Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Aksama dünkü yemekler duruyor bezelye,bulgur pilavı,yoğurt onlardan yerim bende malum donemdeyim çok sıvı tuketiyorum tatlı isteğim çok olmadı bu ay 1 cay kasıgi cokokrem yedim sadece sabah yazmayı unutmusum
Pazardan karalahana almıştım sarmalik yemek olmasaydı taze yaprakla onu saricaktim yarin yaparım artik karin agrimda var reglden dolayı dinleneyim bugun

afiyet olsun cnmm benim yemekler yarin son insallah unutmam da resim ceker atarim dun atmistim saniorum
Cnim sen bozma gram gram haftasonuna kadar olacak sana 1 kg bnim de o sekilde gitti hep

merhaba arkadaşlarım

kendime bakamıyorum, sağlık sorunları ekleniyor, istediğim gibi kilo veremiyorum bir türlü.

bu akşam moralim bozuk. diyet kurabiye yapacağım, süt içip kurabiye yiyeceğim.

belki çayımı da demleyip oturur sizle dertleşirim, kim bilir

Ahh cnimm al.kiarbiyeni demle cayini gel noldu bakalim sana

Kurabiye pisti mi canım ?
Şimdi daha iyi misin ?

Hayırdır canım neyin var?

Kurabiyeni yaptinmi cnm hayırdır inş.seni üzen nedir ictinmi çayını

Kızlar bu akşam evdekilere bayat ekmeklerden pizza yaptım ve ben yemedim bunu başardığım için mutlu oldum spor ve yürüyüşte yaptım
Harikasın cnm nefsinle mücadele etmissin ne güzel masallah

Aksam 18:30
1 tab.bezelye+yarim tab bulgur pilavı yedim çıktık avmde mağaza gezdik eşimin işi cardi bizi bırakıp gitti zaten o sevmez mağaza gezmeyi hızlı hızlı gezdik çocuklarla
Küçüğe düğün için birşeyler baktım uygun geldi aldım polo yaka tişört ve kapri aldım gömlek hic yakismadi oglusuma gobusu çıkıyordu papyonda istemedi sortu küçük geldi denemekten sıkıldı diye tam yaşını aldım gerdi biraz sanki değiştirilen
Gün içinde kahve,cay,sade türk kahve 2 lt su
Meyve olarak 3 çilek 6 kiraz yedim

1 saat öncede yarin için yaprak sardim pişiyor yarim saati kaldı aksamdan hazırlamak günümü kurtarıyor

Gule gule kullansin cnim yavrular aldiklarini

Kızlar bu akşam evdekilere bayat ekmeklerden pizza yaptım ve ben yemedim bunu başardığım için mutlu oldum spor ve yürüyüşte yaptım
ne güzel canım . hazır yemeklerin .
mis gibi.
afiyet olsun . sarma yanına ne pişirmeyi düşünüyorsun
cicilerini güzel günlerde kullansın . göbüşünü ye annesi.
Sabah
Karpuz
Peynir
2 yudum lavaş

1 fincan sade nescafe

Öğle
Yaklaşık yarım ekmek arası peynir (çok acıkmıştm)

2 hurma
1 fincan yeşil çay

Akşam
2 rendelenmiş kabak
3 kaşık yoğurt
Karpuz
bence gayet süt yapıcı ve besleyici olmuş .
benim sevdiğim menüler zati.
afiyet olsun .

Öğle yemegim

Ton balıklı salata, 1 bardak ayran
buna bayılmıştım dün .
tok tuttu mu canım . ayran da olunca tok tutmuştur diye düşünüyorum .
Akşam yemeğim, üzerine sarımsaklı yoğurtla yedim
çok güzel görünüyor . iyi gidiyorsun safran . böylelikle gider kilolar . protein de almaya özen gösteriyorsun . bu iş tamam artık .
canım hoş geldin . anlatmak istersen dinleriz . bir takım sıkıntılarının olduğunu biliyoruz . daha önce de bahsettin . bu sıkıntıların bu kadar uzun sürmesi seni yorar haklısın .
inşallah sıkıntılarından kurtulursun canımcım. keşke bi faydamız olsa sana.

günaydın kızçeler
benim akşam menüm
resim vardı ama telefonumu bugün evde unuttum . atamıyorum resmi.
5 kaşık yoğurt
1 nekrati
2 incir ama çok tatsızdı. yumuşaktı ama içi olgun değilmiş . yanıldım alırken .
10 dilim kavun
yarım ay çöreği
bir kaç fıstık .

bu sabah küçük bir parça waafle.
1 çay kaşığı sarellaaa. 6-7 tane fıstık
şimdi işe geldim . uykumu alamadım sanırım .
2 paket nescafeee klasik , 1 paket 3 ü bi arada yı 350 ml fincanıma hazırladım . onu içeceğim .

öğlen için 400 ml ayran
20 dilim kavun
1 büyük kavanoz mantarlı domates yemeği.

kızlar bi video denk geldi onu izledim .
korece video ama altyazılara türkçeyi seçerek izledim .
ve günde tek öğünden bahsediyor . yani 24 saat oruç diyor doktor
hadi o kadarını yapamayız . ama en azından günde 2 öğün beslenmeye çalışıp o 2 öğünde de kalorisi yüksek olmayan mamalar yersek daha doğruymuş . hastalıkların azalması gözlenmiş böyle beslenerek . yani 24 saat oruç ile.
belgeselde bazı testler de yapılıyor .
oruçtan sonra kan değerlerinde daha düzelme oluyor . 3 öğün beslendiği döneme göre.
ve açlığın gençlik hormonunu çalıştırdığı da söylenmişti 1 ay önce bi kanalda.
türk bi aşçının yemek proğramında duymuştum . kendisinin çinde yaşayan bi ablası vardı . ya da kardeşi. yıllar önce de izlediğim bi aşçıydı . bu ramazan döneminde yine gördüm onu.
hala ablası ya da kardeşi çinde olabilir . çin de yeme konusunda sağlıklı beslenenler arasında bi ülke. obezite çok az en azından . ot , sebze vs çok yiyorlar . sanıyorum bu nedenle.

neyse bu doktor hakkında ayşe arman bi yazı yazmış .
onu alıntılıyorum . bi okuyun derim .

hayal_hatun Safransari A aaadddaaa @demirleke çok teşekkür ederim

dünden bu dünyada kimse tarafından sevilmediğime bir kez daha ikna oldum. zaten biliyorum çok sevilmediğimi ama. öz annem babam tarafından bile sevilmiyorum bir kez daha gördüm. annemin beni sevdiğinden yaptığına inandığı şeyler bana dünyada yaptığı en büyük kötülükler. çok çok yoruldum artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…