Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Kızım uyumuyor ütü yapmam lazım sabahtan beri çok yoruldum ya
canım ütüyü de eşin yapıversin . acil pantolon ve gömleğini .
ya da diğer şeylere de bi ütü sürüvesin . nolcak yaa . her işi kadın mı yapmak zorunda . hele ki böyle dar zamanda eşlerin birbirine yardımı noldu.

dün ben de ütü yaptım söylendim . hep ben mi yapmak zorundayım diye. eşim evde yoktu . 3 çocuğu da aldı çıktı. ortancanın bisikleti tamirdeydi .onu aldılar . biraz bisiklet sürdürdü onlara.
ben de ütü yaptım . bi dinlenmek . bi kahve alıp içmek yok . iş bitmiyor ki.

sonra öyle işte.

cuma saat 2 de çıktım burdan . kız ateşlendi diye gittim .
cumartesi de öyle ara ara ateşlendi.
pazar günü de biraz ateşlendi.
doktor antibiyotik ve ateş düşürücü verdi.
onları kullandık . ateş varken uyuyor . ilaç da veriyoru m .
onun dışında ateş düştüğünde kalkıp tepiniyor . oyun oynuyor. markete gidelim diye ağlıyor vs .
dün eşim izinliydi.
bir piknik alanı vardı . oraya gittik . bolu dağında . yüksekçe çıkılıyor .
biz yer tespiti için gittik . adını duymuştuk gitmemiştik . beğendik . arkadaşa rastladık . onla oturduk . çay demlemişler içtik . sağ olsun iyi geldi .
sonra highway e gittik . çocuklar yemek yedi.
oradan ablama geçtik .
giderken ekler ve kurabiye götürmüştük . çayın yanında onlardan yedim . zaten akşam yemeği yememiştim . bolca ekler ve kurabiye yedim .
ama çok dokundu .midem bulandı . midemde şişkinlik oldu. soda içtim işe yaramadı.
kız sabaha kadar mızıklandı.
ona kalktıkça midemin rahatsızlığını hissettim .
uzun zaman sağlıklı beslenince ıvır zıvır yemeyince . dokundu diye düşündüm .

bu sabah tartıldım . yine 50.4
dün de öyle bi şeydi . önceki gün de.
aniden o fazla olan 1 kilo gidiverdi.

bu sabah evden çıkmadan bi parça ay çöreği yedim .
sarma sarmış yollamış arkadaşım . onu pişirdim . tadına baktım . ve tuz koymamışım . ama evden çıkarken tadına baktığımdan . tuz ekleyemedim . çıktıktan sonra farkettim .

Bana bu hafta sonu gün içinde yardım etti ama ütü işini beceremiyor keşke yapsa ne güzel olurdu acil 1 tane gömlek ütüledim kızıda eline verdim pantolonları kurutemizlemeden aldık zaten

Bana bu hafta sonu gün içinde yardım etti ama ütü işini beceremiyor keşke yapsa ne güzel olurdu acil 1 tane gömlek ütüledim kızıda eline verdim pantolonları kurutemizlemeden aldık zaten
çözüm bulmuşsunuz neyse ki.

bütün işlere yetişmiyorsundur sanırım . çocuklar öncelik olsun . sonra yemek . sonra ev işi. yetişemediğin yerde ev işlerine eşin yardım eder .
kuru temizlemeye mi yolladın pantolonları . neden ki. ütü için mi.

cumartesi ve pazar erkencikten uyandım . sinir oldum kendime tabi.
bu sabah ise zor uyandım . daha erken yatmama rağmen .
dün sabah bolca karpuz . domatesli söğüş ( zeytin yağı s soğan , kimyon )
1 dilim tereyağlı sarımsaklı ekmek
muhlama
patatesli omlet
yedim .
kahvaltı candır .

Geçmiş olsun, bugün daha iyidir insallah
Ohh ne güzel arkadaş
Benim de buzlukta var, ablamın gelme.ihtimali var bana, o gelirse diye ona saklıyorum.

Kahvaltim

1kk peynir
1 dilim ekmek
2 dilim karpuz

Karpuz dilimlerim, selpak mendil büyüklüğünde oluyor. Diyetisyen öyle demişti.

Yarın diyetisyen günüm, 1 kilo ancak verebildim. Hala 1 kilo değil de yarına 1 kilo olur herhalde.

Diyetisyen de bekledigimi.bulamadim ben
Aslında verdiği menüden memnunum, aç kalkiyoruz, besinler de doğru besinler gibi bekliyor, ama ben istediğim kiloyu veremiyorum

merhabalar herkese

yarın sabah diyete başlayacağım ve buraya sık sık uğramaya çalışacağım inşallah.

sohbetlerimizi, muhabbetlerimizi, dertleşmelerimizi özledim
Gel cnm bende bugün start verdim
Kızım uyumuyor ütü yapmam lazım sabahtan beri çok yoruldum ya
Hava sıcak uyuyamiyordur belki sıcaktan yada dikkatini çeken şeyleri kesfediyorsa uyumuyordur huy değiştirir artik
İyi esin yardımcı olmuş da yapmissin cnm yoksa zor benim eşim zor o yüzden iki çocukluyum ve arada çok yas farkı var
Büyük olan yardımcı olmuyormu dilek artık elinden gelir utu fln bizim gelini ziyaret ettiğimde ne göreyim 12 yaşındaki erkek yigenimin elinde süpürge 8 yasindaki kizi yatakları topluyor kendiside mutfağı topluyordu şasirdimda birşey de diyemedim bugün bana yarin kendilerine diyordu
Kilo vermissin darısı bana
Arkadaşın sarmanin iciniede tuz atmamismi içi tuzluysa sıkıntı olmaz bence
Kahvaltı en sevdiğim öğün uzun uzun kahvaltı+cay sohbetlerini çok severim annemdeyken bol bol yaptık cnm annem ben uyurken kahvaltı hazırlardı yorulmayim diye Allah razi olsun elimden geldiğince bende çokça islerine yardım ettim 2 hali yikadim oda duzenledik birlikte
Patatesli omlete bayılırım piştikten sonra üstüne pulbiber ve keçi peyniri yakistiririm
Bende bugün başladım ciddiyetle düğüne kadar uyacagim listeye inşallah haftalık 1-2 kg gider diye umuyordum sen yazınca biraz üzüldüm ya bendede azcik giderse ama sağlıklı diyet diye kendimi teselli ediyorum
Birde oznurcum sende spor pek göremiyorum gün içinde hareketlimisin sporsuz ben kilo veremiyorum gün içinde de çok hareketli değilim o yüzden spor ekliyorum

Kahvaltı
Kalkınca limonlu soğuk su
1 yumurtalı menemen,1 çorba kaşığı tulum peyniri,7 zeytin,1 dilim ekmek,(++birkaç patates kızartma,1 dilim salam)cay,cay

canım süpürüyor . bulaşık makinesini boşaltıyor . dün de yardım etti. evvelki gün süpürdü .
yardımı var
ortalığı toplasalar yetiyor . büyük titiz biraz . bi oyuncak varken ikinci ve üçüncü oyuncak da ortaya çıktı mı kızıyor topla diye . ipek e .

ediz de yediğini koyuyor yanına . ona kızıyor . kaldır diye. haklı .
öyle . yatakları falan topluyorlar canım . o kadar yapsınlar tabi artık kazık kadar oldular .
zaten yataklar toplanmadan . ev toplanmadan bilgisayar hakları olmuyor .
önce evi toplayıp mis gibi yapıyorlar sonra laptopu çıkarıyorum ortaya.

canım darısı başına . istediğin kiloya erişirsin inşallah

tuzlamış canım .
işe gelince arkadaş da getirmiş . pişirmiş . ondan 4-5 tane yedim . iyice dikkat ettim de aynı evdeki gibiydi . pişerken tuz atmamış o da. içi tuzlu ya . iyi bari dedim içimden .

kahvaltı muhabbetini ben de annemde yaptım . lafımız hiç bitmiyor . babam da maşallah konuşkan .
ama çocuklar bi zaman sonra . hadi anne hadi anne demeye başlıyor . denize gidelim . oraya buraya gidelim diye
kahvaltı 2 saat sürüyor . kahvaltının ardından kahve de yapıyorum . sohbete doyulmuyor .

sen de annende tadına varmışsındır ne güzel .
bakkalı da varmış babanın . çocuklar da yaşamış yani.

Canım onu yazmıyorum buraya.
Geçen hafta yarım saat yürüdüm hep, diyetisyen az dedi, bu hafta 1 saat yürüdüm. Sadece 1 gün yagmurluydu yürüyemedim.

Bu arada canım.esinle.aranda ne.kadar yaş farkı.var ?

günaydınnnn

sabah güne filtre kahveyle başladım. siyah çayla devam ediyorum.

boğaz enfeksiyonu başladı, mide bulantısı yapıyor (benim gibi dört mevsim farenjitlilere selam).

Maşallah canım, yardımı varmış sana

Canım onu yazmıyorum buraya.
Geçen hafta yarım saat yürüdüm hep, diyetisyen az dedi, bu hafta 1 saat yürüdüm. Sadece 1 gün yagmurluydu yürüyemedim.

Bu arada canım.esinle.aranda ne.kadar yaş farkı.var ?
canım yarım saat aslında az . tempolu yürüyorsan günde 2 kez yapabilirsin bu yürüyüşü. yürüyüş için kadınların kullandığı bi alan yok mu sizin o tarafta.

1 kez yürüyeceksen 1 saat tempolu yürüsen daha iyi olacak . yaşına göre yürüyebilmen lazım safrancım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…