Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Hu huu senin dondurma ne oldu?
Yine benim tarifim yine hüsran mı sonu
Çok güzel oldu ama ben onu biraz kafama göre değiştirdim içine muz doğradım rondodan geçirirken içine 3 kaşıkta yoğurt koydum kuplarla buzluğa attım 1 saat sonra servis ettim teşekkür ettim

Bugün kahvaltı için yanımda 3-4 kayısı
1 nektarı var
Öğlen içinde
2 yumurtalı salatam var

Akşam a da evde corbam hazır . Yanına ayran yapabilirim yine ya da salata bakalm

Canm bu havalarda ton balığını yerken dikkat et havalar sıcak zehirleme oranı artıyormus. Yan bakkaldan alıyordum ben biri zehirlenmiş

canım mısır ununun özelliği aslında tok tutması . kalorisinin de yüksek olmamamsı. 1 kaşık diyorsun ki 1 kaşık 36 kaloriymiş . https://www.diyetkolik.com/kac-kalori/misir-unu/

ve mısır unu gluten içermez .
karışım un değilse şayet .
ben de sebze yemeklerine katıyorum .
karalahana ve ısırgan yemeğine çok yakışıyor .
bugün menümde yine karalahana var . mısır unu ile pişti.

Günaydın kızlar

Akşam menü bildiriminden sonra yarım çay bardağı leblebi ve 1 galeta yedim. Diyetisyen yazmıştı.

Şimdi de kahvaltim
Eki Görüntüle 2286805
Hmmm güzel görünüyor bende bu sabah çocuklara pankek krep gibi birşey yapacaktım kendimede yapayım bugün işim çok kayınvalideciğim geliyor

Günaydın kızlar

Akşam menü bildiriminden sonra yarım çay bardağı leblebi ve 1 galeta yedim. Diyetisyen yazmıştı.

Şimdi de kahvaltim
Eki Görüntüle 2286805
afiyet olsun bebişim.

gayet dengeli gidiyorsun . kilo vermiyorum diye düşünme. addaaa nın dediği gibi kilo veriyorsun maşallah.
akşam menüne dikkat et az biraz daha
akşam menüsüne başlamadan önce 1 bardak su iç. ayran olsun yemek yanında.
salatalık doğra yine tabağının kenarına. yukardaki resimdeki gibi.
yani kalori olarak düşük şeyler de kat yemeğine. midede yer kaplasın .

dün yorucuydu. hep uykum vardı.
gece 1 buçukta yatmıştım . bi filme takıldım . ama bitiremedim . baktım saat 1 buçuk .
6 buçukta kalktım .
işe gel . vs
eve dönünce karalahana yedim . sodalı sulu içecek yaptım . içine 2 tatlı kaşığı reçel attım .
(6 kilodan vişne reçeli yaptım .)
harika oldu içecek . resim çektim sanırım . atarım birazdan .

süt getirmişti eşim . park dönüşü kiraz yedim biraz . sütle kahve yaptım içtim .

9 dan 10 a kadar uyudum . 10 da kalktım . çay içtim . bi şeyler atıştırdım . 1 de yattım .
sabah aynı işte .
pankek yaptım çocuklara . çıktım evden .
kombu çayı içtim . az . içine lipptonn seftalili çay da katıyorum az . tadını içimlik yapıyor . yoksa biraz asitli bi çay oluyor .

bu sabah . kombu çayı.
20 adet kadar kiraz
şimdi türk kahvesi . 1 kupa

öğlen karalahana yemeği.
300 ml yoğurt . içine chia. tarçın , 1 büyük yeşil elma

Sabah kahvaltısında peynir,yumurta,salatalık,domates yedim.Ekmek yemedim.Form kiraz saplı çay içtim.Kolay gelsin herkese

Mısır ekmeği yüksek kalorili diye konuşulmuştu, burda mı yoksa başka bir topikte mi hatırlamıyorum. O yüzden aklımda öyle kalmış.
Evet sadece 1 yemek kaşığı idi. O da dökülecek diye yumurtaya kattım, güzel oldu valla
Eki Görüntüle 2286821

buz . su. soda . 2 tatlı kaşığı vişne reçeli. recel 1 kaşık da konulabilir. ben bunun yarısını içtikten sonra soda ekledim üzerine .
enfes oldu.
Doğal meyveli soda olmuş . Afiyet olsun

Kızlar şimdi ben de size bir şey soracağım. Öğlen için kinoa kısırı yaptım sabah. Yeşillikleri öğlen doğrayıp yiyeceğim. Sorum şu ki kinoa haşlanmış haliyle bir bardak etti. Hepsi çok mu olur yarısını mı yemeliyim? Kinodaki kaloriyi tam bilmiyorum. Yanında sadece bir bardak ayran veya ev yapımı meyve suyu içeceğim. Meyve suyum konserve, tadına bakmadım şekerli ise içmem. Yani ben şeker koymadım da kavanozlarken konulmuş olabilir.

Cevaplarınızı bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…