Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Canım listeye bu cuma başlıyoruz zaten..Geçen cumayı unutma yeter..ha bir de ilk hafta ben yapıyorum sonra her hafta sırayla yapıyoruz..Ben ayrıca sırayı bildireceğim..
Burada hepimiz boş zamanı çok olmayan insanlarız ev işi koşuşturma derken bazen kimse gelemiyor..Bile bile görmezden gelmeyi artniyetli oalrak hiç kimse yapmaz burada..Ama o arkadaş uzun süredir arada gelip görünüp canı isteyince çekip gidiyor..Şimdiye kadar bunu kimse yüzüne vurmadı..Ama bu da son oldu..Canı isterse valla
cnm nice sagliklo tlu yillarda esinle hep birlikte olun insallah

Evden goturmekle cok iyi yaomissin bnde hep evden goturuyorum afiyet olsun cnm

Arkada da kadınlar kulübü açık
Kendimi gördüm zaar
Renkler cikmamis canli renk neon hepsi fosforlu
not : kizimin zewki Eki Görüntüle 2545090
Ayy renkler çok güzelll..Ellerine sağlık

Alt tarafı iki dilim ekmek ve sucuğun nefsinden utancan kız ben öyle olsa utanmamki ah sen beni bilsem
Yok cnim naltin bundan bisey olmaz
Ay icim rahatladi biraz cunku hemen kolay sekilde yeyip dra.ciktik bu kis bizi zorlucak galiba mizin yine atesi war sabahi sabah ettik oksuryo bide bakalim nasil geccek bu kis.

Ay icim rahatladi biraz cunku hemen kolay sekilde yeyip dra.ciktik bu kis bizi zorlucak galiba mizin yine atesi war sabahi sabah ettik oksuryo bide bakalim nasil geccek bu kis.
Geçmiş olsun canım ben eskiden kışı çok severdim ne güzel üşüyünce gir içeri serinlemek istediğinde çık dışarı derdim sıcakla aram hiç yoktur kaderimde adanada yaşamak varmış o ayrı konu
Ama şimdi kışlarıda sevmez oldum çocuklar hep hasta oluyor bahar hepsinden güzel ama havalar dengesiz olunca çocuklar yine hasta oluyor hangi mevsimi sevsem bende bilemedim çocuklar büyüyünce karar vercem

Kesinlikle katiliyorum bende kisi sewiyorum galiba derdim terlemek yok usudun giy hirkani terledin cikar hirkayi cozumu war yaz gibi sicaktan uylusuz geceler yok ama gelgelelim hele ki okul baslayinca gecen senede krese gitti busenede anaokulu hastaliklar hic bitmiyor ya

Sabah 2dilim ekmek yagsiz sucuk kizartma
Sade turk kahwesi
Oglen yarim elma leblebi nohurt cewiz fistik awucladim (tek tek degil toplam 1 awuc)
Aksam 1 yemek tabagi dolusu pirasa
1yemekcik kasik yogurt
1 tabak yogurt corbasi
1 dilim ekmem
5kirma yesil zeytin
Birazdan da dogadan form bitki cayimi icerim

Kizin atesi dusmuyor ogretmenle konustuk oksurukle ates ne alaka delircem dedim kizil salgini war dedi

Geçmiş olsun canım..Ben de bu mevsim geçişlerini hiç sevmiyorum..
Aynen kışı hiiiç sevmem..Çok sıcağı da sevmem en güzeli bahar sanırım..mayıs mesela..Ne sıcak ne soğuk..Sıcak olacaksa denizde olacaksın başka türlü çekilmez..

Günaydın kızlar...
Kahvaltım

kepek ekmekli karışık tost

Sonra iş yerinde çayın yanında 1 selanik gevreği.
Bayıldım bu selanik gevreğine , kuru kek gibi ama içinde fındık üzüm var çayla çok güzel gidiyor .1 adedi de 13 gr ve 63 kalori ..Tam diyetlik..Tavsiye ederim..Bim yada a101 den almıştım tam hatırlamıyorum..

Hiç dikkatimi çekmemiş canım gidince bakarım

cnm cok cok gecmis olsun ufakliga tum cocuklar icin boyle isliyor sanirim surec gecis donemlerinde hasta oluyorlar
ayy bayilirim o bahar telasina kuslar ucar cicekler acar ama bnm favorum temmuz
Sersumcum kesinlikle bnde bayikiorum selanik gebregine hatta kendime evde yaptim bir gun baya cayin yanina pardon ben cay icmem kahvenin yanina harika gisiyordu bir ara eve yemek aldim ya o zaman ara ogunlerde geliyordu cok.sevmistim

afiyet olsun kuzu özele bak

Beste canım çok geçmiş olsun.
Dr antibiyotik mi başladı ?
Senin zayıflama çayı nasıl gidiyor bu arada ?

Kızlar bu arada bende kişi severim. Sıcakta tansiyonum düşer. Zaten düşük tansiyonu biriyim. Yazın iyice baygın geziyorum.

N nnnadal haklisin bugun kendine izin ver dusunmek zihnen dinlenmek icin elinden gelsginde bugunu kendine ayir cnm kahveni ic guzelce
Onu bile güzelce içmek ne mümkün 2 yudum aldım çocuklarla uğraşırken kahveyi unuttum buz gibi olmuş bende bardağın üstüne soğuk süt koydum soğuk kahve yaptım sonunda içtim ama :)

Selanik gewregi mi adi canim bakim bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…