Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Arkadaşlar günlerdir sizi okuyup çok pis gaza geliyorum. Buraya kadar her şey iyi güzel ama bu gaza gelme olayını çatlayacak kadar tok karınla yapmam çok trajikomik

Biliyorsunuz tatildeyim ve açık büfe olayından çok mustaribim...

Pazartesi inşallah başlıyorum.

elinden geleni yaomiwein cnm sonucta diyey yapmasan hepsini yerdim smdi 1 baklavayla yirtmissin
Canim zaten insan tokken gaza gekiyor ac olup da gaza gelen gormedim ben hic sen simdi az dikkat ederek tadini cikar donusylte halledersin

Anlattıklarının hepsini hayal ettim bayıldım
Sabah
1 yumurtalı salata
1 dilim ekmek
1 tk biber sos

Ara
Sütlü kahve 1 su bardağı

Öğlen
1 kase kabak çorbası
3 kaşık yoğurt

Ara
1 fıstıklı baklava

Akşam
4 kaşık kuru fasulye

Pazartesi şu yumurtali salatadan bende yapayım iş yerine yanıma götürmek için :) iyi fikir oldu bana canım da çekti ama geç de oldu şimdi

Canım tadını çıkar oranın.
Bol protein al, ekmek hamur işi yeme.

Sabah saat 11 bucuk
Turlu yemegi 2dilim ekmek
Ara kayisi karpuz
Aksam 7 corba turlu ekmeksiz
9 da karbuz 2dilim
1litre su
1 herbelife
1 turkkahwesi

Suan da migrenim tutmus durumda hastalandim ama kesildi sanirim gelmio die de basima vurdu.

kizlar arkadasimin listesi bu ayni boydayiz o 78 ben 73 kg yum bunu ornek alicam bakalim biraz

Sabah saat 11 bucuk
Turlu yemegi 2dilim ekmek
Ara kayisi karpuz
Aksam 7 corba turlu ekmeksiz
9 da karbuz 2dilim
1litre su
1 herbelife
1 turkkahwesi

Suan da migrenim tutmus durumda hastalandim ama kesildi sanirim gelmio die de basima vurdu.
gecmis olsun benim de migrenim var ewglde bir de ozellikle ac kaldigimda tutar cok kotu
Eki Görüntüle 2285423 kizlar arkadasimin listesi bu ayni boydayiz o 78 ben 73 kg yum bunu ornek alicam bakalim biraz
Aksama kadar olan kismi guzel ama meyvelere sinirsiz yazmis ustelik hem ikindi aksam ogununde sonra yine 1 veya 2 porsyon meyve var cok fazla geldi bana ozellikle aksam meyve yemek hic tavsiue edilmez yag olusturur cunku

Sen tüm gün denizdeydik deyince ben şaşırıyorum zaten

Kuzu kulagida ne
Eşim pazardan kuzu kulağı almıştı eve gelince kuzu kulağı aldım dedi oğlumun kafasına takılmış gece uykudan uyandı anne kuzunun kulağından nasıl böyle yeşil yaprak oluyor hiç anlamıyorum demişti çok gülmüştük bana onu hatırlattın
Tere gibi yaprak şeklinde ama ekşi bir tür yeşillik ben çok severim

Tatilin tadını çıkar boşver dönünce halledersin evde açık büfeyi önüne hazırlayan yok

o ruşeymler bende bitmek bilmemişti tadını sevememiştim şimdide chia tohumu bitmiyor amma bereketli çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…