Aksama dünkü yemekler duruyor bezelye,bulgur pilavı,yoğurt onlardan yerim bende malum donemdeyim çok sıvı tuketiyorum tatlı isteğim çok olmadı bu ay 1 cay kasıgi cokokrem yedim sadece sabah yazmayı unutmusumyemek sonrası yorgunluk da çökmüş . 1 saat yürümüşsün . süpersin .
akşam ne yiyeceksin .
avm iyi olur . yürüyüş de olur tabi.
ben de şimdi sütlü kahvemi içiyorum . şeker attım az içine. . öncesinde açlık geldi.
3-4 çekirdekli kuru üzüm . ve 1 küçük avuç dakota çekirdek yedim .
ve 1 tane karamelli bayram çikolatası . çantamda kalmış . malum dönem yaklaşıyor galiba benim . tatlı isteğim başladı.
afiyet olsun cnmm benim yemekler yarin son insallah unutmam da resim ceker atarim dun atmistim saniorumhala kahvaltı geliyor mu sana.
resim yok mu. bizi çok motive ediyor resim
afiyet olsun .
benim kahvaltı .
2 yumurtalı 2 domatesli omlet .
1 çay kaşığı sarelle ile bi parça waffle.
işe geldim . süt- su karışımı ile kahve yaptım içiyorum .
öğlen taze fasülye kavurması, 10 dilim kavun , 2 haşlanmış yumurta var .
yeter inşallah .
öğlenden sonra için yine süt - su karışımı kahve içerim .
sodalı su içiyorum her gün iş yerinde . sıcaklar geldi . iyi geliyor .
elmalı yeşil çay içiyorum .
bol sıvı .
dün akşam kavun ve salatalık ile smothii yaptım . harika oldu.
öncesinde taze fasülye kavurması yemiştim . akşam yemeğim bu iki şey oldu. bir kaç fıstık . A aaadddaaa
Cnim sen bozma gram gram haftasonuna kadar olacak sana 1 kg bnim de o sekilde gitti hepGünaydın kızlar sabah 9.00 da kalktim spor yapmaya pek vaktim olmadı hepimiz ayni zamanda Uyandık kahvaltı hazırladım yedik biraz sonra yaparım spor
1 biber,1 yumurta ile omlet,1 parca peynir,5 dilim domates,2 salatalik,7 zeytin,1.5 dilim ekmek, 1 catal kozpatlican salatasi,birkaç patates kızartması,cay,cay
Ahh cnimm al.kiarbiyeni demle cayini gel noldu bakalim sanamerhaba arkadaşlarım
kendime bakamıyorum, sağlık sorunları ekleniyor, istediğim gibi kilo veremiyorum bir türlü.
bu akşam moralim bozuk. diyet kurabiye yapacağım, süt içip kurabiye yiyeceğim.
belki çayımı da demleyip oturur sizle dertleşirim, kim bilir
Kurabiye pisti mi canım ?merhaba arkadaşlarım
kendime bakamıyorum, sağlık sorunları ekleniyor, istediğim gibi kilo veremiyorum bir türlü.
Bravo sanaKızlar bu akşam evdekilere bayat ekmeklerden pizza yaptım ve ben yemedim bunu başardığım için mutlu oldum spor ve yürüyüşte yaptım
Hayırdır canım neyin var?merhaba arkadaşlarım
Kurabiyeni yaptinmi cnm hayırdır inş.seni üzen nedir ictinmi çayınımerhaba arkadaşlarım
Harikasın cnm nefsinle mücadele etmissin ne güzel masallahKızlar bu akşam evdekilere bayat ekmeklerden pizza yaptım ve ben yemedim bunu başardığım için mutlu oldum spor ve yürüyüşte yaptım
Gule gule kullansin cnim yavrular aldiklariniAksam 18:30
1 tab.bezelye+yarim tab bulgur pilavı yedim çıktık avmde mağaza gezdik eşimin işi cardi bizi bırakıp gitti zaten o sevmez mağaza gezmeyi hızlı hızlı gezdik çocuklarla
Küçüğe düğün için birşeyler baktım uygun geldi aldım polo yaka tişört ve kapri aldım gömlek hic yakismadi oglusuma gobusu çıkıyordu papyonda istemedi sortu küçük geldi denemekten sıkıldı diye tam yaşını aldım gerdi biraz sanki değiştirilen
Gün içinde kahve,cay,sade türk kahve 2 lt su
Meyve olarak 3 çilek 6 kiraz yedim
1 saat öncede yarin için yaprak sardim pişiyor yarim saati kaldı aksamdan hazırlamak günümü kurtarıyor
Kızlar bu akşam evdekilere bayat ekmeklerden pizza yaptım ve ben yemedim bunu başardığım için mutlu oldum spor ve yürüyüşte yaptım
ne güzel canım . hazır yemeklerin .Aksam 18:30
1 tab.bezelye+yarim tab bulgur pilavı yedim çıktık avmde mağaza gezdik eşimin işi cardi bizi bırakıp gitti zaten o sevmez mağaza gezmeyi hızlı hızlı gezdik çocuklarla
Küçüğe düğün için birşeyler baktım uygun geldi aldım polo yaka tişört ve kapri aldım gömlek hic yakismadi oglusuma gobusu çıkıyordu papyonda istemedi sortu küçük geldi denemekten sıkıldı diye tam yaşını aldım gerdi biraz sanki değiştirilen
Gün içinde kahve,cay,sade türk kahve 2 lt su
Meyve olarak 3 çilek 6 kiraz yedim
1 saat öncede yarin için yaprak sardim pişiyor yarim saati kaldı aksamdan hazırlamak günümü kurtarıyor
bence gayet süt yapıcı ve besleyici olmuş .Sabah
Karpuz
Peynir
2 yudum lavaş
1 fincan sade nescafe
Öğle
Yaklaşık yarım ekmek arası peynir (çok acıkmıştm)
2 hurma
1 fincan yeşil çay
Akşam
2 rendelenmiş kabak
3 kaşık yoğurt
Karpuz
buna bayılmıştım dün .Öğle yemegim
Ton balıklı salata, 1 bardak ayran
çok güzel görünüyor . iyi gidiyorsun safran . böylelikle gider kilolar . protein de almaya özen gösteriyorsun . bu iş tamam artık .Akşam yemeğim, üzerine sarımsaklı yoğurtla yedim
canım hoş geldin . anlatmak istersen dinleriz . bir takım sıkıntılarının olduğunu biliyoruz . daha önce de bahsettin . bu sıkıntıların bu kadar uzun sürmesi seni yorar haklısın .merhaba arkadaşlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?