- 9 Aralık 2016
- 4.040
- 9.392
- 158
Kız sen de beni biliyon battı balık yan gider kafasıAllah kabul etsin canım beni biliyon yediysem yemişimdir onun için üzülmem sadece şu 1500 gramı halletmem lazım hatta fazlası gitsin ki cuma eksiye geçebileyim
Hoşgeldin kilo yaş boy nedir senin kilo geçmişin nedirarkadaşlar merhaba bende aranıza katılmak istiyorum
Balık batarsa yan gitmez o yolunu bulur düzelir kuzum sende artık doğru yolu buldun benceKız sen de beni biliyon battı balık yan gider kafası
hoşbuldum...
kilom 57 boyum 1.50 kilo geçmişi evlendi çocuk oldu derken eee bide yemeği seviyorum bir haftadır dikkat ediyorum hiç ekmek yemiyorum 58i görmüştüm bir hafta oldu 57 oldum
dogum gununuz kutlu olsun canimKızlaaarr Kızlaaarrfree haftasonu bana hiç yaramadı 2 gün ipin ucunu saldım bu sabah hemen +1500 g
şimdi 2 gün tam sıkayımda üstüme yapışmasın bari. Dün çocukların doğum gününü yaptık herşey çok güzel oldu yavrucuklarımın mutluluğu hat safhadaydı börek, poğaça, gelin çantası, Rus salatası yaptım babamızda güzel pasta yaptırdı 14 kişiydik. Tabi yediklerim bununlada bitmedi akşam parka gittik dönüşte hepimizin karnı acımıştı bide kırkkatçıya gittik orada da 3 yumurta büyüklüğünde kırkkat yedim eve geldim içim yanıyordu kocaman bardak gazlı içeceği de içtim sonuç ortada acilen toparlamam lazım
Hosgeldin gule gule buyut insallah yawrunuda.Yok canım doğru diyorsun da bugün cnm hiç istemedi oğlan hiç durmadı bişey hazırlamak zor geldi.normalde kahvaltım standart 1 dilim ekmek peynir ve zeytin
Teşekkür ederim:)dogum gununuz kutlu olsun canim
Hosgeldin gule gule buyut insallah yawrunuda.
Sağol canım teşekkür ederiz senin işteki belirsizlik ne zaman belli olacakdogum gununuz kutlu olsun canim
Hosgeldin gule gule buyut insallah yawrunuda.
Canım hayırdır iş ile ilgili durum nedir ?Bugun ki menumde
Sabah yumurta domates salatalik biber cay ekmek
Oglen yarim dilim yas pasta dogum gunu wardi ofiste
Aksam da semizotu 1dilim ekmek yarim seftali
Can sikintisindan resmen istahim kapandi
Sağol canım teşekkür ederiz senin işteki belirsizlik ne zaman belli olacak
Canım hayırdır iş ile ilgili durum nedir ?
Benim misafir vardı 1 hafta giremedim, kaçırdım durumu
Anladım canım. Hakkımda hayırlısı olsun.Soyleki benim calistigim yer akrabamizin onlara yarim gun eleman bana da kizima bakan olmadigindan parttime is lazimdi.
Orda ise basladim simdi bitane eleman cikti isten ve isler sikisiyor bana tam gun gel diolar annem lerde kizima bakmiyor bu durumda beni cikartip tam caliscak bi eleman alicak die konustuk en son..
Durum da bayramdan sonra bakariz dediler yeni elaman alinca cikicam heralde
Canimcim birwz karbon agirkikli olmus reg yuzunden mi sanirim dun de zor tuttum demistinKahvaltı
2 dilim peynir
Karpuz
1 dilim ekmek
Öğlen
1 krep
1 kk peynir
Âra
1 tane şekerpare
Akşam
3 tane kabak dolması
Avuç içi kadar pide
1 dilim.karpuz
Tamam birisini alsınlar sen de yarım güne devam et. Neden işten çıkıyorsun anlamadım. Zaten bir tam bir yarım gün çalışan elemana ihtiyaçları yok muydu?Soyleki benim calistigim yer akrabamizin onlara yarim gun eleman bana da kizima bakan olmadigindan parttime is lazimdi.
Orda ise basladim simdi bitane eleman cikti isten ve isler sikisiyor bana tam gun gel diolar annem lerde kizima bakmiyor bu durumda beni cikartip tam caliscak bi eleman alicak die konustuk en son..
Durum da bayramdan sonra bakariz dediler yeni elaman alinca cikicam heralde
Yok canım dün yiyecek birşeyler bulamadığımdan bunları yedimCanimcim birwz karbon agirkikli olmus reg yuzunden mi sanirim dun de zor tuttum demistin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?