Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Tesekkur ederiz canim atesi war die antibiotik oksuruyor diye de petitus werdi aldim ama kullanmadim cunku sebebsiz atese pat die antibiotik mantikli gelmedi sonra okulda da kizil salgini ogrenince takip etmege karar werdim oksurugumuz war ama atesimiz bugun yok guzel uyandi

Canım aldığın çay nasıl gidiyor kullanabiliyor musun ?

Bende bugune karma karisik basladim iki tane kuzenim geldi zaten zayiflar diyet yapioz falan filan diolar okadar gerildim ki bende tik yok daha da aliyorum resmen bu isi beceremicem sanirim boyle sisko kalicam hic bisi giymeden bi ozguwen sahibi olmadan yasicam milletin ne dertleri war ben bu kilo yuzunden kendimi resmen hasta ediyorum

Zayiflama hapi migrenimi tetikledi norolog randewuma kadar ara werdim

Oda elimde patladi anlicaginiz

Canım böyle düşünme.
Tek derdimiz kilo olsun.
O da olmasın tabi de.
Kendi başına kaç aydır deniyorsun, olmadı diyetisyene git. Bir aylık fiyatı 150-200 civarı. Bir süre devam et, sonra sen devamını getirirsin zaten.
Ben diyetisyene bir ay gittim 4 kilo verdim, o kiloda kaldım, dikkat ediyorum ama veremiyorum almıyorum da. Olmadı gidecem yine diyetisyene

Araya tatil girdi bizim, 20 gün memlekete gittik. Gelince de kendim deneyeyim dedim hala 1 kilo veremedim. Devam etsem şimdi bir ay daha. 4 kilo daha vermiş olacaktım belki ne güzel 8 kilo vermiş olurdum.

Ewet haklisin diyetisyen ve spor cok onemli ben bi turlu kararli dawranamiyorum aciktigim an gozum gormuyor yani bitabak salata yogurt yicegime 1 ekmek 1 dilim peynir ayakta yeyip cikiyorum suan da okulda toplantidayim sanki herkes gobegime bakio

Ewet haklisin diyetisyen ve spor cok onemli ben bi turlu kararli dawranamiyorum aciktigim an gozum gormuyor yani bitabak salata yogurt yicegime 1 ekmek 1 dilim peynir ayakta yeyip cikiyorum suan da okulda toplantidayim sanki herkes gobegime bakio
Kız sana öyle geliyor senin göbeğine bakan da önce dönsün kendi totosuna baksın bazen bende öyle hissediyorum sonra tek derdim bu olsun allahım sen sağlık ver diye dua ediyorum

Canm uzulme suc sende veya senin iradesizliginde degil kmblir bu durumi tetikleyen neler vardi zamaninda neler yasadin kmblir bnde cok kendimo suclardim ancak artik suclamiorum cocukken iyecekler heo elimden alindi smdi de ben onlardan uzak kalamiorum

Ewet cok haklisiniz bilmiyorum pes edip hayatimami baksam son bi lez gayret mi etsem suan ikilemeye dustum

Bir yanim son bi kez diyet dene diyor bor yanim da yeter hayatina bak yeter artik diyor napicam cok kararsizim
Doyet degil de yasam boyi beslenme prensiplerini edin istersen cnm yani biseyleri yasaklama sadece posiyon azalt hergun dunden daha iyi olmaya calis yeter

Kizlar ben sohbet etmekten menu paylasmahi heo unuyorum ua
Bugun sabah 2 dikim organik soyez ekmegi 2 dilim epynir 2 zeytin az bal
Oglen 2 tane cikolatali milfoy arkadas yapti
Aksam kfc yedim cnm cekti ama ekmeksiz yedim ayran.ictim azcik da dondurma

Kahvaltı
2 yumurta
1 domates

Ara
Kahve, 1 gunkurusu
Yeşilçay

Öğlen
1 tabak yoğurtlu kabak
1 elma
1 ceviz

Akşam
1 tabak ıspanak yemeği
2 kaşık yoğurt

Akşam da kabak yemem gerekiyordu ama bir türlü uyanıyorum su detoksa tam olarak. İspanakta sebze diye cazip geldi. İçinde tencerede yarım kaşık olacak şekilde pirinç vardı, azdı baya yani

Doyet degil de yasam boyi beslenme prensiplerini edin istersen cnm yani biseyleri yasaklama sadece posiyon azalt hergun dunden daha iyi olmaya calis yeter
Ewet cok haklisin biraz kafami toparliyim yeni kararlar aliyim
Cok guzel boyle bir menu paylasan birinin arkidisi olmaktan gurur duyarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…