sanirim emziriyorsun kac cocugun warSabah
Sucuk
Pide
1 tk bal
3 dilim kaşar
4 dilim salatalık
1 fincan sütlü kahve
Birkaç tane çekirdek
1 fincan lactamil
Akşam
4 tane istavrit
3 kaşık salata
Akşamı hafif atlattım derken akşam çocukları parka götürdük dönüşte şırdancıya gittik ve ben cozuttum 3 tane kırkkat yedim eve dönüncede sütüm az diye 1 büyük bardak lactamil içtim şuan midem gerçekten çok kötü insanın kendine yaptığı kötülüğü kimse yapamaz
Ama gün içinde yarım saat leslie yaptım 10000 in üzerinde adım attım 4 l den fazla su içtim buda güzel yanıydı
Canım 2 oğlum 1 kızım var oğlanlar 5 ve 2 yaşında kızımda 2 buçuk aylık 6 yıldır ben balon gibi şişip şişip indim şuan yine şiş dönemdeyim her doğumda benim ibre 100e vurdu biraz fazla sıkıyorum hemen süt gidiyor biraz salınca kilo geliyor 2 arada 1 derede git geller içinde vermeye çalışıyorum şuan 86 kilodayım kızlarınkinide cuma görürsün zaten ben 3 kere 100e vurup 72ye düştüm inşallah yine yapacağımsanirim emziriyorsun kac cocugun war
Canım 2 oğlum 1 kızım var oğlanlar 5 ve 2 yaşında kızımda 2 buçuk aylık 6 yıldır ben balon gibi şişip şişip indim şuan yine şiş dönemdeyim her doğumda benim ibre 100e vurdu biraz fazla sıkıyorum hemen süt gidiyor biraz salınca kilo geliyor 2 arada 1 derede git geller içinde vermeye çalışıyorum şuan 86 kilodayım kızlarınkinide cuma görürsün zaten ben 3 kere 100e vurup 72ye düştüm inşallah yine yapacağım
ama oyle biz hafta sonlari kafa dinlemeye yazliga geliyoruz walla daha cok yoruluyorum canta hazirla ewe gidince o cantallari yika denize in cik ayyy bana da hersey zor geliyor denize bile girmiyom sadece semsiyenin altinda oturuom hawlu tasimaciligi yapiyorumsersum canım Hoşgeldin herşey için geçmiş olsun yazın benim modumda düşük oluyor sıcaktan kötü oluyorum 3 çocukla tatil bile istemiyorum herşey bana işmiş gibi geliyor
Ben hiç 53 kiloları görmedim en düşük 60 ı gördüm hep tombul balıktım ama şimdi obez oldum hep beraber eğlenerek kiloları verecez başka çaresi yok yasmin ile korunma ne anlamadım86 ya kadar inmissin cok guzel insallah 70 leride gorursun masallah ben 1 inle basa cikamiyorum allah sabir wersin 3. De kizi bulmussun kaymak gibi gelir o simdi ..kizligim da 53 kilolardadim bende ewlendim 60 ile hamile kaldim 4 sene yasmin ile korunmustum onun bana migren ve kilo hediyeleri oldu.sonra 88 kg ile doguma gittim.isin garibi dogumdan sonra 65 falan dim bugun nasil 73umiste onu anlamadim
Ayy ben evlenmeden önce bizim sokak öyleydi gece yarılarına kadar dağılmazlardı camı açamazdık uyuyamazdık artık hepsi yaşlanmış kabuğuna çekilmiş bayramda anneme gittim kimse yok dışarlarda benim lise zamanlarında kapıda sorguya çekiyorlardı kırmakta istemiyordum ama çok canımı sıkıyorlardı sen hangi ildesin yazlık neredeama oyle biz hafta sonlari kafa dinlemeye yazliga geliyoruz walla daha cok yoruluyorum canta hazirla ewe gidince o cantallari yika denize in cik ayyy bana da hersey zor geliyor denize bile girmiyom sadece semsiyenin altinda oturuom hawlu tasimaciligi yapiyorumbenim kendi ewimde mahalle arasinda ama balkonumun altina 1 mahalle toplanir war ya gece 3 e kadar cam bile acamazsin kahkahadan o yuzden kaciyoruz bizde.ewide yeni aldik 2.senemiz dolmadi daha bilsem almazdim ama merkeze falan cok yakin + si coktu....
Ne yazdim haaa cok dolumusum...
biIm gecen yilki halimiz gbi desene cnm tam tayin donemiCanım bizim yıllık izin ne zaman kullanacağız hala belli değil. Tatil ayarlamak istiyoruz, ama ne zaman çıkacağız belli değil. Belirsizlik bizim.yuzumuzden değil, eleman eksikliği var, tayinler açıklanacak gidip gelenler olacak onların da durumu belli değil. Ondan plansız programsız oturuyoruz evde.
onu hangimiz yaomadiki sogukken yemek mi yemedik agzimiza ne bulduysak tikmadiknmi kusana kadar mi yemedik her turlu halti yedik bu konudasizler kac kilosunuz bulamadim nekadar verenler war inceliyim dedim amakabak yemegi taze fasulye birde enginar yemegi yaptim yemek olmadi mi kendimi ac hissediyorum bazen oyle acikiyorum ki isitmadan bile yiyorum...bide ise goturuyorum ya bu aksam da2 cesit yapim diyorum kofte falan buzluga atim ay kim isteyerek ise gidio ki hele ki diyetteken
herkes ayni detten mizdarip sanirim benim.bebek yok ama arkadaslarin cogu lohusayken almislar86 ya kadar inmissin cok guzel insallah 70 leride gorursun masallah ben 1 inle basa cikamiyorum allah sabir wersin 3. De kizi bulmussun kaymak gibi gelir o simdi ..kizligim da 53 kilolardadim bende ewlendim 60 ile hamile kaldim 4 sene yasmin ile korunmustum onun bana migren ve kilo hediyeleri oldu.sonra 88 kg ile doguma gittim.isin garibi dogumdan sonra 65 falan dim bugun nasil 73umiste onu anlamadim
Kiz sen zaten yazliga gtmeyecegim pek istemiorum demiyor muydunBu hafta bizim yazlık işi yattı çok üzüldümperşembe cuma düğün vardı eşimin kuzeni evlendi cuma günü eşim izin aldığı için pazartesi izin alamadı cuma günü çocukların peşinde koşmaktan ayaklarıma kara sular indi bitti çok şükür sıra benim kuzenimin düğününde 1 ay kaldı bize yine yolculuk göründü umarım eşim izin alabilir yoksa gidemem oturur ağlarım artık
Salatayı ben de deneyeceğim bir güncanım kendim uyduruyorum .
japonların vloglarını . kore vloglarını takip ettiğimi biliyorsun . uzun zamandır izliyordum . bi temel oluştu . yemeklere aslında farklı bi bakış açısı ile bakınca ve farklı tarifleri de deneyince . diyorsun ki klasik türk mutfağından başka mutfaklar da lezzetli olabiliyormuş .
dün akşam yemeğime ne koydum .
az zeytin yağı
soğan . sarımsak . domates . mantar . salatalık . acı sos . kajun baharatı(101 e gelmişti . ben de görüyordum vloglarda aldım , sevdim )
salatalık pişer mi yahu diyordum safran . iiiiğğğğ. ne kötü tadı vardır vs .
ama dün çocuklara salatalık doğradım . yememişler . ulen dedim deneyeyim ben . ne kaybederim . en kötü çöpe gider . nolcak .
neyse enfes ötesi oldu. benim mi damak zevkim farklı bilmiyorum . zaten sebzeci meyveci olduğum bilinir .
hani salatalık turşusundaki tat oldu safran
sarımsak ve acı sos da vardı yemekte ya. sanıyorum ondan . zaten yemeklerime turşu doğradığımı bilenler vardır belki. özellikle kışın . yemeğime , çorbama turşu ve turşu suyu ilave ederim .
vlog için buraya bi iki tane koyayım .
aynı malzemeleri bulamıyorsun tabi . ama ortak malzemeler ile yapılıyor . ben çok sevdim bu mutfağı . kendime yapıyorum zaten . ege mutfağına da benziyor . girit mutfağına da onlar da otu çok yerler .
Ben 60 kilo ile diyete başladım. Evden 1 ay ve 1 hafta şehir dışına çıktım.farkli zamanlarda 5 kilo aldım. Bir de kisti hareketsizdim. Baktım olmuyor 65.5 ile diyetisyene başladım. 3 hafta olmadı daha bakalım.sizler kac kilosunuz bulamadim nekadar verenler war inceliyim dedim amakabak yemegi taze fasulye birde enginar yemegi yaptim yemek olmadi mi kendimi ac hissediyorum bazen oyle acikiyorum ki isitmadan bile yiyorum...bide ise goturuyorum ya bu aksam da2 cesit yapim diyorum kofte falan buzluga atim ay kim isteyerek ise gidio ki hele ki diyetteken
Canım senin kilon vücutta dengeli dağılmış inan şu an bile abartılı durmuyor. 70 ile baya fit duracaksinCanım 2 oğlum 1 kızım var oğlanlar 5 ve 2 yaşında kızımda 2 buçuk aylık 6 yıldır ben balon gibi şişip şişip indim şuan yine şiş dönemdeyim her doğumda benim ibre 100e vurdu biraz fazla sıkıyorum hemen süt gidiyor biraz salınca kilo geliyor 2 arada 1 derede git geller içinde vermeye çalışıyorum şuan 86 kilodayım kızlarınkinide cuma görürsün zaten ben 3 kere 100e vurup 72ye düştüm inşallah yine yapacağım
86 ya kadar inmissin cok guzel insallah 70 leride gorursun masallah ben 1 inle basa cikamiyorum allah sabir wersin 3. De kizi bulmussun kaymak gibi gelir o simdi ..kizligim da 53 kilolardadim bende ewlendim 60 ile hamile kaldim 4 sene yasmin ile korunmustum onun bana migren ve kilo hediyeleri oldu.sonra 88 kg ile doguma gittim.isin garibi dogumdan sonra 65 falan dim bugun nasil 73umiste onu anlamadim
Ayyy kötüymüş balkon altında 3 e kadar.ama oyle biz hafta sonlari kafa dinlemeye yazliga geliyoruz walla daha cok yoruluyorum canta hazirla ewe gidince o cantallari yika denize in cik ayyy bana da hersey zor geliyor denize bile girmiyom sadece semsiyenin altinda oturuom hawlu tasimaciligi yapiyorumbenim kendi ewimde mahalle arasinda ama balkonumun altina 1 mahalle toplanir war ya gece 3 e kadar cam bile acamazsin kahkahadan o yuzden kaciyoruz bizde.ewide yeni aldik 2.senemiz dolmadi daha bilsem almazdim ama merkeze falan cok yakin + si coktu....
Ne yazdim haaa cok dolumusum...
Kız üzülmüş gibi yapıyorum zaten istemiyordumda bilen yoktu hahahabiIm gecen yilki halimiz gbi desene cnm tam tayin donemi
onu hangimiz yaomadiki sogukken yemek mi yemedik agzimiza ne bulduysak tikmadiknmi kusana kadar mi yemedik her turlu halti yedik bu konuda
herkes ayni detten mizdarip sanirim benim.bebek yok ama arkadaslarin cogu lohusayken almislar
Kiz sen zaten yazliga gtmeyecegim pek istemiorum demiyor muydun
Canım 70 te fena olmuyorum ama neden daha iyisi olmasın dimiSalatayı ben de deneyeceğim bir gün
Ben 60 kilo ile diyete başladım. Evden 1 ay ve 1 hafta şehir dışına çıktım.farkli zamanlarda 5 kilo aldım. Bir de kisti hareketsizdim. Baktım olmuyor 65.5 ile diyetisyene başladım. 3 hafta olmadı daha bakalım.
Hedef 55 çünkü boy 1.58
Canım senin kilon vücutta dengeli dağılmış inan şu an bile abartılı durmuyor. 70 ile baya fit duracaksin
Bende 2 sene tazmin kullanmıştım şimdi 1 senedir yine kullanıyorum. Bende pko var. Bana iyi geliyor. Yasmin aslında yan etkisi az olan ve kilo yapmayan bir doğum kontrol olduğu için çok tercih ediliyor. Sana kilo yaptı demek. Markasını değiştir istersen.
Ayyy kötüymüş balkon altında 3 e kadar.
Ses ve ışık.hassasiyetim var uyurken. Allah sana kolaylık versin.
Aynı bizim yazlık bu işte bizde toplanıp gidince 15 kişi oluyoruz yazlık olmasa hotele gidip 1 hafta kalırsın en azından yemek bulaşık çamaşır düşünmezdim bide yazlık olunca başka yerede gitmiyoruz yazlık var ya
Evet canım doğum kontrol hapı.Canım 70 te fena olmuyorum ama neden daha iyisi olmasın dimi
Ben çok Fransız kaldım yasmin tazmin ne doğum kontrol hapımı oluyor
Kaçamak nerde bunlardan başka ne yedinkiBugunum kacamakli geçti
Sabah
Lorlu 1 yumurtalı menemen
1 dilim ekmek
Ara
Türk kahvesi
Öğlen.
Sucuklu yumurta
1 dilim ekmek
1 kk peynir
Ara
1/3 haşlanmış mısır
1 sikim çiğ köfte
Akşam 5 te yedim
1 tabak kıymalı yeşil fasulye
3 kaşık yogurt
Öğlen sucuklu yumurta ekmek değil, ton balıklı salata yemem gerekiyirduKaçamak nerde bunlardan başka ne yedinki
bugun disari.mi cikmistiniz cnmBugunum kacamakli geçti
Sabah
Lorlu 1 yumurtalı menemen
1 dilim ekmek
Ara
Türk kahvesi
Öğlen.
Sucuklu yumurta
1 dilim ekmek
1 kk peynir
Ara
1/3 haşlanmış mısır
1 sikim çiğ köfte
Akşam 5 te yedim
1 tabak kıymalı yeşil fasulye
3 kaşık yogurt
aalina bakarsan sarfancim normlde diyorlar.ya light koka da zararli tatlandirici var diye ben oyle dusunmuyorum sonucta cok cok az bir kalori hem.seker ihtiyacini kesiyor ben icmem cola sevmem ama eger onun yerine elin tatliya veya daha kalorili bir seye gidiyorsa bence lihgt kola icmende hcbir sakinca yok ustelik dukan da tavsiye ediyor zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?