ben sabah 7.30 aksam.6 ya kadar ayaktayim cnm yaama yapablenler boyle bir yarisma duzenleyablir bak iyi fikir
Bnmki agrizi olsu cnm iyi bir yerdi sagolsunlar hafif agri olsu ama beni zorlayan oraya yatmak en korktgum seydi ama insallah deger cnm
tesekkurler cnm
Cok iyibasladn bravo
Evet sorun vardı.Ne iş yapıyorsun yorucu olmalı, 20 dk jilian yapabilirsin çok etkili bizzat yaptım. Teşekkür ederim canım
Kızlar sitede sorun var ama düzeldi sanırım
Evet sorun vardı.
Bende günlük sguat yapiyorum. Biraz düzelttim lesli ye başlayacağım. Nezleyim şu an, kemiklerim sizliyor
Slm kızlar nasılsınız slm vermek istedim cnm hic diyet yapmak istemiyor kızlar yinede bildirim yapicam başlangıcı ne zmn yaparım bilmem artidayim yanlız
Rumuz : pamuk92
Başlangıc kilo : 80
Çok geçmiş olsun cnm dikkat et kendine havalar birgün güneşli birgün soğuk hastalık havası sizin oralarda öyle miEvet sorun vardı.
Bende günlük sguat yapiyorum. Biraz düzelttim lesli ye başlayacağım. Nezleyim şu an, kemiklerim sizliyor
Desteğin için tskler cnm ne bileyim motive olamiyorum bir türlü bu p.teside pazardan diyetlik bir suru sebze meyve almıştım cnm istemedi yapmadım yine h.sonunda atlatayim gelmeye çalışırdım inş.Bende geçtim o dönemden ve 90 kiloya kadar düşmüşken (25 kg vermiştim) ve bıraktım fazlasıyla aldım yeniden başladımve artı gördükçe hep kendimi düşürdüm bak veremedin aldın neden bıraktın diye diye en iyisi devam etmek bir şekilde
Canım biliyorsun ben uzun zamandır diyet yapamıyorum bir türlü veremiyorum ama almıyorum da sebebiyse sadece sizsiniz burayı bırakmaDesteğin için tskler cnm ne bileyim motive olamiyorum bir türlü bu p.teside pazardan diyetlik bir suru sebze meyve almıştım cnm istemedi yapmadım yine h.sonunda atlatayim gelmeye çalışırdım inş.
Desteğin için tskler cnm ne bileyim motive olamiyorum bir türlü bu p.teside pazardan diyetlik bir suru sebze meyve almıştım cnm istemedi yapmadım yine h.sonunda atlatayim gelmeye çalışırdım inş.
Canım gün içinde uğra mutlaka. Sohbetini özledim.Slm kızlar nasılsınız slm vermek istedim cnm hic diyet yapmak istemiyor kızlar yinede bildirim yapicam başlangıcı ne zmn yaparım bilmem artidayim yanlız
Jillian a bende bir bakayimGeçmiş olsun bende halen hastayım o yüzden spora başlayamadım öksürmekten içim çıktı salgın var. Bende iş yerinde WC gidince ip atlama ve squat yapıyorum :)) jillian öneririm inanılmaz incelmiştim tavsiye ederim süresi kısa ama çok etkili
ben ogretmenim cnm sabah cikiorum aksama kadar ders ve kurs derken surekli ayaktayim.ve surekli komusuyorum ama ondan once heo spor yapardim yuzerim kardiyo ozellikle.hergun yuruyus yapardim boskenNe iş yapıyorsun yorucu olmalı, 20 dk jilian yapabilirsin çok etkili bizzat yaptım. Teşekkür ederim canım
Kızlar sitede sorun var ama düzeldi sanırım
Pamukcum sen cok ski ve agir bi diyet yaotin zman zaman o nedenle diyet deyince korkuyorsun ama bak almaya baslayablirsin o nedenle diyet yaoma sadece bos kalori olan seyleri yememen bile yeterli smdilik karni i orta duzeyde doyur ve kalk porsiyonlari azalt herhangi birseyi yasaklama.kendine diyey deme adina da almaya baslarsan strstin artar ve arttikca yersin dikka t et kuzum cok emek verdinSlm kızlar nasılsınız slm vermek istedim cnm hic diyet yapmak istemiyor kızlar yinede bildirim yapicam başlangıcı ne zmn yaparım bilmem artidayim yanlız
Aslında yapmamız gereken diyet degil de sağlıklı beslenme olmalıben ogretmenim cnm sabah cikiorum aksama kadar ders ve kurs derken surekli ayaktayim.ve surekli komusuyorum ama ondan once heo spor yapardim yuzerim kardiyo ozellikle.hergun yuruyus yapardim bosken
Pamukcum sen cok ski ve agir bi diyet yaotin zman zaman o nedenle diyet deyince korkuyorsun ama bak almaya baslayablirsin o nedenle diyet yaoma sadece bos kalori olan seyleri yememen bile yeterli smdilik karni i orta duzeyde doyur ve kalk porsiyonlari azalt herhangi birseyi yasaklama.kendine diyey deme adina da almaya baslarsan strstin artar ve arttikca yersin dikka t et kuzum cok emek verdin
Bence güzel olmuş canım.Ben bugün 1500 kaloriyi bulmadan günü kapattım çok şükür
Sabah
1 domates
Bir dilim beyaz peynir
2 ceviz
1 dilim etimek
1 çay kaşığı tahin pekmez
Ara
1 fincan yarı sütlü nescafe
1 avuç kuruyemiş
Öğle
2 kaşık taze fasulye
2 kaşık pirinç pilavı
2 tane oreo bisküvi
Akşam
1 kase ayran çorbası
2 lahmacun (pasta tabağı büyüklüğü)
Çay çay çay
1 fincan sade Türk kahvesi
Bol bol su
7600 adım
Genel olarak memnunum akşam 1 lahmacun veya çorbayı yemeyebilirdim ama yarına kısmet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?