Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Allah kabul etsin canım.
İnşallah zorlanmazsin, gün uzun

canim bnde atiorum bisey olmuyor ama nadalin dedigi gibi yun atma bnce de
Kizz hadi aen kacirdin ben o kadar dikkat ettim +2 kg ile donmusum sok oldum yurtdisinda hic kilo almamistim.burada nasil aldim anlamdim heralde gec yemekten ya da kalitesiz otel yemeklerinden oldu

Allah kabul etsin canım beni biliyon yediysem yemişimdir onun için üzülmem sadece şu 1500 gramı halletmem lazım hatta fazlası gitsin ki cuma eksiye geçebileyim

canım günaydın .
kahvaltın harika.
afiyet olsun
okudum maşallah iyi ödem attın

çok mutlu oldum senin adına.

yoğundum . dün ablama gittik . yemek yaptım ona . annem oradaydı.hepimize iyi geldi.
malesef malum günlerin etkisi altındayım .
cumartesi günü kocaman bi 80 gr lık bitter çikolatayı gömdüm . saat akşam 10 falandı
pazar günü ablamda 1 paket kremalı bisküvi yedim . bademli kurabiye yedim .
yemek yemedim ama bunları yedim . ne kadar kalitesiz kalori varsa aldım vucuda.

bu sabah işe gelince 1 bardak yoğurt içtim . biraz sulu olmuştu. içtim .

6 -7 dilim karpuz
1 dilim ekmek

az önce 1 tane karamelli bayram çikolatası . sonu artık . bitti şükür .
1 paket peynirli kraaks çubuk . büyüklerden .
canım öyle çekiyor ki.
mümkün değil de doyurmuyor . çekmeceleri karıştırıyorum . her ay aynı şey . aburcubur düşkünlüğüm ..
buna rağmen bu sabah 51.3 geldim .şükür ki öyle tartıya yansımıyor şimdilik .

öğlen için 10 dilim karpuz
300 ml yoğurt
1 dilim ekmek
3 domates

bakalım . markete gideceğim . aburcubur almazsam iyi.
böyleyim .
malum günlerde aburcubura doydumuyorum .

Bende kahvaltıyı 3 petibör ve kahveyle yaptım.petibör süt yapması için:)

hoş geldin .

bu beslenme programını değiştirmen lazım canım .

hem emziriyorsun .
süt olması için karpuz kavun yemelisin . tatlı ve kalorisi düşük . bol da su içerir .

Sende mi üstad en azından senin gibi yemeden almadım dünyaları yedim senin regl yaklaşıyordur belkide

Bende kahvaltıyı 3 petibör ve kahveyle yaptım.petibör süt yapması için:)
Malesef canım olmamış nefsimize güzel geliyor sütü bahane ediyoruz ama karnın doymuyor gereksiz kalori almış oluyorsun yeşillik domates salatalık peynir ekmek yesen petibörden daha çok süt yapar belkide sen yapıyormusun sanki diyeceksin tabiki herzaman yapamıyorum ama kendimizi kandırmamak adına söyledim

cuma akşamı ortanca ateşlendi.
fena değildi.
ama halsizdi. ateş yüksek olmasa da halsiz .
3 numaradan bulaştı sanıyorum . aynı şeyler onda da olmuştu. kreşten aramışlardı. 2 gün sürmüştü. ortancanın da 2 günde geçti. sadece ateş vardı

cumartesi traşa gittiler .
önce kahvaltı yaptık . açık alan . belediyenin şeysinde.
öyle güzeldi ki.

traş oldular .
onkoloji hastanesindeki çocuklar etkinliği için bayramlık şeysi vardı. bu bayram 1 çocuk aldım . onun hediyesi için oğlanlar traş olurken gittim avm ye. halloldu şükür o da.

saatlerim vardı . 3 tane . pili bitik . kordonu kopuk , saat ayarlama pimi düşen vs . onları saatçiye götüremedim . hepsi iyi saatler ama kullanamıyorum . bi şekilde pert oldular .

eve döndük . evde çay kahve çay kahve. karpuz kavun vs .
biraz plates .
sonra kızımla park.
çok güzel geçti.
pazar ablama gittik . öncesinde avm ye girdik .
ortancaya halı saha aldık .
yemek yedik .
ablamdan dönüş saat 9 buçuk .
biraz tv . kahve yaptım . içtik .
böyle gayet güzel bi hafta sonu geçirdik elhamdülillah .
daha ne olsun . miss. siz neler yaptınız haftasonu.

Yok canım doğru diyorsun da bugün cnm hiç istemedi oğlan hiç durmadı bişey hazırlamak zor geldi.normalde kahvaltım standart 1 dilim ekmek peynir ve zeytin

hoş geldin .

bu beslenme programını değiştirmen lazım canım .

hem emziriyorsun .
süt olması için karpuz kavun yemelisin . tatlı ve kalorisi düşük . bol da su içerir .
Karpuz arada tüketiyorum ondan da şeker var diye korkuyorum sıvıyı bol su sodayla karşılamaya çalışıyorum

Benim de 3. Gunumdu dün, yeme isteği vardı hep
Bende abur cubur yememek için, bir dilim.ekmekle.6 zeytin yedim. 1 saat sonra istek yine başladım bu kez de maydonoz aldım önüne saplarıyla yedim baya.

Sonra uyudum ki yemek yemeyin

Maşallah koşuşturması güzel geçmiş hafta sonu

Biz de cumartesi komşularla.bahcede otirduk öğleden sonra, sonra eşimle.pazara gittik, akşam da köfte ekmek yaptim, piknik alanına gidip yedik, kızım orda parkta oynadı öyle geçti.

Dün de kitap okuma grubumla kitap tahlilimiz vardı. İlk buluşmamızdi. Gençlik merkezinde oldu. Çok güzel bir bina. Şark odasında toplandık. Grubu çok beğendim. Doktor dış hekimi öğretmen ev hanımı psikolog diyetisyen her telden vardı. Okudugumuz kitapta dikkat çeken yerleri konuştuk, konu konuyu açtı, 1 saat 20 dk sürecekken, 3 saat sürdü. Çok keyif aldım verimli oldu baya.

Böyle geçti benim hafta sonuda.

canim regl de insanin cni sacma sapan seyler istiyor gercekten iyiki zayifsin da tartiya yansimiyor bir de bu donemde meto cok hizli calistigi icin kilo olmuyor yediklerimiz
Sende mi üstad en azından senin gibi yemeden almadım dünyaları yedim senin regl yaklaşıyordur belkide
yok canm regl yeni btti nerdeeeeiyiki yiyerek almissin cidden
kız o kadar da sağlıklı mamalar yedin . arada kaçtı mı dondurmanın ucu. ..
ayy canm o kadar da yuzdum ama heralde aksam gec yedik ondan oldu belji de bir de heo disardan yiyince boyle oldu gakiba atarim insallah
Ne guzel zaman gecmis sarfancim cok sevindim senin adina

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…