canım geçmiş olsun .günaydınnnn
sabah güne filtre kahveyle başladım. siyah çayla devam ediyorum.
boğaz enfeksiyonu başladı, mide bulantısı yapıyor (benim gibi dört mevsim farenjitlilere selam).
çorba, köfte, yoğurt, salata, bir de varsa zeytinyağlı sebze yiyeceğim canım.Geçmiş olsun canım.
Öğlen.ne yiyeceksin?
Geçen hafta hamdim yarım saat yürüdüm.canım yarım saat aslında az . tempolu yürüyorsan günde 2 kez yapabilirsin bu yürüyüşü. yürüyüş için kadınların kullandığı bi alan yok mu sizin o tarafta.
1 kez yürüyeceksen 1 saat tempolu yürüsen daha iyi olacak . yaşına göre yürüyebilmen lazım safrancım .
Benim bugün öğle yemegim de 1 bardak süt ve karpuzu blendirda geçireceğim. Sen seversincanım geçmiş olsun .
ben de süt ile başladım . kahve yaptım karıştırdım içine.
1 bardak içtim .
şimdi çay .
öğlen karpuz . sepet peyniri, domates salatası . domates öyle lezzetli ki . geçen yıl bu kadar lezzetlenmemişti bu aylarda.
bolca yiyorum . cumartesi 3 kilo aldım . bitti . dün yine akşam markete girdim . 3 kilo daha aldım . yemeye devam .
yumurta kalmadı evde . niyetim bol domatesli omlet yapmaktı . ama nasip olmadı. yarın inşallah . belki de akşama .
hahahah. kuzum . süt ile hiç denemedim .Benim bugün öğle yemegim de 1 bardak süt ve karpuzu blendirda geçireceğim. Sen seversin
153 Gr dedi bana da.çok doğru sonuç olmayabilir ama en azından almak gereken miktarın ne civarda olduğunu bileyim . ben bu kadar protein almıyorum mesela. siz ne durumdasınız .Günlük protein ihtiyacı hesaplama
Günlük protein ihtiyacınızı ve bunu hangi besinlerle karşılayabileceğinizi öğrenebilirsiniz.protein-ihtiyaci-hesaplama.hesabet.com
canm benim yaa msallh herseye yetisiosun kuzum azcik dinlenmeye calis dicem ama olmicakKızım uyumuyor ütü yapmam lazım sabahtan beri çok yoruldum ya
aaa senin kilo gtmis cnm ne guzel bn de regl oldum karnim acikiyor ne yalan soylimbu sabah tartıldım . yine 50.4
dün de öyle bi şeydi . önceki gün de.
aniden o fazla olan 1 kilo gidiverdi.
bu sabah evden çıkmadan bi parça ay çöreği yedim .
sarma sarmış yollamış arkadaşım . onu pişirdim . tadına baktım . ve tuz koymamışım . ama evden çıkarken tadına baktığımdan . tuz ekleyemedim . çıktıktan sonra farkettim .
Saefancim 2 haftada 2.5 kg verdin bnce harikasin yani daha ne istiosun kizzzzz dermisimKahvaltim
1kk peynir
1 dilim ekmek
2 dilim karpuz
Karpuz dilimlerim, selpak mendil büyüklüğünde oluyor. Diyetisyen öyle demişti.
Yarın diyetisyen günüm, 1 kilo ancak verebildim. Hala 1 kilo değil de yarına 1 kilo olur herhalde.
Diyetisyen de bekledigimi.bulamadim ben
Aslında verdiği menüden memnunum, aç kalkiyoruz, besinler de doğru besinler gibi bekliyor, ama ben istediğim kiloyu veremiyorum
Yaaa iyi mi canım sence.canm benim yaa msallh herseye yetisiosun kuzum azcik dinlenmeye calis dicem ama olmicak
aaa senin kilo gtmis cnm ne guzel bn de regl oldum karnim acikiyor ne yalan soylim
Saefancim 2 haftada 2.5 kg verdin bnce harikasin yani daha ne istiosun kizzzzz dermisim
evet kuzum . bal gerek yok . karpuz zaten tatlı bi şey . ama az çıkmış . 1 bardak mı sadece . yeterli gelir mi.Öğle yemegim
1 bardak süt, ve karpuzu blendirda çektim. 1 ck bal var.
Bal olmasa da olurmus. Tatlı oldu baya.
Canim o dedigin imkansiz haftada 2 kg cok ama cok fazla 82 kg olan arkadasim bilr bir ayda toplam 6 kg verdi haftada ortalama 1.5 g eder ki 82 kilodan bahsediyorum haftalik hedefin 1 en fazla 1.5 olmali hem zaten diyetisyen sana 3 ay demisti unutma senin dedigine gore 1 ayda 8 kg vermek lazim bu da olmaz zatenYaaa iyi mi canım sence.
Ben haftada 2 kilo hedeflemiştim.
Çok fazla hedefledim.sanirim.
Bu 500 ml olan.bardagim.evet kuzum . bal gerek yok . karpuz zaten tatlı bi şey . ama az çıkmış . 1 bardak mı sadece . yeterli gelir mi.
karpuz da yiyebilirsin 2 dilim üstüne.
selpak mendil derken . açılmamış 1 paket mi demek istedin .
Canim o dedigin imkansiz haftada 2 kg cok ama cok fazla 82 kg olan arkadasim bilr bir ayda toplam 6 kg verdi haftada ortalama 1.5 g eder ki 82 kilodan bahsediyorum haftalik hedefin 1 en fazla 1.5 olmali hem zaten diyetisyen sana 3 ay demisti unutma senin dedigine gore 1 ayda 8 kg vermek lazim bu da olmaz zaten
diyetisyen de maşallah baya kiloluymuş .Bu 500 ml olan.bardagim.
Evet açılmamış selpak mendil :)
Benim diyetisyen bir resim paylaşmış, bir haftada 6 kilo vermiş biri, kilosuna bakayım dedim ki 120 kusur kilodaymis.
Dediğin gibi kilo azaldıkça, verme oranı da azaliyor.
Ben kilo verdikten duraklama yaşayacağımı biliyorum. Bu yüzden ilk başlarda biraz daha iyi veririm diye düşünmüştüm.
Ayda 5 kilo vermeyi hedeflemiştim aslın. Bakalım olacakmi.
Senin yemekler bitti mi bu arada ?
Yok canım kilo veren diyetisyen değil.diyetisyen de maşallah baya kiloluymuş .
iyi vermiş .
sizin düğün vardı demi. onun için acele ediyordun .
bardak büyükmüş o zaman . olur .
anladım canım .Yok canım kilo veren diyetisyen değil.
Bir müşterisinin resmini paylaşmış.
Bizim düğün yok, ama kurban bayramına memlekete gidecez. -10 kilo gitsem iyi olacaktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?