Gunaydin cnimO ayran aşı diyetine, sadece yarma değil de, yeşil mercimek ve salatalık koyunca çorbaya daha etkili oluyor. Sadece yarma bulgur gibi sisiriyor
Günaydın bu arada
Ooo baya izlemissin masallah bnde bein gurme de bur kadin var adi cikolata kralicesi oyle guzel seyler yapiyor pratik bilgiler veriyir ki cok seviyorumCanım hangisine baktın biliyorum ama, beyaz ip gibi olan sanırım pirinç unuyla yapılan.
Bende dün hurma kurutma, bira yapma, çilekli likör, Cevizli çikolatalı bir atıştırmalık, balık, et tutsuleme, sucuk yapma ve aklıma gelmeyen baya videosunu izledim.
evet dinlendiriyor daha çok . o yönüyle izliyorsun . sesler de güzel . çekirge , kuş sesi.@demirleke canimSafransari cok begenince bnde baktim.videolara biraz son gondersdigine baktim huzurlu bir video olmus bir de makarnalari ne kadar ince dimi noddle yani saniorum o bizimkiler cok kalin
hahah. seni de sarmış .Canım hangisine baktın biliyorum ama, beyaz ip gibi olan sanırım pirinç unuyla yapılan.
Bende dün hurma kurutma, bira yapma, çilekli likör, Cevizli çikolatalı bir atıştırmalık, balık, et tutsuleme, sucuk yapma ve aklıma gelmeyen baya videosunu izledim.
dipsos eser miktarda kalmış . afiyet olsunIste bu
Evet onu yedimdipsos eser miktarda kalmış . afiyet olsun
Sabah izlediğim.bir videoda da, kuzuyu kirpti, ip yaptı yunla, yünü boyadı, kuruttu , ipleri ordu, örgüleri birbirine dikerek kendine çok güzel panço yaptı. Hayranlıkla izledim.hahah. seni de sarmış .
geriye dönük videolarının hepsini izledim .
bi videoda ipek böceği larvası aldı. yetiştirdi. kaynattı . iplerini açtı ve büyükünnesine yorgan yaptı.
kendine de tunik.
Bende unuttum bugün tartı günü olduğunu.Günaydın hatunlar,
Bu sabah tartılmayı unuttum.
İyi ki de unuttum :)
Tartıyla başım hiç hoş değil şu sıralar
Bugün liste sırası bende.
Akşam 9’a kadar beklerim sonra yaparım inşallah.
Bu arada @sersum nerelerde?
Denerim cnmAfiyet olsun cnm birazcik kacmis sanki bugun aslinda ayranasi corbasini cok seviyorsun 2 gunluk boyle bir ayran corbasi siyeti var istersen deneyebirsin cnim tam uyatsan belki 2 gunde 1 kg gider diye dusunuyorum
Sersum kocayı gördü. Burayı unuttuGünaydın hatunlar,
Bu sabah tartılmayı unuttum.
İyi ki de unuttum :)
Tartıyla başım hiç hoş değil şu sıralar
Bugün liste sırası bende.
Akşam 9’a kadar beklerim sonra yaparım inşallah.
Bu arada @sersum nerelerde?
Harikasinnben de tartıldım . 50.8
senin kilonu merak ediyorum canım .Aslında çok sevmem ama bugün canım çekirdek çekti sabah kahvaltı yapmaya vaktim olmadı saat 11 de sade nescafe mi yaptım küçük kase çekirdek aldım oğlumla beraber yedik üstünede 6 tane çilek yedim çok aç değilim ama şimdi Öğle yemeği yiyeceğim 2 tane kabak yağsız soteledim içine 2 tane ceviz koydum baharatlandırdım 3 kaşık yoğurt koyup karıştıracağım onu yiyeceğim akşamlıkta taze fasulye yapacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?