canım inşallah bi eleman bulurlar ve sen yine yarım gün çalışmaya devam edersin .Soyleki benim calistigim yer akrabamizin onlara yarim gun eleman bana da kizima bakan olmadigindan parttime is lazimdi.
Orda ise basladim simdi bitane eleman cikti isten ve isler sikisiyor bana tam gun gel diolar annem lerde kizima bakmiyor bu durumda beni cikartip tam caliscak bi eleman alicak die konustuk en son..
Durum da bayramdan sonra bakariz dediler yeni elaman alinca cikicam heralde
az az yemişsin . afiyet olsun . güzel mamalar . tam sevdiğim gibi.Kizlar bnde dunku menuyu yazayim sabah
1.5 dilim ekmek
2 kasik.lor
1 tatli kasigi bal
1 tatli kasigi labne
4 zeytin
Oglen
Sutlu nescafe ve 1 dilim ekmek arasi azcik bal ve lor
Aksam
Kabak
1 bardak ayran
2 kasik bulgur
1 too dondurma 1 minicik kare bitter
bana bildirim gelmedi . ondan yazan yok sanıyordum .Günaydınlar
Kahvaltımı yulaf lapası ile yaptım. Kayısı marmelati ile tatlandirdim.
2 gündür tuvalete çıkmadım bugün 3 gün. Taze kayısı yiyorum ama işe yaramıyor demek, ondan marmelati denedim.
Öğlen de sucuk ve 1 dilim ekmek yedim.
Akşama salata ve mercimek çorba olarak planlıyorum.
Millettt nerdesiniz
Sıcaktan bende halsiz halsiz dolanıyorum evdeişlerimiz yavaşladı. ufak tefek şeyler oluyor .
tüm gün böyle boş .
okul yoğun olduğunda böyle boşlukları özlüyordum .
siz neler yapıyorsunuz
canim anne bitti. yeni bolum ne zaman yukleniyor bilmiyorum. haftada 1 mi. ayda 1 miSıcaktan bende halsiz halsiz dolanıyorum evde
Bahçe esiyor, akşam üstü çıkınca biraz enerji topluyorum.
Akşama dünden kalan dolmam var. Yanına mercimek çorba yapacağım. Ben sadece mercimek çorba içerim.
Şifa belgeselini izlememistim
Akşam bakarım
Size bir de this iş us dizisini onerecektim. Türk versiyonu da çekildi, foksta bir aile hikayesi.
Çocuklarla anne den sonra başka dizi baktınız mi?
sarfancim neflix te bir dizi var vis a vis diye oyle bir sardi ki beni yerimden kalkamiyorum hatta yemek yemegi unutuyorum tam buraya gircem bir bolum bir bolum derken aksam 12 oluyorGünaydınlar
Kahvaltımı yulaf lapası ile yaptım. Kayısı marmelati ile tatlandirdim.
2 gündür tuvalete çıkmadım bugün 3 gün. Taze kayısı yiyorum ama işe yaramıyor demek, ondan marmelati denedim.
Öğlen de sucuk ve 1 dilim ekmek yedim.
Akşama salata ve mercimek çorba olarak planlıyorum.
Millettt nerdesiniz
canim hic sorma asla vazgecemeyecegim birseyaz az yemişsin . afiyet olsun . güzel mamalar . tam sevdiğim gibi.
dondurma yine var yine var . hiç eksik olmuyor . benim karpuz sevgim gibi senin de dondurma sevgin var.
Belgesel demisken yukarida sarfana yazdim vis a vis diye bir dizi iziliyorum.neflix te beni inanilmaz sardi belki sende begenirsin cnimşifa belgeselini izlediniz mi.
heal. netfilkiste
Benim bugün belim çok ağrıyor fırsat buldukça yatıyorum sanırım çocukları taşırken ağrıttım bugün yemek bile yapamadım işler olduğu gibi duruyor çocuklar için çorba yaptım eşimide aradım gelirken köfte al kızartırız kolay olur dedim ama ne getirir bilmiyorumişlerimiz yavaşladı. ufak tefek şeyler oluyor .
tüm gün böyle boş .
okul yoğun olduğunda böyle boşlukları özlüyordum .
siz neler yapıyorsunuz
Senede bir sezon yükleniyor sanırım canım.canim anne bitti. yeni bolum ne zaman yukleniyor bilmiyorum. haftada 1 mi. ayda 1 mi
sifa mutlaka izle.
bir de çatal bıçaktan üstündür. bi harika
aksam eşimle the revenant izledik. cok cok begendik.
cocuklar ' talihsiz seruvenler dizisi' ni izliyor.
3. sezona geldiler. ben de sevdim. ama onlarin hızına yetisemiyorum. sürekli iş oluyor evde. oturmuyorum pek. cumartesi 7 bölum izlediler üst üste. cok fazla mizah var dizide . kara mizah.
Çok geçmiş olsun canım.Benim bugün belim çok ağrıyor fırsat buldukça yatıyorum sanırım çocukları taşırken ağrıttım bugün yemek bile yapamadım işler olduğu gibi duruyor çocuklar için çorba yaptım eşimide aradım gelirken köfte al kızartırız kolay olur dedim ama ne getirir bilmiyorum
Sabah çocuklara ince pide üstüne sucuk ve kaşar koyarak pizzaya benzer birşey yapmıştım onlardan kalan ufak parçalardan yedim Öğle büyük fincan yarısı sütle nescafe yaptım akşama ne yerim bilmiyorum sabah 1 bardakta gazoz içtim
Kızımın arkadaşı geldi, o gidene kadar bir bölüm izliyorum şimdi Vis a Vis i canim.sarfancim neflix te bir dizi var vis a vis diye oyle bir sardi ki beni yerimden kalkamiyorum hatta yemek yemegi unutuyorum tam buraya gircem bir bolum bir bolum derken aksam 12 oluyor
canim hic sorma asla vazgecemeyecegim birsey
Belgesel demisken yukarida sarfana yazdim vis a vis diye bir dizi iziliyorum.neflix te beni inanilmaz sardi belki sende begenirsin cnim
Gecmis olsum cnm iyi dusunmussun kendini yorma bugunBenim bugün belim çok ağrıyor fırsat buldukça yatıyorum sanırım çocukları taşırken ağrıttım bugün yemek bile yapamadım işler olduğu gibi duruyor çocuklar için çorba yaptım eşimide aradım gelirken köfte al kızartırız kolay olur dedim ama ne getirir bilmiyorum
Sabah çocuklara ince pide üstüne sucuk ve kaşar koyarak pizzaya benzer birşey yapmıştım onlardan kalan ufak parçalardan yedim Öğle büyük fincan yarısı sütle nescafe yaptım akşama ne yerim bilmiyorum sabah 1 bardakta gazoz içtim
Tamam birisini alsınlar sen de yarım güne devam et. Neden işten çıkıyorsun anlamadım. Zaten bir tam bir yarım gün çalışan elemana ihtiyaçları yok muydu?
Geçmiş olsun canım.Yom canim soyle ki bu cikan eleman stajerlikten kalmadi sigortasiz calisio du.hani onun sigorta parasi ni bana verio gibi maddi hesap yapiodu.simdi eleman alsa hem asgari ucret hem sigorta pahaliya gelcek die benden wazgecmeleri gerekicek benim cok ihtiyacim war cikmak istemiorum ama hayirlisi artik dusunmekten kafayi oynatcam..
Birde kizin dis durumu war cumartesi tekrar gidicez 3 dise kanal tedawisi dolgu kaplicak nasil durcak nasil yaptircak heycan titriyorum...
Senin için belki daha hayırlı olur sigortalı tam gün iş bulursun çocuğuda tam gün kreşe verirsinYom canim soyle ki bu cikan eleman stajerlikten kalmadi sigortasiz calisio du.hani onun sigorta parasi ni bana verio gibi maddi hesap yapiodu.simdi eleman alsa hem asgari ucret hem sigorta pahaliya gelcek die benden wazgecmeleri gerekicek benim cok ihtiyacim war cikmak istemiorum ama hayirlisi artik dusunmekten kafayi oynatcam..
Birde kizin dis durumu war cumartesi tekrar gidicez 3 dise kanal tedawisi dolgu kaplicak nasil durcak nasil yaptircak heycan titriyorum...
Sende böyle deyince bende merak ettim sen internetten seyrediyordu dimi netfliiks yok diye biliyorum sende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?