Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

LGS aciklanmis kızlar
Var mıydı yakininizda.giren ?

Seneye inşallah @demirleke ve @Pamuk92 evlatlarının sonucunu heyecanla.soruyor.oluruz :)
evet bu sabahtan açıklanmış .
benim amirciğimin oğlu 356 almış . daha iyi olacağını umuyordular ama matematik yapamamış pek .

benim amirciğimin oğlu 356 almış . daha iyi olacağını umuyordular ama matematik yapamamış pek .
Evet matematik yapan baya fark atmis
Evet matematik yapan baya fark atmış.
Bana da tanıdıkları dan 2 sonuç geldi, biri 348 biri 420

evet yusksek kiloda bu olabikir ama senin kilon icin cok iyi bile verdin canim beklentini cok yuksek tutarsan moralin bozulablir bnce cok iyi gidiyorsun
3 gun sonra bitiyor benim yemekler de bu ara cok acikiorum regden dolayi cnm
LGS aciklanmis kızlar

Seneye inşallah @demirleke ve @Pamuk92 evlatlarının sonucunu heyecanla.soruyor.oluruz :)
Evet benim ogretmen arkadasin kizi grmisti kotu almis uzgundu ama kizi cok daha fazla uzgun kriz geciriyor surekli

ay kıyamam . neden ki. sınavda bi yerlerde kaydırma yapmıştır belki. onca emek verip hazırlanıyorlar .

Canım onu yazmıyorum buraya.
Geçen hafta yarım saat yürüdüm hep, diyetisyen az dedi, bu hafta 1 saat yürüdüm. Sadece 1 gün yagmurluydu yürüyemedim.

Bu arada canım.esinle.aranda ne.kadar yaş farkı.var ?
6 yas büyük benden esimle severek evlendik çocukların ağlama seslerini hic kaldiramiyor hemen systurulsun istiyor dediğinin yapılmasını istiyor o yüzden araya fark koydum iyice yaptım aslında küçük daha rahat büyüyor
Bende spor olarak yürüyüş ve leslie seviyorum bugünkü spor pazarda 1 saat yürüyüş koşturma olur daha cikmadim
günaydınnnn

sabah güne filtre kahveyle başladım. siyah çayla devam ediyorum.

boğaz enfeksiyonu başladı, mide bulantısı yapıyor (benim gibi dört mevsim farenjitlilere selam).
Geçmiş olsun cnm
LGS aciklanmis kızlar

Ay çok heyecanliyim bende inşallah emeklerinin karşılığını alirlar
350 alırsa bizimki istediğim liseye tutuyor umudum var matematiği 100 en sevdiği ders umarim ayni hocaya denk gelir öğretmeni sevdimi dersinde iyi oluyor
Evet matematik yapan baya fark atmis
Evet matematik yapan baya fark atmış.
Bana da tanıdıkları dan 2 sonuç geldi, biri 348 biri 420
Umutlandim valla matematik 100 sadece ana derslerden türkçeyi düşürdü biraz bu sene sonuçlar iyi gibi istedikleri liseye yerleşirler insallah

sabah: filtre kahve, türk kahvesi, çay

öğlen: et sote, yoğurt, nescafe, çay

akşam: dört dilim pırasalı ekmek

şimdi filtre kahve içip dinleniyorum.

gün boyu 1,5 litre su içtim. biraz daha içeceğim.

çok başım ağrıdığı için yürüyüşe çıkmadım. hala felaket ağrıyor

ilk günün çok iyi başlamış canım

ay kıyamam . neden ki. sınavda bi yerlerde kaydırma yapmıştır belki. onca emek verip hazırlanıyorlar .
kaydirma yaomamis cnim ya bizim arkadas cok fazla yuklendi biz yapma dedik simdi cok pisman ama
Migrenin falan var mi canim acliktan olmasin ac misin

Geçmiş olsun canım.
Pırasalı ekmek.nasil.birsey ?

Migrenin falan var mi canim acliktan olmasin ac misin
çok yiyemedim ama aç da sayılmam canım. açlıktan da çok başım ağrır haklısın.

aslında şöyle oldu:

bir şeylere canım sıkıldı, kendimi çok sıktım. tansiyon yükselir ya hani, onun gibi bir ağrı oldu canım. ama geçmedi. çok kuvvetli sürüyor. hafif bir ağrı kesici içtim.

Geçmiş olsun canım.
Pırasalı ekmek.nasil.birsey ?
pırasa, yoğurt, mısır unu, yağ ile yapılıyor canım. kek hamuru kıvamında karıştırıyorsun, varsa biraz peynir ve yumurta ekliyorsun. kek gibi börek gibi bir yiyecek oluyor. ismi pırasa keki diye de geçer.

bu hafta akşamları hazır yemeğim olsun diye yaptım. çay demler sade yerim, yoğurtla yerim, yumurta haşlar yanında ekmek niyetine yerim bitene kadar yerim

Iyi yapmissin icmekle gecmis olsun cnm

Evet canım bi Evet canım bu tarifi görmüştüm. Yapmak.cok istedim ama.kismet olmadan prasalar tükendi pazarda.

Ada'nin da yazdığı brokoli sufle tarifine baktım bu akşam. O da senin anlattığım tarifle yapılmış. Kabak sufle.de var hatta tariflerde. Benim.damak tadım bunlar, yazarken ağzım sulanıyor.su an

ilk günün çok iyi başlamış canım
İyi geçti cnm çok şükür akşamında hafif gecirdim
Pırasalı kiş diye biliyorum bende super ötesi bir tarif yöresel peynirle güzel gider

Sarfancim hala acikiyor musun seni olumsuz etkilemek.ostemiorum ama.ben cok acikiorum ozellikle de bu ara regl de gelince aciktim iyice simdi bile acim yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…