çok hızlı küçülmüş ne güzel safrancım . maşallah .Midem küçüldü sanırım, çok açlık krizi yaşamıyorum.
Önümde olsa, ve diyette olmasam yerim, tokluk hissiyle de dolaşmiyirum ama baş ağrısı yaşayacak kadar da açlık hissetmiyirum
bu yediklerinle kilo vereceksin nadal cım . süt durumun nasıl . onu da takiptesindir zaten . süt de yapar bunlar maşallah .Bende yediklerimi yazayım
Sabah
2 Salkım domates
1 salatalik
5 zeytin
1 dilim peynir
1 küçük dilim börek
2 yaprak marul
Çay
2 tane ceviz
10 tane kiraz
Öğle
2 rendelenmiş kabak
2 kaşık yoğurt
Çeyrek yufkadan bir börek
1 ince dilim az şekerli kek
Akşam
2 kaşık pilav
Çay
senin 1. kattı evin . daha serin olur diye düşünmüştüm pamukcum.Haklisin cnm adanada yaşayıp klimasiz ev yoktur herhalde bizimde vanti açık 24 saat bakalım bu ay kaç gelecek sofbeni kullanmiyorum suan vantisizde yapamiyorum
Minik kuzu ya o bile anlıyor sıcağı rahatsızlığı Rabbim korusun onlari
inşallah yeni evinde istediğn gibi olsun her şey canım .Bende öyle düşünüyorum ama bu ay gorucem bakalim esimde bu yaz klima alalim diyordu istemedim yeni ev alınca istediklerimi alicam ins binada en yuksek bizim fatura oluyor hep küçücük evde ne yakiyorsak sanki şarjlari çok kullaniyoruz birde şofben cok yakıyor
nerelerdesin . nasılsın . oğluş nasıl . büyüdü mü. işe başladın değil mi.selam kızlar..
görüşmeyeli iyisinizdir inşallah.. uzun zamandır yoktum. bi selam vermek istedim.
yine cok sık gelemesem de arada haber alırım sizden..
iyiyim canım. dün itibari ile işe başladım. şuan tayin sonucunu beklemedeyim. Balıkesirdeyim şuan. oğlum büyüyor çok şükür. 8,5 aylık oldu bilenerelerdesin . nasılsın . oğluş nasıl . büyüdü mü. işe başladın değil mi.
ankara da olduğunu hatırlıyorum tayin işlerin halledilmişti diye aklımda kalmış .iyiyim canım. dün itibari ile işe başladım. şuan tayin sonucunu beklemedeyim. Balıkesirdeyim şuan. oğlum büyüyor çok şükür. 8,5 aylık oldu bilesizlerde iyisiniz inşallah..?
Yok canım Balıkesirdeyim ben Ankarada değilim.. Tayin başvurumu 2 hafta önce yaptım. 1 ay içinde açıklanır diye bekliyıorum. oğluşumu babası bakıyor şuan. tayinim olursa da olmazsa da ücretsize ayrılmayı düşünüyorum. en azından 1 yaşını tamamlasın istiyorum..ankara da olduğunu hatırlıyorum tayin işlerin halledilmişti diye aklımda kalmış .
çok olmadı mı onun için başvuru yapalı.
maşallah büyümüş . tam sevimli zamanları.
kim bakıyor oğluşuna .
2 yıl ücretsiz izin alırsın belki.
masallah cnim.ne guzel sakin bozma bnce cok iyi gidiyorsunMidem küçüldü sanırım, çok açlık krizi yaşamıyorum.
Önümde olsa, ve diyette olmasam yerim, tokluk hissiyle de dolaşmiyirum ama baş ağrısı yaşayacak kadar da açlık hissetmiyirum
resim attim bugun cnim her zaman atmayi unutuyorum aklima gekmisken attimbenim de her gün çalışıyor . dün nevresimleri attım . kız bizimle yattı. yatağa çiş yaptı . alez . pike , nevresim . dün bunlar yıkandı. her güne bi vukaat oluyor bizde de . ya bi şey döküyorlar .
sık sık üst baş değişiyor bizim de. dün dışarı çıktık . saat 7 ile 9 arası
maç yaptılar abiler . ter içinde kalmışlardı .
kız zaten her gün kreşe gidiyor . orda da dökülürse kirliyi yolluyorlar. her gün zaten baştan aşağı onu değiştiriyorum kreşten gelince. donuna kadar .
şimdi hava güzel . hızlı kuruyor ama kışın nolcaz yine zorlanacağız . bi makina almayı düşünüyorum . 17 kg . kurutması da olan . yıldım gerçekten . kurutmalı makinalarda ütü de az isteniyormuş . öyle duydum . artık benim makina 20 yaşında. biz yeni çıkmaya başladğımızda almıştı eşim . beyaz eşya dursun bi kenarda diye.
ama resim yolkkhhhh
niçün . ne güzel resimlerin vardı seninnnn
seni yunurta ve fistik ie hatirlayacagim heo cnim bir de meyvesabah kahvaltım .
2 yumurtalı 2 domatesli omlet
bir kaç fıstık .
işe geldim . şimdi 1 büyük bardak elmalı yeşil çay . içiyorum .
Hisgeldin cnm masallah bebis baya buyuus sen nasilsinselam kızlar..
görüşmeyeli iyisinizdir inşallah.. uzun zamandır yoktum. bi selam vermek istedim.
yine cok sık gelemesem de arada haber alırım sizden..
çok şükür iyiyim bende.. Aylardır ev rahatlığına alışınca işe adapte olmakta zorluk çekiyorum haliyle...Hisgeldin cnm masallah bebis baya buyuus sen nasilsin
Benim evin kapısında hep açık ceyran yapınca güzel esiyorBizim evde cok sicaknokuyordu klima var ama beni cok rahatsiz eder klimalar sokunuyor bana sessiz olsa bile sesi var bence neysem salaonum fransiz balkon koktuklarin yerini degisstirdim simdi orayi acinca bir guzel esiyor cok rahat ettim valla
Diğer katlara oranla serin özellikle dışardan gelince bir sure sonra sicakliyorsun ama o yüzden bize pek serin gelmiyorsenin 1. kattı evin . daha serin olur diye düşünmüştüm pamukcum.
inşallah yeni evinde istediğn gibi olsun her şey canım .
o kadar sıcak oluyor yani. klima takılacak kadar .
benim ev tam güneşi görmüyor . bir kaç oda sadece öğlene kadar yarım alıyor güneşi . o da yetiyor .
Canım bende kurutmadan çıkan çatışmalarda daha çok ütü istiyor diye duyuyorum iyi araştırmak lazım kuzenim kullanıyor hiç memnun değilbenim de her gün çalışıyor . dün nevresimleri attım . kız bizimle yattı. yatağa çiş yaptı . alez . pike , nevresim . dün bunlar yıkandı. her güne bi vukaat oluyor bizde de . ya bi şey döküyorlar .
sık sık üst baş değişiyor bizim de. dün dışarı çıktık . saat 7 ile 9 arası
maç yaptılar abiler . ter içinde kalmışlardı .
kız zaten her gün kreşe gidiyor . orda da dökülürse kirliyi yolluyorlar. her gün zaten baştan aşağı onu değiştiriyorum kreşten gelince. donuna kadar .
şimdi hava güzel . hızlı kuruyor ama kışın nolcaz yine zorlanacağız . bi makina almayı düşünüyorum . 17 kg . kurutması da olan . yıldım gerçekten . kurutmalı makinalarda ütü de az isteniyormuş . öyle duydum . artık benim makina 20 yaşında. biz yeni çıkmaya başladğımızda almıştı eşim . beyaz eşya dursun bi kenarda diye.
ama resim yolkkhhhh
niçün . ne güzel resimlerin vardı seninnnn
olabilir .Canım bende kurutmadan çıkan çatışmalarda daha çok ütü istiyor diye duyuyorum iyi araştırmak lazım kuzenim kullanıyor hiç memnun değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?