilde 10 kg vermisti simdi ben 24 gunluk bir paket aldim canim 1140 tl idi 4 paketi hediye bunun nerdeyse 1 ay benim icim ueterli bir sure
Afiyet olsun çok güzel...Bu da benim kahvaltı tabagim.
Diyetisyene cekmisken buraya da atayım.
İyi tatiller canım anneciğinle bol bol vakit geçir tabii..Günaydın kızlar nasılsınız,
Biz annemlerdeyiz bu hafta sonuna kadar,
Okullar bitti sayılır, kızımı havuza yazdirmadan annemde vakit geçirmek istedim iyi geldi çocuklar içinde sürekli dışarda parkta stres atıyorlar babamın bakkalı parkın karşısında evin ustu bakkal geç saate kadar disardayiz sürekli in çık hareket halindeyiz yinede yediklerime dikkat edemiyorum 2 öğün yiyorum ama aralarda cayin yaninda abur cuburlar yiyorum annem sürekli kenardan köşeden birşeyler çıkarıyor yiyorum bende umarım bu hareketlilikte yakiyorumdur kilo aldım gibide hissediyorum eczane var yanımızda ama tartilmicam disari kıyafetleri ile fazla çıkarım ben diğer hafta bildirim yapabilirim netim çok az görüşmek üzere haftaya insallah
Nice mutlu yıllaraMerhaba kızlar dünkü listemi tam olarak yazayım
Sabah
1 kase tarhana çorbası
1 parça peynir
1 fincan sade nescafe
Öğle
2 kaşık erişte
1 golf classic dondurma
2 kaşık mantı
Akşam
2 tavuk pirzola
2 servis kaşığı bulgur pilavı
3 üçgen dilim karpuz
Yarım dilim pasta (eşimin doğum günü)
Ben de bayılırım deniz börülcesine ..Sadece limon ve z.yağı bile yetiyor bence.Eki Görüntüle 2277616
yukarıdaki çiğ hali
bol su ile haşlanıyor . zeytin yağı sarımsak ve domates rendesi ile salatası oluyor
Eki Görüntüle 2277617
canim başka yerde görmedim.Ben sizin su lor peynirinden istiyorum cok cnim sadece balikesir de mi bulablirim bir de ismi neydi ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?