- 31 Ağustos 2012
- 22.205
- 35.426
- 798
evet bu sabahtan açıklanmış .LGS aciklanmis kızlar
Var mıydı yakininizda.giren ?
Seneye inşallah @demirleke ve @Pamuk92 evlatlarının sonucunu heyecanla.soruyor.oluruz :)
Evet matematik yapan baya fark atmisevet bu sabahtan açıklanmış .
benim amirciğimin oğlu 356 almış . daha iyi olacağını umuyordular ama matematik yapamamış pek .
Evet matematik yapan baya fark atmış.evet bu sabahtan açıklanmış .
benim amirciğimin oğlu 356 almış . daha iyi olacağını umuyordular ama matematik yapamamış pek .
420 alan fen lisesine yerleşir . daha başka bi lise düşünmüyorsa tabi.Evet matematik yapan baya fark atmis
Evet matematik yapan baya fark atmış.
Bana da tanıdıkları dan 2 sonuç geldi, biri 348 biri 420
evet yusksek kiloda bu olabikir ama senin kilon icin cok iyi bile verdin canim beklentini cok yuksek tutarsan moralin bozulablir bnce cok iyi gidiyorsunBu 500 ml olan.bardagim.
Evet açılmamış selpak mendil :)
Benim diyetisyen bir resim paylaşmış, bir haftada 6 kilo vermiş biri, kilosuna bakayım dedim ki 120 kusur kilodaymis.
Dediğin gibi kilo azaldıkça, verme oranı da azaliyor.
Ben kilo verdikten duraklama yaşayacağımı biliyorum. Bu yüzden ilk başlarda biraz daha iyi veririm diye düşünmüştüm.
Ayda 5 kilo vermeyi hedeflemiştim aslın. Bakalım olacakmi.
Senin yemekler bitti mi bu arada ?
Evet benim ogretmen arkadasin kizi grmisti kotu almis uzgundu ama kizi cok daha fazla uzgun kriz geciriyor surekliLGS aciklanmis kızlar
Seneye inşallah @demirleke ve @Pamuk92 evlatlarının sonucunu heyecanla.soruyor.oluruz :)
ay kıyamam . neden ki. sınavda bi yerlerde kaydırma yapmıştır belki. onca emek verip hazırlanıyorlar .evet yusksek kiloda bu olabikir ama senin kilon icin cok iyi bile verdin canim beklentini cok yuksek tutarsan moralin bozulablir bnce cok iyi gidiyorsun
3 gun sonra bitiyor benim yemekler de bu ara cok acikiorum regden dolayi cnm
Evet benim ogretmen arkadasin kizi grmisti kotu almis uzgundu ama kizi cok daha fazla uzgun kriz geciriyor surekli
6 yas büyük benden esimle severek evlendik çocukların ağlama seslerini hic kaldiramiyor hemen systurulsun istiyor dediğinin yapılmasını istiyor o yüzden araya fark koydum iyice yaptım aslında küçük daha rahat büyüyorCanım onu yazmıyorum buraya.
Geçen hafta yarım saat yürüdüm hep, diyetisyen az dedi, bu hafta 1 saat yürüdüm. Sadece 1 gün yagmurluydu yürüyemedim.
Bu arada canım.esinle.aranda ne.kadar yaş farkı.var ?
Geçmiş olsun cnmgünaydınnnn
sabah güne filtre kahveyle başladım. siyah çayla devam ediyorum.
boğaz enfeksiyonu başladı, mide bulantısı yapıyor (benim gibi dört mevsim farenjitlilere selam).
Ay çok heyecanliyim bende inşallah emeklerinin karşılığını alirlarLGS aciklanmis kızlar
350 alırsa bizimki istediğim liseye tutuyor umudum var matematiği 100 en sevdiği ders umarim ayni hocaya denk gelir öğretmeni sevdimi dersinde iyi oluyorevet bu sabahtan açıklanmış .
Umutlandim valla matematik 100 sadece ana derslerden türkçeyi düşürdü biraz bu sene sonuçlar iyi gibi istedikleri liseye yerleşirler insallahEvet matematik yapan baya fark atmis
Evet matematik yapan baya fark atmış.
Bana da tanıdıkları dan 2 sonuç geldi, biri 348 biri 420
ilk günün çok iyi başlamış canımKuslukta
1 avuç leblebi+fıstık
1 kupa 2in1 nescafe evde o vardı türk kahvem ve yesilcayim bitmiş alırım bu hafta inş.
Öğle
1 kase dolusu ayranasi
Ara
Şekersiz cay
1 lt su bitti
Aksam ne yaparım bilmiyorum pazardan geleyim bakarim
kaydirma yaomamis cnim ya bizim arkadas cok fazla yuklendi biz yapma dedik simdi cok pisman amaay kıyamam . neden ki. sınavda bi yerlerde kaydırma yapmıştır belki. onca emek verip hazırlanıyorlar .
Migrenin falan var mi canim acliktan olmasin ac misinsabah: filtre kahve, türk kahvesi, çay
öğlen: et sote, yoğurt, nescafe, çay
akşam: dört dilim pırasalı ekmek
şimdi filtre kahve içip dinleniyorum.
gün boyu 1,5 litre su içtim. biraz daha içeceğim.
çok başım ağrıdığı için yürüyüşe çıkmadım. hala felaket ağrıyor
Geçmiş olsun canım.sabah: filtre kahve, türk kahvesi, çay
öğlen: et sote, yoğurt, nescafe, çay
akşam: dört dilim pırasalı ekmek
şimdi filtre kahve içip dinleniyorum.
gün boyu 1,5 litre su içtim. biraz daha içeceğim.
çok başım ağrıdığı için yürüyüşe çıkmadım. hala felaket ağrıyor
çok yiyemedim ama aç da sayılmam canım. açlıktan da çok başım ağrır haklısın.Migrenin falan var mi canim acliktan olmasin ac misin
pırasa, yoğurt, mısır unu, yağ ile yapılıyor canım. kek hamuru kıvamında karıştırıyorsun, varsa biraz peynir ve yumurta ekliyorsun. kek gibi börek gibi bir yiyecek oluyor. ismi pırasa keki diye de geçer.Geçmiş olsun canım.
Pırasalı ekmek.nasil.birsey ?
Iyi yapmissin icmekle gecmis olsun cnmçok yiyemedim ama aç da sayılmam canım. açlıktan da çok başım ağrır haklısın.
aslında şöyle oldu:
bir şeylere canım sıkıldı, kendimi çok sıktım. tansiyon yükselir ya hani, onun gibi bir ağrı oldu canım. ama geçmedi. çok kuvvetli sürüyor. hafif bir ağrı kesici içtim.
Evet canım bu tarifi görmüştüm. Yapmak.cok istedim ama.kismet olmadan prasalar tükendi pazarda.pırasa, yoğurt, mısır unu, yağ ile yapılıyor canım. kek hamuru kıvamında karıştırıyorsun, varsa biraz peynir ve yumurta ekliyorsun. kek gibi börek gibi bir yiyecek oluyor. ismi pırasa keki diye de geçer.
bu hafta akşamları hazır yemeğim olsun diye yaptım. çay demler sade yerim, yoğurtla yerim, yumurta haşlar yanında ekmek niyetine yerimbitene kadar yerim
İyi geçti cnm çok şükür akşamında hafif gecirdimilk günün çok iyi başlamış canım
Pırasalı kiş diye biliyorum bende super ötesi bir tarif yöresel peynirle güzel giderpırasa, yoğurt, mısır unu, yağ ile yapılıyor canım. kek hamuru kıvamında karıştırıyorsun, varsa biraz peynir ve yumurta ekliyorsun. kek gibi börek gibi bir yiyecek oluyor. ismi pırasa keki diye de geçer.
bu hafta akşamları hazır yemeğim olsun diye yaptım. çay demler sade yerim, yoğurtla yerim, yumurta haşlar yanında ekmek niyetine yerimbitene kadar yerim
Sarfancim hala acikiyor musun seni olumsuz etkilemek.ostemiorum ama.ben cok acikiorum ozellikle de bu ara regl de gelince aciktim iyice simdi bile acim yaniEvet canım bi
Evet canım bu tarifi görmüştüm. Yapmak.cok istedim ama.kismet olmadan prasalar tükendi pazarda.
Ada'nin da yazdığı brokoli sufle tarifine baktım bu akşam. O da senin anlattığım tarifle yapılmış. Kabak sufle.de var hatta tariflerde. Benim.damak tadım bunlar, yazarken ağzım sulanıyor.su an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?