Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Ayy bizim de dogudaki arkadaslsrin tayini cikti cnm biri istanbula gekiyor cogununtercih disi istanbul yapmislar burdaki arkadaslarimiz kaldi oradaki bir arkadasimizin da iokasi kabul oldu

Canım eminim çok eğleniyorsunuz ama güneşin altında çok kalıyorsunuz iyi hasta olmuyorsunuz

Belki bu 15 gunde 1buck kilo gitmeliydi ama bunyem seker den oturu yawas calisio die yorumluyorum modumu yine dusurmucem ayda 2 kiloya yakin eder bole gidersem yorumlariniizi bekliyorum
Canım adet şişliğini yok sayıyorsun emin ol sonraki 15 günde daha fazla gidecekayda 2 kilodan fazla gidecek ben 2 ayda sadece 3 kilo vermişim ama uzun süre yerinde saydı yeni yeni düşmeye başladı

maşallah kızçeme.

kendine özel hazırlayabilsen keşke pamukcum .
zor değil aslında.
karpuz detoksu yapamaz mısın . çok da keyifli karpuz kavun yemek . tavsiye ederim .
Tsklr cnm cok hevesli kurani okurken keyif aliyor inş devami gelirde hatim eder
Kendime ozel hazirlamuyirumda icimdende gelmiyor valla dilegim spora yogunluk verdim su aralar sabah aksam yapiyorum bajalim sıkılasirsam iyi olur sabah bir olcum alayim yine
pamuk kızçene maşallah . kuran a geçmiş .
kuran hediye ediyorlar mı . bizim buralarda kurana geçen çocuğa cami kuran hediye eder hemen .
Yok cnm satiliyormusta 25 tl istemedi benkm kiz kullanilmis diye Yatılı kiz kuran kursundan istedim ucretsiz verdiler kucuk bir tutarda bagis yaptim almiyorlarfi zorla verfim bencede hediye etmek gerekir heveslensinler diye
Maşallah guzel gitmis
Sizin orda da pazar uygunmu burda fiyatlar gayet güzel
Kacamagi dengelemissin cnm maşallah kararlisin
Ayni kalori olmasada az yemissin aksam sonucta
Bu dedoranta bayılıyorum hem kokusu çok güzel hemde ne tahriş yapıyor ne de leke yapıyor
Bende merak ediyirdim kullanan burinden fikir almak iyi oldu
Sersumcumun tavsiye ettigi rolon iyiydude kis mevsimi icin uygun yazin pek etkili dehil bende rexona aldkm 48 saatolanmemnunjm simdilik
Bir su bardağı da sade olarak içtim süt bugünü kapattım :) kacamaksiz geçti darısı önümüzdeki günlere :)
Liste yapılıyor mu kızlar her cuma
Super gidiyorsun cnm maşallah
Tatilin tadını çıkar boşver dönünce halledersin evde açık büfeyi önüne hazırlayan yok
Kilolu biri olarak hemfikiriz beynimiz obezzz cunku tatilde tadini cikarmali zaten tum kis diyetteydik :)))))
Günaydın kızlar
Başlangıç tarihi : 01.07.2019
Başlangıç kg:72.7
Güncel kilo:71.2
Fark : -1.5
Harikasin cnm masallah bak gitmiyor diyordun guzelde gitmis
Bende cook seviyorum denizi sıkılmam sabahtan aksama surekli rutin olursa belki sıkılırım
Ve bu muhabbetler sıkıcı geliyor artik disarda pek sohbetide sevmemeye basladim ben kendi halimde olayim ne dert dinleyim ne kendimi tanitayim akrabalara bile gidince sıkılıyorum artk
Eki Görüntüle 2285509 kilooooo billllddddiiiirrriimmii adetin 2.gunu diyetin 13.gunu 800 gram gitmis 9
Oh maşallah cok iyi
Rumuz Sarfansari
Başlangıç 65.5
Geçen hafta 62.8
Bu hafta 61.8
Fark 1 kg
Azmin ve kararliligin sonucu samimiyetle tebrikler cnm darısı o azmin yarısı bana ve nadala ins.
Aa çok iyi cnm sevindim senin adina

Ayy bizim de dogudaki arkadaslsrin tayini cikti cnm biri istanbula gekiyor cogununtercih disi istanbul yapmislar burdaki arkadaslarimiz kaldi oradaki bir arkadasimizin da iokasi kabul oldu
Benim de çok samimi arkadaşım, 3 sene önce tercih dışı İstanbul gelmişti. Şimdi dilekçe ile gönüllü doğuya gitmek istiyorlar. Onlarinki de çıkmamış. İstanbul kolay kolay personelini bırakmıyor,

Eline sağlık canım. Güzel liste olmus

evet cnm biz doguyu btrdik geldik istanbula arkadaslar hala istanbuldalar yani o derece ama benim isime geliyor cok seviorum burayi
Kızlar ben bildirim yaptım sanıyordum unutmuşum
Rumuz nnnadal
Başlangıç 87
Geçen hafta 86
Güncel 85,4
Fark 600 g
Yüzde 0,697

Listeyi kim yapıyor
Bravo nadalcim.az daha kissan 1 kg olur o cok sevndim bu arada butun kis diyetteydik yazmissin keske olsaydik o zaman hepimiz zayif olurduk diyetteyiz sandik ama aslinda degildik

Onu ben demedim pamuk dedi canım ben diyette değil sürekli yiyendim

eline sağlık N nnnadal

haftaya da inşallah liste bende.

bugün tatile başladım. canımın istediklerini yedim. bu hafta biraz tatil olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…