Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

O ayran aşı diyetine, sadece yarma değil de, yeşil mercimek ve salatalık koyunca çorbaya daha etkili oluyor. Sadece yarma bulgur gibi sisiriyor

Günaydın bu arada
Gunaydin cnimevet hepsi koyuluyor zaten olculu bir de sabah kahaltisi normal gunun kalanind o iciliyor

Ooo baya izlemissin masallah bnde bein gurme de bur kadin var adi cikolata kralicesi oyle guzel seyler yapiyor pratik bilgiler veriyir ki cok seviyorum

Soyle bir ara ogunum var lavas cip cok seviorum yanina da yigurtlu oancarli dipsos tavsiye ederim resim atacagim smdi
Bugun seminerde son gunumuz arkadaslarla kahvaltiya gidecegiz ordan da bizim cikolayaciya bakalim az takilmaya calisacagim

@demirleke canim Safransari cok begenince bnde baktim.videolara biraz son gondersdigine baktim huzurlu bir video olmus bir de makarnalari ne kadar ince dimi noddle yani saniorum o bizimkiler cok kalin
evet dinlendiriyor daha çok . o yönüyle izliyorsun . sesler de güzel . çekirge , kuş sesi.
kimse konuşmuyor en güzel yanı da o. sessizlik hakim .

o nodlle pişmiyor. sadece soğuk suda bekletiliyor .
Türkiye de de varmış . baktım da.

hahah. seni de sarmış .
geriye dönük videolarının hepsini izledim .
bi videoda ipek böceği larvası aldı. yetiştirdi. kaynattı . iplerini açtı ve büyükünnesine yorgan yaptı.

kendine de tunik.

günaydın

dün akşam menümü yazayım
10 dilim karpuz
500 ml ayran
2 dilim ekmek
bir kaç fıstık .
kahve

bu sabah kahvaltı , 3 kaşık yulaflı musli . 1 bardak süt . 1 incir . en üste tarçın .işe gelince yedim

evde 1 kupa bardak türk kahvesi içtim . biraz süt koyarak .

öğlen
10 dilim karpuz
1 büyük kavanoz ( sarellaaa kavanozu) domates mantar yemeği. akşam gidince yaptım . kavanozladım .
3 kaşık baharatlı kendi yaptığım lor .
hepsini yiyebilir miyim bilmiyorum . bakalım .

çocuklara waffle yaptım . yumurtalı ekmek kızarttım ve makarna haşladım çıktım .
bu sabah 6 da uyandım . uyuamadım bi daha.

hahah. seni de sarmış .
geriye dönük videolarının hepsini izledim .
bi videoda ipek böceği larvası aldı. yetiştirdi. kaynattı . iplerini açtı ve büyükünnesine yorgan yaptı.

kendine de tunik.
Sabah izlediğim.bir videoda da, kuzuyu kirpti, ip yaptı yunla, yünü boyadı, kuruttu , ipleri ordu, örgüleri birbirine dikerek kendine çok güzel panço yaptı. Hayranlıkla izledim.

Üretici olmak ne güzel, malesef çoğumuz sadece tuketiciyiz

Bende unuttum bugün tartı günü olduğunu.
Ama sabah tesadüf tartilmistim

Sersum kocayı gördü. Burayı unuttu

senin kilonu merak ediyorum canım .
baya iyi beslendin bu hafta. sağlıklı mamalarla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…