Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

günaydın kızlar

yarım kupa şekersiz nescafe
2 yumurtadan omlet
1 tatlı kaşığı krempeynir
1 dilim hindi füme
3 yeşil zeytin
domates biber

kahvaltımı yaptım

Cnm cok dgru beslenmissin bnce dun afiyet olsun

kendi kendime boşu boşuna yazıyorum resmen. kendimle konuşur gibi. en iyisi gelmeyeceğim bir daha bu topiğe
Suanda gercekten arkadaslarima haksizlik yapiyorsun bu tavrinin dogru oldugunu dusunmuyorum herkes sana ne zaman gelmek istesen destek oluyor belki gormemislerdir belki yogunlardir belki senin de artik onlarla ilgilenmen gerekiyordur en iyisi gelemeyecgim bu topige ifadesini dogru bulmuyorum

kendi kendime boşu boşuna yazıyorum resmen. kendimle konuşur gibi. en iyisi gelmeyeceğim bir daha bu topiğe
Bak güzelim hangi psikolojidesin bilmiyorum ama ara ara gelip 3-5 menü paylaşıp çıkıyorsun ben senin diğer yorumları okuduğunu bile düşünmüyorum herkes seni burada pişpişlemek zorunda değil sen kimseyle ilgili olmazsan kimseden çok şey bekleme
Ayrıca senin layloylom geçirdiğin haftasonları burada birçok kişinin en yoğun günleri işler güçler çoluk çocuk koca herkes evde oluyor gereksiz ilgi bekliyor buradaki herkese haksızlık yapıyorsun
Ayrıca gitmek istiyorsan o senin tercihin olur öyle bir niyetin varsa hayatında başarılar mutluluklar dilerim

İyi akşamlar kızlar

Sabah
1 dilim tam buğday ekmeği üzerine kendi yaptığım biberli sos ve peynir
Adaçayı

Öğlen
Komsularim yufka ekmek pişiriyordu, bende yanlarında yardım ettim biraz. Öğlen yufka ekmek tereyağ çökelek durum yapıp yedim. Ekmeğin miktarını bilmiyorum ama çokta değildi.

Ara
2 elma (regl yaklaştı, tatlı isteğimi onla bastırdım)

Akşam
1 kase mercimek çorba,
3 kaşık makarna

Bu akşam çocuklar hamburger istedi biz yaparız dedik ekmeklerini ben yaptım köftelerini ve diğer malzemeleride eşim hazırladı hamburgerleri yaptı çok geldi ama bu akşam spor yapacam inşallah

Bu akşam çocuklar hamburger istedi biz yaparız dedik ekmeklerini ben yaptım köftelerini ve diğer malzemeleride eşim hazırladı hamburgerleri yaptı çok geldi ama bu akşam spor yapacam inşallah
Elinize sağlık canım.
Bende arada yapıyorum.
Ama ekmeği hazır alıp köfteyi kendim yapıyorum.
Ekmek te kendin yapınca eminim çok daha sağlıklı güzel oluyor.

cok severim.yufka ekmegi ozellikle.tereyagi ve tulum peynirle harika olur
En sagliklisini yaomissiniz ailece katki olmis hmde ellerinize saglik cnm

Sen egoistçe davranıp hep seninle ilgilenilsin istiyorsun..Kaç kere buradaki tüm arkadaşlar seni dinledi derdine derman olmaya çalıştı fikir verdi ..Ama sen sana beğeni yapmayana beğeni yapmıyor senin yorumlarına cevap vermeyenleri görmezden geliyorsun .Bu topikteki herkes bunun farkında..Çok güzel bir karar vermişsin gelme bence de!!!!!!!

Günaydın arkadaşlar..
Dün alışverişten çok yoruldum gelemedim..belim fena yine regl de gelemedi sanırım o vuruyor..keşke perşembeden gelseydi de bitseydi
Bu sabah kızımla sıcak simit aldık fırından
Yarın nasılsa 500 kalori günüm..
kızım haftalardır dominos diye sayıklıyor bu akşam da onu alıcaz..ben az yerim ama yerim
sabah

1.5 küçük simit(Normal simitlerden gerçekten daha küçük)
yumurta peynir zeytin
roka
5-6 adet patates kızartması
4 lokma ballı kaymak

Ardından ev temizliği

Kızım da bi yorgunluk kahvesi yapar şimdi ohh değmeyin keyfime

Günaydın canım.
Boşver kızınla keyfini çıkar haftasonunun:) yarın toparlarsın.

Afiyet olsun sersumcum ne güzel kahve yapanın bile var ben toplayınca arkamdan dağıtanlarım var sabahtan beri boğazım acıdı birazdan kvler gelecekmiş evde herkes kendi halinde sanki özellikle yapıyorlar

Afiyet olsun sersumcum ne güzel kahve yapanın bile var ben toplayınca arkamdan dağıtanlarım var sabahtan beri boğazım acıdı birazdan kvler gelecekmiş evde herkes kendi halinde sanki özellikle yapıyorlar
Ahh canım kıyamam..Sağolasın..Ama benimki de halaa dağıtıyor merak etme inşallah senin prensesin büyüyecek ve sen de ellerinden kahve içeceksin..Allah sağlık versin de dağıtsınlar ..Anlıyorum zor tabii 3 çocuk kolay değil..Allah yardımcın olsun..Ama inan azcık sakin düşününce kafan rahatlıyor boşveeerrr dağıtsın diyorsun canı sağolsun da

ay cok keyifli oluyor bnde dun yaptim o keyfi nasil mutlu oldum anlatamam afiyet olsun cnm
Selam millet nasılsınız
Cnm iyiyiz sen nasilsin

Merhabalar hanımlar
Sabah avucum kadar yufka ekmekle menemen yedim.
Öğlen de komsuda kahve yani gelin pastası yedim bir dilim.

Akşam oturmaya davetliyiz. Ondan hafif geçirmek istiyorum bu günümü.

Sanırım bir kase mercimek çorbası icerim.

Buzdolabı içini çıkardım yıkadım cekmeceleri rafları. Biraz yorucu geçiyor bu günüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…