canım benim .@hayal_hatunSafransari A aaadddaaa @demirleke çok teşekkür ederim
dünden bu dünyada kimse tarafından sevilmediğime bir kez daha ikna oldum. zaten biliyorum çok sevilmediğimi ama. öz annem babam tarafından bile sevilmiyorum bir kez daha gördüm. annemin beni sevdiğinden yaptığına inandığı şeyler bana dünyada yaptığı en büyük kötülükler. çok çok yoruldum artık.
ah canım, ben ayrı yerdeyim zaten. kendini değiştirme, başkasını değiştirme meselesi de değil. kendimi bildim bileli süregelen çözümsüz durumlar, onulmaz yaralar. yaş 35. artık çok yoruldum.canım benim .
sevilmiyorum diye düşünmemelisin .
anne baba bazen çok kırıcı olur .
bu durumu , onlar değişmese de sen değişerek yenebilirsin . zaten başka yolu da yok . onların değişmesi pek mümkün olmuyor .
aynı evde olmak zor . yetişkin olduktan sonra.
ayrı eve çıkma durumun yok mu. farklı bi yerde iş bulup . bunu bahane edip .
canım . onlardan ayrı da olsan travma devam ediyor . ondan mı böyle. doktora da gittin diye düşünüyorum .ah canım, ben ayrı yerdeyim zaten. kendini değiştirme, başkasını değiştirme meselesi de değil. kendimi bildim bileli süregelen çözümsüz durumlar, onulmaz yaralar. yaş 35. artık çok yoruldum.
ben hayatımda mutlu bir aile anısı yaşamadım. baba nedir bilmem. annenin yanında olması nedir bilmem. benimki hep dışarıya karşı düzgün görünme çabası. herkes de anlıyor zaten, kimi kandırabilirsin ki.
çok yoruldum artık. aslında çok çok önce yoruldum da... pes etmedim. ama artık dayanacak dik duracak gücüm de tükeniyor.
kızlar bi video denk geldi onu izledim .
korece video ama altyazılara türkçeyi seçerek izledim .
ve günde tek öğünden bahsediyor . yani 24 saat oruç diyor doktor
hadi o kadarını yapamayız . ama en azından günde 2 öğün beslenmeye çalışıp o 2 öğünde de kalorisi yüksek olmayan mamalar yersek daha doğruymuş . hastalıkların azalması gözlenmiş böyle beslenerek . yani 24 saat oruç ile.
belgeselde bazı testler de yapılıyor .
oruçtan sonra kan değerlerinde daha düzelme oluyor . 3 öğün beslendiği döneme göre.
ve açlığın gençlik hormonunu çalıştırdığı da söylenmişti 1 ay önce bi kanalda.
türk bi aşçının yemek proğramında duymuştum . kendisinin çinde yaşayan bi ablası vardı . ya da kardeşi. yıllar önce de izlediğim bi aşçıydı . bu ramazan döneminde yine gördüm onu.
hala ablası ya da kardeşi çinde olabilir . çin de yeme konusunda sağlıklı beslenenler arasında bi ülke. obezite çok az en azından . ot , sebze vs çok yiyorlar . sanıyorum bu nedenle.
neyse bu doktor hakkında ayşe arman bi yazı yazmış .
onu alıntılıyorum . bi okuyun derim .
ben bliorum bunu cnm bir ara denedim de yapmadim malesef ya20 yaş genç görünmenin sırrı: Günde tek öğün yemek
Alın size yeni bir sağlık önerisi daha! Günde tek öğün yemek... Öneren de dünyaca ünlü Japon bir hekim: Yoshinori Nagumo.www.hurriyet.com.tr
Cnim haklisin hatikiyorum bayramda da bu tarz sorunlar olmustu ailenin diger uyelerinden kaynaklanan sanirim sizin ailede diger kardeslee veya diger uyelere gore hersey sen de kendini dislanmis hissediyorsun zaten uzakta ve kendin yasiyorsun bu duygu daha da yogun hissediliyor sanirim@hayal_hatunSafransari A aaadddaaa @demirleke çok teşekkür ederim
dünden bu dünyada kimse tarafından sevilmediğime bir kez daha ikna oldum. zaten biliyorum çok sevilmediğimi ama. öz annem babam tarafından bile sevilmiyorum bir kez daha gördüm. annemin beni sevdiğinden yaptığına inandığı şeyler bana dünyada yaptığı en büyük kötülükler. çok çok yoruldum artık.
Öğle yemeği yedinmi canımbu sabah küçük bir parça waafle.
1 çay kaşığı sarellaaa. 6-7 tane fıstık
şimdi işe geldim . uykumu alamadım sanırım .
2 paket nescafeee klasik , 1 paket 3 ü bi arada yı 350 ml fincanıma hazırladım . onu içeceğim .
öğlen için 400 ml ayran
20 dilim kavun
1 büyük kavanoz mantarlı domates yemeği.
yedim ama ayranı içemedim . çok geldiÖğle yemeği yedinmi canım
Canım arkanda güçlü bir aile olmadan dik durarak bu yaşa geldiysen tek başına yaşıyorsan sen güçlü birisin ve rabbim dağına göre kar verir sabırlı ol muhakkak herkes gibi seninde tükendiğini hissedeceğiniz zamanlar olacak ama bunlarıda aşacaksın inşallah ben senin kapalı bir kutu olduğunu düşünüyorum biz bunalınca burada paylaşıyoruz rahatlıyoruz sen kaçıp uzaklaşıyorsun anlatınca daha çok rahatlarsın hele aile söz konusu olduğunda tanıdığın gördüğün insanlara anlatmak daha zor oluyorah canım, ben ayrı yerdeyim zaten. kendini değiştirme, başkasını değiştirme meselesi de değil. kendimi bildim bileli süregelen çözümsüz durumlar, onulmaz yaralar. yaş 35. artık çok yoruldum.
ben hayatımda mutlu bir aile anısı yaşamadım. baba nedir bilmem. annenin yanında olması nedir bilmem. benimki hep dışarıya karşı düzgün görünme çabası. herkes de anlıyor zaten, kimi kandırabilirsin ki.
çok yoruldum artık. aslında çok çok önce yoruldum da... pes etmedim. ama artık dayanacak dik duracak gücüm de tükeniyor.
Canım bende kavun karpuz yediğimde şişiyorum ama çok kısa sürede acıkıyorum beni tok tutmuyoryedim ama ayranı içemedim . çok geldi
yemeğim çoktu . büyük sarellee kavanozu dolusu.
kavun da çoktu . yarım kilo vardı .
şişirdi.
ayrani içemedim .
onu da akşama içerim .
yanında karpuz olabilir . 10 dilim falan .
400 ml ayran ve 10 dilim karpuz da beni yine şişirir .
ama canım çok istiyor karpuz kavun .
ve tatlı ihtiyacımı karşılıyor . farkettim ki uzun zamandır bisküvi çikolata vs yemiyorum . abur cuburu dün bi küçük bayram çikolatası yedim .o . yani meyve yemek aslında tatlı yemeni önlüyor . bence tabi. kendimden yola çıkarak söyledim .
buna bayılmıştım dün .
tok tuttu mu canım . ayran da olunca tok tutmuştur diye düşünüyorum .
çok güzel görünüyor . iyi gidiyorsun safran . böylelikle gider kilolar . protein de almaya özen gösteriyorsun . bu iş tamam artık .
canım hoş geldin . anlatmak istersen dinleriz . bir takım sıkıntılarının olduğunu biliyoruz . daha önce de bahsettin . bu sıkıntıların bu kadar uzun sürmesi seni yorar haklısın .
inşallah sıkıntılarından kurtulursun canımcım. keşke bi faydamız olsa sana.
Canım bu yemekmtariflerini nereden alıyorsun? Blog yada YouTube mi ? Bende bir incelemek isterimbu sabah küçük bir parça waafle.
1 çay kaşığı sarellaaa. 6-7 tane fıstık
şimdi işe geldim . uykumu alamadım sanırım .
2 paket nescafeee klasik , 1 paket 3 ü bi arada yı 350 ml fincanıma hazırladım . onu içeceğim .
öğlen için 400 ml ayran
20 dilim kavun
1 büyük kavanoz mantarlı domates yemeği.
tahmin edebiliyorum . emziriyorsun ve kilomuz da aynı değil . seni tok tutmayabilir .Canım bende kavun karpuz yediğimde şişiyorum ama çok kısa sürede acıkıyorum beni tok tutmuyor
Bende böyle şeyler yapıyorum ama hep doğaçlama gidiyorum hiçbir yaptığım bir öncekine benzemiyor bence demirleke de bir yerlerde görse bile kendine göre değiştiriyor ekleyip çıkarmalar yapıyordur sonrada isim veriyordur benim gibiCanım bu yemekmtariflerini nereden alıyorsun? Blog yada YouTube mi ? Bende bir incelemek isterim
canım kendim uyduruyorum .Canım bu yemekmtariflerini nereden alıyorsun? Blog yada YouTube mi ? Bende bir incelemek isterim
Birkaç gün hamlık olacaktır ama sonra alışırsın canım iyiki başladın bence çok etkili olacaktırBugün de spora gittim. Bölgesel hareket calistik. Ayagimin üstüne basamiyorum, her yerim agriyor
süper . hadi bakalım . iyi başladın . iyi gidiyorsun . maşallahBugün de spora gittim. Bölgesel hareket calistik. Ayagimin üstüne basamiyorum, her yerim agriyor
Alisicaksim cnm ilk gunler boyle olurBugün de spora gittim. Bölgesel hareket calistik. Ayagimin üstüne basamiyorum, her yerim agriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?