Tok gittim canım bilerek.Sarfancim nasil gdiyor detoksun kurabiyenin sadece tadina bakmissin bir an o yapilanlardan yedin sandim
Cheesecake çok severim. Bunu da merak ediyorum ama hiç yemedim henüz.Esime san sebastian yaotim o da uzerine ozel bir cikolata almis bir onun tadina bakrim sadece 1 catal yediklerim
Sabah 1 dilim etimek
Cirpilmis yumurta
Cerry domates ve 1 adet biber
Ara
Meyve puresi
Oglenin resimini attim
Ara 1 galeta ve dipsos
Aksam
Hardalli balli hindi ve pazi kavurmasi
ev halkina ayvalik tostu
Benim komşum da yapıyor.15 lt sut kaymagi
buzdolabindaydi.
cikardim soguk haliyle blender
en son su ile yikayip kaseye .500 ml tereagı
bizde de esim yer bi tek. bazen biriktirip biskuvi ile lezzet topu yaparim. ama kışın bunlar cok tüketildi. bir süre yenmedi hatta . ziyan oldu.Tok gittim canım bilerek.
Ondan canım istemedi
Cheesecake çok severim. Bunu da merak ediyorum ama hiç yemedim henüz.
Çok leziz görünüyor
Benim komşum da yapıyor.
Ben de şu an süt kaynatiyorum.
Bende kaynakları biriktirip yapmak.istiyorum ama biz hep balla tüketiyoruz, eşim seviyor. Ondan biriktiremedim hiç.
cnim ayvalik tostuna bayilirim ve sen enfes seyler yapmissin cidden afiyet olsun kuzumev halkina ayvalik tostu
Evet canım yine anasınıfına yazdırdım öğretmeni değişmesin diye uğraşıyorum inşallah aynı kalırBurada da dün ogleydi. Çok gök.gurledi yağmur yağdı. Bugun de hava yağışlı gösteriyordu ama yagmadi
Benimde sabah aklıma geldi, pamuk hala evine gelmedi mi diye
Canım anasınıfına mi yazdirdin?
Canım emzirirken yeşil çay onermiyorlar.Sabah
Çeyrek ekmek arasına kaşar peyniri
Küçük kase kiraz
1 fincan yarısı sütlü nescafe
Öğle
Kocaman kase yağsız yeşil salata
2 kaşık makarna
50 g beyaz peynir
1 fincan yeşil çay
1 maraş usulü dondurma (50g)
Akşam
1 kase yeşil salata
50 g beyaz peynir
3 kaşık sotelenmiş sebze
Çay
3 üçgen kavun
Sütlü kahve
Soda
4 l su
8500 adım
Ama kilo hep aynı 100 g bile oynamıyor 87.0 a kendini sabitledi sanki
Canım araştırdım yeşil çayın süte zararı yok vücuttan fazla su attırdığı için önerilmiyor günlük 1 fincan içmenin zararı yok ben zaten 4 litrenin üzerinde su içtiğim için ara sıra içmekte zarar görmüyorum hergün içmiyorum ama evdekileride atmayım diyorumCanım emzirirken yeşil çay onermiyorlar.
Sen de bı araştır istersen .
Yok benimde ayrıntılı bilgim yok.Canım araştırdım yeşil çayın süte zararı yok vücuttan fazla su attırdığı için önerilmiyor günlük 1 fincan içmenin zararı yok ben zaten 4 litrenin üzerinde su içtiğim için ara sıra içmekte zarar görmüyorum hergün içmiyorum ama evdekileride atmayım diyorumsenin bildiğin başka bir zararı varsa içmiyeyim
canim menun guzel sabret ilk basta pamuga da oyle olmustu snra bir gtmeye basladi sana da birden baslayacak cnku memun iyi kuzumSabah
Çeyrek ekmek arasına kaşar peyniri
Küçük kase kiraz
1 fincan yarısı sütlü nescafe
Öğle
Kocaman kase yağsız yeşil salata
2 kaşık makarna
50 g beyaz peynir
1 fincan yeşil çay
1 maraş usulü dondurma (50g)
Akşam
1 kase yeşil salata
50 g beyaz peynir
3 kaşık sotelenmiş sebze
Çay
3 üçgen kavun
Sütlü kahve
Soda
4 l su
8500 adım
Ama kilo hep aynı 100 g bile oynamıyor 87.0 a kendini sabitledi sanki
Cok sevndik senin gelemne cnim yazik annecigin ozler tabiki alisiyor insan evndeki misafir bile olsa ki sen evladisinSlmlar kızlar nasılsınız beni arayıp sorduğunuz için tesekkur ederim dun aksam geldik eve birkaç gün daha uzattik tatili, bana kalsa yazı orda gecirirdimde bahcemdede ciceklerim kururdu.Annemdeyken bol bol hareketli ve annenin isteğiyle akşamları yürüyüşle geçti .Bugün aramış sen yoksun yürüyüşte yapamiyorum dediüzüldü tabiki siz gidince ev bomboş kalıyor,sesleriniz kulaklarımda hep der Kilo durumumu bilmiyorum bugün tartilmayi unuttum yarından itibaren 1 aylık Safransari nin diyetini harfiyen uygulamaya karar verdim kizimada abiye sipariş verdim bugün 14 yasa gore (tozludan ilk kez verdim insallah husrana ugramam kapida odemeli ) kilosu iyi ama göbeği var 1 saat önce birlikte leslie yaptik yarim saatlik birde yürüyüşte yaptık gün içinde gecen seneki havuza yazdirmaya gittik arkadaşla 24 un de basliyormus kayıtlar iyi olur bende yürümüş olurum AC karna giderim yağ yakımı için eşim fason ise devam ediyor yine sık gelmesemde listeme uyacagim inş.
İyi geceler
hoş geldin yoktun ne zamandır . emzirirken 4-5 lt normal . ben de hep öyle içiyordum . çok susuyordum emzirirken . sen nasılsın . bebiş nasıl iyi mi . büyüdü mu annesiYok benimde ayrıntılı bilgim yok.
Maşallah 4litre su nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?