Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Canim sen kendini nasil hissediyorsun ben bunu merak ediyorum masallah oyle guzel yetisiyorsun herseye ama kendini nasil hissettigini bilmek istiyorum bnde cok sey yapiorum ama tukeniorum aniden olmadik bir zamanda
Canım çok klasik birşey olacak ama çocuk olunca bir enerji yüklemesi oluyor insana.

Belki daha bebek olmaları, çaresizliği, annenin onun koruyucu gibi görmesi kendisini vs yaşama bağlıyor insanı.

Canim sen kendini nasil hissediyorsun ben bunu merak ediyorum masallah oyle guzel yetisiyorsun herseye ama kendini nasil hissettigini bilmek istiyorum bnde cok sey yapiorum ama tukeniorum aniden olmadik bir zamanda
Canım bende safrana katılıyorum hamdolsun hwrşeye olmasada çok şeye yetişiyorum çocuklar iyi olduğunda mutlu olduğunda bende mutlu oluyorum tabi her insan gibi benimde inişlerim çıkışlarım oluyor genelde kendimden çalıyorum sanırım mesela uykumdan çalıyorum ama kendime bile bugün uykusuzum desem enerjim düşüyor o yüzden hiç uyku saatimi hesaplamıyorum toplamda 5 saat uyuyorsa şükrediyorum sürekli planlı yaşamaya çalışıyorum yemek işini yapmasamda birgün önceden planlıyorum çocukları işime göre aynı saatlerde uyutmaya çalışıyorum tüm gün hiç oturmuyorum spor yapmasamda günlük ev içinde 10000 adım atıyorum bol bol şükredip az şikayet ediyorum onuda sadece size ediyorum ama özlemini duyduğum hobilerim kitaplarım yürüyüşlerim var onlar içinde hayal kuruyorum
Hayat böyle geçiyor işte...

Canım çok klasik birşey olacak ama çocuk olunca bir enerji yüklemesi oluyor insana.

Belki daha bebek olmaları, çaresizliği, annenin onun koruyucu gibi görmesi kendisini vs yaşama bağlıyor insanı.
Bmde bebisin anneligin inanilmaz enerji verdgini dusunuyorum ama.merak ettim sadece nadal.acaba nazen yeterrrr diyor mu diye

Hayırlısı bakalım canım bu sefer kararlıyım olucak..bu diyet değil tamamen yeme düzeniyle ilgili zaten..
Canım ben de duymuştum ama hiç incelememiştim..Bu sefer iyice dinleyince çok mantıklı geldi..Dediğin gibi artık bıktık diyetten..inşallah bu sefer başaracağım..
Canım hayırlı olsun yeni bölümün
Yeni diyet maceranın ise, sabırsızlıkla bekliyorum sonucu.
Sağol canım ..ben de merak ediyorum
Aynen canım istediğim oldu ama diş filmi çekeceğim diş çekmeyeceğim..Siz benim görevimi biliyorsunuz diye direk diş çekeceğim diyip röntgen demeyi unutmuşum
Demirel son zamanlarında çok zayıflamıştı canım..benim gönderdiğim linkte anlatıyor osman hoca..
Ben işte haftada 2 kere 500 kalori alıyorum
Geçmiş olsun canım..Mevsim dönüşü oluyor maalesef..

Bmde bebisin anneligin inanilmaz enerji verdgini dusunuyorum ama.merak ettim sadece nadal.acaba nazen yeterrrr diyor mu diye
Ha ha ha kim yeterr demiyorki mesela bu akşam deliriyorum çocuklar hasta ve mızmız kız ilgi delisi ben hangisine yeteceğimi şaşırıyorum hepsi şikayetçi kocamı sorarsan fosur fosur uyuyor yeterrrr diye boğazına yapışasım var

nadal a katiliyorum
balik yağlari da güvenilir olmsi lazim. icinde karisim yag oluyor
tamami balik yagi olmuyor zaten
ben buyuk ogluma al.ustim 2 yaş zamaniydi
2 sise yada 3 sise icti

kilo almasi icin vermistim.severek icmisti
yine aldim ecenlerde ama icmiyor kimse.
çöpe gidecek.
5 ay oldu cünkü

sersem evet rontgenci oldgunu biliyordum da . dis cekecegim deyince ....
diş filmiymiş

sabah 1 dilim tereyagli balli ekmek yedim
saat 10 gibi 2 yumurtali 2 domatesaali omlet
2 tatli kasii pekmez
2 dilim ekmek.
cay iciyorum simdi
mantar ve kabak aldim dun
mantari özlemistim .2 haftadir yemiyordum
merkeze itmeyi dusunuyorum
oglumun kursu var.
sabah 8 bucukta gitti
2 bucuktaelecek

kizi alip cikarim.
soru bankasi alcaim 8. sinif

gecmis olsun canim kuzulara
Allah güç kuvvet versin sana.

katiliyorum.
gecmiste cocuksuz günler nasildi hatirlayamiyoruz
hatirlasak o rahatzamanlr aklimiza gelse ' cocuklari bakmazdik sanirim.
gercekten yorucu .
ama Allah öyle bi sabir veriyor kadina
gece gündüz kim ilgilenirdi böyle

hava yağı sabh simi guneş acti.
yarin da guzel olur insalh

Safransari canim bana verdigin bir yere yaoacaklarimi not etme fikri cok hosuma gitti gercekten kendimi iyi hissettim bugun cok tesekkur ederim minik defterim vardi yaocaklarimi yazdim hep boylece unutmam zaten
İyi olmuş canım. Kağıda dökmekle bile, aklındaki yükü hafifletmisindir.
Evet balık yağının içeriği de önemli.
Ben Carlson yada Mollers kullanıyorum. Piyasadaki en pahalilari bunlar. 250 ml şişe 130 civarı.
İnşallah bir yararı oluyordur. Zaten kışın 3-4 ay kullanıyorum içlerindeki D vitamininden dolayı yazları kullanmıyorum
hamur mayaladim.
pişi yapacagim.
aksama kemikli et haşlamayi düsünuyorum.
her gun ne pisirelim biz

Kolay gelsin.
Ben de dun pisi yaptım kahvaltıya.
Ben artık fırından hamur alıp yapıyorum, fırın yakın yoğurma klasik uğraşmıyorum. Hem de benim yogurdugum hamurdan çok daha cıvık olduğu için güzel kabariyor.
Ama evde yaptığımda yumurta felan koyduğum için daha vitaminli oluyor.

Dün akşamdan bu yana boğazım ağrıyor

Kahvaltı
2 yumurta
Yeşillik

Öğlen
1 kase yulaf lapası

Akşam
3 kaşık pilav
5 kaşık yeşil fasulye
Salata

Sonra kızımın tabağında kalan 1 kaşık kadar daha pilav yedim.

Selam kizlar napiosunuz ay ben bir halt ettim paylasmadan rahat edemicem bi urun war bitkisel 100 100 emziren anneler bile kullanabilicek kadar zararsiz zayiflik urunu siparis ettim

Kızlar akşam uyuduğu için eşime kızmıştım sabah kendini affettirmek için kahvaltı hazırlamış menemen benzeri birşey yapmış oğlumda fırından pide aldı sabah onlardan yedim sonra kral şakir optimum gelecekmiş çocukları götürdük benim planıma göre erkekler babayla gösteride olacak bende kızımla rahatça alışveriş yapacaktım ufaklığı sarmadı daha gösteri başlamadan onuda bana kitlediler 1 saat boyunca delirttiler beni ikiside laf anlamıyor sonra eve geldik uyuttum makinaları çalıştırdım hızlıca evi topladım duş alıp tekrar hazırlandım çocukları hazırladım lezzet festivaline gittik orada birşeyler yedik harika ışık ve havai fişek gösterisi oldu saat 9 da eve geldik karpuz kestim çok yorgundum yarım saattir dinlendim şimdi çocukları uyutup ütülere başlayacam dün kızın çamaşırlarını yıkamıştım ona ütüsüz birşey giydiriyorum yarın çaya misafir gelecekmiş hızlı sütlü tatlı yapmam lazım önerilere açığım

Canm esin kahvalti hazirlamis ne guzel bende adana lezzetlerini ozledim az kaldi insallah gelecegiz

Selam kizlar napiosunuz ay ben bir halt ettim paylasmadan rahat edemicem bi urun war bitkisel 100 100 emziren anneler bile kullanabilicek kadar zararsiz zayiflik urunu siparis ettim
Canım zamanında bende denedim bunlardan. Ama ben bir sonuç alamadım 1 ileri 2 geri. Bakalım sonuç elde edebilecek misin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…