ben öğlen yediğim yoğurda 2 tatlı kaşığı da reçel ekledim .
çok iyi gitti.
işler bitti. okul boş . uykum geldi.
öğleden sonra: 3-4 dilim karpuz
can sıkıntısı + susuzluk birleşti. bolca karpuz yiyeyim dedim. pişman değilim
su içememe sorunum devam ediyor, içmeye çalışıyorum.
Canım 1.5 lt şişelerden al. İçine sevdiğin meyveleri at akşamdam. Saba iş yerine götürüp iç. Aroması güzel oluyor. Daha çok icersinöğleden sonra: 3-4 dilim karpuz
can sıkıntısı + susuzluk birleşti. bolca karpuz yiyeyim dedim. pişman değilim
su içememe sorunum devam ediyor, içmeye çalışıyorum.
Aaa evet benim kafa gitti zaten çocukları vermiştin 2 haftalığına evdeydiler sağa sola haber sal yeni birini tez bul inşallah neden gelmedi anlaştığı kişi
İşkurdan iş bulmuş.aa neden gelmiyormus ki canim
Benim boyumdasin ve bir zamanlar benim oldugum kilodasin cnm hedefledgin kilo da benim simdiki kilom ne tesadufler denk gelmissagl canım önemli değil hedef 58 inşallah
Vayy tam diyetisyen örnek menüsü gibi sen naptın tahlil yaptırdın mı bugün kaçırdım mı ben yineKahvaltı
1 yumurtalı menemen
1kk peynir
1 dilim ekmek
Bitki çayı
Ara
Kahve
Öğlen
6 top peynirli salata
Ara
1 kayısı
Kahve
Akşam
Yeşil fasulye
1 kase yarma çorbası
1 üçgen karpuz
Evet canım sabah yaptırdım 4 te de sonuçlar çıktı.Vayy tam diyetisyen örnek menüsü gibi sen naptın tahlil yaptırdın mı bugün kaçırdım mı ben yine
nası bi dyet uygulandın ve nekadar surede verdin 10 gün oldu 1gram veremedimBenim boyumdasin ve bir zamanlar benim oldugum kilodasin cnm hedefledgin kilo da benim simdiki kilom ne tesadufler denk gelmis
aslinda az vermiosun sarfancim iyi veriyorsun bnce ustelik kikon da az sen kesinlikle siyetisyen tartisini baz alma kendi tartina gire de baya verdin zaten cnm lutfen moralini bozmaEvet canım sabah yaptırdım 4 te de sonuçlar çıktı.
Herşey normal.
Niye kilo veremiyorum bilmiyorum
soyluyorum hazir misinnası bi dyet uygulandın ve nekadar surede verdin 10 gün oldu 1gram veremedim
Bilmem bliyor musun ama kilo verirken once yaglar gider ve yaglarin gttgi yere hemen su dolar bu nedenle sen kilo veremedim sanirsin bir sure sonra sen diyete devam etrikce oraya yeni yaglar eklemedikce yani bu bolgedeki su da birden saliniverir bir de bakarsin bir gunde 1 kg veya yarim kilo gtmia kilo vermek bu sekilde gerceklesiyir o nedenle farketmislerdirSelam kizlar masallah masallah hareketli pazartesi olmus burda hemen menumu bildiriyorum we ilk mutlu haberi weriyorum 1 kisi bugun bana bi degisiklik war sende zayifladin mi dedi kg da gorunmesede disardan birinden duymak ii geldi odemdir sisliktir bisi farketmis demekki....
Sabah domatesli yumurta
1 dilim ekmek
1kupa herbelife cay
Ara turk kahwesi 2 kayisi
Aksam bulgur pilawi salata corba ekmek yok
Turk kahwesi
1kupa herbelife cay
1lt su
Suyu çok az içmişsin canım bu yaz gününde bol bol içSelam kizlar masallah masallah hareketli pazartesi olmus burda hemen menumu bildiriyorum we ilk mutlu haberi weriyorum 1 kisi bugun bana bi degisiklik war sende zayifladin mi dedi kg da gorunmesede disardan birinden duymak ii geldi odemdir sisliktir bisi farketmis demekki....
Sabah domatesli yumurta
1 dilim ekmek
1kupa herbelife cay
Ara turk kahwesi 2 kayisi
Aksam bulgur pilawi salata corba ekmek yok
Turk kahwesi
1kupa herbelife cay
1lt su
Senin de 2 gündür menüler güzel canim.Safransari menülerin tek kelime ile harika.
Kesinlikle böyle devam et. Ben de az verdiğini düşünmüyorum ama ben de bu şekilde beslensem daha çok vermeyi beklerim o anlamda seni anlıyorum.
Bomba gibi Başlangıç yaptın canım eminim bu kilonada yansıyacak sanada banada istikrar diliyorumÖğlen ton balıklı salata yaptım, küçük kutulardan. Ve yeşilliği de çok abartmadım o yüzden koca kasede küçücük duruyor :)
Akşamki de yumurta :)
O da çocuklardan kaldı kırdığım yumurta beklesin istemedim. Yine kızartmadan artan 1 yemek kaşığı Mısır unu vardı onunla karıştırıp 1 çay kaşığı tereyağında pişirdim. Bilmiyorum bir dilim ekmekten daha sakıncalı mı olduSırf kalmasın diye o anda uydurdum Demirleke de buna benzer bir tarif söylemişti. Çok beğendim ama güzeldi:))
Porsiyonlarımı az tutmaya çalışıyorum bilmiyorum akşam abartılı oldu mu? Yorum bekliyorum.
Gerçi şu anda çok açım iyi ki yemişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?