- 31 Ağustos 2012
- 22.208
- 35.435
- 798
Bende sabah yapamadim kollarım agriyor kızımın pikniği vardı gelsinde baslayim aklım onda şuanHer yerim.agriyor, dün fena hamladim,
Bugün spora gitmeyecektin ama.hafta sonu zaten gidemeyeceğim diye gittim. Yarım saat spor yapıp geldim.
Kendimi tebrik ediyorumHanımlar bildirim yapanlarla listeyi yapıyorum.
Zaten bu hafta çok kolaySafransari dan başka kilo veren yok
Kilo veren birincimiz:
Safransari
Sabit kalanlar:
@Pamuk92
N nnnadal
@demirleke
Diğerleri bildirim yapmadı
Saefancim tebrikler senin de ellerine saglik hayalcimHanımlar bildirim yapanlarla listeyi yapıyorum.
Zaten bu hafta çok kolaySafransari dan başka kilo veren yok
Kilo veren birincimiz:
Safransari
Sabit kalanlar:
@Pamuk92
N nnnadal
@demirleke
Diğerleri bildirim yapmadı
Tebrikler cnm hic yoktan iyidir bizim gibi yerinde saymiyorsun yaKendimi tebrik ediyorum
Kötünün iyisiyim sanirim
Günaydın canımGünaydın kızlar mutlu hafta sonları dilerim herkese
Sade türk kahvesi ve su ile güne başladım canım kahvaltı istemiyor simdilik bunu degerlendireyim dedim iki gün sporda dinlenme günü
Buyur gel canım.Merhaba kizlar katilabilirmiyim
bnde bugun turk kahvesi ve bitter cikolatayla baaladim cnim guneGünaydın kızlar mutlu hafta sonları dilerim herkese
Sade türk kahvesi ve su ile güne başladım canım kahvaltı istemiyor simdilik bunu degerlendireyim dedim iki gün sporda dinlenme günü
Elbette katilablirsinMerhaba kizlar katilabilirmiyim
Merhabalar gün sonu gün içindeki menumuzu yazıp yorumluyoruz. Hafta sonları pek aktif olmuyor burası ama.Tekrar merhabalar
Yasim 31 kilom 73.dun tarildim sabah guncel kilom.
Diyetimin 6.gunu bugun.ewliyim 5 yasinda kizim war.
Insulin direncim kolestrolum ve sinirda triodim war...hepsi gebelikten kaldilar.basta saglik icin niyet etsemde gun gectikce daha fazla zayiflamak istiyorum...
Baska bir topige yaziyordum onlar cok siki bir diyetten cikmis relaks takiliolar uymadi.
Duzenli menu bildirimleri kilo bildirimleri menulere yorumlar tam bir duzene ihtiyacim war...
Sizin basliginiz guzeldi eglenerek zayiflayalim insallah....
Hosgeldin aramiza bizim bazi arkadaslar korumada ama yine de menu paylasiyorlar diger arkadaslarimiz da oyle surekli paylasirar cuma gunleri kilo bildirim gunlerimiz boyun kac acabaTekrar merhabalar
Yasim 31 kilom 73.dun tarildim sabah guncel kilom.
Diyetimin 6.gunu bugun.ewliyim 5 yasinda kizim war.
Insulin direncim kolestrolum ve sinirda triodim war...hepsi gebelikten kaldilar.basta saglik icin niyet etsemde gun gectikce daha fazla zayiflamak istiyorum...
Baska bir topige yaziyordum onlar cok siki bir diyetten cikmis relaks takiliolar uymadi.
Duzenli menu bildirimleri kilo bildirimleri menulere yorumlar tam bir duzene ihtiyacim war...
Sizin basliginiz guzeldi eglenerek zayiflayalim insallah....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?