Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

merhaba,

sabah: bol kahve, çay

öğlen: çorba, kızarmış tavuk, yoğurtlu kabak

akşam: meyve, pırasa ekmeği, domates, yoğurt, activia, müsli, bolca çikolata

spor yapamadım, çok yorgundum.

su 1,8 litre. gün içinde içemedim, akşam içtim.

canım evet ben çok araştırtım biliyorsun .
ama daha almadık . yaz geldi gerek yok dedi eşim . yazı atlatalım öyle bakalım dedi.
iyi dedim . şimdi her yerde kuruyor çamaşır .
ve yazın enerjim yüksek elhamdülillah . yetişiyorum . kışın sıkıntı benim için . kış uykusuna yatmak isteyen ayı modunda geziyorum ama yatamıyorum .

öyle işte.

arkadaşım da aynı senin dediğin gibi söyledi.
çıkanları makinaya tekrar düzelterek , katlayarak koyuyormuş . çok bi uğraşmadan hani .
sonra hafif nemli iken katlayınca ütü istemiyormuş .
ama çıkardıktan sonra bi süre yine öyle üst üste kalırsa yerleşir kırışıklık . ve ütü ister .
pantolon için vs bilmiyorum ama arkadaş öyle dedi. ütü istemiyor diye.
onda sadece kurutma makinası var . elektrolüx aldı o .
memnun .
kuru temizleme butonu da varmış .
yani mis gibi bi şey . değil mi.
yastık yorgan battaniye vs . çok ihtiyaç aslında.
nasip . eşim arabayı da değiştirmek istiyor . bakalım . önce çamaşır makinam değişmeli . kış gelmeden .

Gunaudin kizlar iyiki hayatimdasiniz ya her sabah size yazmak bana oyle huzur veriyor ki anlatamam
@demirleke cnim bu yil tatil ne zaman senin
ben kurban bayramı ile tatile başlayıp ardından gelen 2 haftayı da birleştirmek istiyorum .
yani 3 hafta düşünüyorum . kurban bayramında nasipse.

Evet gelelim kahvaltima bu sabah peynirli yunurtadam muffin yaomislardi ama malesef ben yazin yumurta yiyemeyenlerdenim o nedenle ben wasa peynir yedim 4 zeytin ve cerry domates de gelmisti o sekilde yedim
Ara ogunumde muz var
hala kahvaltı geliyor mu sana.
resim yok mu. bizi çok motive ediyor resim

afiyet olsun .

benim kahvaltı .
2 yumurtalı 2 domatesli omlet .
1 çay kaşığı sarelle ile bi parça waffle.

işe geldim . süt- su karışımı ile kahve yaptım içiyorum .

öğlen taze fasülye kavurması, 10 dilim kavun , 2 haşlanmış yumurta var .
yeter inşallah .

öğlenden sonra için yine süt - su karışımı kahve içerim .
sodalı su içiyorum her gün iş yerinde . sıcaklar geldi . iyi geliyor .

elmalı yeşil çay içiyorum .
bol sıvı .

dün akşam kavun ve salatalık ile smothii yaptım . harika oldu.
öncesinde taze fasülye kavurması yemiştim . akşam yemeğim bu iki şey oldu. bir kaç fıstık . A aaadddaaa

400 ml bardak ile 10 dilim kavun . 1 küçük salatalık . 1 kepçe süt . 1 bardak su ile smothi.
daha sonra buz koyun .
harika enfes bi şey oldu.ama süt konulmasa da olurmuş . hiç bir lezzet katmadığını düşünüyorum .
kavun tadını çok severim . sevenleri için harika bi içecek .

Günaydın kızlar sabah 9.00 da kalktim spor yapmaya pek vaktim olmadı hepimiz ayni zamanda Uyandık kahvaltı hazırladım yedik biraz sonra yaparım spor
1 biber,1 yumurta ile omlet,1 parca peynir,5 dilim domates,2 salatalik,7 zeytin,1.5 dilim ekmek, 1 catal kozpatlican salatasi,birkaç patates kızartması,cay,cay

afiyet olsun .
ben de öğlen yemeğini bekliyorum acıktım .

11:40-12:40 arası leslie tamamladım 1 saat yinede hantal gibi halsizim sabah uykumu alıp uyandım uzandim simdi öğlen yemeği sonrasi
Spor sonrası 1 double sade türk kahvesi + yarim avuç leblebi,yarim koçan has.mısır
1 lt su bitti
Öğlen yeni yedim
1 kase dolusu ayranasi yarim kase kozpatlican salatası
Neyse biraz uzanayim yürüyüş olarakta akşamüstü avmye gidicez çoluk çocuk eltimin kızı da gelecek

yemek sonrası yorgunluk da çökmüş . 1 saat yürümüşsün . süpersin .
akşam ne yiyeceksin .
avm iyi olur . yürüyüş de olur tabi.
ben de şimdi sütlü kahvemi içiyorum . şeker attım az içine. . öncesinde açlık geldi.
3-4 çekirdekli kuru üzüm . ve 1 küçük avuç dakota çekirdek yedim .
ve 1 tane karamelli bayram çikolatası . çantamda kalmış . malum dönem yaklaşıyor galiba benim . tatlı isteğim başladı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…