- 30 Ocak 2013
- 29.476
- 43.957
- 798
Cnm cok dgru beslenmissin bnce dun afiyet olsunKahvaltı
Akşam 2 kaşık yulaf islamistim, onla 1 yumurtalı omlet yaptım. Biraz da peynir.
Ara
Kahve , gunkurusu
Öğlen
1 kase şehriye çorbası
Ara
elma
Akşam
Güveçte 1 alabalık
Salata
1 bardak salgam
Küçük parça pide
4-5 çatal künefe ( eşim kaç gündür künefe yemeğe gidelim diyordu. Diyette tüm diye oyaliyordum. Bugün yemek dönüşü gittik artık, benim payının çoğunu kızıma yedirdim.)
Suanda gercekten arkadaslarima haksizlik yapiyorsun bu tavrinin dogru oldugunu dusunmuyorum herkes sana ne zaman gelmek istesen destek oluyor belki gormemislerdir belki yogunlardir belki senin de artik onlarla ilgilenmen gerekiyordur en iyisi gelemeyecgim bu topige ifadesini dogru bulmuyorumkendi kendime boşu boşuna yazıyorum resmen. kendimle konuşur gibi. en iyisi gelmeyeceğim bir daha bu topiğe
Bak güzelim hangi psikolojidesin bilmiyorum ama ara ara gelip 3-5 menü paylaşıp çıkıyorsun ben senin diğer yorumları okuduğunu bile düşünmüyorum herkes seni burada pişpişlemek zorunda değil sen kimseyle ilgili olmazsan kimseden çok şey beklemekendi kendime boşu boşuna yazıyorum resmen. kendimle konuşur gibi. en iyisi gelmeyeceğim bir daha bu topiğe
Elinize sağlık canım.Bu akşam çocuklar hamburger istedi biz yaparız dedik ekmeklerini ben yaptım köftelerini ve diğer malzemeleride eşim hazırladı hamburgerleri yaptı çok geldi ama bu akşam spor yapacam inşallah
cok severim.yufka ekmegi ozellikle.tereyagi ve tulum peynirle harika olurİyi akşamlar kızlar
Sabah
1 dilim tam buğday ekmeği üzerine kendi yaptığım biberli sos ve peynir
Adaçayı
Öğlen
Komsularim yufka ekmek pişiriyordu, bende yanlarında yardım ettim biraz. Öğlen yufka ekmek tereyağ çökelek durum yapıp yedim. Ekmeğin miktarını bilmiyorum ama çokta değildi.
Ara
2 elma (regl yaklaştı, tatlı isteğimi onla bastırdım)
Akşam
1 kase mercimek çorba,
3 kaşık makarna
En sagliklisini yaomissiniz ailece katki olmis hmde ellerinize saglik cnmBu akşam çocuklar hamburger istedi biz yaparız dedik ekmeklerini ben yaptım köftelerini ve diğer malzemeleride eşim hazırladı hamburgerleri yaptı çok geldi ama bu akşam spor yapacam inşallah
Sen egoistçe davranıp hep seninle ilgilenilsin istiyorsun..Kaç kere buradaki tüm arkadaşlar seni dinledi derdine derman olmaya çalıştı fikir verdi ..Ama sen sana beğeni yapmayana beğeni yapmıyor senin yorumlarına cevap vermeyenleri görmezden geliyorsun .Bu topikteki herkes bunun farkında..Çok güzel bir karar vermişsinkendi kendime boşu boşuna yazıyorum resmen. kendimle konuşur gibi. en iyisi gelmeyeceğim bir daha bu topiğe
Günaydın canım.Günaydın arkadaşlar..
Dün alışverişten çok yoruldum gelemedim..belim fena yine regl de gelemedi sanırım o vuruyor..keşke perşembeden gelseydi de bitseydi
Bu sabah kızımla sıcak simit aldık fırından
Yarın nasılsa 500 kalori günüm..
kızım haftalardır dominos diye sayıklıyor bu akşam da onu alıcaz..ben az yerim ama yerim
sabah
1.5 küçük simit(Normal simitlerden gerçekten daha küçük)
yumurta peynir zeytin
roka
5-6 adet patates kızartması
4 lokma ballı kaymak
Ardından ev temizliği
Kızım da bi yorgunluk kahvesi yapar şimdi ohh değmeyin keyfime
Afiyet olsun sersumcum ne güzel kahve yapanın bile var ben toplayınca arkamdan dağıtanlarım var sabahtan beri boğazım acıdı birazdan kvler gelecekmiş evde herkes kendi halinde sanki özellikle yapıyorlarGünaydın arkadaşlar..
Dün alışverişten çok yoruldum gelemedim..belim fena yine regl de gelemedi sanırım o vuruyor..keşke perşembeden gelseydi de bitseydi
kızım haftalardır dominos diye sayıklıyor bu akşam da onu alıcaz..ben az yerim ama yerim
sabah
yumurta peynir zeytin
roka
4 lokma ballı kaymak
Ardından ev temizliği
Ahh canım kıyamam..Sağolasın..Ama benimki de halaa dağıtıyor merak etmeAfiyet olsun sersumcum ne güzel kahve yapanın bile var ben toplayınca arkamdan dağıtanlarım var sabahtan beri boğazım acıdı birazdan kvler gelecekmiş evde herkes kendi halinde sanki özellikle yapıyorlar
ay cok keyifli oluyor bnde dun yaptim o keyfi nasil mutlu oldum anlatamam afiyet olsun cnmGünaydın arkadaşlar..
sabah
yumurta peynir zeytin
roka
4 lokma ballı kaymak
Ardından ev temizliği
Cnm iyiyiz sen nasilsinSelam millet nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?