Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

geçen yıl öyleydi sanki. bi de geçen yıl bu dönemler arkadaş askere gitmemişti . işleri yapıyorduk birliktex

mezun öğrencileri tespit edip bi liste oluşturmam lazım . bugün yazı geldi bugün de cevaplanması lazım .
tek çift ders sınavlarına girmek isetyen öğrenciler var. dilekçe bıraktılar . tek tek transkpiptlerini kontrol ediyorum . gerçekten 2 dersi mi kaldı . başka ders var mı . vs . yanlışlık olmasın
bir de bu şeylerin soucunu yönetim kurulu kararı ile istiyorlar doğal olarak . mezunları yani.
başka kurul kararları da çıkartılıyor bu ara. sürekli bi karar çıkma durumu var günlük . böyle değildi.

mezuniyet bitince rahatlanır belki.
yaz okulu kayıtları vardı geçen hafta. öğrenciye tek tek ders buluyoruz o derece bilgisizler . yatırcakları paraya kadar hesap yaptım . nereye ne kadar .
öyle işte .
yatay geçiş dönemi geliyor
sonra bi de azami süreyi dolduran öğrencilerin kayıtlarının silinmesi çalışmaları başlar . tek tek yine transkipit kontrolu yapmam lazım . 5 ve 5 in altında dersi olanlar hariç kayıtlarının silinmesi için tespit yapılır ve karar ile silinir . vs vs .
böyle . transkript hataları da çok . bunları farkedip düzenlemek de gerek .
cincik incik .

Erir canım onun da zamanı var.

Benim kilom 5 gündür sabit anlam veremedigim şekilde.
gecen hafta cok verdhn icin olblir yada bazen son gun 1 kg brden dsuyor cnim bir de bnce cok sk tartilma sen sadece diyetsyende tartil strest yapma kndini
Burda da hva kapali cnm nemli boguyor

Kahvalti

1 yumurtalı menemen
1 dilim ekmek
1 zeytin kadar peynir
Bitki cayi

Ara
Türk kahvesi

Öğlen
3 kaşık yoğurt
2 kaşık.yulaf
Yarım elma

Ara
Kahve

Akşam
1.5 kepçe yayla çorbası
9 kaşık kabak yemeği
2 kaşık yoğurt

Eklentiler

• IMG_20190620_175041.webp
    38,6 KB · Görüntüleme: 29
Canım 8 bin adımı evde.mi yapıyorsun ?
Evet canım hiç oturtmuyorlar sağolsunlar akşamları ben pert oluyorum o zamanda uyutmuyorlar akşam 1de yattım 4 buçuktan beri ayaktayım şimdi sütümü sağıyorum eşimi kaldırıp ben yatacam belki 1 saat uyurum bugün misafirlerim gelecek dün akşamda erkek kardeşim geldi bugün yine yoğun olur bakalım bugün kaç adım atacağım akşama yazarım

Hemeen ilk bildirimi mutlulukla yapayım
Başlangıç tarihi 14 Haziran
Başlangıç kilom 87,0
Bu hafta 86,0
Fark 1000 g
Yüzde 1,15

Nasıl oldu bilmiyorum ama 2 gün öncesine kadar değişiklik yoktu 2 günde 1 kilo gitmiş

Canim bir kg gitti sadece 300 grami kaldinama su tuttu sanirim bedenim dun ve bugun atti yoksa 2 gun surdu
anladım canım . ben de 2 gün şalgam suyu içmiştim . belki su tuttu diye düşündüm . tuzlu yediğimde de su tutoyurm . elim yüzüm şişiyor . ama bugün de aynıyım
sıkıntı ettiğimden değil . takip ettiğimden .

çok güzel yemeğin . afiyet olsun . menü de güzel ama yeterli geliyor mu merak ettim .
aralarda kahve çay içiyor musun .

Merhaba dostlar,
Kilom tamı tamına 60
Geçen hafta : 59.9
Fark : +100 gram
Yüzde hesaplayasım yok.
Kilo alanlar hanesine yazarsınız beni.
Moralim çok bozuk...
canım bozma moralini . her şey güzel olacak inşallah
maşallah . sabitledim diyordun .

oy oy . maşallah . oturmak yok . şimdi böyle. normaldir . ama tempoya alışmışsın . alışıyor insan .

dün sabah kahvaltım .
1 yumurtalı lorlu omlet .
2 galeta.

aralarda çay

öğlen
domatesli mantarlı yemek . 1 tabak
6-7 dilim karpuz
4 dilim kepek ekmek .
2 kare bitter çikolata

akşam
domates salatası . (soğan , limon , 1 kaşık ton balığı , 2 kaşık konserve mısır. 2 haşlanmış yumurta )

muzlu smothi 1 bardak

1 minik avuç fıstık
1 minik avuç leblebi
1 kayısı
biraz kiraz

çay çay

bu sabah kahvaltım .
karpuz . 4 dilim
2-3 adet sarma . işe gelince arkadaş verdi.

1 bardak süt ile kahve yaptım şimdi içiyorum .

çay içeceğim . onu da aldım . masamda. çok sıcak . bekliyor .

öğlen
10 dilim karpuz
2 dilim ekmek
2 dilim sepet peyniri

akşam yine karpuzlu bi menü . domates söğüş . böyle düşünüyorum . eve gidince belli olur artık . fındık fıstık da yiyorum . havalar hala soğuk ve kapalı. ekim kasım ayı gibi burası . haziran böyle geçiyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…