Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Ben diyetisyene ki tartiyi yazacağım bildirimlere

Rumuz Sarfansari
Başlangıç 66
Geçen hafta 65.5
Bu hafta 63.7
Fark 1.8
Fark yüzde 2.7

Bugün listeyi ben yapıyorum insallah
Harikasin oznur ben başladım sözde senin listeye ama tam uydugum söylenemez bu aralar düğün telasesi sardı beni dayımın oğlunun kardeşim gibidir elbisrm içime sinmedi begendiklerim çok uçuktu yada bedenleri yoktu ayakkabıyı beğendim salı beğenmedi fln
adapte değilim hic sabah sporda yapamadim off
Ben de içiyorum da ne kadar içtiğimi bilmiyorum.
Bebek iyi elhamdülillah.
40gunluk olduk bugün.
Toparladı bayağı.
Ben de iyiyim.
Girip girip okuyorum sizi ama yazmaya fırsat olmuyor
Maşallah Cnm ne kadarda cabuk geçiyor zaman kirkida çıkmış
Maşallah ne güzel kilolar vermissiniz ozendim valla.
Ben de sizden gazla tartildim 72.2 geldi.
Şöyle bı 3 kilo versem motive olacagimda.
Yeme içme duzenim yok.
Spor da yapamıyorum.
Gitmiyor haliyle.
Sende iyisini cnm yavaş yavaş verirsin spor yerine emziriyorsun efor sarfediyorsun akşamları hafif gecirirsende gider bence
harikasin pamukcumm artik insallah 6 lara gelme vakti
kaldi 8 sarfancim masallah sana

Sanki yarisma gruolarina dahil olacaktin oyle hatirliyorum daha disipliinli oldugu icin basladin mi gruplara
Adacim hic adapte değilim su aralar inşallah düzene girerim

Canım eve yeni geldim, düzene girersin insallah

Süt niye dolaba atıyorsun ki .
Ben de oğlumda sagiyordum ama çalıştığım icin.
İlerde çalışmayı mi dusunuyorsun
Canım kızlarında dediği gibi süt fazlalığı oluyor sabah kalktığımda çok gergin oluyorum sırtıma ağrı yapıyor saat 6 gibi bebek emmeye kalkıyor birini emzirip diğerini dolaba atıyorum 4 aydan sonra süt yememeye başlarsa günlük birer birer çıkartır ilave yaparım diye düşünüyorum ilk zamanlarda günlük 3 paket attım sonra 2ye düştü şimdi 2 güne 1 paket atabiliyorum böylelikle ilk 6 ay sadece anne sütü vermiş olacağım inşallah ilk oğlum 4 ay emdi 5. ay sadece dolaptaki sütlerle devam ettim 6. ayda mama ve dolaptaki sütleri kullandım 2.de yemedikçe ilave yapıyordum bide dışarı çıkacaksak sağıp yanıma alıyorum emzirmek için yer aramıyorum bu akşam karpuz festivali varmış sabah dolaba attım ama çıkmadan olanı sağıp yanıma alırım açık alanda yer aramam

Festival fotoları at bize canım cekebilirsen

Sabah
1 kk peynir
3 zeytin
1 dilim ekmek
Bitki cayi
Salatalık, nane, maydonoz

Ara
Türk kahvesi

Öğlen
1 bardak süt,
2 kaşık yulaf
1 kaşık üzüm
1 dilim elma

Ara
Yeşil çay

Akşam
1 kepçe yayla çorbası
3 kaşık mantar sote
2 kaşık pilav
Satala

Ara
1top dondurma

pilav diyet listende var di d3mi

Kahvaltı
1 yumurtalı menemen
1 parça peynir
1 dilim ekmek
Bitki cayi

Ara
Türk kahvesi

Öğlen
1.bardak süt
2 kaşık yulaf
Yarım elma
1 hurma

Ara
Kahve
1 taze kayisi

Akşam
3 kaşık.tavuk sote
2 kaşık pilav
6 kaşık kabak yemeği
1 dilim.karpuz

Şimdi kefir

Kızlar kardeşim burada, cuma cumartesi başka misafirlerde vardı benim diyet olayı 3 gündür yalan oldu yarın kesin kabak olayına başlıyorum @Pamuk92 canım beraber mi yapsak tırsıyorum destek gerek
Cnm çok isterdim ama öznurun listeyi yazdim buzdolabima astım 18 temmuza kadar şaşmadan başlıyorum inş.birde h.içi 1 saat spor desteği şekersiz içecekleri serbest bıraktım ve en az 2 lt su ile yarin bismillah deyip başlıyorum gel birlikte başlayalım daha sağlıklı veririz hem şimdiye kadar verdiklerimi geri almadim sağlıklı yaptığım için şok diyet yapsaydim normal yediğim zamanda geri aliyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…