- 31 Ağustos 2012
- 22.205
- 35.426
- 798
Canım resmi yüklendikten sonra, yanında tam ekran kısmına basınca buyuk çıkıyor, direk cevaplarsan küçük oluyor.Resimleri nasıl küçültüyorsunSafransari ?
Benimkiler çok büyük, bakınca rahatsız edici duruyor gibi:))
Haftasonu gelecekti diye biliyordum ama uzattı herhalde@Pamuk92 nerelerde hiç uğramıyor?
Annesinden gelmedi mi ki?
ah canım . dikkat et . melike yi ne yaptın . yukarı mı bıraktın .Merhaba kızlar bugün yine yoğundu oğlumu okula yazdırmaya gittim eve gelene kadar beynim pişti şimdi klimanın altında oturuyorum sıcak başarısı yaptı Allah Adana’da dışarıda olanlara yardım etsin
afiyer olsum cnmSabah ---
Öğle
2 küçük poğaça
Ara
Türk.kahvesi, bitki cayi
Akşam
2 tavuk but
1 kepçe mercimek çorba
Salata
Ara
Kefir yesilcay
cok guzel sarfncim ben doyarim mesela senin aksam.yemegini gordum.dun guzel dolu gorunuyorduGünaydın
Sabah kahvaltim
seninkiler de pek guzel masallh c
Kesinlikle katiliorum cnim yani ben burda seminere gelipd gdene kadar cok kotu yoruluorum sen eminim ki daha beter oluyorsundur adana sicagi cidden fena ciddenMerhaba kızlar bugün yine yoğundu oğlumu okula yazdırmaya gittim eve gelene kadar beynim pişti şimdi klimanın altında oturuyorum sıcak başarısı yaptı Allah Adana’da dışarıda olanlara yardım etsin
Melikeyle Ömeri aynı anda uyuttum kızlardan birini çağırdım başlarına bekçi olarak hızlıca büyükle beraber gittik geldik bir yere gitmeden önce plan yapmak zorundayımah canım . dikkat et . melike yi ne yaptın . yukarı mı bıraktın .
burda 10 gündür yağmur var . bugün de hiç durmadı. hava kapalı
Burada da dün ogleydi. Çok gök.gurledi yağmur yağdı. Bugun de hava yağışlı gösteriyordu ama yagmadibugün yağmur hiç durmadı. gök sürekli gürüldüyor .
Benimde sabah aklıma geldi, pamuk hala evine gelmedi mi diye@Pamuk92 nerelerde hiç uğramıyor?
Annesinden gelmedi mi ki?
Canım anasınıfına mi yazdirdin?Merhaba kızlar bugün yine yoğundu oğlumu okula yazdırmaya gittim eve gelene kadar beynim pişti şimdi klimanın altında oturuyorum sıcak başarısı yaptı Allah Adana’da dışarıda olanlara yardım etsin
Sarfancim nasil gdiyor detoksun kurabiyenin sadece tadina bakmissin bir an o yapilanlardan yedin sandimSabah sodalı içecek
Kahvaltı
1 dilim peynir
3 zeytin
1 dilim ekmek
Nane maydonoz salatalık
Ara
Türk kahvesi
Öğlen
3 kaşık yoğurt
2 kaşık yulaf
Ara
6-8 kiraz
Akşam
Bir tabak ekşili kabak
3 kaşık yoğurt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?