Ayy o zaman pamukcum.hakli sen de hakliymissin cnim ozurOnu ben demedim pamuk dedi canım ben diyette değil sürekli yiyendim
Cok guzel olmus tek elestirim hem dolma hem ekmek yenissin dolma kucukte olsa 4 tane yemesen iyiymis ama harika bir menu tebrikler cnimAcaba ben neler yedim düşüne düşüne yazacam çünkü unutuyorum
Sabah
Yarım litre Ilık su
Kahvaltı
1 yumurta
2 dilim kaşar
Azcık kurumuş pide ekmek
1 fincan sade nescafe
3 kayısı
Öğle
1 tabak kiraz
Akşam
2 kaşık patlıcan tava
4 tane biber dolması (ama çok küçükler)
3 kaşık cacık
1 dilim tb ekmek
4 tane kayısı
Bol bol su 5 l kadar
45 dk leslie
Gün içinde toplam 10500 adım atmışım
Haklısın canım dolmayı o kadar yemeye niyetim yoktu o yüzden ekmeği yemekle yedim sonra 1 tane dolmanın tadına bakayım dedim dayanamadım 3 tane daha yddim çok güzel olmuş işte bu yüzden dolma sarma falan yapmak istemiyorum ama çocukların suçu ne diyorumCok guzel olmus tek elestirim hem dolma hem ekmek yenissin dolma kucukte olsa 4 tane yemesen iyiymis ama harika bir menu tebrikler cnim
Ben evdeyim eşimde bugün çalışıyor hafta içinden farkı yok offf çok sıcak yaa evin içi 31 derece nem yüzde 65 dışarısı çok daha fenaHerkeslerrrr tatil yapior heralde sessiz kalmis buralar....
Walla inanilmaz bogucu sicaklar allah sokakta calisana yardim etsin.Ben evdeyim eşimde bugün çalışıyor hafta içinden farkı yok offf çok sıcak yaa evin içi 31 derece nem yüzde 65 dışarısı çok daha fena
Kız bu ne böyle bende karışık şeyleri severim ama bu benide aşmışcanim ne isterse yiyorum 2 gundur.
karpuz kavun. cekirdek.cikolata .fistik. galeta .ekmek. tereyagi recel vs.
bugun once kayisili chiali yogurt yaptim. müslili.
doymadim.
musli karpuz yogurtlu daha buyuk bir kase daha yedim soguk soguk .iyi geldi
evet cnim yapmim yoksa yiyorum diye bisey cok zor yiuecekker hep olacak hayatinin her doneminde ama biz porsiyon kontrolu yapmayi ogrenecegiz insallahHaklısın canım dolmayı o kadar yemeye niyetim yoktu o yüzden ekmeği yemekle yedim sonra 1 tane dolmanın tadına bakayım dedim dayanamadım 3 tane daha yddim çok güzel olmuş işte bu yüzden dolma sarma falan yapmak istemiyorum ama çocukların suçu ne diyorum
Ohh ne guzel gorunuyor afiyet olsun cnimcanim ne isterse yiyorum 2 gundur.
karpuz kavun. cekirdek.cikolata .fistik. galeta .ekmek. tereyagi recel vs.
bugun once kayisili chiali yogurt yaptim. müslili.
doymadim.
musli karpuz yogurtlu daha buyuk bir kase daha yedim soguk soguk .iyi geldi
afiyet olsun canim.Slm kizlar bugun arkadasimda heybeliadaya gttik guzel bir beach vardi baya yuzdum tatil oncesi iyi geldi
Yedikleirmiz yazayim sabah 1 dikim ekmek 1 dilim suzme peynir 1 tatli kasigi bal ve 5 zeytin
Oglen
Arkadas minik lavas arasina peynirli sandvic yaomis onu yedik bir de yarim tahilli simidi bolustuk
Ikindi
Bikav cerez yarim avuc kadar
Aksam da azcik tahinli cirek yedim 1 kase cacikla yaz gunu hic cekilmiyor boyle seyler hamurisi yani vaktim olsaydi da yemek yapaydim
Kendi tartima gire daha cok verdin ama dimi sarfancim aslimda nirmalde en basta tahkil istiyirlar benimkine hep iyi diorlardi bir diyetisyenim ic hastaliklari uzmiydi o bana d vitamini takviyesi verdi iyiki vermis sonra da probiyotik baslamistik o da tatli istegimi azaltmisti ama seninki farkli bir durum sen yaptigim halde az veriorum diosun bnce iyi veriosun ama bir baktir bakalimGünaydın kızlar
Dün diyetisyene gittim
25 günde 3.3 kg verdim.
Yarın kan tahlili yaptıracağım. Çok az veriyorum listeme uymama rağmen. Başka bir sorun mu var ona bakılacak.
Dün tayini çıkan bir arkadaşımız için öğlen bir arkadaşımızda toplandık, diyetisyen istediğini ye, akşama dengeleriz dedi öyle yaptım.
Eki Görüntüle 2286135
Akşam da başka bir arkadaş a davetliydik, orda da 1 poğaça ve patates salatası yedim öyle geçti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?