Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Niyet ettiğim menü :)

Sabah: 1 elma

Öğle: çorba veya yoğurt

Ara: mandalina

Akşam: kıymalı yağsız patlıcan yemeği

500 kcal oluyor bugün yarın 500 kcal günü yapacağım.
evet patlıcan ve kabağın kalorisi düşük . karın doyurmak için de uygun sebzeler .

ay ay . 500 kaloriyi aşacaksın belkim . akşam yemeğini çok düşük kalori tutman lazım .( yüksek kaloriliyse yoğurtlu kebap)

memnun kalırsın inşallah canım.
kızçenin dişlerinin tedavisi bitti mi. nasıl şimdi.
Masallah diyeyim suan bir sikinti yok 2ay sonra kontrolumuz war bakalim.bu arada sen kac kg dun
Niyet ettiğim menü :)

Sabah: 1 elma

Öğle: çorba veya yoğurt

Ara: mandalina

Akşam: kıymalı yağsız patlıcan yemeği

500 kcal oluyor bugün yarın 500 kcal günü yapacağım.
Hosgeldin canim basin sagolsun.

Masallah diyeyim suan bir sikinti yok 2ay sonra kontrolumuz war bakalim.bu arada sen kac kg dun

Hosgeldin canim basin sagolsun.
ben hamilelik doğum vs . hep 62 ye çıktım . normalde 52 kiloydum hep .
3. doğum sonrası yine 62 yi gördüm en çok . ama etim sıkı değil ve kemiklerim ince olduğundan . lık lık yağ oluyorum . kaslı bi kadın değilim .
o yüzden spor , plates , kardiyo , basit yoga ile yine 52 ye indim . 2 yıldır aynı kilolardayım sanırım . kızım 4 yaşında şu an .
3 çocuğum var .
şimdi güncel kilom 50-51 aralığında değişiyor .
bu sabah 50.6 geldim tartıda. dün 50.9
hafta sonu 51.5 . çok değişken ama 52 ye çıkmıyor . beslenme alışkanlıklarım normal insanlara göre değişik bulunuyor

Selam kızlar

Bugün 5. Günüm full devam

Sabah

Şekersiz büyük kupa Nescafe

Yulaflı omlet
1 tatlı kaşığı labne peyniri
3 yeşil zeytin
Avakado püresi
1 dilim hindi füme

Ara

Sade soda
Şekersiz Nescafe
3 ufak boy hurma

cnm 2 ogun degil 3 ogun karatay yap bnde 2 ogun yapamam zaten calisiyorum mesela 3 ogun yapiorum bazen karatayi yani karataya deyince o beslenme prensiperini izlemen yeterli ogun sayin onemli degil ben onun tum kitaplarini okudum yeni baalayanlar icin aciktikarinda ara ogun bile var ceviz badem vs oyle yazmisti snra dilersen azaltrsin
eveg bedeni dinleme var cnm bnim hep size tavsiye ettigm tek sisman beyniniz kitabinda hep bundan bahsediyor ama biz ezbere seyler yaparak oni susturuyoruz ona ihtiyaci olani degil ezberden verioruz smdi dusunelim bir hafta diyetisyene giden biri ayni gun ayni saatte surekli meyve yiyeblir mi
Nasil gdiyor cnm kiloda var mi bisey

Günaydınlar herkese spor yarışması yapsak mı? Bana çok teşvik oluyor bi itici güç lazım bana şu an :))
Benim 3 ufaklık peşinde koşturmamı ve günlük attığım 10000 adımı spor sayarsan olur :)) ben spora vakit ayıramıyorum çok niyet ettim başaramadım ama bir ara günlük yarım saat leslie yapıyordum sanırım sizin gazınız olursa yine yaparım hele bir şu beslenme olayını düzene soksaydım iyi olacaktı

ay ay . 500 kaloriyi aşacaksın belkim . akşam yemeğini çok düşük kalori tutman lazım .( yüksek kaloriliyse yoğurtlu kebap)
Aşmadımkiiii
Canım aynıyım sanırım ..Ama regl 1-2 güne gelecek onun da etkisi vardır..Asıl sonrasında anlayacağım.
Senin tetkik nasıldı çok ağrı yaptı mı?Kimisi ağrılı oldu benimki diyordu..Umarım bu işe yarar ve tedaviyle uğraşmadan kavuşursun bebişine

Selam
öğlen

3 kaşık et sote(adamlar altına pide koyulan her şeye kebap diyor)
2 kaşık yoğurt
yeşil salata
elma

Öğlen toplamda 300 kalori

11 de cevizle gün kurusu yemiştim kaldı 150 kalori

aferin sersum. akşam ne yemeyi planladın

Öyle diyorsan Karatay mantığının hep hayatıma adapte etmeye çalışıyorum, birebir dersen bana iyi gelmiyor kabızlık çekmediğim halde Karatay yapınca kabız oldum baya sıkıntılar yaşadım bende kendime adapte ettim

Canım baya eforlu zaten spor daha ne olsun :) bence olur :)

Sabah kahvaltım ve akşam yemeğim

1 YK Yulafa tuz ve baharat atıyorum . Sıcak su ekleyip bir saat kadar bekletiyorum ardından iki yumurta. Isıtıp zeytinyağ döktüğüm yapışmaz tavanın fazla yağını silip omleti pişiriyorum. İçine istediğini koy durum gibi sar mis gibi

Öğlen için de salata ve köfte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…