Tablomuz yok biz hepimiz birbirimizi cok iyi taniyoruz cnm ama her hafta cuma sirayla biri listemizi yapiyor ilk sayfada kilo bikdirimini nasil yaoacagin var oradan bakablirsin kikomuzun yuzdesini de hasapliyorzDiyetisyene gitmiyorum kendi cabamla hersey tamam dir menu bildirimi yapiyoruz guncel kilomu da soyledim tablomuz war mi boyum 1.65 falan
Tablomuz yok biz hepimiz birbirimizi cok iyi taniyoruz cnm ama her hafta cuma sirayla biri listemizi yapiyor ilk sayfada kilo bikdirimini nasil yaoacagin var oradan bakablirsin kikomuzun yuzdesini de hasapliyorz
canım 28 günde kiloda toplamda ne değiştiBu sabah sucuklu yumurta yedim yemekler bitti cok ozlemsim yumurtayi 2 dilim ekmek ve 1 dikim oeynir yedim 1.tatli kasigi da bal insallah birdaha aksam yiyecegim
Hoşgeldin tablo yok her hafta liste var bizdeDiyetisyene gitmiyorum kendi cabamla hersey tamam dir menu bildirimi yapiyoruz guncel kilomu da soyledim tablomuz war mi boyum 1.65 falan
Kilo bildirim listesi dediginiz bu dimi
Evet bu zaten çok kalabalık değiliz bu listede eksiklerimizde vardıKilo bildirim listesi dediginiz bu dimi
Evet bu. Siz menulerinizi yazin, cuma günü kilo bildirim günü size yardımcı oluruz
Evet bu zaten çok kalabalık değiliz bu listede eksiklerimizde vardı
Güzel görünüyor liste. Afiyet olsun.Tamamdir tesekkur ederimmmm....
Sabah 1haslanmis yumurta domates peynir zeytin 2dilim tam bugday ekmek.
Ara armut
Oglen
Bezelye salata 2dilim tam bugday ekmegi
Ara actiwa
Aksam
Bulgur pilawi tawuk sote domates salatasi
Ara turk kahwesi yapicam sade simdi size yazdiktan sonra mutfagi kapadim die yazim dedim
Ilk sayfamizi kahwe icerken bi kezdaha okucam yanlis bisi yapmiyim bakalim...yarinda fazladan yemek yapim diorum hafta icine kolay olsun ama dolabimda kucukhafta ici hersey zor gelio ise gidip gelim uyim istiyorum...
o liste ama kiko bildiriminde rumiz yuzde hesaplama falan yaoiyoruz cuma gunu yardimci oluruz sanaIlk hafta kilom yazilmicak haftaya hesaplayi yazicam anladigim kadariyla.bitek cizelge isini anlamadim o nerde gozukuyor listede sadece kilolarimizi yaziyoruz sirayla dogrumu anladim
24 gun oldu cnm 24 gunde 2 kg gutti ki arada kacirdim olducanım 28 günde kiloda toplamda ne değişti
Hoşgeldin tablo yok her hafta liste var bizde
Guzel menu ama biraz ka4bon agirlikli mesela bezelye karbonhidrat grubundan yaninda 2 dilim de ekmek olunca sabah da ekmek olumca biraz karbon agirlikli olmus ama guzel afiye olsunTamamdir tesekkur ederimmmm....
Sabah 1haslanmis yumurta domates peynir zeytin 2dilim tam bugday ekmek.
Ara armut
Oglen
Bezelye salata 2dilim tam bugday ekmegi
Ara actiwa
Aksam
Bulgur pilawi tawuk sote domates salatasi
Ara turk kahwesi yapicam sade simdi size yazdiktan sonra mutfagi kapadim die yazim dedim
Ilk sayfamizi kahwe icerken bi kezdaha okucam yanlis bisi yapmiyim bakalim...yarinda fazladan yemek yapim diorum hafta icine kolay olsun ama dolabimda kucukhafta ici hersey zor gelio ise gidip gelim uyim istiyorum...
Canım cevaplamisin zaten geç gördüm.o liste ama kiko bildiriminde rumiz yuzde hesaplama falan yaoiyoruz cuma gunu yardimci oluruz sana
24 gun oldu cnm 24 gunde 2 kg gutti ki arada kacirdim oldu
Guzel menu ama biraz ka4bon agirlikli mesela bezelye karbonhidrat grubundan yaninda 2 dilim de ekmek olunca sabah da ekmek olumca biraz karbon agirlikli olmus ama guzel afiye olsun
Güzel görünüyor liste. Afiyet olsun.
Evli misiniz ? Ne iş yapıyorsunuz ?
o liste ama kiko bildiriminde rumiz yuzde hesaplama falan yaoiyoruz cuma gunu yardimci oluruz sana
24 gun oldu cnm 24 gunde 2 kg gutti ki arada kacirdim oldu
Guzel menu ama biraz ka4bon agirlikli mesela bezelye karbonhidrat grubundan yaninda 2 dilim de ekmek olunca sabah da ekmek olumca biraz karbon agirlikli olmus ama guzel afiye olsun
Ahhh canım yediklerini ben de üst üste yeme potansiyeline sahibimSigorta acentesinde calisiorum kizima bakan olmadigi icin yarim gun krese weriyorum yarim gun calisiyorum....ewliyim 5 yasinda kizim war10 senelik ewliyim 31 yasindayim...
Ahhh bu menuler benim icin okadar az ki kendimi ayakta alkisliyorum6.gunum dun ve bugun yemeklerin sonunda siskinlik hissetmeye basladim sanirim alistim sonunda...ekmegi ve posriyonlari azaltirim belki...
Insan kenimdi kendini tanimali dr.u olmali derler ya o hesap ben diyetisyene de gittim 2 ay gecen yillarda o listeler ve suan ofis arkadaslarim gidio diyetisyene o listeler hep ayni ve ben sekerim di tansiyonumdu hepsini ayarlamaya calisiyorum....mesela sularim a tarcin katarken seker icin yemeklerimden tuzu kesmiyorum dusuk tansiyonum icin diyetisyen bilgilerimi unutmadim faydasi oldu...
He birde bu menuler icin niye kendimi alkisliyorum obezlikten donmus biriyim resmen mantinin ustune pizza onun ustune hamburger yarim tepsi baklawa bile yerdim oyle boyle anlatilamaz bir istahim wardi yani...
We dun kizlar ofiste diyeti patlatti durum ve dondurma yediler helwali falan irademe sahip ciktim gobegimi sewipona gidiceksin gidiceksin diye fisildayarak gunu gecirdim..
Menume ek
2litre su
50 mekik
+kahwe manyagiyimdir sabah ve aksama dusurdum turk kahwe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?