Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

ben öğlen yediğim yoğurda 2 tatlı kaşığı da reçel ekledim .
çok iyi gitti.
işler bitti. okul boş . uykum geldi.

ooh mis senin böyle sağlıklı beslenmelerine hayranım
öğleden sonra: 3-4 dilim karpuz

can sıkıntısı + susuzluk birleşti. bolca karpuz yiyeyim dedim. pişman değilim

su içememe sorunum devam ediyor, içmeye çalışıyorum.

canım sıcağa git direk ihtiyaç hissediyor insan birde ben ramazan da aşırı susuz bıraktım vücudumu şimdi istiyor

öğleden sonra: 3-4 dilim karpuz

can sıkıntısı + susuzluk birleşti. bolca karpuz yiyeyim dedim. pişman değilim

su içememe sorunum devam ediyor, içmeye çalışıyorum.
Canım 1.5 lt şişelerden al. İçine sevdiğin meyveleri at akşamdam. Saba iş yerine götürüp iç. Aroması güzel oluyor. Daha çok icersin

Kahvaltı
1 yumurtalı menemen
1kk peynir
1 dilim ekmek
Bitki çayı

Ara
Kahve

Öğlen
6 top peynirli salata

Ara
1 kayısı
Kahve

Akşam
Yeşil fasulye
1 kase yarma çorbası
1 üçgen karpuz
Vayy tam diyetisyen örnek menüsü gibi sen naptın tahlil yaptırdın mı bugün kaçırdım mı ben yine

sabah

2 bardak şekersiz sade Nescafe
4 kayısı

öğlen

köfteli hellim peynirli marul salatası

ara

Nescafe

akşam

sade türk kahvesi
250 mg süt

hafta sonu kaçamağım oldu evet ama dengelemek için hemde moralim bozulmasın diye bugün tartılmadm onun yerine hafif beslenmeyi tercih ediyorum

Benim boyumdasin ve bir zamanlar benim oldugum kilodasin cnm hedefledgin kilo da benim simdiki kilom ne tesadufler denk gelmis
nası bi dyet uygulandın ve nekadar surede verdin 10 gün oldu 1gram veremedim

sabah 10 da kahvaltı
1 yumurta
1domates 4 zeytin 2 dilim kaşar 1 galeta(kepekli)
1bardak acık şekersiz cay

öğlen saat 00
yarım kase mercimek çorbası
yarım domates
yarım galeta

akşam 19:00
yarım tabak türlü
1 kaşık prinç pilavı
1küçük kızarmış tavuk döşü

saat 22:00
1 bardak açık çay bir dilim bitter çikolata

Selam kizlar masallah masallah hareketli pazartesi olmus burda hemen menumu bildiriyorum we ilk mutlu haberi weriyorum 1 kisi bugun bana bi degisiklik war sende zayifladin mi dedi kg da gorunmesede disardan birinden duymak ii geldi odemdir sisliktir bisi farketmis demekki....

Sabah domatesli yumurta
1 dilim ekmek
1kupa herbelife cay

Ara turk kahwesi 2 kayisi

Aksam bulgur pilawi salata corba ekmek yok
Turk kahwesi
1kupa herbelife cay
1lt su

Evet canım sabah yaptırdım 4 te de sonuçlar çıktı.
Herşey normal.
Niye kilo veremiyorum bilmiyorum
aslinda az vermiosun sarfancim iyi veriyorsun bnce ustelik kikon da az sen kesinlikle siyetisyen tartisini baz alma kendi tartina gire de baya verdin zaten cnm lutfen moralini bozma
nası bi dyet uygulandın ve nekadar surede verdin 10 gün oldu 1gram veremedim
soyluyorum hazir misin3.5 yilda verdim ben o kiloyu bazen evime geldi yemekler bazen cokk unlu diyetisyenlere gittim ayca kaya gibi bazense psikologa
Bilmem bliyor musun ama kilo verirken once yaglar gider ve yaglarin gttgi yere hemen su dolar bu nedenle sen kilo veremedim sanirsin bir sure sonra sen diyete devam etrikce oraya yeni yaglar eklemedikce yani bu bolgedeki su da birden saliniverir bir de bakarsin bir gunde 1 kg veya yarim kilo gtmia kilo vermek bu sekilde gerceklesiyir o nedenle farketmislerdir

Kizlar ozellikle@nnnadal cnku yeni dogum yaotigi icin ozellikle ona dedim let down diye bir dizi var nefslix te harika bisey gulmekten catladim bir o kadae da gercekci annelere tavsiye ederim muhakkak

Menümü bildiriyorum:)

Eklentiler

• 8A9C3E59-9FF1-4543-BA07-B23FFBC876B1.webp
    79,2 KB · Görüntüleme: 29
  • B23E0A81-6BCD-42CE-ADBC-123D8C5942BC.webp
    124,4 KB · Görüntüleme: 30
  • 810A527F-B419-4F3F-B6B2-2690DBB1F009.webp
    112,2 KB · Görüntüleme: 31
Öğlen ton balıklı salata yaptım, küçük kutulardan. Ve yeşilliği de çok abartmadım o yüzden koca kasede küçücük duruyor :)

Akşamki de yumurta :)
O da çocuklardan kaldı kırdığım yumurta beklesin istemedim. Yine kızartmadan artan 1 yemek kaşığı Mısır unu vardı onunla karıştırıp 1 çay kaşığı tereyağında pişirdim. Bilmiyorum bir dilim ekmekten daha sakıncalı mı oldu Sırf kalmasın diye o anda uydurdum Demirleke de buna benzer bir tarif söylemişti. Çok beğendim ama güzeldi:))

Porsiyonlarımı az tutmaya çalışıyorum bilmiyorum akşam abartılı oldu mu? Yorum bekliyorum.
Gerçi şu anda çok açım iyi ki yemişim

Suyu çok az içmişsin canım bu yaz gününde bol bol iç

Safransari menülerin tek kelime ile harika.
Kesinlikle böyle devam et. Ben de az verdiğini düşünmüyorum ama ben de bu şekilde beslensem daha çok vermeyi beklerim o anlamda seni anlıyorum.
Senin de 2 gündür menüler güzel canim.
Yumurta bence çok kalorili olmamış, protein almış olmuşsun iyi olmuş hatta.

Evet canım sabirsizim sanırım bu konuda.
Bir de kurban bayramında memlekete gidecem, ben 10 gün kadar kalicam sonra eşim 20 günlüğüne gelecek.

Oraya gittiğimde biraz vemis olmak istiyirum. Çünkü 1 ay çok uzun. Orda ister istemez alabilirim.

Bomba gibi Başlangıç yaptın canım eminim bu kilonada yansıyacak sanada banada istikrar diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…