- 30 Ocak 2013
- 29.444
- 43.943
- 798
Ayy bizim de dogudaki arkadaslsrin tayini cikti cnm biri istanbula gekiyor cogununtercih disi istanbul yapmislar burdaki arkadaslarimiz kaldi oradaki bir arkadasimizin da iokasi kabul olduHarikasın canım.
Dün tercih sonuçları açıklandı ya bizimkilerin. Benim 6 tane kahvaltı gurubu arkadaşım vardı. 2 sinin tayini çıktı 4 kişinin ipgasi kabul oldu. Burda kalanlara çok sevindim, sevdiğim arkadaslarimdi.
Canım eminim çok eğleniyorsunuz ama güneşin altında çok kalıyorsunuz iyi hasta olmuyorsunuzhe yaa.
ben de çocuktan farksızım zaar .
hiç sıkılmıyorum.
gir çık . oynuyorum çocuklarla.
bazen bana ilişmeyin yüzcem diyorum . pek yalnız bırakmıyorlar .
elime bastırıp atlatıyorum . birbirimizi boğmaca oynuyoruz . ayakları açıyoruz . dalıp altından geçiyoruz . çok eğlenceli oluyor .
denize giremediğim günler de bekliyorum yine. malum günlerde . 4 saatten aşağısı kurtarmıyor bizimkileri zaten
ama yine sıkılmıyorum . sanıyorum denizi çok sevdiğimden onların da bu isteklerine karşı teslimiyet gösteriyorum .
neden diye sormuyorum bile. eğleniyorlar .
ben de illa birileri ile tanışıyorum plajda. anne , anneanne, babaanne.
genelde yaklaşanlar onlar olur .
gencim güzelim ve 3 çocukla uğraşıyorum diyerek illa gelip bi şeyler sorarlar .
3 ü de senin mi.
aaa çok gençsin . bu yaşta 3 çocuk . hahah yaşımı bilmiyor tabi.
çalışıyor musun .
nereden geliyorsunuz vs vs . yaşlı kesim böyle . yani 55-60 yaş üstü meraklı oluyor .
ya da genç annelerle tanışıyoruz . çocuklar yüzünden .
Canım adet şişliğini yok sayıyorsun emin ol sonraki 15 günde daha fazla gidecekayda 2 kilodan fazla gidecek ben 2 ayda sadece 3 kilo vermişim ama uzun süre yerinde saydı yeni yeni düşmeye başladıBelki bu 15 gunde 1buck kilo gitmeliydi ama bunyem seker den oturu yawas calisio die yorumluyorum modumu yine dusurmucem ayda 2 kiloya yakin eder bole gidersem yorumlariniizi bekliyorum
Tsklr cnm cok hevesli kurani okurken keyif aliyor inş devami gelirde hatim edermaşallah kızçeme.
kendine özel hazırlayabilsen keşke pamukcum .
zor değil aslında.
karpuz detoksu yapamaz mısın . çok da keyifli karpuz kavun yemek . tavsiye ederim .
Yok cnm satiliyormusta 25 tl istemedi benkm kiz kullanilmis diye Yatılı kiz kuran kursundan istedim ucretsiz verdiler kucuk bir tutarda bagis yaptim almiyorlarfi zorla verfim bencede hediye etmek gerekir heveslensinler diyepamuk kızçene maşallah . kuran a geçmiş .
kuran hediye ediyorlar mı . bizim buralarda kurana geçen çocuğa cami kuran hediye eder hemen .
Maşallah guzel gitmissabah kahvaltı saat 10
1 domates 1 salatalık 4 yaprak kuzu kulağı
4 zeytin 2 galete yarım yumurta 2dilim kaşar peyniri
öğlen yemeği saat 3
canım çok isteyince yogurtlu salça sosolu makarna yarım tabak
akşam eşim yemeğe gelmicek 1 kase yogurt yarım dilim börekle kapatırım bugunu
spor yok zaten ev içinde kızımla cok koşturmaca bide parka gidince yetiyo
dün pazara gittim baya bi sebze aldım 2 gün evde yokum döner dönmez sebze ağırlıklı başlıcam insallah
Kacamagi dengelemissin cnm maşallah kararlisinBahçede komşular oturmuştu. Kek, hamur kızartma, bisküvili pasta yapmışlardı. Evde kabak çorbası içip gittim tok olayım kaçamak yapmayayim diye. Çay içtim sadece.
Son anda bir komsum daha geldi, oğlu nişanlanmıştı, fıstıklı baklava getirdi. Yedim bir tane artık
Şimdi çok pişmanım. Akşam yemeğinin yanında 4 kaşık kuru fasulye 3 kaşık pirinç pilavı vardı, pirinç pilavını yemedim artık. Ama aynı kalori değil tabi
Bende merak ediyirdim kullanan burinden fikir almak iyi olduBu dedoranta bayılıyorum hem kokusu çok güzel hemde ne tahriş yapıyor ne de leke yapıyor
Super gidiyorsun cnm maşallahBir su bardağı da sade olarak içtim süt bugünü kapattım :) kacamaksiz geçti darısı önümüzdeki günlere :)
Liste yapılıyor mu kızlar her cuma
Kilolu biri olarak hemfikiriz beynimiz obezzz cunku tatilde tadini cikarmali zaten tum kis diyetteydik :)))))Tatilin tadını çıkar boşver dönünce halledersin evde açık büfeyi önüne hazırlayan yok
Harikasin cnm masallah bak gitmiyor diyordun guzelde gitmisGünaydın kızlar
Başlangıç tarihi : 01.07.2019
Başlangıç kg:72.7
Güncel kilo:71.2
Fark : -1.5
Bende cook seviyorum denizi sıkılmam sabahtan aksama surekli rutin olursa belki sıkılırımhe yaa.
ben de çocuktan farksızım zaar .
hiç sıkılmıyorum.
gir çık . oynuyorum çocuklarla.
bazen bana ilişmeyin yüzcem diyorum . pek yalnız bırakmıyorlar .
elime bastırıp atlatıyorum . birbirimizi boğmaca oynuyoruz . ayakları açıyoruz . dalıp altından geçiyoruz . çok eğlenceli oluyor .
denize giremediğim günler de bekliyorum yine. malum günlerde . 4 saatten aşağısı kurtarmıyor bizimkileri zaten
ama yine sıkılmıyorum . sanıyorum denizi çok sevdiğimden onların da bu isteklerine karşı teslimiyet gösteriyorum .
neden diye sormuyorum bile. eğleniyorlar .
ben de illa birileri ile tanışıyorum plajda. anne , anneanne, babaanne.
genelde yaklaşanlar onlar olur .
gencim güzelim ve 3 çocukla uğraşıyorum diyerek illa gelip bi şeyler sorarlar .
3 ü de senin mi.
aaa çok gençsin . bu yaşta 3 çocuk . hahah yaşımı bilmiyor tabi.
çalışıyor musun .
nereden geliyorsunuz vs vs . yaşlı kesim böyle . yani 55-60 yaş üstü meraklı oluyor .
ya da genç annelerle tanışıyoruz . çocuklar yüzünden .
Oh maşallah cok iyiEki Görüntüle 2285509 kilooooo billllddddiiiirrriimmii adetin 2.gunu diyetin 13.gunu 800 gram gitmis9
Azmin ve kararliligin sonucu samimiyetle tebrikler cnm darısı o azmin yarısı bana ve nadala ins.Rumuz Sarfansari
Başlangıç 65.5
Geçen hafta 62.8
Bu hafta 61.8
Fark 1 kg
Aa çok iyi cnm sevindim senin adinaHarikasın canım.
Dün tercih sonuçları açıklandı ya bizimkilerin. Benim 6 tane kahvaltı gurubu arkadaşım vardı. 2 sinin tayini çıktı 4 kişinin ipgasi kabul oldu. Burda kalanlara çok sevindim, sevdiğim arkadaslarimdi.
Benim de çok samimi arkadaşım, 3 sene önce tercih dışı İstanbul gelmişti. Şimdi dilekçe ile gönüllü doğuya gitmek istiyorlar. Onlarinki de çıkmamış. İstanbul kolay kolay personelini bırakmıyor,Ayy bizim de dogudaki arkadaslsrin tayini cikti cnm biri istanbula gekiyor cogununtercih disi istanbul yapmislar burdaki arkadaslarimiz kaldi oradaki bir arkadasimizin da iokasi kabul oldu
daha ne olsun maşallah canımRumuz Sarfansari
Başlangıç 65.5
Geçen hafta 62.8
Bu hafta 61.8
Fark 1 kg
Bendeniz sabit ve korumada 58.6 kiloyum
Eline sağlık canım. Güzel liste olmusKilo verenler
Çok şükür kilo alan yok
yazarhanim35 1500g 71.2 Safransari 1000g 61.8 BESTEKIZ 800g 72.2 - N nnnadal 600g 85.4
- @Pamuk92 300g 78.5
Korumada olanlar
@demirleke 50.2
A aaadddaaa 58.6
Başlangıç yapan
okuyucuu 60.9
Tatilde olan
hayal_hatun
sersum
Bildirim yapmayan
izole
adyas
Unuttuğum arkadaş kaldıysa şimdiden affola kimse yüzdesini hesaplamamış o yüzden verilen kiloya göre liste yapıldı herkesi canı gönülden tebrik ediyorum
Güzel olan kilo alanın olmamasıEline sağlık canım. Güzel liste olmus
evet cnm biz doguyu btrdik geldik istanbula arkadaslar hala istanbuldalar yani o derece ama benim isime geliyor cok seviorum burayiBenim de çok samimi arkadaşım, 3 sene önce tercih dışı İstanbul gelmişti. Şimdi dilekçe ile gönüllü doğuya gitmek istiyorlar. Onlarinki de çıkmamış. İstanbul kolay kolay personelini bırakmıyor,
Bravo nadalcim.az daha kissan 1 kg olur o cok sevndim bu arada butun kis diyetteydik yazmissin keske olsaydik o zaman hepimiz zayif olurduk diyetteyiz sandik ama aslinda degildikKızlar ben bildirim yaptım sanıyordum unutmuşum
Rumuz nnnadal
Başlangıç 87
Geçen hafta 86
Güncel 85,4
Fark 600 g
Yüzde 0,697
Listeyi kim yapıyor
Onu ben demedim pamuk dedi canım ben diyette değil sürekli yiyendimevet cnm biz doguyu btrdik geldik istanbula arkadaslar hala istanbuldalar yani o derece ama benim isime geliyor cok seviorum burayi
Bravo nadalcim.az daha kissan 1 kg olur o cok sevndim bu arada butun kis diyetteydik yazmissin keske olsaydik o zaman hepimiz zayif olurduk diyetteyiz sandik ama aslinda degildik
eline sağlık N nnnadalKilo verenler
Çok şükür kilo alan yok
yazarhanim35 1500g 71.2 Safransari 1000g 61.8 BESTEKIZ 800g 72.2 - N nnnadal 600g 85.4
- @Pamuk92 300g 78.5
Korumada olanlar
@demirleke 50.2
A aaadddaaa 58.6
Başlangıç yapan
okuyucuu 60.9
Tatilde olan
hayal_hatun
sersum
Bildirim yapmayan
izole
adyas
Unuttuğum arkadaş kaldıysa şimdiden affola kimse yüzdesini hesaplamamış o yüzden verilen kiloya göre liste yapıldı herkesi canı gönülden tebrik ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?