Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

ilk başlarda bu bayanı izledim çokca. sonra başkaları da katıldı. ama çok var . ilk olarak bunlardan atayım bi bak . hızlı izleyebiliyorsun .
ayarlar . çalma hızı. oradan ben 1.5 ya da 2 ye getiriyorum . sesi kapatıyorum . ya da az açık . anlamıyorum nasılsa diye.

ve bazen ilgimi çeken videolarda . ayarlar . alt yazılar . tıklıyorum . otomatik çevir . türçe yi seçiyorum . türkçe çeviriyor . bazen çok saçma şeyler olur karşılığı genelde açmam alt yazı.

Beni de meyve hicccc tok tutmaz ama kuru meyve ceviz yersem o sekilde tok dururum
geçenlerde bi doktorun açıklaması oldu.
normalde avrupalı insanları elma tok tutarken . türk insanının diyet listesine elma yazmıyoruz çünkü türkleri elma acıktırıyor . mide kazınmasına neden oluyor dedi.
ne alaka. bilemedim ama böyle bi şey söyledi.

bu bayan da hoş biri.
yaptıkları yedikleri çok görünebilir ama minik tabakları ve içindeki mamalar az .

Üzüldüm.
Yalnız mı yaşıyorsun o kısmı tam bilmiyorum.
Ama Sürekli kendini dinleyip bunları kendine tekrarlama.
Ailen sana karşı yanlış davranmış olabilir fakat normal şartlar altında seni sevmemeleri mümkün değil. Yani bana öyle geliyor.

Geçmişe takılıp kalırsan ilerleyemiyorsun maalesef. Seni mutlu edecek uğraşlar ve insanlar edin.
Umarım kendi kuracağın ailede aradığın huzuru bulursun.
Bir de yapabiliyorsan kendini sev.

Öğle yemegim kızlar

Spordan gelince kefir içtim, protein olsun kas yapsın diye.

Akşamdan yaptığım fırında sebze, bir parça peynir, ekmeğin de yarısını yedim. 1 üçgen De karpuz
afiyet olsun cnim miktarini yine az ve makul guzel olmus
Evet onu cokkk duymustum elmayi yani ama genel anlamda beni tum meyveler aciktiriyor ben meyveyi sevmem ama sadece seker ihtiyacimi kullanmak icin yerim yoksa aclik icin degil

Gule gule kullansin cnim yavrular aldiklarini
Tskler cnm
Sarmanin yanina gecen yaptığım közpatlucan salatası,yoğurt , domates vardı ekstra yemek çorba yapmadım
Tskler teyzesi içime sindi oğlusun kıyafetleri kaprısını degustirdim bir büyük boy aldım bugünde eşime aynı renkler ile kombin yaptım baba oğul ayni olsunlar istedim sadece tişörtü farklı tonlarda düğün demek masraf demek valla bir aylık mutfak masrafı gitti şimdiden taki si saçi başı kaldı tek
Afiyet olsun cnm baya karpuz kavun götürüyorsun maşallah ben 5 dilimi gecemiyorum korkudan doya doya yiyemiyirum kilo olur diye :))
Cnm ya üzüldüm inşallah hallolur sıkıntıların insanin gölgesi bile yeter dediği ailesinden fenalık kırıcılık görmesi çok üzücü , bazen büyükler küçülmüş gibimi oluyor kırıp geçiyor yada bilincsuzmi yapıyorlar anlayamıyorum ayağına taş degse üzülürler bence insan kendi oz yavrusunun kötülüğünü istermi ketumdur belki ailenin seviyordur ama bunu gösteremiyordur olur ya , babam bizi çok sever ama göstermez sevgisini annemden duyarim hep oda ailesinden öyle öğrenmiş anlıyorum belki oyledirler sen kin duyma ailene kötülük ile besleme kalbini rabbi yessiri oku kalp ferahlığı içinde İnşirah oku cnm Rabbimin derman vermeyeceği dert yoktur sabir et olurmu
aile huzursuzluğu ile büyüyen tanıdıkların var en çok yavrucaklara üzülüyorum cabuk büyüyüp serpildiler sıkıntıdan panik hale gelmişler babalarından cekilniyorlar hep Rabbim herkesin evlerine huzur aile sıcaklığı sevkati versin
Bugün de spora gittim. Bölgesel hareket calistik. Ayagimin üstüne basamiyorum, her yerim agriyor
Ya super sin alışırsın benimde 1 hafta oluyor düzenli spora baslamam sıkılasmak için spor şart cnm yoksa sarkık oluyoruz
Elma benimde midemi kazindiriyor nedense

@demirleke

Belki Türkiye ortamında yetişen elmaların şeker oranı yüksektir, ondan.anlik şeker tokluk hissi veriyor ama çabuk aciktiriyor.

Canım bir de liziqi YouTube videolarını izledim 5-6 tane.
Çok çok beğendim.
İnsanı huzur dinginlik veriyor.
Bayanın zarifliği, yaptığı işler, evine, tabaklarına herşeye bayildimmm

Akşam.kizimi uyutup bir kaç video daha izleyeceğim.

Çok teşekkür ederim tavsiyem için.
Diğerlerini daha inceleyemedim, buna takıldım kaldım.

Bugün 9:00 da kalktim kahvaltı yerine 6 tane sarma yedim cay içtim
1 saat leslie yaptım arada bizim gelin memleketten menengic getirtmiş öğütülmüş kahveme 1 tatlı kaşığı koydum enfes oldu onu içtim leblebi yedim
Öğleye kadar gelip gidip sarma attım agzima üzgünüm çok güzeldi
Öğlen yarim kase ayranasi yiyip çıktık avmede 2 saat deli gibi gezdik 1 top dondurma yedim meyve niyetine :) eve gelince cay,aksam yemeği olarak yine sarma 8 tane,tarım kase ayranasi yedim, yarin kizin kuran kursu piknige goturuyormus kurabiye yap dedi damla cikolatali kurabiye yaptim ins.severler şuanda sade nescafe iciyorum 2 lt suyumu bitirmek uzereyim arada birşey yedimmi hatırlamıyorum dışarda yemedimde tok çıktığımız için haaa carrefoyrdan ay çöreği almıştım eşime çok sever ondan yedim sahi yarım ama sabah ekmek yememistim susamlı bir parçada ekmek yedim bugün iyi hareketli geçti spor yapınca daha iyi hissediyorum sabah kalkar kalkmaz eşimin halterleri var 12 kiloluk onlarla kol,sırt çalıştım 15 setlik her sabah aksam yapmayı planliyorum üst bölge geniş biraz toparlansin diye
Bugün daha giremem herhalde görüşürüz yarin inş.

Yazıda her sarma kelimesini okudukça, agzim sulandı :)
Afiyet olsun. Bugün pek diyelik olmamış

hey masallah arkadasim. aktif bir gün olmuş

canim bu bayani sevdiysen bunun gibi 1 kişi daha var .onu da eklerim buraya. doğal.

Afiyet olsun cnm birazcik kacmis sanki bugun aslinda ayranasi corbasini cok seviyorsun 2 gunluk boyle bir ayran corbasi siyeti var istersen deneyebirsin cnim tam uyatsan belki 2 gunde 1 kg gider diye dusunuyorum

Afiyet olsun cnm birazcik kacmis sanki bugun aslinda ayranasi corbasini cok seviyorsun 2 gunluk boyle bir ayran corbasi siyeti var istersen deneyebirsin cnim tam uyatsan belki 2 gunde 1 kg gider diye dusunuyorum
O ayran aşı diyetine, sadece yarma değil de, yeşil mercimek ve salatalık koyunca çorbaya daha etkili oluyor. Sadece yarma bulgur gibi sisiriyor

Günaydın bu arada

Memuyu yazayim dun arkadasa gittik aksam ama sabah
2 dilim etimek
7 zeytin
Peynir
Ara
Sade kahve 1 kare bitter
Oglen
Mor lahana salatasi kuru uzumlu
Nohut
Tavuk salayasi yogurtlu
Ara
Peynirli muffin
Aksm
Bifterk dilimleri ve borulce salatasi arkadasta 2 catal tatli 1 sarma ve 2 isirik bazlama.yedim bikac parca da cerez

@demirleke canim Safransari cok begenince bnde baktim.videolara biraz son gondersdigine baktim huzurlu bir video olmus bir de makarnalari ne kadar ince dimi noddle yani saniorum o bizimkiler cok kalin
Canım hangisine baktın biliyorum ama, beyaz ip gibi olan sanırım pirinç unuyla yapılan.

Bende dün hurma kurutma, bira yapma, çilekli likör, Cevizli çikolatalı bir atıştırmalık, balık, et tutsuleme, sucuk yapma ve aklıma gelmeyen baya videosunu izledim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…