Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Midem küçüldü sanırım, çok açlık krizi yaşamıyorum.

Önümde olsa, ve diyette olmasam yerim, tokluk hissiyle de dolaşmiyirum ama baş ağrısı yaşayacak kadar da açlık hissetmiyirum
çok hızlı küçülmüş ne güzel safrancım . maşallah .
açlık çok olduğunda başta ağrı yapar evet .

dün eve gidince domatesli mantarlı yemek yaptım kendime. yedim .
bir kaç fıstık . bir kaç karpuz
1 küçük kase sütlaç .
kendim yaptım . bolca şekerli , ballı değildi. eşim de sevdi o da öyle yiyor zaten .

bu yediklerinle kilo vereceksin nadal cım . süt durumun nasıl . onu da takiptesindir zaten . süt de yapar bunlar maşallah .

senin 1. kattı evin . daha serin olur diye düşünmüştüm pamukcum.
inşallah yeni evinde istediğn gibi olsun her şey canım .
o kadar sıcak oluyor yani. klima takılacak kadar .
benim ev tam güneşi görmüyor . bir kaç oda sadece öğlene kadar yarım alıyor güneşi . o da yetiyor .

işleri hallettim baya .
telaşe müdürü ben .
hızlıca yaptım .
inşallah sorunsuz biter bu hafta da.

öğlen yemeğim .
7-8 dilim karpuz
evde çökelek yaptım .
2 yemek kaşığı lor peyniri. çörek otlu. pul biberli ve kekikli.

2 domates
2 haşlanmış yumurta.
ekmekten vazgeçip proteine yönelme durumum iyi yönde gidiyor sanki.
dün yemeğin yanına 2 dilim ekmek yedim öğlende. bugün haşlanmış yumurta getirdim .

iyiyim canım. dün itibari ile işe başladım. şuan tayin sonucunu beklemedeyim. Balıkesirdeyim şuan. oğlum büyüyor çok şükür. 8,5 aylık oldu bile sizlerde iyisiniz inşallah..?
ankara da olduğunu hatırlıyorum tayin işlerin halledilmişti diye aklımda kalmış .
çok olmadı mı onun için başvuru yapalı.
maşallah büyümüş . tam sevimli zamanları.
kim bakıyor oğluşuna .
2 yıl ücretsiz izin alırsın belki.

Yok canım Balıkesirdeyim ben Ankarada değilim.. Tayin başvurumu 2 hafta önce yaptım. 1 ay içinde açıklanır diye bekliyıorum. oğluşumu babası bakıyor şuan. tayinim olursa da olmazsa da ücretsize ayrılmayı düşünüyorum. en azından 1 yaşını tamamlasın istiyorum..

Midem küçüldü sanırım, çok açlık krizi yaşamıyorum.

Önümde olsa, ve diyette olmasam yerim, tokluk hissiyle de dolaşmiyirum ama baş ağrısı yaşayacak kadar da açlık hissetmiyirum
masallah cnim.ne guzel sakin bozma bnce cok iyi gidiyorsun
resim attim bugun cnim her zaman atmayi unutuyorum aklima gekmisken attim
sabah kahvaltım .
2 yumurtalı 2 domatesli omlet
bir kaç fıstık .
işe geldim . şimdi 1 büyük bardak elmalı yeşil çay . içiyorum .
seni yunurta ve fistik ie hatirlayacagim heo cnim bir de meyve
selam kızlar..
görüşmeyeli iyisinizdir inşallah.. uzun zamandır yoktum. bi selam vermek istedim.
yine cok sık gelemesem de arada haber alırım sizden..
Hisgeldin cnm masallah bebis baya buyuus sen nasilsin

Bizim evde cok sicaknokuyordu klima var ama beni cok rahatsiz eder klimalar sokunuyor bana sessiz olsa bile sesi var bence neysem salaonum fransiz balkon koktuklarin yerini degisstirdim simdi orayi acinca bir guzel esiyor cok rahat ettim valla
Benim evin kapısında hep açık ceyran yapınca güzel esiyor
Çok iyi yapmış sin cnm doğal klima gibisi varmi
Diğer katlara oranla serin özellikle dışardan gelince bir sure sonra sicakliyorsun ama o yüzden bize pek serin gelmiyor
Vantili odada spor yapıyorum yoksa Jan ter içinde kalıyorum

Slm kızlar
Sabah 9.30 da uyandım
Aksamdan suya koyduğum maydonoz limonlu su içtim kalkınca 500 ml
30 dk 2 mil leslie yaptım , 30 dakikada yürüyüş yapicam bugün inş., kahvaltıda
3 biberli 1 yumurta,5 zeytin,1 KK peynir,1 tutam dereotu+roka, 1 dom.1 salatalik yarim kırmızı biber 1 dilim ekmek cay cay

Canım bende kurutmadan çıkan çatışmalarda daha çok ütü istiyor diye duyuyorum iyi araştırmak lazım kuzenim kullanıyor hiç memnun değil

Kızlar diyetisyen den geldim
Bu hafta 400 Gr gitmis
Diyetime.tam.uydum, kaçamak.yaomadim, siz de sahitsiniz, niye veremiyorum anlamıyorum..
1.5 kilo.yagdan gitmiş.
Geçen hafta kastan gitmiş göründüler, sizin de dediğiniz gibi yanlış yarattı geçen hafta tartı kesin.

Eklentiler

• IMG_20190625_123415.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 24
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…