geçen yıl öyleydi sanki. bi de geçen yıl bu dönemler arkadaş askere gitmemişti . işleri yapıyorduk birliktexCanım yaz tatilinde öğrenci yok, daha rahat olursun zannediyordum, daha yoğun oluyorsun sanki.
Bu hafta 5 gün diyet listemde öğlen bu yulaflı yoğurt var. 2 gün de karpuz detoksu yapacağım, liste dışına cikmamaya çalışıyorum.
Burada da hava kapalıydı, 1 saattir yağmur yağıyor. Gök çok gurulduyor. Biraz önce de dolu yağdı. Türkiye geneli yağışlı sanirim
afiyet olsun .Kahvemmm
İnşallah erir canım tüm ümidim o. Ben 1 haftadır aynıyımErir canım onun da zamanı var.
Benim kilom 5 gündür sabit anlam veremedigim şekilde.
gecen hafta cok verdhn icin olblir yada bazen son gun 1 kg brden dsuyor cnim bir de bnce cok sk tartilma sen sadece diyetsyende tartil strest yapma kndiniErir canım onun da zamanı var.
Benim kilom 5 gündür sabit anlam veremedigim şekilde.
Burda da hva kapali cnm nemli boguyorCanım yaz tatilinde öğrenci yok, daha rahat olursun zannediyordum, daha yoğun oluyorsun sanki.
Bu hafta 5 gün diyet listemde öğlen bu yulaflı yoğurt var. 2 gün de karpuz detoksu yapacağım, liste dışına cikmamaya çalışıyorum.
Burada da hava kapalıydı, 1 saattir yağmur yağıyor. Gök çok gurulduyor. Biraz önce de dolu yağdı. Türkiye geneli yağışlı sanirim
senin 1 kilo fazla hala aynı mı adaa.gecen hafta cok verdhn icin olblir yada bazen son gun 1 kg brden dsuyor cnim bir de bnce cok sk tartilma sen sadece diyetsyende tartil strest yapma kndini
Burda da hva kapali cnm nemli boguyor
Canim bir kg gitti sadece 300 grami kaldinama su tuttu sanirim bedenim dun ve bugun atti yoksa 2 gun surdusenin 1 kilo fazla hala aynı mı adaa.
benim de aynı da .
Canım 8 bin adımı evde.mi yapıyorsun ?Yediklerimi yazayım
Sabah-Öğle (11:00)
Yarım ekmek arası kaşar domates salatalık
1 fincan sade nescafe
1 tane nektari
1 fincan Türk kahvesi
1 soda
Akşam
1 kase çorba
Biraz kızartma
2 dilim ekmek
Çay çay çay
4 l su
8000 adım
Evet canım hiç oturtmuyorlar sağolsunlar akşamları ben pert oluyorum o zamanda uyutmuyorlar akşam 1de yattım 4 buçuktan beri ayaktayım şimdi sütümü sağıyorum eşimi kaldırıp ben yatacam belki 1 saat uyurum bugün misafirlerim gelecek dün akşamda erkek kardeşim geldi bugün yine yoğun olur bakalım bugün kaç adım atacağım akşama yazarımCanım 8 bin adımı evde.mi yapıyorsun ?
anladım canım . ben de 2 gün şalgam suyu içmiştim . belki su tuttu diye düşündüm . tuzlu yediğimde de su tutoyurm . elim yüzüm şişiyor . ama bugün de aynıyımCanim bir kg gitti sadece 300 grami kaldinama su tuttu sanirim bedenim dun ve bugun atti yoksa 2 gun surdu
çok güzel yemeğin . afiyet olsun . menü de güzel ama yeterli geliyor mu merak ettim .Kahvalti
1 yumurtalı menemen
1 dilim ekmek
1 zeytin kadar peynir
Bitki cayi
Ara
Türk kahvesi
Öğlen
3 kaşık yoğurt
2 kaşık.yulaf
Yarım elma
Ara
Kahve
Akşam
1.5 kepçe yayla çorbası
9 kaşık kabak yemeği
2 kaşık yoğurt
canım bozma moralini . her şey güzel olacak inşallahMerhaba dostlar,
Kilom tamı tamına 60
Geçen hafta : 59.9
Fark : +100 gram
Yüzde hesaplayasım yok.
Kilo alanlar hanesine yazarsınız beni.
Moralim çok bozuk...
maşallah . sabitledim diyordun .Hemeen ilk bildirimi mutlulukla yapayım
Başlangıç tarihi 14 Haziran
Başlangıç kilom 87,0
Bu hafta 86,0
Fark 1000 g
Yüzde 1,15
Nasıl oldu bilmiyorum ama 2 gün öncesine kadar değişiklik yoktu 2 günde 1 kilo gitmiş
oy oy . maşallah . oturmak yok . şimdi böyle. normaldir . ama tempoya alışmışsın . alışıyor insan .Evet canım hiç oturtmuyorlar sağolsunlar akşamları ben pert oluyorum o zamanda uyutmuyorlar akşam 1de yattım 4 buçuktan beri ayaktayım şimdi sütümü sağıyorum eşimi kaldırıp ben yatacam belki 1 saat uyurum bugün misafirlerim gelecek dün akşamda erkek kardeşim geldi bugün yine yoğun olur bakalım bugün kaç adım atacağım akşama yazarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?