- 31 Ağustos 2012
- 22.208
- 35.435
- 798
Antep günü müBiz de dun arkadaslarla antep gunlerine gttik mamalar fazla kacti sanirim bugun 1 kg fazlayim
Nasıl olayım adacım iç güveysinden halliceay cok keyifli oluyor bnde dun yaptim o keyfi nasil mutlu oldum anlatamam afiyet olsun cnm
Cnm iyiyiz sen nasilsin
Haha cnm bu cumleyi duydum ama inan bana manasini blmiorum hatta sanirim sizden duydumNasıl olayım adacım iç güveysinden hallice
Ayy evet keyifler hep bizimle olsunay cok keyifli oluyor bnde dun yaptim o keyfi nasil mutlu oldum anlatamam afiyet olsun cnm
Cnm iyiyiz sen nasilsin
Ohh ohh yarasın canım... ben de burada Hatay günlerine gitmiş tim..Çok kalabalık oluyor ama..İtiş kakışşBiz de dun arkadaslarla antep gunlerine gttik mamalar fazla kacti sanirim bugun 1 kg fazlayim
Ohh miss gibin olmuşsun canım..Güle güle kirlenMerhabalar hanımlar
Sabah avucum kadar yufka ekmekle menemen yedim.
Öğlen de komsuda kahve yani gelin pastası yedim bir dilim.
Akşam oturmaya davetliyiz. Ondan hafif geçirmek istiyorum bu günümü.
Sanırım bir kase mercimek çorbası icerim.
Buzdolabı içini çıkardım yıkadım cekmeceleri rafları. Biraz yorucu geçiyor bu günüm.
Haha cnm bu cumleyi duydum ama inan bana manasini blmiorum hatta sanirim sizden duydum
Aynen öyle kötünün iyisiyim demek istedimAyy evet keyifler hep bizimle olsun
Ohh ohh yarasın canım... ben de burada Hatay günlerine gitmiş tim..Çok kalabalık oluyor ama..İtiş kakışş
Ohh miss gibin olmuşsun canım..Güle güle kirlen
Kızz nasıl duymadın kii.Çok kullanırız biz de bu lafı..Hani iç güveyleri hep çekingen olur kayınpeder evindeyim diye Muhtaçmış gibi hisseder kendini, ezikler hep kendini.. Ondan daha iyi durumdayım işte demek
Ne kadar guzel kilolarben hamilelik doğum vs . hep 62 ye çıktım . normalde 52 kiloydum hep .
3. doğum sonrası yine 62 yi gördüm en çok . ama etim sıkı değil ve kemiklerim ince olduğundan . lık lık yağ oluyorum . kaslı bi kadın değilim .
o yüzden spor , plates , kardiyo , basit yoga ile yine 52 ye indim . 2 yıldır aynı kilolardayım sanırım . kızım 4 yaşında şu an .
3 çocuğum var .
şimdi güncel kilom 50-51 aralığında değişiyor .
bu sabah 50.6 geldim tartıda. dün 50.9
hafta sonu 51.5 . çok değişken ama 52 ye çıkmıyor . beslenme alışkanlıklarım normal insanlara göre değişik bulunuyor
Hahaha vallahi blmiyordum ama cok sevdm sagol cnm aciklaman icinn bnde kullanirim.gariAyy evet keyifler hep bizimle olsun
Ohh ohh yarasın canım... ben de burada Hatay günlerine gitmiş tim..Çok kalabalık oluyor ama..İtiş kakışş
Ohh miss gibin olmuşsun canım..Güle güle kirlen
Kızz nasıl duymadın kii.Çok kullanırız biz de bu lafı..Hani iç güveyleri hep çekingen olur kayınpeder evindeyim diye Muhtaçmış gibi hisseder kendini, ezikler hep kendini.. Ondan daha iyi durumdayım işte demek
darısı başına inşallahNe kadar guzel kilolar
Nice mutlu yıllarınız olsun canımdarısı başına inşallah
hafta sonu yoğundum . çok yoğun .
cumartesi temizlik , yemek , çamaşır vs .
akşam üstü kızımla çarşıya indik .
ip aldım . kazak başladım . hiç bitmeyen kazaklar örüyorum . bitmiyor . doğru çöpeee.
ama iyi geliyor . baya bi sıkıntı alıyor örgü. bu kez bi kazak ortaya çıkar inşallah
cumartesi evlilik yıldönümümüzdü. 16 yıl bitti
pasta kestik ve pazar sabah kahvaltıya gittik . çookkk güzeldi.
amin inşallah .Nice mutlu yıllarınız olsun canım
ay mamaların çok şahaaane .Günaydın kızlar..Sabah 4 te kalktım ve bir daha uyuyamadım..başım çatlıyor..işe arabayla geldim elimde baya yük vardı ama trafik çok berbattı..Bir daha zorda kalmazsam gelmem..Benim evimden metro ile geliş en kolayı.Trafik eziyetini çekmeye değmez ...Park yeri de sorun..benim hastanenin otoparkı doluydu taaa 3 hastane sonrasında yer bulabildim.Hastaneme de ring minibüsüne binip geldim..Yürünecek gibi değil..Allah hastalara yardım etsin..
Bugün hastane yemeği kalorisi fazla diye yanımda getirdim
11 gibi yemeyi planlıyorum çünkü başım için hap almalıyım
Yemeğim
2 kaşık kadar hamsi buğulama
1 imam bayıldı(patlıcanı actifry da kızarttım)
yoğurtlu brokoli salatası
gel bakalım Angarayaeltim doğum yapacak . ankara ya gideceğiz . o zaman ikea dan şifonyer ve ranza alacağım . 3 senedir istediğim ranzayı alacağım bu kez inşallah .
eşim de ikna oldu.
kızım 2 li koltukta yatıyor çünkü.
Benimkiler de çok saçma kız..Seninki de güzel bence..Tarzımızı seveyimamin inşallah .
sağ ol kuzum .
ay mamaların çok şahaaane .
ben de prasa yemeği ve ıspanak yemeği getirdim .
kurukayısı , greyfurt , kakaolu süt .
çok saçma bi menü ama . böyle seviyorum . ben de saçma biriyim kanımca.
darısı başına inşallah
hafta sonu yoğundum . çok yoğun .
cumartesi temizlik , yemek , çamaşır vs .
akşam üstü kızımla çarşıya indik .
ip aldım . kazak başladım . hiç bitmeyen kazaklar örüyorum . bitmiyor . doğru çöpeee.
ama iyi geliyor . baya bi sıkıntı alıyor örgü. bu kez bi kazak ortaya çıkar inşallah
cumartesi evlilik yıldönümümüzdü. 16 yıl bitti
pasta kestik ve pazar sabah kahvaltıya gittik . çookkk güzeldi.
Rabbim huzurlu uzun ömürler nasip etsin, niceeee evlilik yıldönümlerineeltim doğum yapacak . ankara ya gideceğiz . o zaman ikea dan şifonyer ve ranza alacağım . 3 senedir istediğim ranzayı alacağım bu kez inşallah .
eşim de ikna oldu.
kızım 2 li koltukta yatıyor çünkü.
gidince arabayla alacağız . eşim de gelecek o zaman . amca oluyor ya. gitmesi lazım zaten .Rabbim huzurlu uzun ömürler nasip etsin, niceeee evlilik yıldönümlerine
Ranza hangi model alacaksın ?
Başka şehire teslimat nasıl oluyor ikia da ?
Çok çok beğendim.gidince arabayla alacağız . eşim de gelecek o zaman . amca oluyor ya. gitmesi lazım zaten .
günü birlik mi gideriz . kalacak yer olursa 1 gün kalırız belki. belli değil .
ikea yakın kaynımlara .
hem şifonyer hem ranza istiyorum . Eki Görüntüle 2544943
bu ranzayı istiyorum . çok alçak bi ranza. Eki Görüntüle 2544944
şifonyer de bu .
bundan 2 tane istiyorum . 12 çekmece.
gardrop olayını kaldıracağım . 3 kapılı var . ama gömlek kısmı kullanılmıyor 12 yıldır . asılır . süs gibi durur . küçülür yollanır . giyilmez . gömlek giymiyorlar ki. o yüzden şifonyere çevireceğim dolaplarını.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?