Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

canım benim .
sevilmiyorum diye düşünmemelisin .
anne baba bazen çok kırıcı olur .
bu durumu , onlar değişmese de sen değişerek yenebilirsin . zaten başka yolu da yok . onların değişmesi pek mümkün olmuyor .
aynı evde olmak zor . yetişkin olduktan sonra.
ayrı eve çıkma durumun yok mu. farklı bi yerde iş bulup . bunu bahane edip .

ah canım, ben ayrı yerdeyim zaten. kendini değiştirme, başkasını değiştirme meselesi de değil. kendimi bildim bileli süregelen çözümsüz durumlar, onulmaz yaralar. yaş 35. artık çok yoruldum.

ben hayatımda mutlu bir aile anısı yaşamadım. baba nedir bilmem. annenin yanında olması nedir bilmem. benimki hep dışarıya karşı düzgün görünme çabası. herkes de anlıyor zaten, kimi kandırabilirsin ki.

çok yoruldum artık. aslında çok çok önce yoruldum da... pes etmedim. ama artık dayanacak dik duracak gücüm de tükeniyor.

canım . onlardan ayrı da olsan travma devam ediyor . ondan mı böyle. doktora da gittin diye düşünüyorum .
ne olacak peki böyle. bi çözüm bulamadın . onlarla görüşüyor musun . anne baba ile .

Cnim haklisin hatikiyorum bayramda da bu tarz sorunlar olmustu ailenin diger uyelerinden kaynaklanan sanirim sizin ailede diger kardeslee veya diger uyelere gore hersey sen de kendini dislanmis hissediyorsun zaten uzakta ve kendin yasiyorsun bu duygu daha da yogun hissediliyor sanirim

Öğle yemeği yedinmi canım

Öğle yemeği yedinmi canım
yedim ama ayranı içemedim . çok geldi
yemeğim çoktu . büyük sarellee kavanozu dolusu.
kavun da çoktu . yarım kilo vardı .
şişirdi.
ayrani içemedim .
onu da akşama içerim .
yanında karpuz olabilir . 10 dilim falan .
400 ml ayran ve 10 dilim karpuz da beni yine şişirir .
ama canım çok istiyor karpuz kavun .
ve tatlı ihtiyacımı karşılıyor . farkettim ki uzun zamandır bisküvi çikolata vs yemiyorum . abur cuburu dün bi küçük bayram çikolatası yedim .o . yani meyve yemek aslında tatlı yemeni önlüyor . bence tabi. kendimden yola çıkarak söyledim .

Canım arkanda güçlü bir aile olmadan dik durarak bu yaşa geldiysen tek başına yaşıyorsan sen güçlü birisin ve rabbim dağına göre kar verir sabırlı ol muhakkak herkes gibi seninde tükendiğini hissedeceğiniz zamanlar olacak ama bunlarıda aşacaksın inşallah ben senin kapalı bir kutu olduğunu düşünüyorum biz bunalınca burada paylaşıyoruz rahatlıyoruz sen kaçıp uzaklaşıyorsun anlatınca daha çok rahatlarsın hele aile söz konusu olduğunda tanıdığın gördüğün insanlara anlatmak daha zor oluyor

izole canım, durumu tam.bilmiyirum ama eminim.seviyirlardir. görüşleriniz olaya bakış tarafiniz.farkli yada.

Yalnız yaşıyorsun, ailenden uzaktasın, iletişimsizlik mimvar acaba, ve senin evde yalnız düşünmeye cok zamanın oluyor, onlardan daha mı ince düşündüğüm için böyle bir hisse kapıldım acaba.

Bu atlatamadigin bir süreç olursa kesinlikle destek al canım. Farklı bir bakış açısı sağlar sana belki, çevremde kiler mutlu etmiyorsa seni, sen mutlu olmak.icin elinden gelen herşeyi yap.

Canım bende kavun karpuz yediğimde şişiyorum ama çok kısa sürede acıkıyorum beni tok tutmuyor

Canım bu yemekmtariflerini nereden alıyorsun? Blog yada YouTube mi ? Bende bir incelemek isterim

Canım bende kavun karpuz yediğimde şişiyorum ama çok kısa sürede acıkıyorum beni tok tutmuyor
tahmin edebiliyorum . emziriyorsun ve kilomuz da aynı değil . seni tok tutmayabilir .
ben zaten ramazandan dolayı midemi küçülttüm belki. ya da daha uzun süre açlık hissetmiyor olmamın nedeni bu olabilir .
ramazan öncesi böyle değildim çünkü. midemi terbiye ettiğimi düşünüyorum , umuyorum.

Canım bu yemekmtariflerini nereden alıyorsun? Blog yada YouTube mi ? Bende bir incelemek isterim
Bende böyle şeyler yapıyorum ama hep doğaçlama gidiyorum hiçbir yaptığım bir öncekine benzemiyor bence demirleke de bir yerlerde görse bile kendine göre değiştiriyor ekleyip çıkarmalar yapıyordur sonrada isim veriyordur benim gibi

canım kendim uyduruyorum .
japonların vloglarını . kore vloglarını takip ettiğimi biliyorsun . uzun zamandır izliyordum . bi temel oluştu . yemeklere aslında farklı bi bakış açısı ile bakınca ve farklı tarifleri de deneyince . diyorsun ki klasik türk mutfağından başka mutfaklar da lezzetli olabiliyormuş .

dün akşam yemeğime ne koydum .
az zeytin yağı
soğan . sarımsak . domates . mantar . salatalık . acı sos . kajun baharatı(101 e gelmişti . ben de görüyordum vloglarda aldım , sevdim )

salatalık pişer mi yahu diyordum safran . iiiiğğğğ. ne kötü tadı vardır vs .
ama dün çocuklara salatalık doğradım . yememişler . ulen dedim deneyeyim ben . ne kaybederim . en kötü çöpe gider . nolcak .
neyse enfes ötesi oldu. benim mi damak zevkim farklı bilmiyorum . zaten sebzeci meyveci olduğum bilinir .

hani salatalık turşusundaki tat oldu safran
sarımsak ve acı sos da vardı yemekte ya. sanıyorum ondan . zaten yemeklerime turşu doğradığımı bilenler vardır belki. özellikle kışın . yemeğime , çorbama turşu ve turşu suyu ilave ederim .

vlog için buraya bi iki tane koyayım .
aynı malzemeleri bulamıyorsun tabi . ama ortak malzemeler ile yapılıyor . ben çok sevdim bu mutfağı . kendime yapıyorum zaten . ege mutfağına da benziyor . girit mutfağına da onlar da otu çok yerler .

Aslında çok sevmem ama bugün canım çekirdek çekti sabah kahvaltı yapmaya vaktim olmadı saat 11 de sade nescafe mi yaptım küçük kase çekirdek aldım oğlumla beraber yedik üstünede 6 tane çilek yedim çok aç değilim ama şimdi Öğle yemeği yiyeceğim 2 tane kabak yağsız soteledim içine 2 tane ceviz koydum baharatlandırdım 3 kaşık yoğurt koyup karıştıracağım onu yiyeceğim akşamlıkta taze fasulye yapacağım

Öğle yemegim kızlar

Spordan gelince kefir içtim, protein olsun kas yapsın diye.

Akşamdan yaptığım fırında sebze, bir parça peynir, ekmeğin de yarısını yedim. 1 üçgen De karpuz

Eklentiler

• IMG_20190627_122622.webp
    35,7 KB · Görüntüleme: 24
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…