Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Herkese merhaba oyle guzel bir manzaradan yaziyorum ki liste cok guzel olmus eline saglik N nnnadal kila alan olmayisi ayrica motiwe edici

Sabah 1 yumurta 1 lokma peynir 1 dilim ekmek
Ogle 5 izgara kofte salata 1 dilim ekmek
Ara herbelife
Turk kahwesi
Armut seftali
Aksam corba yogurtlu kabak 1dilim ekmek
1 herbelife

Ekmeklerimi surekli yazmiyim tambugdayli denge chia tohumlu uno.

Bana listeyi atip tesvik eden ofis ark. Bugun diyeti yine patlatti neler neler gormeniz lazim bende onu habire size ispitliyince kendimi odullenio hissediyorum

Acaba ben neler yedim düşüne düşüne yazacam çünkü unutuyorum
Sabah
Yarım litre Ilık su

Kahvaltı
1 yumurta
2 dilim kaşar
Azcık kurumuş pide ekmek

1 fincan sade nescafe
3 kayısı

Öğle
1 tabak kiraz

Akşam
2 kaşık patlıcan tava
4 tane biber dolması (ama çok küçükler)
3 kaşık cacık
1 dilim tb ekmek

4 tane kayısı

Bol bol su 5 l kadar
45 dk leslie
Gün içinde toplam 10500 adım atmışım

Cok guzel olmus tek elestirim hem dolma hem ekmek yenissin dolma kucukte olsa 4 tane yemesen iyiymis ama harika bir menu tebrikler cnim

Cok guzel olmus tek elestirim hem dolma hem ekmek yenissin dolma kucukte olsa 4 tane yemesen iyiymis ama harika bir menu tebrikler cnim
Haklısın canım dolmayı o kadar yemeye niyetim yoktu o yüzden ekmeği yemekle yedim sonra 1 tane dolmanın tadına bakayım dedim dayanamadım 3 tane daha yddim çok güzel olmuş işte bu yüzden dolma sarma falan yapmak istemiyorum ama çocukların suçu ne diyorum

canim ne isterse yiyorum 2 gundur.
karpuz kavun. cekirdek.cikolata .fistik. galeta .ekmek. tereyagi recel vs.

bugun once kayisili chiali yogurt yaptim. müslili.
doymadim.
musli karpuz yogurtlu daha buyuk bir kase daha yedim soguk soguk .iyi geldi

Eklentiler

• FB_IMG_1562421866258.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 26
  • FB_IMG_1562421862465.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 26

doymadim.
Kız bu ne böyle bende karışık şeyleri severim ama bu benide aşmış

evet cnim yapmim yoksa yiyorum diye bisey cok zor yiuecekker hep olacak hayatinin her doneminde ama biz porsiyon kontrolu yapmayi ogrenecegiz insallah

doymadim.
Ohh ne guzel gorunuyor afiyet olsun cnim

Slm kizlar bugun arkadasimda heybeliadaya gttik guzel bir beach vardi baya yuzdum tatil oncesi iyi geldi
Yedikleirmiz yazayim sabah 1 dikim ekmek 1 dilim suzme peynir 1 tatli kasigi bal ve 5 zeytin
Oglen
Arkadas minik lavas arasina peynirli sandvic yaomis onu yedik bir de yarim tahilli simidi bolustuk
Ikindi
Bikav cerez yarim avuc kadar
Aksam da azcik tahinli cirek yedim 1 kase cacikla yaz gunu hic cekilmiyor boyle seyler hamurisi yani vaktim olsaydi da yemek yapaydim

afiyet olsun canim.
guzel mamalar ama az yemissin zayen

Günaydın kızlar

Dün diyetisyene gittim
25 günde 3.3 kg verdim.
Yarın kan tahlili yaptıracağım. Çok az veriyorum listeme uymama rağmen. Başka bir sorun mu var ona bakılacak.

Dün tayini çıkan bir arkadaşımız için öğlen bir arkadaşımızda toplandık, diyetisyen istediğini ye, akşama dengeleriz dedi öyle yaptım.

Akşam da başka bir arkadaş a davetliydik, orda da 1 poğaça ve patates salatası yedim öyle geçti.

Kendi tartima gire daha cok verdin ama dimi sarfancim aslimda nirmalde en basta tahkil istiyirlar benimkine hep iyi diorlardi bir diyetisyenim ic hastaliklari uzmiydi o bana d vitamini takviyesi verdi iyiki vermis sonra da probiyotik baslamistik o da tatli istegimi azaltmisti ama seninki farkli bir durum sen yaptigim halde az veriorum diosun bnce iyi veriosun ama bir baktir bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…