- 9 Aralık 2016
- 4.040
- 9.392
- 158
bir ot çesidi roka gibi kendinden limonlu :))ekşi bi otKuzu kulagida ne
elinden geleni yaomiwein cnm sonucta diyey yapmasan hepsini yerdim smdi 1 baklavayla yirtmissinBahçede komşular oturmuştu. Kek, hamur kızartma, bisküvili pasta yapmışlardı. Evde kabak çorbası içip gittim tok olayım kaçamak yapmayayim diye. Çay içtim sadece.
Son anda bir komsum daha geldi, oğlu nişanlanmıştı, fıstıklı baklava getirdi. Yedim bir tane artık
Şimdi çok pişmanım. Akşam yemeğinin yanında 4 kaşık kuru fasulye 3 kaşık pirinç pilavı vardı, pirinç pilavını yemedim artık. Ama aynı kalori değil tabi
Canim zaten insan tokken gaza gekiyor ac olup da gaza gelen gormedim ben hicArkadaşlar günlerdir sizi okuyup çok pis gaza geliyorum. Buraya kadar her şey iyi güzel ama bu gaza gelme olayını çatlayacak kadar tok karınla yapmam çok trajikomik
Biliyorsunuz tatildeyim ve açık büfe olayından çok mustaribim...
Pazartesi inşallah başlıyorum.
Bu dedoranta bayılıyorum hem kokusu çok güzel hemde ne tahriş yapıyor ne de leke yapıyorKızlar cosmetica da bu set 20 lira
Ben aldım da benim kıza almak isteyen olur diye sizle de indirim haberini paylaşmak istedimEki Görüntüle 2285047
Anlattıklarının hepsini hayal ettim bayıldım
Sabah
1 yumurtalı salata
1 dilim ekmek
1 tk biber sos
Ara
Sütlü kahve 1 su bardağı
Öğlen
1 kase kabak çorbası
3 kaşık yoğurt
Ara
1 fıstıklı baklava
Akşam
4 kaşık kuru fasulye
Canım tadını çıkar oranın.Arkadaşlar günlerdir sizi okuyup çok pis gaza geliyorum. Buraya kadar her şey iyi güzel ama bu gaza gelme olayını çatlayacak kadar tok karınla yapmam çok trajikomik
gecmis olsun benim de migrenim var ewglde bir de ozellikle ac kaldigimda tutar cok kotuSabah saat 11 bucuk
Turlu yemegi 2dilim ekmek
Ara kayisi karpuz
Aksam 7 corba turlu ekmeksiz
9 da karbuz 2dilim
1litre su
1 herbelife
1 turkkahwesi
Suan da migrenim tutmus durumda hastalandim ama kesildi sanirim gelmio die de basima vurdu.
Aksama kadar olan kismi guzel ama meyvelere sinirsiz yazmis ustelik hem ikindi aksam ogununde sonra yine 1 veya 2 porsyon meyve var cok fazla geldi bana ozellikle aksam meyve yemek hic tavsiue edilmez yag olusturur cunkuEki Görüntüle 2285423 kizlar arkadasimin listesi bu ayni boydayiz o 78 ben 73 kg yum bunu ornek alicam bakalim biraz
Sen tüm gün denizdeydik deyince ben şaşırıyorum zatenmemnunsun sanıyorum safran . hiç duymamıştım . çok etkili olmuyor benim aldıklarım sanki.
ya da gerçekten güneşin alnında çok uzun zaman kaldıığımın için öyle oluyor .
kısa süreli kalmıyorum çünkü. kremi sürekli yenilesem de denize gir çık akıyor olabilir.
Eşim pazardan kuzu kulağı almıştı eve gelince kuzu kulağı aldım dedi oğlumun kafasına takılmış gece uykudan uyandı anne kuzunun kulağından nasıl böyle yeşil yaprak oluyor hiç anlamıyorum demişti çok gülmüştük bana onu hatırlattınKuzu kulagida ne
Tatilin tadını çıkar boşver dönünce halledersin evde açık büfeyi önüne hazırlayan yokArkadaşlar günlerdir sizi okuyup çok pis gaza geliyorum. Buraya kadar her şey iyi güzel ama bu gaza gelme olayını çatlayacak kadar tok karınla yapmam çok trajikomik
Bana tüm diyetisyen listeleri aynı gelmeye başladı ama bana sınırsız meyve verseler neler yemedim kiEki Görüntüle 2285423 kizlar arkadasimin listesi bu ayni boydayiz o 78 ben 73 kg yum bunu ornek alicam bakalim biraz
o ruşeymler bende bitmek bilmemişti tadını sevememiştim şimdide chia tohumu bitmiyor amma bereketli çıktıiyi yaptın canım . ara ara az az kullan .
bi dönem ruşeym ve yulaf kepeği almıştık .
baya kutu kutu almıştım .
ama zamanla bitiyor . her gün yenen bi şey değil ama ara ara yense bile faydası vardır illa fucuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?