Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Kahvaltı
2 yumurtalı peynirli omlet
Maydonoz

Ara
Kahve, gün kurusu 1 tane

Öğlen
Kabak bir tabak
3 kaşık yoğurt
6-8 kavrulmamış fıstık

Ara
1 kalburabastı tatlı

Akşam
Yarım somun ekmek (içi çıkarılmış)
4 köfte
300 ml ayran

Köfte ekmek yapıp yakınımızda ki piknik alanına geldik. Kacamakli geçti bugün biraz.

Günaydınlar
Gece 3-5 arası uyuyamadım.
2 tane kayısı yedim.
Sabah kalkınca da bir tane yedim.
Burası Malatya'ya yakın. Bir çok köyde kayısı yetişiyor.
Komşularla bol bol kayısı getiriyor.

Sabah kahvaltim

selam hanımlar,

beslenme serbest stil, ama sağlıklı şeyler olmasına dikkat ediyorum. iyileşmeden sıkı diyet yapmak istemiyorum. ağrılarım ateşim geçsin yürüyüşe başlayacağım. terlememek, ağır spor yapmamak gerekiyor.

size ne soracağım, ben daha önce oyuncakları ve minik köşe minderlerini yıkadım ama yastık yıkamamıştım . şu hazır dışı kapitone içi elyaf dolgulu yastıkları makinaya atıp yıkıyor musunuz hanımlar? ağzı burnu kayar mı diyorum ama risk alacağım

Yok canım hicbirsey olmaz
Hatta daha pofuduk olur.
Ama yüksek dereceye atma. 40 ta felan yıka.
Makinenin yorgan yıkama ayarı varsa onda yıka. Yoksa, normal bir programda yika siktirmasini çok yaptırma.

Çok geçmiş olsun bu arada.
Ben bir süredir yoktum geçmişi pek okuyamadım.
Soğuk algınlığı mı ?

Yok canım hicbirsey olmaz
Hatta daha pofuduk olur.
Ama yüksek dereceye atma. 40 ta felan yıka.
Makinenin yorgan yıkama ayarı varsa onda yıka. Yoksa, normal bir programda yika siktirmasini çok yaptırma.
Çok geçmiş olsun bu arada.
Ben bir süredir yoktum geçmişi pek okuyamadım.
Soğuk algınlığı mı ?
teşekkür ederim canım. zona oldum, iyiyim şükür

yastıkları birer ikişer atayım makineye. mis gibi olsunlar

At canım hiçbirşey olmuyor ama yün yastık atma ben yeni evliyken yün attım çıkarınca da balkona koydum kurudu içi top gibi oldu açılmadı yastığı atmak zorunda kaldım hazırlara birşey olmuyor

At canım hiçbirşey olmuyor ama yün yastık atma ben yeni evliyken yün attım çıkarınca da balkona koydum kurudu içi top gibi oldu açılmadı yastığı atmak zorunda kaldım hazırlara birşey olmuyor
teşekkür ederim. deniyorum bi tanesini. yün yastığına üzüldüm.

Canım karpuzla gün nasıl gidiyor maranki 5 dilim diyor seninki dahada az olmuş
Canım öğlen de karpuz smootie yapmam gerekti. Ama ben dışarı çıkacağım için 1 dilim ekmekle menemen yedim.

Akşam da karpuz 2 dilim peynir 1 dilim ekmek olması gerekiyor. Ekmek hakkımı bir köfte ile kullanacağım. Bakalım açılacak miyim. Güzel sonu yazarım toplam yediklerimi

Hakkında hayırlısı neyse o olsun üzülme herşeyde bir hayır vardır

Merhaba kizlarrrr tatil bitti cok guzeldi ekmek haric herseyin tadini cikardim 74.5 olmusum tatilden cok is teki psikolojimle daha cok alakasi war tabi.allah buyuk henuz bi sonuca warilmadi is yerinde ama bu bekleyis daha da hmgerici tesekur ederim ii dilekleriniz icin.yarin sabah ac karnina guncel kilomu tartip basliyorum baska bisi kacirdim mi bilmiorum

Sabah
1kk peynir
2 dilim karpuz
1 dilim ekmek
2 tane kayisi

Öğlen
1 dilim ekmek
Menemen

Akşam
1 köfte
1 dilim.ekmek
1 dilim.karpuz
2 kayisi

Çok.aciktim, reglimin başlangıcı.
İnsan şimdi ;

1 dilim ekmek
6 zeytin

Merhaba kızlar emzirdiğim için özel bir diyetim yok yediklerime dikkat ediyorum kiloyla basım hep dertte şimdi hem emzirip hem kilo vermek istiyorum umarım hedefime ulaşırım

Merhaba bebeğim oğlum daha 1 aylık 96 kiloyum evet ilk bebek
Daha çok taze annesin endişeni anlayabiliyorum benimde 3 aylık bebeğim var bende emziriyorum ama lohusalıktan çıkmadan beslenme düzeni oturtmak çok zor henüz emzirme düzeniniz oturmadı bende doğumdan sonra 94 kg dım şimdi 84 e düştüm çok hızlı ilerleyemeyeceğimi biliyorum sütün azalmasını istemem sende kafana takma ama emziriyorum diye ne bulursan götürme az değil ama sağlıklı beslenmeliyiz ağzımıza birşey atacağımızda bile elimiz abur cubura kaçmadan sağlıklı şeyler yemeliyiz ben vereceğimize inanıyorum 3.çocuğum diğer ikisinde verdim bunda da vereceğim inşallah bide doğumu sezeryan yaptıysan ilk 6 ay aktif spor yapamıyoruz ama ben mümkün oldukça yürüyüş ve leslie yapmaya çalışıyorum günlük 10000 adımı tamamlamaya çalışıyorum sende böyle şeyler yapabilirsin

Evet sezeryan oldum bende dediğin gibi sıkı diyet yapamam tatlı hamurişi aburcuburdan uzak kalmaya çalışıyorum öncelik bebeğin sağlığı evde yürüyebilirim ancak yarım saat gibi umarım veririz.şu şeker illerinden kurtulmak istiyorum.emzirirken metabolizma hızlı çalışıyor bundan faydalanmak lazım bakalım hafta sonunda kaç kilo olucam .

Kızlaaarr Kızlaaarr free haftasonu bana hiç yaramadı 2 gün ipin ucunu saldım bu sabah hemen +1500 g
şimdi 2 gün tam sıkayımda üstüme yapışmasın bari. Dün çocukların doğum gününü yaptık herşey çok güzel oldu yavrucuklarımın mutluluğu hat safhadaydı börek, poğaça, gelin çantası, Rus salatası yaptım babamızda güzel pasta yaptırdı 14 kişiydik. Tabi yediklerim bununlada bitmedi akşam parka gittik dönüşte hepimizin karnı acımıştı bide kırkkatçıya gittik orada da 3 yumurta büyüklüğünde kırkkat yedim eve geldim içim yanıyordu kocaman bardak gazlı içeceği de içtim sonuç ortada acilen toparlamam lazım

İyi ki doğmuş yavruların, nice güzel yıllarınız olsun inşallah.

Ben de haftasonu salıyorum. Geçen haftasonu da böyle olmuştu. Dün akşam yarım saat leslie yaptım. Bugün oruca niyetlendim (çok yemekle alakası yok zilhicce geliyor diye tutuyorum hem de kaza borçlarım var).

Ben de sen gibi şunu anladım. Yediysem yedim, evet keşke yemeseydim ama keşke yemeseydim üzüntüsüyle daha fazla yemenin anlamı yok. Önümüze bakalım...

İyiki doğmuş kuzucuklar.
Bu hafta toparlarsin inşallah canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…