evet patlıcan ve kabağın kalorisi düşük . karın doyurmak için de uygun sebzeler .Niyet ettiğim menü :)
Sabah: 1 elma
Öğle: çorba veya yoğurt
Ara: mandalina
Akşam: kıymalı yağsız patlıcan yemeği
500 kcal oluyor bugün yarın 500 kcal günü yapacağım.
ay ay . 500 kaloriyi aşacaksın belkim . akşam yemeğini çok düşük kalori tutman lazım .( yüksek kaloriliyse yoğurtlu kebap)Günaydın kızlar...
Bugün 500 kalori günüm
Dün akşam en son 7 de yedim bişeyler..Az önce 16 saatlik açlığım son buldu.
1 gün kurusu ve 1 ceviz 46 kalori
öğlende de yoğurtlu kebap diyor bakalım nasıl birşey çıkacak karşımıza..
Masallah diyeyim suan bir sikinti yok 2ay sonra kontrolumuz war bakalim.bu arada sen kac kg dunmemnun kalırsın inşallah canım.
kızçenin dişlerinin tedavisi bitti mi. nasıl şimdi.
Hosgeldin canim basin sagolsun.Niyet ettiğim menü :)
Sabah: 1 elma
Öğle: çorba veya yoğurt
Ara: mandalina
Akşam: kıymalı yağsız patlıcan yemeği
500 kcal oluyor bugün yarın 500 kcal günü yapacağım.
ben hamilelik doğum vs . hep 62 ye çıktım . normalde 52 kiloydum hep .Masallah diyeyim suan bir sikinti yok 2ay sonra kontrolumuz war bakalim.bu arada sen kac kg dun
Hosgeldin canim basin sagolsun.
cnm 2 ogun degil 3 ogun karatay yap bnde 2 ogun yapamam zaten calisiyorum mesela 3 ogun yapiorum bazen karatayi yani karataya deyince o beslenme prensiperini izlemen yeterli ogun sayin onemli degil ben onun tum kitaplarini okudum yeni baalayanlar icin aciktikarinda ara ogun bile var ceviz badem vs oyle yazmisti snra dilersen azaltrsinKesinlikle çok iyi geliyor ama şu an için hazır değilim 2 öğüne şimdi bi geçiş süreci gibi olacak sonrası 2 öğün, tek öğün vs değiştirerek devam edeceğim.
Canım bazen toparlamak zor oluyor ama zor da olsa başardım artık hayat uzun değil çok çok kısa ve mutlu olacağım vücuduma sahip olarak hayatıma devam etmek istiyorum artık.
eveg bedeni dinleme var cnm bnim hep size tavsiye ettigm tek sisman beyniniz kitabinda hep bundan bahsediyor ama biz ezbere seyler yaparak oni susturuyoruz ona ihtiyaci olani degil ezberden verioruz smdi dusunelim bir hafta diyetisyene giden biri ayni gun ayni saatte surekli meyve yiyeblir mievet kavanoz iyi oluyor . sıcak koyunca kapatınca vakumlanıyor biraz . iş yerinde açmak sıkıntı oluyor arada. ama yine de daha sağlıklı s anırım öyle.
dün öğlen 1 kase ton balıklı makarna
1 büyük tabak mantar kavurması
1 mandalina
3 kare bitter
5 adet galeta yedim
akşam eve gidince
2 yemek kaşığı ton balıklı salata.
çeyrek çiğ börek .
1 kaşık havuç salatası
5-6 adet badem
çay çay çay
bu s abah 50.6 geldim . ki gerçekten yiyorum .
söylediğin şeye dikkat etmemiştim . bedenini dinliyorsun . canın istediğini yiyorsun diye.
haklısın galiba . öyle bi şey var mı acaba . bedenini dinlemek gibi .
bir de porsiyonlarım öğlende büyük . kahvaltı ve akşam küçük sayılır . özellikle akşam küçük porsiyonlar yiyorum
Nasil gdiyor cnm kiloda var mi biseyGünaydın kızlar...
Bugün 500 kalori günüm
Dün akşam en son 7 de yedim bişeyler..Az önce 16 saatlik açlığım son buldu.
1 gün kurusu ve 1 ceviz 46 kalori
öğlende de yoğurtlu kebap diyor bakalım nasıl birşey çıkacak karşımıza..
Benim 3 ufaklık peşinde koşturmamı ve günlük attığım 10000 adımı spor sayarsan olur :)) ben spora vakit ayıramıyorum çok niyet ettim başaramadım ama bir ara günlük yarım saat leslie yapıyordum sanırım sizin gazınız olursa yine yaparım hele bir şu beslenme olayını düzene soksaydım iyi olacaktıGünaydınlar herkese spor yarışması yapsak mı? Bana çok teşvik oluyor bi itici güç lazım bana şu an :))
Aşmadımkiiiiay ay . 500 kaloriyi aşacaksın belkim . akşam yemeğini çok düşük kalori tutman lazım .( yüksek kaloriliyse yoğurtlu kebap)
Canım aynıyım sanırım ..Ama regl 1-2 güne gelecek onun da etkisi vardır..Asıl sonrasında anlayacağım.cnm 2 ogun degil 3 ogun karatay yap bnde 2 ogun yapamam zaten calisiyorum mesela 3 ogun yapiorum bazen karatayi yani karataya deyince o beslenme prensiperini izlemen yeterli ogun sayin onemli degil ben onun tum kitaplarini okudum yeni baalayanlar icin aciktikarinda ara ogun bile var ceviz badem vs oyle yazmisti snra dilersen azaltrsin
eveg bedeni dinleme var cnm bnim hep size tavsiye ettigm tek sisman beyniniz kitabinda hep bundan bahsediyor ama biz ezbere seyler yaparak oni susturuyoruz ona ihtiyaci olani degil ezberden verioruz smdi dusunelim bir hafta diyetisyene giden biri ayni gun ayni saatte surekli meyve yiyeblir mi
Nasil gdiyor cnm kiloda var mi bisey
Aşmadımkiiii
Canım aynıyım sanırım ..Ama regl 1-2 güne gelecek onun da etkisi vardır..Asıl sonrasında anlayacağım.
Senin tetkik nasıldı çok ağrı yaptı mı?Kimisi ağrılı oldu benimki diyordu..Umarım bu işe yarar ve tedaviyle uğraşmadan kavuşursun bebişine
aferin sersum. akşam ne yemeyi planladın
anladım kuzum . olsun o kadar geç bi şeycik olmaz .Tavuk ve salata yemeyi düşünüyorum belki 100 kalori kadar geçebilirim ayran da içip
cnm 2 ogun degil 3 ogun karatay yap bnde 2 ogun yapamam zaten calisiyorum mesela 3 ogun yapiorum bazen karatayi yani karataya deyince o beslenme prensiperini izlemen yeterli ogun sayin onemli degil ben onun tum kitaplarini okudum yeni baalayanlar icin aciktikarinda ara ogun bile var ceviz badem vs oyle yazmisti snra dilersen azaltrsin
Benim 3 ufaklık peşinde koşturmamı ve günlük attığım 10000 adımı spor sayarsan olur :)) ben spora vakit ayıramıyorum çok niyet ettim başaramadım ama bir ara günlük yarım saat leslie yapıyordum sanırım sizin gazınız olursa yine yaparım hele bir şu beslenme olayını düzene soksaydım iyi olacaktı
Öğlen ve ara biraz karbonlu olmuş canım.Öğlen
2-3 çatal patates yemeği
1 çatal makarna
3 köfteli salata
Ara
1.5 adet şekerpare
Sade Nescafe
Akşam daha protein ağırlıklı beslenmiş oldum cnm.Öğlen ve ara biraz karbonlu olmuş canım.
Akşam ne yiyeceksin dengelemek için ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?