Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Amin canim

Bende kiza atki basladim gecen sene ceyizlik yelekler falan ormustum ama busene cok sikilgan ruhum atki ya kolaya kactim

Cok guzeller insalah alirsin canim

Ay diger alintilarima ne oldu neyse herkes iyi olduguna gore herkese cumleden iyi haftalar yogun bi hafta sonu gecirdik kizin ogretmeninin cocugu d gunusu wardi oraya gittik ordan cenaze cikti yakin degil uzaktan akraba oraya gittik sonra pazar cenazeye kaldirmaya koye gittik derken hic giremedim cumalari kg bildirimimi duzenli yapamadigimi farkindayim hatirlatma kurucam soz weriyorum

gelelim kilolara
baslangic 73
guncel 75.3
hedef 60

hedef belirledigim gozunuzden kacmamistir umarim sabah kizin weli toplantisi wardiye erken kaldirdim totoyu :) iki yumurta cirptim yanina zeytin 1 dilim ekmek kizla bolustuk yedik ciktim simdi ara olarak ekmeksiz pirasa yedim aksamada corba ve salata planliyorum tam menumu yazicam zaten.

birde kucuk sorun cikmis sanirim ben grubumdan cok memnunum ewet surekli akis yok ama hic bi sikintimizda cewapsiz kalmiyor duzenli menulere yorum yapilio herkesin kendi telasi war daha kati sartli gruplarda war.ben halimden memnunum her girdigim son okudumdan baslar herseyi okumaya calisirim yorum yapmadisam begenir begenmedisem iki kelime eklemeye calisirim kisacasi iyiki warsainiz

cnm nice sagliklo tlu yillarda esinle hep birlikte olun insallah
Evden goturmekle cok iyi yaomissin bnde hep evden goturuyorum afiyet olsun cnm

Sabah
Iki dilim ekmek ve sucuk
Ara turk kahwesi

Yazmayada mi utanmadinnn aloool

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…