pamuk cum hoş geldin . özlettin kendini.Slmlar kızlar nasılsınız beni arayıp sorduğunuz için tesekkur ederim dun aksam geldik eve birkaç gün daha uzattik tatili, bana kalsa yazı orda gecirirdimde bahcemdede ciceklerim kururdu.Annemdeyken bol bol hareketli ve annenin isteğiyle akşamları yürüyüşle geçti .Bugün aramış sen yoksun yürüyüşte yapamiyorum dediüzüldü tabiki siz gidince ev bomboş kalıyor,sesleriniz kulaklarımda hep der Kilo durumumu bilmiyorum bugün tartilmayi unuttum yarından itibaren 1 aylık Safransari nin diyetini harfiyen uygulamaya karar verdim kizimada abiye sipariş verdim bugün 14 yasa gore (tozludan ilk kez verdim insallah husrana ugramam kapida odemeli ) kilosu iyi ama göbeği var 1 saat önce birlikte leslie yaptik yarim saatlik birde yürüyüşte yaptık gün içinde gecen seneki havuza yazdirmaya gittik arkadaşla 24 un de basliyormus kayıtlar iyi olur bende yürümüş olurum AC karna giderim yağ yakımı için eşim fason ise devam ediyor yine sık gelmesemde listeme uyacagim inş.
İyi geceler
bunun tarifini netten bulabilir miyim .Bu da san sebastian tatlim uzerine cikolata da dokuyoruz genekde
Ya ben 2.5 lt su tüketiyorum, tuvaletten dışarı çıkamıyorumhoş geldin yoktun ne zamandır . emzirirken 4-5 lt normal . ben de hep öyle içiyordum . çok susuyordum emzirirken . sen nasılsın . bebiş nasıl iyi mi . büyüdü mu annesi
Kıvamı harika görünüyor. Elinize sağlıkBu da san sebastian tatlim uzerine cikolata da dokuyoruz genekde
evet canim adi san sebastian ben nefjs yemek tflerindeki yapiyorum sana gndereblirimbunun tarifini netten bulabilir miyim .
sagolasin cnikmKıvamı harika görünüyor. Elinize sağlık
Afieyt olsun cok lezzetli.gorunuyor cnmKahvaltim
Menemen, 1 dilim ekmek. 1zeytin kadarda peynir ekledim menemeneEki Görüntüle 2280541
Tmm cnm gelmeye çalışacağımcanim menun guzel sabret ilk basta pamuga da oyle olmustu snra bir gtmeye basladi sana da birden baslayacak cnku memun iyi kuzum
Cok sevndik senin gelemne cnim yazik annecigin ozler tabiki alisiyor insan evndeki misafir bile olsa ki sen evladisin
Sarfanin diyetini yapacak olmana da cok sevndm ben o sekilde verecegini dusunuyorum en azindan bir de bu yontemi denemek lazim
Yine de sen arayi cok acma bize ozletme kendini
Hb cnm evet listen güzel cnm birazdan yapicam kahvaltı@Pamuk92 hoşgeldin canım.
Diyetim güzel canım benim, acikma hissi çok olmuyor alışınca. İnsalah güzel kilolar verirsin
Hb cnmpamuk cum hoş geldin . özlettin kendini.
kızçen için abiye almışsın .
ne vardı ki . düğün mü vardı.
tozlu ile alışverişlerde genelde beden sıkıntısı yaşıyanlar duydum . yani bedenleri küçük geliyor dediler . ama kaliptan kalıba fark olur .
inşallah senin kızçene tam olur abiyesi
yüzmeye yazdırmışsın . çok iyi olmuş .
Afiyet olsun cnm kahvaltı hafif olmuş hava kapalı ama sıcak sanki sen yine suyu ihmal etme cnmsabah kahvaltım .
1 yumurtalı lorlu omlet .
2 galeta.
işe geldim şimdi çay .
su içmeye çalışacağım . hava kapalı yağışlı. su içesim gelmiyor böyle günlerde . susamıyorum ki.
öğlene domatesli mantarlı , dün akşamkı yemek . 1 tabak
6-7 dilim karpuz
2 dilim kepek ekmek .
tatlı isteiğmi bu ara bitter ve reçel ile bastırıyorum . öğlenleri ya da akşamları yoğurduma katıyorum .
karpuzu az yediğim günler farkettim ki şekerli şeyler arıyorum .
Sağlıklı ve az bir kahvaltı olmuş tatlinda nefis oda tadımlık afiyetolsunBu da san sebastian tatlim uzerine cikolata da dokuyoruz genekde
Afiyet olsun cnm bende bugün menemen ve yufka ekmek yerimKahvaltim
Menemen, 1 dilim ekmek. 1zeytin kadarda peynir ekledim menemeneEki Görüntüle 2280541
bakayım nefisss yemek tariflerine.evet canim adi san sebastian ben nefjs yemek tflerindeki yapiyorum sana gndereblirim
sagolasin cnikm
Afieyt olsun cok lezzetli.gorunuyor cnm
acıktım evet . şimdi elmalı su yaptım .Tmm cnm gelmeye çalışacağım
Birde öyle deneyim dedim ne kaybederim dimi
Hb cnm evet listen güzel cnm birazdan yapicam kahvaltı
Hb cnm
Kıza 1 yas büyük aldım inşallah olur olmasa terziye veririm abiyede ayni gün iade oluyormuş
Yüzme iyi geldi gecen sene benim kıza 5 cm uzamıştı yine ölçüp öyle baslatirim inşallah yine uzar boyuna yetişti zaten de ben kisayim geçsin beni
Afiyet olsun cnm kahvaltı hafif olmuş hava kapalı ama sıcak sanki sen yine suyu ihmal etme cnm
Sağlıklı ve az bir kahvaltı olmuş tatlinda nefis oda tadımlık afiyetolsun
Afiyet olsun cnm bende bugün menemen ve yufka ekmek yerim
Günaydın kızlar sabah kalkınca maydanozlimonlu su ve yarim saat leslie
Kahvaltıyı simdi hazirlicam menemen ve yufka ekmek,cay,az tulum yerim
Benim de bu ay ara kanamam oldu.Regl yaklasiyor karnimda bir aclik ama sakin ilerliyorum.smdilik
canım su iyidir hele bizim için 4 l den az içmemek gerek çok şükür su içtikçe süt miktarıda artıyor kızım 2 ayı geçti daha anne sütünün harici hiçbir şey vermedim dolaba da çok süt attım sende içYok benimde ayrıntılı bilgim yok.
Maşallah 4litre su nedir
Ben çok tuvalete gitmiyorum vucut su istiyor süt yapıyor veya terle çok su atıyorum adanadayım ama yağlar neden erimiyor bilmemYa ben 2.5 lt su tüketiyorum, tuvaletten dışarı çıkamıyorum
4 litreyi dusunemiyorum
Erir canım onun da zamanı var.canım su iyidir hele bizim için 4 l den az içmemek gerek çok şükür su içtikçe süt miktarıda artıyor kızım 2 ayı geçti daha anne sütünün harici hiçbir şey vermedim dolaba da çok süt attım sende iç
Ben çok tuvalete gitmiyorum vucut su istiyor süt yapıyor veya terle çok su atıyorum adanadayım ama yağlar neden erimiyor bilmem
afiyet olsun canım .
Canım yaz tatilinde öğrenci yok, daha rahat olursun zannediyordum, daha yoğun oluyorsun sanki.afiyet olsun canım .
bunlar diyet listende miydi.
elindeki malzemelerle mi bi şeyler yapıyorsun .
bugün elim ayağım kalkmıyor . işler de öyle yoğundu ki anlatamam . azaltmaya çalışıyorum .
çok uykum var . hava yine kapalı ayaklarım buz oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?