hayırlı olsun . daha yeni evlenmişlerdi . onlar mı kuzum .İçme sakın canım benimde adet günüme bir hafta vardı kilom 2 kilo birden artmıştı adet gününden 3 gün sonra test yaptım meğer hamileymişim belki sende de öyle olur bu arada bugün haber aldım hala oluyorum saat 4 ten sonra netleşecek inşallah
aaa. ablanın bebeği mi oluyor . hadi hayırlısı. bağırmayan anne olmuştur inşallah.Hayırlı olsun canım.
Bende 2. Kez teyze oluyorum. Cinsiyet belli oldu, bugün ip aldım yelek örmeye başladım bakalım.
Hala bağıran anneaaa. ablanın bebeği mi oluyor . hadi hayırlısı. bağırmayan anne olmuştur inşallah.
Nadalcim peki o hafta cok yedgin icin mi birden bire almistin yoksa her zamanki yiyip de mi almistin cnimİçme sakın canım benimde adet günüme bir hafta vardı kilom 2 kilo birden artmıştı adet gününden 3 gün sonra test yaptım meğer hamileymişim belki sende de öyle olur bu arada bugün haber aldım hala oluyorum saat 4 ten sonra netleşecek inşallah
sizede hayırlı olsun cinsiyeti ne olacakmışHayırlı olsun canım.
Bende 2. Kez teyze oluyorum. Cinsiyet belli oldu, bugün ip aldım yelek örmeye başladım bakalım.
Ekimde evlenmişlerdi canım melikeye 2 aylık hamileydimhayırlı olsun . daha yeni evlenmişlerdi . onlar mı kuzum .
Diyetteydim canım regl şişliği sanmıştımNadalcim peki o hafta cok yedgin icin mi birden bire almistin yoksa her zamanki yiyip de mi almistin cnim
Erkek inşallah canım.sizede hayırlı olsun cinsiyeti ne olacakmış
Ekimde evlenmişlerdi canım melikeye 2 aylık hamileydim
cok hızlılarmış maşallah. Allah sağlıkla kucaklamayı nasip etsin insallah.sizede hayırlı olsun cinsiyeti ne olacakmış
Ekimde evlenmişlerdi canım melikeye 2 aylık hamileydim
icilecek gibi olmuyor. puding kivaminda hemen hemen@demirleke cim çikolata sosunu pastada filan severim ama bardağa koyup içmek hiç aklıma gelmemişti
Bu arada akşam yoğurtla yaptığın şeyin içindekiler ne bilemedim?
ben de yemek pek yemiyorum . meyve yoğurt domates ile de geçiştirdiğim oluyor . yemek canım istemediğinden . diyet yapayım diye bi derdim yok . ama hiç yemek aramıyorum . kışın arıyorum bi tek acılı , tuzlu tencere yemeğini.Günaydın kızlar
Regl olmuşum bu sabah şişkinlik bir mide bulantısı var.
Dün zaten öğlen çorba çok kötüydü içmiş bulundum ve mide bulantısından öldüm
Bu yüzden bugün yanımda öğlen için yaptığım kurabiyeden 3 tane getirdim. Peynir domates zeytin bir tane de haşlanmış yumurta koydum. Kayısı ve kirazim da var . Yemek yemeyi düşünmüyorum iş yerinde artık. Ya çok yağlı oluyor ya salça basıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?