Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

ben sabah 7.30 aksam.6 ya kadar ayaktayim cnm ya ama yapablenler boyle bir yarisma duzenleyablir bak iyi fikir

Bnmki agrizi olsu cnm iyi bir yerdi sagolsunlar hafif agri olsu ama beni zorlayan oraya yatmak en korktgum seydi ama insallah deger cnm
tesekkurler cnm

Cok iyibasladn bravo

Ne iş yapıyorsun yorucu olmalı, 20 dk jilian yapabilirsin çok etkili bizzat yaptım. Teşekkür ederim canım

Kızlar sitede sorun var ama düzeldi sanırım

Kahvaltı: ufak domates
Az süzme peynir
1 dilim ruşeymli ekmek

Ara: piko 80 kcal

Öğle: 1—2 yk kabak yemeği
3—4 kaşık tavuk sote
Mandalina

Ara: kıtır uno 62 kcal
1 muz

Akşam: 3 ızgara köfte veya ton balıklı salata
Salata (kıvırcık veya göbek, vezir turp, yeşil soğan, dereotu,maydanoz, ufak domates + 1 tk zeytinyağı)

Yeşil çay
Zencefilli limonlu çay
Şade soda
3 lt su
Türk kahvesi evde içerim

Yarın tatil 45 dk yürüyüş yapmayı planlıyorum akşam veya jillian yapacağım bakalım hangisi olacak :)

Evet sorun vardı.

Bende günlük sguat yapiyorum. Biraz düzelttim lesli ye başlayacağım. Nezleyim şu an, kemiklerim sizliyor

Geçmiş olsun bende halen hastayım o yüzden spora başlayamadım öksürmekten içim çıktı salgın var. Bende iş yerinde WC gidince ip atlama ve squat yapıyorum :)) jillian öneririm inanılmaz incelmiştim tavsiye ederim süresi kısa ama çok etkili

Slm kızlar nasılsınız slm vermek istedim cnm hic diyet yapmak istemiyor kızlar yinede bildirim yapicam başlangıcı ne zmn yaparım bilmem artidayim yanlız
Rumuz : pamuk92
Başlangıc kilo : 80

Bende geçtim o dönemden ve 90 kiloya kadar düşmüşken (25 kg vermiştim) ve bıraktım fazlasıyla aldım yeniden başladım ve artı gördükçe hep kendimi düşürdüm bak veremedin aldın neden bıraktın diye diye en iyisi devam etmek bir şekilde

Desteğin için tskler cnm ne bileyim motive olamiyorum bir türlü bu p.teside pazardan diyetlik bir suru sebze meyve almıştım cnm istemedi yapmadım yine h.sonunda atlatayim gelmeye çalışırdım inş.

Desteğin için tskler cnm ne bileyim motive olamiyorum bir türlü bu p.teside pazardan diyetlik bir suru sebze meyve almıştım cnm istemedi yapmadım yine h.sonunda atlatayim gelmeye çalışırdım inş.
Canım biliyorsun ben uzun zamandır diyet yapamıyorum bir türlü veremiyorum ama almıyorum da sebebiyse sadece sizsiniz burayı bırakma

Canım gel buradan uzaklaşma yardımcı oluruz bende yaşadım aynı durumları ve destekçim yoktu başa sardım burası gerçekten büyük nimet o anlamda kendini iyi hisset bak “7” görmüşsün mutlu ol ve hedefe kilitlen

[
Slm kızlar nasılsınız slm vermek istedim cnm hic diyet yapmak istemiyor kızlar yinede bildirim yapicam başlangıcı ne zmn yaparım bilmem artidayim yanlız
Canım gün içinde uğra mutlaka. Sohbetini özledim.
Jillian a bende bir bakayim

Ne iş yapıyorsun yorucu olmalı, 20 dk jilian yapabilirsin çok etkili bizzat yaptım. Teşekkür ederim canım

Kızlar sitede sorun var ama düzeldi sanırım
ben ogretmenim cnm sabah cikiorum aksama kadar ders ve kurs derken surekli ayaktayim.ve surekli komusuyorum ama ondan once heo spor yapardim yuzerim kardiyo ozellikle.hergun yuruyus yapardim bosken
Pamukcum sen cok ski ve agir bi diyet yaotin zman zaman o nedenle diyet deyince korkuyorsun ama bak almaya baslayablirsin o nedenle diyet yaoma sadece bos kalori olan seyleri yememen bile yeterli smdilik karni i orta duzeyde doyur ve kalk porsiyonlari azalt herhangi birseyi yasaklama.kendine diyey deme adina da almaya baslarsan strstin artar ve arttikca yersin dikka t et kuzum cok emek verdin

Aslında yapmamız gereken diyet degil de sağlıklı beslenme olmalı

Kahvaltı
Akşam 2 kaşık yulaf islamistim, onla 1 yumurtalı omlet yaptım. Biraz da peynir.

Ara
Kahve , gunkurusu

Öğlen
1 kase şehriye çorbası

Ara
elma

Akşam
Güveçte 1 alabalık
Salata
1 bardak salgam
Küçük parça pide

4-5 çatal künefe ( eşim kaç gündür künefe yemeğe gidelim diyordu. Diyette tüm diye oyaliyordum. Bugün yemek dönüşü gittik artık, benim payının çoğunu kızıma yedirdim.)

Ben bugün 1500 kaloriyi bulmadan günü kapattım çok şükür
Sabah
1 domates
Bir dilim beyaz peynir
2 ceviz
1 dilim etimek
1 çay kaşığı tahin pekmez

Ara
1 fincan yarı sütlü nescafe
1 avuç kuruyemiş

Öğle
2 kaşık taze fasulye
2 kaşık pirinç pilavı

2 tane oreo bisküvi

Akşam
1 kase ayran çorbası
2 lahmacun (pasta tabağı büyüklüğü)

Çay çay çay
1 fincan sade Türk kahvesi

Bol bol su
7600 adım

Genel olarak memnunum akşam 1 lahmacun veya çorbayı yemeyebilirdim ama yarına kısmet

Bence güzel olmuş canım.
Afiyet olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…