canım evet ben çok araştırtım biliyorsun .Kızlar kurutma makinelerinin ütüleme ayarları çıkanlar tam utilenecek nemde çıkıyor, elinle katlarken duzeltiyormussun başka ütü istemiyormuş.
Pantolon gömlek ama ister ütü mutlaka
Ama @demirleke sen hem çamaşır hem kurutma makineli olandan alacaktin, onların performansını bilmiyorum.
Komşunun vardı ondan Vestel marka, 10 kilo çamaşır yıkama, 4 kilo kurutma kapasitesi vardı.
ben kurban bayramı ile tatile başlayıp ardından gelen 2 haftayı da birleştirmek istiyorum .Gunaudin kizlar iyiki hayatimdasiniz ya her sabah size yazmak bana oyle huzur veriyor ki anlatamam
@demirleke cnim bu yil tatil ne zaman senin
hala kahvaltı geliyor mu sana.Evet gelelim kahvaltima bu sabah peynirli yunurtadam muffin yaomislardi ama malesef ben yazin yumurta yiyemeyenlerdenim o nedenle ben wasa peynir yedim 4 zeytin ve cerry domates de gelmisti o sekilde yedim
Ara ogunumde muz var
afiyet olsun .Günaydın kızlar sabah 9.00 da kalktim spor yapmaya pek vaktim olmadı hepimiz ayni zamanda Uyandık kahvaltı hazırladım yedik biraz sonra yaparım spor
1 biber,1 yumurta ile omlet,1 parca peynir,5 dilim domates,2 salatalik,7 zeytin,1.5 dilim ekmek, 1 catal kozpatlican salatasi,birkaç patates kızartması,cay,cay
soğanlar karamelize olmuş . yanmış demiyoruz . karamelize olmuş
evet yedim bitti. 1 dilimcik de ekmek ekledim . doymadım çünkü.
Afiyet olsun.
Kavun öğleden sonraki su ihtiyacını giderir baya.
Afiyet olsun sanadaafiyet olsun .
ben de öğlen yemeğini bekliyorum acıktım .
yemek sonrası yorgunluk da çökmüş . 1 saat yürümüşsün . süpersin .11:40-12:40 arası leslie tamamladım 1 saatyinede hantal gibi halsizim sabah uykumu alıp uyandım uzandim simdi öğlen yemeği sonrasi
Spor sonrası 1 double sade türk kahvesi + yarim avuç leblebi,yarim koçan has.mısır
1 lt su bitti
Öğlen yeni yedim
1 kase dolusu ayranasi yarim kase kozpatlican salatası
Neyse biraz uzanayim yürüyüş olarakta akşamüstü avmye gidicez çoluk çocuk eltimin kızı da gelecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?