he yaa.Sen tüm gün denizdeydik deyince ben şaşırıyorum zaten
hahaha.Eşim pazardan kuzu kulağı almıştı eve gelince kuzu kulağı aldım dedi oğlumun kafasına takılmış gece uykudan uyandı anne kuzunun kulağından nasıl böyle yeşil yaprak oluyor hiç anlamıyorum demişti çok gülmüştük bana onu hatırlattın
Tere gibi yaprak şeklinde ama ekşi bir tür yeşillik ben çok severim
vay be . çok hızlısın canım . maşallah.Günaydın kızlar
Başlangıç tarihi : 01.07.2019
Başlangıç kg:72.7
Güncel kilo:71.2
Fark : -1.5
hahahah.o ruşeymler bende bitmek bilmemişti tadını sevememiştim şimdide chia tohumu bitmiyor amma bereketli çıktı
Senin adına sevindim ama bu defa çabuk bırakma yapınca tam yapıyorsunGünaydın kızlar
Başlangıç tarihi : 01.07.2019
Başlangıç kg:72.7
Güncel kilo:71.2
Fark : -1.5
haha ne guzel egeleniyorsun cnmhe yaa.
ben de çocuktan farksızım zaar .
hiç sıkılmıyorum.
gir çık . oynuyorum çocuklarla.
bazen bana ilişmeyin yüzcem diyorum . pek yalnız bırakmıyorlar .
elime bastırıp atlatıyorum . birbirimizi boğmaca oynuyoruz . ayakları açıyoruz . dalıp altından geçiyoruz . çok eğlenceli oluyor .
denize giremediğim günler de bekliyorum yine. malum günlerde . 4 saatten aşağısı kurtarmıyor bizimkileri zaten
ama yine sıkılmıyorum . sanıyorum denizi çok sevdiğimden onların da bu isteklerine karşı teslimiyet gösteriyorum .
neden diye sormuyorum bile. eğleniyorlar .
ben de illa birileri ile tanışıyorum plajda. anne , anneanne, babaanne.
genelde yaklaşanlar onlar olur .
gencim güzelim ve 3 çocukla uğraşıyorum diyerek illa gelip bi şeyler sorarlar .
3 ü de senin mi.
aaa çok gençsin . bu yaşta 3 çocuk . hahah yaşımı bilmiyor tabi.
çalışıyor musun .
nereden geliyorsunuz vs vs . yaşlı kesim böyle . yani 55-60 yaş üstü meraklı oluyor .
ya da genç annelerle tanışıyoruz . çocuklar yüzünden .
gecmis olsun benim de migrenim var ewglde bir de ozellikle ac kaldigimda tutar cok kotu
Aksama kadar olan kismi guzel ama meyvelere sinirsiz yazmis ustelik hem ikindi aksam ogununde sonra yine 1 veya 2 porsyon meyve var cok fazla geldi bana ozellikle aksam meyve yemek hic tavsiue edilmez yag olusturur cunku
Walla bencede ayni mantigi ayni en azindan duzen ve saglikli yemek siniriz meyweleri bende dusundum onlari sinirisz yapmak yerine leblebi 1aeuc yanina da elma mesela oyle yapim dimi armut yanina etiform hem tatli hem tuzlu dourucu da olurBana tüm diyetisyen listeleri aynı gelmeye başladı ama bana sınırsız meyve verseler neler yemedim ki
süper tabiki.Belki bu 15 gunde 1buck kilo gitmeliydi ama bunyem seker den oturu yawas calisio die yorumluyorum modumu yine dusurmucem ayda 2 kiloya yakin eder bole gidersem yorumlariniizi bekliyorum
Bencedeşimdi işlere dönüyorum . önce buraya laf yetiştirmek önemli.
Ah saolsüper tabiki.
hem adet günleri içinde.
adet sonrası tartılmak en doğrusu.
1 kg fazla çıkmış olma olasılığı yüksek .
tabiki oyle daha doyurucu ve iyi olurWalla bencede ayni mantigi ayni en azindan duzen ve saglikli yemek siniriz meyweleri bende dusundum onlari sinirisz yapmak yerine leblebi 1aeuc yanina da elma mesela oyle yapim dimi armut yanina etiform hem tatli hem tuzlu dourucu da olur
cok guzel bnce regl olmana ragmen boyle olmasi iyi bu arada bikdirimleri bizim kizlar yapmislar onlardan bakablirsin yardimci oluruz demistik ya olalim yani dimi amaEki Görüntüle 2285509 kilooooo billllddddiiiirrriimmii adetin 2.gunu diyetin 13.gunu 800 gram gitmis9
Sarfancim harikasin masallah 3 haftada 4 kg verdin gibi bisey masallah gercekten cok iyisin 6 kaldi geriyeRumuz Sarfansari
Başlangıç 65.5
Geçen hafta 62.8
Bu hafta 61.8
Fark 1 kg
Harikasın canım.Bendeniz sabit ve korumada 58.6 kiloyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?