evet cnm aylardir oynamiyordu fazla bike daha da vermicem yeter da ac kalmaktan biktimCanım cevaplamisin zaten geç gördüm.
2 kilo senin için iyi değil mi.
İdeal kilondasin cunku
O zaman gayet iyi basarmissin doyelim tebrik ederim insan saglikli seylerden yiyince doyuyor zaten dimi bizi dgerleri aciktiriyor aslinda kac kilo verme niyetindesin pekiSigorta acentesinde calisiorum kizima bakan olmadigi icin yarim gun krese weriyorum yarim gun calisiyorum....ewliyim 5 yasinda kizim war10 senelik ewliyim 31 yasindayim...
Ahhh bu menuler benim icin okadar az ki kendimi ayakta alkisliyorum6.gunum dun ve bugun yemeklerin sonunda siskinlik hissetmeye basladim sanirim alistim sonunda...ekmegi ve posriyonlari azaltirim belki...
Insan kenimdi kendini tanimali dr.u olmali derler ya o hesap ben diyetisyene de gittim 2 ay gecen yillarda o listeler ve suan ofis arkadaslarim gidio diyetisyene o listeler hep ayni ve ben sekerim di tansiyonumdu hepsini ayarlamaya calisiyorum....mesela sularim a tarcin katarken seker icin yemeklerimden tuzu kesmiyorum dusuk tansiyonum icin diyetisyen bilgilerimi unutmadim faydasi oldu...
He birde bu menuler icin niye kendimi alkisliyorum obezlikten donmus biriyim resmen mantinin ustune pizza onun ustune hamburger yarim tepsi baklawa bile yerdim oyle boyle anlatilamaz bir istahim wardi yani...
We dun kizlar ofiste diyeti patlatti durum ve dondurma yediler helwali falan irademe sahip ciktim gobegimi sewipona gidiceksin gidiceksin diye fisildayarak gunu gecirdim..
Menume ek
2litre su
50 mekik
+kahwe manyagiyimdir sabah ve aksama dusurdum turk kahwe
Ah canım aynı durum bende de var.Sigorta acentesinde calisiorum kizima bakan olmadigi icin yarim gun krese weriyorum yarim gun calisiyorum....ewliyim 5 yasinda kizim war10 senelik ewliyim 31 yasindayim...
Ahhh bu menuler benim icin okadar az ki kendimi ayakta alkisliyorum6.gunum dun ve bugun yemeklerin sonunda siskinlik hissetmeye basladim sanirim alistim sonunda...ekmegi ve posriyonlari azaltirim belki...
Insan kenimdi kendini tanimali dr.u olmali derler ya o hesap ben diyetisyene de gittim 2 ay gecen yillarda o listeler ve suan ofis arkadaslarim gidio diyetisyene o listeler hep ayni ve ben sekerim di tansiyonumdu hepsini ayarlamaya calisiyorum....mesela sularim a tarcin katarken seker icin yemeklerimden tuzu kesmiyorum dusuk tansiyonum icin diyetisyen bilgilerimi unutmadim faydasi oldu...
He birde bu menuler icin niye kendimi alkisliyorum obezlikten donmus biriyim resmen mantinin ustune pizza onun ustune hamburger yarim tepsi baklawa bile yerdim oyle boyle anlatilamaz bir istahim wardi yani...
We dun kizlar ofiste diyeti patlatti durum ve dondurma yediler helwali falan irademe sahip ciktim gobegimi sewipona gidiceksin gidiceksin diye fisildayarak gunu gecirdim..
Menume ek
2litre su
50 mekik
+kahwe manyagiyimdir sabah ve aksama dusurdum turk kahwe
evet cnm aylardir oynamiyordu fazla bike daha da vermicem yeter da ac kalmaktan biktim
O zaman gayet iyi basarmissin doyelim tebrik ederim insan saglikli seylerden yiyince doyuyor zaten dimi bizi dgerleri aciktiriyor aslinda kac kilo verme niyetindesin peki
Turk kahvesini kim sevmez ki
Walla hayalim 55 fakat 60 bile raziyim yada 65Ah canım aynı durum bende de var.
Dönemsel olarak yeme atakları yaşıyorum ve yediklerimi burda yazsam kusarsın... ama iştah değil benimki, yeme bozukluğu diyelim.
Yok canım cizelgeCizelge yapmaya calistim ama yapamadim en sonun da resmi kopyala kismini beceremedim yanliz sizlerin altinda cizelgeniz war mi ben mi goremiyorum
Benim de canım mumbar istiyor. Ama hurda yapan tek yer vardı kapattı.Sabah
Sucuk
Pide
1 tk bal
3 dilim kaşar
4 dilim salatalık
1 fincan sütlü kahve
Birkaç tane çekirdek
1 fincan lactamil
Akşam
4 tane istavrit
3 kaşık salata
Akşamı hafif atlattım derken akşam çocukları parka götürdük dönüşte şırdancıya gittik ve ben cozuttum 3 tane kırkkat yedim eve dönüncede sütüm az diye 1 büyük bardak lactamil içtim şuan midem gerçekten çok kötü insanın kendine yaptığı kötülüğü kimse yapamaz
Ama gün içinde yarım saat leslie yaptım 10000 in üzerinde adım attım 4 l den fazla su içtim buda güzel yanıydı
Bende adanaya geldikten sonra tanıştım kurban bayramında kendimizde yapıyoruz çok pis işi var ama yemeyi seviyorum akşam ortanca ilk defa mumbar la tanıştı çok sevdi büyük bile kırkkat yedi normal yenecek şeyleri zor yediririm çocuklar akşam bir başkaydıBenim de canım mumbar istiyor. Ama hurda yapan tek yer vardı kapattı.
Kirkkati da instigramda videosunu gördüm, daha önce yemedigim bir lezzet
Parkta yorulup açılmışken demek kuzularBende adanaya geldikten sonra tanıştım kurban bayramında kendimizde yapıyoruz çok pis işi var ama yemeyi seviyorum akşam ortanca ilk defa mumbar la tanıştı çok sevdi büyük bile kırkkat yedi normal yenecek şeyleri zor yediririm çocuklar akşam bir başkaydı
onzaman ilk hedefin 65 olsum diyelim sonra inersin burda 92 lerden 80 lerden gelen arkadaslarimiz var cok basarililar masallahWalla hayalim 55 fakat 60 bile raziyim yada 65ilahi ben
tammm harikkaa diyirdum ki son anda biseyler yedigini yazmissin ben hic blmiorum kirkkati cnm ilk kez duydum adanali gelinim guyaSabah
Sucuk
Pide
1 tk bal
3 dilim kaşar
4 dilim salatalık
1 fincan sütlü kahve
Birkaç tane çekirdek
1 fincan lactamil
Akşam
4 tane istavrit
3 kaşık salata
Akşamı hafif atlattım derken akşam çocukları parka götürdük dönüşte şırdancıya gittik ve ben cozuttum 3 tane kırkkat yedim eve dönüncede sütüm az diye 1 büyük bardak lactamil içtim şuan midem gerçekten çok kötü insanın kendine yaptığı kötülüğü kimse yapamaz
Ama gün içinde yarım saat leslie yaptım 10000 in üzerinde adım attım 4 l den fazla su içtim buda güzel yanıydı
Sen de olacaksin cnim cokk daha iyilerini ben acccc yilda verdim bliosum yeme bizukluguyla micadele ederken olsun napalim
Dondurmalar bitterler başlamış hemenDun aksam kereviz corba 2 kasik yogurt ve 2 kasik pilav yedim saat 16 da aksam da 2 top dondurma yedim
Bu sabah biberli tereyagli 1 yunurtali omley
1 dilim ekmek
1 dilim peynir 4 zeytin ve 2 kare bitter ile kahve
Evdeyim diye 2 ogun besleneenyim sonrada bir yasam feksefesi olisturmam lazim almamak icin belki karayati benimseyeblirim kizlar 1 dilim ekmek yemek sartiyla
Günaydın hatunlar,
Bu sabah tartılmayı unuttum.
İyi ki de unuttum :)
Tartıyla başım hiç hoş değil şu sıralar
Bugün liste sırası bende.
Akşam 9’a kadar beklerim sonra yaparım inşallah.
Bu arada @sersum nerelerde?
Sersum kocayı gördü. Burayı unuttu
Eline sağlık cicimHanımlar bildirim yapanlarla listeyi yapıyorum.
Zaten bu hafta çok kolaySafransari dan başka kilo veren yok
Kilo veren birincimiz:
Safransari
Sabit kalanlar:
@Pamuk92
N nnnadal
@demirleke
Diğerleri bildirim yapmadı
Geldim canım geldim..Tebrikler cnm hic yoktan iyidir bizim gibi yerinde saymiyorsun ya
Eline sağlıkhayal_hatun cum
sersum ozleniyorsun bu hafta hep aklimdaydin aklıma gelmişken anmak istedim senide
sorma sarfancim yavastan bir duzen oturtacagim insallahDondurmalar bitterler başlamış hemen
Artık evdesin canım, Karatay iyi olabilir sana.
Canim hosgekdin merak ettik seni ozledik de baya baya biseyler olmus cok gecmis olsun ama inanki bu moral bozuklugunun tek sebebi tatilinin gekmisnolmasi bnde ilk kez temmuzun 10 unda baslatacagim tatili moral motivasyon dusuklugu icrrisindeyimSelam kızlar....
Eveeet haklısınız fazla saldım ...Gelemedim gelesim yoktu..eşim gideli 1 hafta oluyor nerdeyse ama modum çok düşük..
Bu arada boğaz enfeksiyonu ve kulak işitme kaybı yaşadım..Kulak testi yaptırdım hafif kayıp dediler 20 gün sonra yine tekrarlanacak.Korkulacak bir şey yok ama sinir bozucu..Geniz akıntım devam ettiği için de sık sık midem bulanıyor..
Üstüne diş enfeksiyonum oldu 2 haftadır antibiyotik alıyorum 8 Temmuzda kanal tedavisi olacağım
Yaaa kızlar..Say say bitmedi..Yine de Allah beterinden korusun..Kilo da veremedim hatta yine verdiğimi aldım sanırım..Dün hariç artık akşamları 4 km yürüyüş yapıyorum ama ancak akşam 8 de..Anca serinliyor..
Haftaya cuma bildirim yaparım gene..Buraya arada gelip baktım ama yazasım gelmedi..Sizle alakası yok tabii..Artık sanırım çok fena tatilim geldi ama daha iznime 2 ay var..Bu yıl Eylülde kullanacağım ve çoook uzun geldi bu ara...
İşte böyle..Geçmişi okumadım umarım hepiniz iyisinizdir... Bir durum var ise biriniz belirtin lütfen
Sağol canım..ben de özledim sizi..Ama haklısın işe gitmek çok zor geliyor artık..Modumu etkileyen kesinlikle o ve tabii kilo verememek..Kulağım uğultulu duyuyor..Dr ani duyu kaybı olursa kötü demişti çok şükür o değil..Sanırım boğaz enfeksiyonu tetikledi ..Azaldı biraz umarım geçecek..Senin 10 günün kalmış ne güzel..Umarım çok güzel bir tatil geçirirsin...sorma sarfancim yavastan bir duzen oturtacagim insallah
Canim hosgekdin merak ettik seni ozledik de baya baya biseyler olmus cok gecmis olsun ama inanki bu moral bozuklugunun tek sebebi tatilinin gekmisnolmasi bnde ilk kez temmuzun 10 unda baslatacagim tatili moral motivasyon dusuklugu icrrisindeyimama kendi kendime bir sekilde vakit gecirmeye cakisiorum sen de madem tatilin eylukde ilk olarak jastaliginin tedavisine yogunlas daha snra da kilo vermeye odaklanirsin 2 ay tatile de motivasyonla gidersin insallah cnim
Kulaginda kesin duyma kaybi mi varmis nasil hssediosun
Canım çok geçmiş olsun.Selam kızlar....
Eveeet haklısınız fazla saldım ...Gelemedim gelesim yoktu..eşim gideli 1 hafta oluyor nerdeyse ama modum çok düşük..
Bu arada boğaz enfeksiyonu ve kulak işitme kaybı yaşadım..Kulak testi yaptırdım hafif kayıp dediler 20 gün sonra yine tekrarlanacak.Korkulacak bir şey yok ama sinir bozucu..Geniz akıntım devam ettiği için de sık sık midem bulanıyor..
Üstüne diş enfeksiyonum oldu 2 haftadır antibiyotik alıyorum 8 Temmuzda kanal tedavisi olacağım
Yaaa kızlar..Say say bitmedi..Yine de Allah beterinden korusun..Kilo da veremedim hatta yine verdiğimi aldım sanırım..Dün hariç artık akşamları 4 km yürüyüş yapıyorum ama ancak akşam 8 de..Anca serinliyor..
Haftaya cuma bildirim yaparım gene..Buraya arada gelip baktım ama yazasım gelmedi..Sizle alakası yok tabii..Artık sanırım çok fena tatilim geldi ama daha iznime 2 ay var..Bu yıl Eylülde kullanacağım ve çoook uzun geldi bu ara...
İşte böyle..Geçmişi okumadım umarım hepiniz iyisinizdir... Bir durum var ise biriniz belirtin lütfen
Canım bizim yıllık izin ne zaman kullanacağız hala belli değil. Tatil ayarlamak istiyoruz, ama ne zaman çıkacağız belli değil. Belirsizlik bizim.yuzumuzden değil, eleman eksikliği var, tayinler açıklanacak gidip gelenler olacak onların da durumu belli değil. Ondan plansız programsız oturuyoruz evde.sorma sarfancim yavastan bir duzen oturtacagim insallah
Canim hosgekdin merak ettik seni ozledik de baya baya biseyler olmus cok gecmis olsun ama inanki bu moral bozuklugunun tek sebebi tatilinin gekmisnolmasi bnde ilk kez temmuzun 10 unda baslatacagim tatili moral motivasyon dusuklugu icrrisindeyimama kendi kendime bir sekilde vakit gecirmeye cakisiorum sen de madem tatilin eylukde ilk olarak jastaliginin tedavisine yogunlas daha snra da kilo vermeye odaklanirsin 2 ay tatile de motivasyonla gidersin insallah cnim
Kulaginda kesin duyma kaybi mi varmis nasil hssediosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?