Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Sen tüm gün denizdeydik deyince ben şaşırıyorum zaten
he yaa.
ben de çocuktan farksızım zaar .
hiç sıkılmıyorum.
gir çık . oynuyorum çocuklarla.
bazen bana ilişmeyin yüzcem diyorum . pek yalnız bırakmıyorlar .
elime bastırıp atlatıyorum . birbirimizi boğmaca oynuyoruz . ayakları açıyoruz . dalıp altından geçiyoruz . çok eğlenceli oluyor .
denize giremediğim günler de bekliyorum yine. malum günlerde . 4 saatten aşağısı kurtarmıyor bizimkileri zaten
ama yine sıkılmıyorum . sanıyorum denizi çok sevdiğimden onların da bu isteklerine karşı teslimiyet gösteriyorum .
neden diye sormuyorum bile. eğleniyorlar .
ben de illa birileri ile tanışıyorum plajda. anne , anneanne, babaanne.
genelde yaklaşanlar onlar olur .
gencim güzelim ve 3 çocukla uğraşıyorum diyerek illa gelip bi şeyler sorarlar .

3 ü de senin mi.
aaa çok gençsin . bu yaşta 3 çocuk . hahah yaşımı bilmiyor tabi.
çalışıyor musun .
nereden geliyorsunuz vs vs . yaşlı kesim böyle . yani 55-60 yaş üstü meraklı oluyor .
ya da genç annelerle tanışıyoruz . çocuklar yüzünden .

hahaha.
biz de aynı şeyleri yaşamıştık .
kuzu kulağında aynı şey oldu.

bi de kuşburnu marmeladı bizde çok sevilir .
ortanca küçükken öyle şeylerden etkilenirdi.
ismini söylemeden yedirirdik .
bu gün kuşburnu nerde dedi eşim .
ortanca şaşırdı.
kuşun burnundan yapıyılor diye tiksinmişti.
bi süre yemedi . midesi hassas onun .

o ruşeymler bende bitmek bilmemişti tadını sevememiştim şimdide chia tohumu bitmiyor amma bereketli çıktı
hahahah.
kız nolcak , yoğurda falan kat . kek hamuruna kat ruşeym . yulaf kepeğini. çocuklar da faydalansın .
pankek , waffle , kek . kat gitsin . öyle de kullandım . bi ben faydalanmayayım diyerek.

chia ile de yine kek yapabilirsin .
eğer haşhaş tohumu seviyorlarsa . onu da yerler diye düşünüyorum .
chia bitmez kuzum hiç uğraşma.

onu da ben uzun zamandır kullanmıyorum . aslında kullansak iyiydi . faydalı yağlar varmış içinde.
ara ara kullanalım barik.

dün sabah az waffle

1 bardak süt ile kahve

öğlen . domates yemeği.
karpuz .
4 dilim ekmek
1 tatlı kaşığı reçel
1 karamelli çikolata . çok küçük . malum gün şükür geldi . tatlıya doydum dün öğlen . anlamıştım zaten .

akşam 10 dilim karpuz

1 dilim ekmek

1 bardak süt

2 salatalık

10 kiraz

fıstık . az .

bu sabah kahvaltı yapamadım .
2 şeftali
1 salatalık evde yedim . yarım dilim ekmek ile.

işe gelince 1 kayısı , 5 kırmızı erik . 2 salatalık . bunları yiycem birazdan .

öğlene 6-7 dilim karpuz
15 dilim kavun
3-4 dilim ekmek

akşama ıspanak yemeği.
dün buzluktan çıkardım pişirdim.

çocuklara sabah yumurtalı ekmek yaptım .
pilav pişirdim .

haha ne guzel egeleniyorsun cnm

Bana tüm diyetisyen listeleri aynı gelmeye başladı ama bana sınırsız meyve verseler neler yemedim ki
Walla bencede ayni mantigi ayni en azindan duzen ve saglikli yemek siniriz meyweleri bende dusundum onlari sinirisz yapmak yerine leblebi 1aeuc yanina da elma mesela oyle yapim dimi armut yanina etiform hem tatli hem tuzlu dourucu da olur

Belki bu 15 gunde 1buck kilo gitmeliydi ama bunyem seker den oturu yawas calisio die yorumluyorum modumu yine dusurmucem ayda 2 kiloya yakin eder bole gidersem yorumlariniizi bekliyorum
süper tabiki.
hem adet günleri içinde.
adet sonrası tartılmak en doğrusu.
1 kg fazla çıkmış olma olasılığı yüksek .

Walla bencede ayni mantigi ayni en azindan duzen ve saglikli yemek siniriz meyweleri bende dusundum onlari sinirisz yapmak yerine leblebi 1aeuc yanina da elma mesela oyle yapim dimi armut yanina etiform hem tatli hem tuzlu dourucu da olur
tabiki oyle daha doyurucu ve iyi olur
Eki Görüntüle 2285509 kilooooo billllddddiiiirrriimmii adetin 2.gunu diyetin 13.gunu 800 gram gitmis 9
cok guzel bnce regl olmana ragmen boyle olmasi iyi bu arada bikdirimleri bizim kizlar yapmislar onlardan bakablirsin yardimci oluruz demistik ya olalim yani dimi ama
Rumuz Sarfansari
Başlangıç 65.5
Geçen hafta 62.8
Bu hafta 61.8
Fark 1 kg
Sarfancim harikasin masallah 3 haftada 4 kg verdin gibi bisey masallah gercekten cok iyisin 6 kaldi geriye

Bendeniz sabit ve korumada 58.6 kiloyum
Harikasın canım.

Dün tercih sonuçları açıklandı ya bizimkilerin. Benim 6 tane kahvaltı gurubu arkadaşım vardı. 2 sinin tayini çıktı 4 kişinin ipgasi kabul oldu. Burda kalanlara çok sevindim, sevdiğim arkadaslarimdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…