- 9 Aralık 2016
- 4.040
- 9.392
- 158
Hu huu senin dondurma ne oldu?Suyu çok az içmişsin canım bu yaz gününde bol bol iç
Canm bu havalarda ton balığını yerken dikkat et havalar sıcak zehirleme oranı artıyormus. Yan bakkaldan alıyordum ben biri zehirlenmişÖğlen ton balıklı salata yaptım, küçük kutulardan. Ve yeşilliği de çok abartmadım o yüzden koca kasede küçücük duruyor :)
Akşamki de yumurta :)
O da çocuklardan kaldı kırdığım yumurta beklesin istemedim. Yine kızartmadan artan 1 yemek kaşığı Mısır unu vardı onunla karıştırıp 1 çay kaşığı tereyağında pişirdim. Bilmiyorum bir dilim ekmekten daha sakıncalı mı olduSırf kalmasın diye o anda uydurdum Demirleke de buna benzer bir tarif söylemişti. Çok beğendim ama güzeldi:))
Porsiyonlarımı az tutmaya çalışıyorum bilmiyorum akşam abartılı oldu mu? Yorum bekliyorum.
Gerçi şu anda çok açım iyi ki yemişim
canım mısır ununun özelliği aslında tok tutması . kalorisinin de yüksek olmamamsı. 1 kaşık diyorsun ki 1 kaşık 36 kaloriymiş . https://www.diyetkolik.com/kac-kalori/misir-unu/Öğlen ton balıklı salata yaptım, küçük kutulardan. Ve yeşilliği de çok abartmadım o yüzden koca kasede küçücük duruyor :)
Akşamki de yumurta :)
O da çocuklardan kaldı kırdığım yumurta beklesin istemedim. Yine kızartmadan artan 1 yemek kaşığı Mısır unu vardı onunla karıştırıp 1 çay kaşığı tereyağında pişirdim. Bilmiyorum bir dilim ekmekten daha sakıncalı mı olduSırf kalmasın diye o anda uydurdum Demirleke de buna benzer bir tarif söylemişti. Çok beğendim ama güzeldi:))
Porsiyonlarımı az tutmaya çalışıyorum bilmiyorum akşam abartılı oldu mu? Yorum bekliyorum.
Gerçi şu anda çok açım iyi ki yemişim
Hmmm güzel görünüyor bende bu sabah çocuklara pankek krep gibi birşey yapacaktım kendimede yapayım bugün işim çok kayınvalideciğim geliyorGünaydın kızlar
Akşam menü bildiriminden sonra yarım çay bardağı leblebi ve 1 galeta yedim. Diyetisyen yazmıştı.
Şimdi de kahvaltim
Eki Görüntüle 2286805
ne güzelllherkesin menüsü oldukça dengeli bugünlerde. okudukça motive oluyorum
yeme ataklı dönemden sonra çoook iyi geldiniz bana
oy !!! ekmek reçelli...Akşam sütten sonra
1 kase acılı domates çorbası
1 büyük bardak ayran
Bir dilim de kaşarlı böğürtlen reçelli ekmek yedim
afiyet olsun bebişim.Günaydın kızlar
Akşam menü bildiriminden sonra yarım çay bardağı leblebi ve 1 galeta yedim. Diyetisyen yazmıştı.
Şimdi de kahvaltim
Eki Görüntüle 2286805
Mısır ekmeği yüksek kalorili diye konuşulmuştu, burda mı yoksa başka bir topikte mi hatırlamıyorum. O yüzden aklımda öyle kalmış.canım mısır ununun özelliği aslında tok tutması . kalorisinin de yüksek olmamamsı. 1 kaşık diyorsun ki 1 kaşık 36 kaloriymiş . https://www.diyetkolik.com/kac-kalori/misir-unu/
ve mısır unu gluten içermez .
karışım un değilse şayet .
ben de sebze yemeklerine katıyorum .
karalahana ve ısırgan yemeğine çok yakışıyor .
bugün menümde yine karalahana var . mısır unu ile pişti.
Doğal meyveli soda olmuş . Afiyet olsunEki Görüntüle 2286821
buz . su. soda . 2 tatlı kaşığı vişne reçeli. recel 1 kaşık da konulabilir. ben bunun yarısını içtikten sonra soda ekledim üzerine .
enfes oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?