geçenlerde bi doktorun açıklaması oldu.Beni de meyve hicccc tok tutmaz ama kuru meyve ceviz yersem o sekilde tok dururum
çok güzel ama sebzeni biraz daha artıtrabilirsin sankiÖğle yemegim kızlar
Spordan gelince kefir içtim, protein olsun kas yapsın diye.
Akşamdan yaptığım fırında sebze, bir parça peynir, ekmeğin de yarısını yedim. 1 üçgen De karpuz
Üzüldüm.ah canım, ben ayrı yerdeyim zaten. kendini değiştirme, başkasını değiştirme meselesi de değil. kendimi bildim bileli süregelen çözümsüz durumlar, onulmaz yaralar. yaş 35. artık çok yoruldum.
ben hayatımda mutlu bir aile anısı yaşamadım. baba nedir bilmem. annenin yanında olması nedir bilmem. benimki hep dışarıya karşı düzgün görünme çabası. herkes de anlıyor zaten, kimi kandırabilirsin ki.
çok yoruldum artık. aslında çok çok önce yoruldum da... pes etmedim. ama artık dayanacak dik duracak gücüm de tükeniyor.
afiyet olsun cnim miktarini yine az ve makul guzel olmusÖğle yemegim kızlar
Spordan gelince kefir içtim, protein olsun kas yapsın diye.
Akşamdan yaptığım fırında sebze, bir parça peynir, ekmeğin de yarısını yedim. 1 üçgen De karpuz
Evet onu cokkk duymustum elmayi yani ama genel anlamda beni tum meyveler aciktiriyor ben meyveyi sevmem ama sadece seker ihtiyacimi kullanmak icin yerim yoksa aclik icin degilgeçenlerde bi doktorun açıklaması oldu.
normalde avrupalı insanları elma tok tutarken . türk insanının diyet listesine elma yazmıyoruz çünkü türkleri elma acıktırıyor . mide kazınmasına neden oluyor dedi.
ne alaka. bilemedim ama böyle bi şey söyledi.
Tskler cnmGule gule kullansin cnim yavrular aldiklarini
Sarmanin yanina gecen yaptığım közpatlucan salatası,yoğurt , domates vardı ekstra yemek çorba yapmadımne güzel canım . hazır yemeklerin .
mis gibi.
afiyet olsun . sarma yanına ne pişirmeyi düşünüyorsun
cicilerini güzel günlerde kullansın . göbüşünü ye annesi.
bence gayet süt yapıcı ve besleyici olmuş .
benim sevdiğim menüler zati.
afiyet olsun .
Afiyet olsun cnm baya karpuz kavun götürüyorsun maşallah ben 5 dilimi gecemiyorum korkudan doya doya yiyemiyirum kilo olur diye :))bu sabah küçük bir parça waafle.
1 çay kaşığı sarellaaa. 6-7 tane fıstık
şimdi işe geldim . uykumu alamadım sanırım .
2 paket nescafeee klasik , 1 paket 3 ü bi arada yı 350 ml fincanıma hazırladım . onu içeceğim .
öğlen için 400 ml ayran
20 dilim kavun
1 büyük kavanoz mantarlı domates yemeği.
Cnm ya üzüldüm inşallah hallolur sıkıntıların insanin gölgesi bile yeter dediği ailesinden fenalık kırıcılık görmesi çok üzücü , bazen büyükler küçülmüş gibimi oluyor kırıp geçiyor yada bilincsuzmi yapıyorlar anlayamıyorum ayağına taş degse üzülürler bence insan kendi oz yavrusunun kötülüğünü istermi ketumdur belki ailenin seviyordur ama bunu gösteremiyordur olur ya , babam bizi çok sever ama göstermez sevgisini annemden duyarim hep oda ailesinden öyle öğrenmiş anlıyorum belki oyledirler sen kin duyma ailene kötülük ile besleme kalbini rabbi yessiri oku kalp ferahlığı içinde İnşirah oku cnm Rabbimin derman vermeyeceği dert yoktur sabir et olurmuhayal_hatun Safransari A aaadddaaa @demirleke çok teşekkür ederim
dünden bu dünyada kimse tarafından sevilmediğime bir kez daha ikna oldum. zaten biliyorum çok sevilmediğimi ama. öz annem babam tarafından bile sevilmiyorum bir kez daha gördüm. annemin beni sevdiğinden yaptığına inandığı şeyler bana dünyada yaptığı en büyük kötülükler. çok çok yoruldum artık.
aile huzursuzluğu ile büyüyen tanıdıkların var en çok yavrucaklara üzülüyorum cabuk büyüyüp serpildiler sıkıntıdan panik hale gelmişler babalarından cekilniyorlar hep Rabbim herkesin evlerine huzur aile sıcaklığı sevkati versinah canım, ben ayrı yerdeyim zaten. kendini değiştirme, başkasını değiştirme meselesi de değil. kendimi bildim bileli süregelen çözümsüz durumlar, onulmaz yaralar. yaş 35. artık çok yoruldum.
ben hayatımda mutlu bir aile anısı yaşamadım. baba nedir bilmem. annenin yanında olması nedir bilmem. benimki hep dışarıya karşı düzgün görünme çabası. herkes de anlıyor zaten, kimi kandırabilirsin ki.
çok yoruldum artık. aslında çok çok önce yoruldum da... pes etmedim. ama artık dayanacak dik duracak gücüm de tükeniyor.
Ya super sin alışırsın benimde 1 hafta oluyor düzenli spora baslamam sıkılasmak için spor şart cnm yoksa sarkık oluyoruzBugün de spora gittim. Bölgesel hareket calistik. Ayagimin üstüne basamiyorum, her yerim agriyor
Elma benimde midemi kazindiriyor nedensegeçenlerde bi doktorun açıklaması oldu.
normalde avrupalı insanları elma tok tutarken . türk insanının diyet listesine elma yazmıyoruz çünkü türkleri elma acıktırıyor . mide kazınmasına neden oluyor dedi.
ne alaka. bilemedim ama böyle bi şey söyledi.
Yazıda her sarma kelimesini okudukça, agzim sulandı :)Bugün 9:00 da kalktim kahvaltı yerine 6 tane sarma yedim cay içtim
1 saat leslie yaptım arada bizim gelin memleketten menengic getirtmiş öğütülmüş kahveme 1 tatlı kaşığı koydum enfes oldu onu içtim leblebi yedim
Öğleye kadar gelip gidip sarma attım agzimaüzgünüm çok güzeldi
Öğlen yarim kase ayranasi yiyip çıktık avmede 2 saat deli gibi gezdik 1 top dondurma yedim meyve niyetine :) eve gelince cay,aksam yemeği olarak yine sarma 8 tane,tarım kase ayranasi yedim, yarin kizin kuran kursu piknige goturuyormus kurabiye yap dedi damla cikolatali kurabiye yaptim ins.severler şuanda sade nescafe iciyorum 2 lt suyumu bitirmek uzereyim arada birşey yedimmi hatırlamıyorum dışarda yemedimde tok çıktığımız için haaa carrefoyrdan ay çöreği almıştım eşime çok sever ondan yedim sahi yarım ama sabah ekmek yememistim susamlı bir parçada ekmek yedim bugün iyi hareketli geçti spor yapınca daha iyi hissediyorum sabah kalkar kalkmaz eşimin halterleri var 12 kiloluk onlarla kol,sırt çalıştım 15 setlik her sabah aksam yapmayı planliyorum üst bölge geniş biraz toparlansin diye
Bugün daha giremem herhalde görüşürüz yarin inş.
hey masallah arkadasim. aktif bir gün olmuşBugün 9:00 da kalktim kahvaltı yerine 6 tane sarma yedim cay içtim
1 saat leslie yaptım arada bizim gelin memleketten menengic getirtmiş öğütülmüş kahveme 1 tatlı kaşığı koydum enfes oldu onu içtim leblebi yedim
Öğlen yarim kase ayranasi yiyip çıktık avmede 2 saat deli gibi gezdik 1 top dondurma yedim meyve niyetine :) eve gelince cay,aksam yemeği olarak yine sarma 8 tane,tarım kase ayranasi yedim, yarin kizin kuran kursu piknige goturuyormus kurabiye yap dedi damla cikolatali kurabiye yaptim ins.severler şuanda sade nescafe iciyorum 2 lt suyumu bitirmek uzereyim arada birşey yedimmi hatırlamıyorum dışarda yemedimde tok çıktığımız için haaa carrefoyrdan ay çöreği almıştım eşime çok sever ondan yedim sahi yarım ama sabah ekmek yememistim susamlı bir parçada ekmek yedim bugün iyi hareketli geçti spor yapınca daha iyi hissediyorum sabah kalkar kalkmaz eşimin halterleri var 12 kiloluk onlarla kol,sırt çalıştım 15 setlik her sabah aksam yapmayı planliyorum üst bölge geniş biraz toparlansin diye
canim bu bayani sevdiysen bunun gibi 1 kişi daha var .onu da eklerim buraya. doğal.@demirleke
Belki Türkiye ortamında yetişen elmaların şeker oranı yüksektir, ondan.anlik şeker tokluk hissi veriyor ama çabuk aciktiriyor.
Canım bir de liziqi YouTube videolarını izledim 5-6 tane.
Çok çok beğendim.
İnsanı huzur dinginlik veriyor.
Bayanın zarifliği, yaptığı işler, evine, tabaklarına herşeye bayildimmm
Akşam.kizimi uyutup bir kaç video daha izleyeceğim.
Çok teşekkür ederim tavsiyem için.
Diğerlerini daha inceleyemedim, buna takıldım kaldım.
Çok sevinirim. Şu an 20. Videosunu felan izliyorum :)canim bu bayani sevdiysen bunun gibi 1 kişi daha var .onu da eklerim buraya. doğal.
Afiyet olsun cnm birazcik kacmis sanki bugun aslinda ayranasi corbasini cok seviyorsun 2 gunluk boyle bir ayran corbasi siyeti var istersen deneyebirsin cnim tam uyatsan belki 2 gunde 1 kg gider diye dusunuyorumBugün 9:00 da kalktim kahvaltı yerine 6 tane sarma yedim cay içtim
O ayran aşı diyetine, sadece yarma değil de, yeşil mercimek ve salatalık koyunca çorbaya daha etkili oluyor. Sadece yarma bulgur gibi sisiriyorAfiyet olsun cnm birazcik kacmis sanki bugun aslinda ayranasi corbasini cok seviyorsun 2 gunluk boyle bir ayran corbasi siyeti var istersen deneyebirsin cnim tam uyatsan belki 2 gunde 1 kg gider diye dusunuyorum
Canım hangisine baktın biliyorum ama, beyaz ip gibi olan sanırım pirinç unuyla yapılan.@demirleke canimSafransari cok begenince bnde baktim.videolara biraz son gondersdigine baktim huzurlu bir video olmus bir de makarnalari ne kadar ince dimi noddle yani saniorum o bizimkiler cok kalin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?