- 31 Ağustos 2012
- 22.208
- 35.435
- 798
Var canım bayadir netfiliks artık. Ordan seyrediyorum.Sende böyle deyince bende merak ettim sen internetten seyrediyordu dimi netfliiks yok diye biliyorum sende
Bugün kendimi çok yormadım bu akşam da eşim kasgevşetici merhemle masaj yaptı sıcak duşta aldım iyi geldi şimdi daha iyiyim tamamen geçmedi ama buna şükür hamdolsunVar canım bayadir netfiliks artık. Ordan seyrediyorum.
Senin belin nasıl oldu ?
bi bakayım . vis a vis . hiç denk gelmedi.sarfancim neflix te bir dizi var vis a vis diye oyle bir sardi ki beni yerimden kalkamiyorum hatta yemek yemegi unutuyorum tam buraya gircem bir bolum bir bolum derken aksam 12 oluyor
canim hic sorma asla vazgecemeyecegim birsey
Belgesel demisken yukarida sarfana yazdim vis a vis diye bir dizi iziliyorum.neflix te beni inanilmaz sardi belki sende begenirsin cnim
oof gerçekten mi.Senede bir sezon yükleniyor sanırım canım.
of canım . patronların stajyerin hakkına girmiş . onun hakkını sana yazmış .Yom canim soyle ki bu cikan eleman stajerlikten kalmadi sigortasiz calisio du.hani onun sigorta parasi ni bana verio gibi maddi hesap yapiodu.simdi eleman alsa hem asgari ucret hem sigorta pahaliya gelcek die benden wazgecmeleri gerekicek benim cok ihtiyacim war cikmak istemiorum ama hayirlisi artik dusunmekten kafayi oynatcam..
Birde kizin dis durumu war cumartesi tekrar gidicez 3 dise kanal tedawisi dolgu kaplicak nasil durcak nasil yaptircak heycan titriyorum...
az yemişsin . tam yaz yemekleri. gayet de yeterli besin olarak . kalori olarak . afiyet olsun .Sabah
Peynirli yumurta
Ara turk kahwesi
Aksam
Patates yemegi makarna 2 kasik 2 kasik
Kawun karpuz
2litre su
çok güzel yemişsin . tartıldın mı bugün .Bugünkü menumu yazmayı unuttmusum ekleyeyim hemen.
Kahvaltı
1 su bardağı süt 3 kaşık yulaf ile lapa
Yarım kaşık kayısı marmelati
Öğlen
1 dilim ekmek
Sucuk içi
Ara
1 kayısı
Akşam
3 kepçe mercimek çorbası
1 tabak çoban salatası, bol cevizli
Evet canım aylarca ölünmüyor. Seninkine çok şaşırdım. Ki emziriyirsun da.Bugün kendimi çok yormadım bu akşam da eşim kasgevşetici merhemle masaj yaptı sıcak duşta aldım iyi geldi şimdi daha iyiyim tamamen geçmedi ama buna şükür hamdolsun
Bide benim doğumdan sonra adet pek düzene girmedi 15-20 günde bir oluyorum acaba yine o mu geliyor millet doğumdan sonra aylarca olmazmış ben 2 ayda 4 kere oldum bugün akşam saatlerinde kasıklarımda ağrıyordu
Tartilmadim.çok güzel yemişsin . tartıldın mı bugün .
canım geçmiş olsun .Bugün kendimi çok yormadım bu akşam da eşim kasgevşetici merhemle masaj yaptı sıcak duşta aldım iyi geldi şimdi daha iyiyim tamamen geçmedi ama buna şükür hamdolsun
Bide benim doğumdan sonra adet pek düzene girmedi 15-20 günde bir oluyorum acaba yine o mu geliyor millet doğumdan sonra aylarca olmazmış ben 2 ayda 4 kere oldum bugün akşam saatlerinde kasıklarımda ağrıyordu
evet ben de o dönemdeyim .Tartilmadim.
Regl dönemindeyim +1-1 çıkıyorum diye bitene kadar tartilmayacagim.
Eline sağlık.eve gidince domates sos yaptım . buranın pazarıydı.
5 kg domates .
biber almamışım yalnız . evde de yokmuş .
sadece 1 bardak zeytin yağı ile domatesleri pişirdim . tuz. altını kapatmaya yakın . 1 baş sarımsak ezdim attım içine
biraz kaynadı .
kavanozladım .
büyüklü küçüklü oldu. şimdilik 7- 8 kavanoz var . bazısı büyük tabi.Eline sağlık.
Kaç kavanoz çıktı ?
Bende bayramda memlekete gidecem. Orda bahçede yaparım artik.
Biz bahçe domatesiyle yapıyoruz çok sulu oluyor.yaptıklarımdan bi kısmını yedim .
dün akşam yaptığımdan da az biraz ayırdım yemek için .
dün aldığım domatesler çok güzeldi.
salçalık yumurta domates aldım .
of bi sürü yapıyormuşsunuz .Biz bahçe domatesiyle yapıyoruz çok sulu oluyor.
Bende 25 kavanoz kadar menemen, 10 kavanoz kadar da domates sos yapmayı planlıyorum.
Hem menemen yapıyorum hem yemeklere ekliyorum. Çok pratik oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?