Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Esime kahwalti tepsisi hazirliodum taptaze ekmekle baktim kendimi tutamicam ekmegin kiyisindan 1 isirik alip bi kace cafelex doldurup cips gibi yiye yiye uzaklastim mutfaktan yine standart ben baslayip dewamini getiremiyorum keske sabah biri bana saglikli bi kahwalti tabagi hazirlasa yemekler yapsa bak ozman daha kolay

Bir yanim son bi kez diyet dene diyor bor yanim da yeter hayatina bak yeter artik diyor napicam cok kararsizim
Canım diyeti hayatımızdan ayrı düşünmemeliyiz adına diyet değil yaşam şekli sağlıklı beslenme demeliyiz istediğimiz kiloya gelsekte sağlıklı dengeli beslenmeliyiz kafaya takıp ruh sağlığını da bozmamalıyız sen düzenli beslenince kilon kendiliğinden azalacaktır ah bu söylediklerimi birde ben yapabilsem ama benim kendime ayıracak zamanım olmuyor sen o konuda daha rahat olduğunu düşünüyorum

Bence biz kabağı seviyoruz

Bence biz kabağı seviyoruz
Evet canım Allah'tan seviyorum
Yoksa bu kadar çok kabak detoksu yapamazdim :)
Dün 61.8 dim.
Bugün 61.3 geldim.
61 altını görmeyeli çok uzun zaman oldu.
Bugün de dikkat Edip 61 altını görmek istiyorum artık.
Benim sorunum akşam pisirdigiim yemeği yemeden duramayisim. Eşimin yanına oturup yiyorum mutlaka.

Bende öyleyim ya sen yine iyisin maşallah en azından pilav ekmek yemiyorsun ben tüm gün aç gezsemde akşam olunca yemeğe çöküyorum

Dünkü menüm
Oturupta birşey yemedim akşama kadar yediklerim
1 sütlü soğuk kahve
1 sade nescafe
1 Türk kahvesi
2 lokum
1 kibrit kutusu büyüklüğünde şinitzel
2 mandalina
1 fincan yeşil çay

Akşam
1 kase yüksük çorbası
1 parça haşlanmış karnıbahar
2 kaşık yoğurt
Salata

1 fincan menengiç kahvesi

Bende öyleyim ya sen yine iyisin maşallah en azından pilav ekmek yemiyorsun ben tüm gün aç gezsemde akşam olunca yemeğe çöküyorum
İşte canım acikmamak gerekiyor saldirmamak için.
.diyetisyen bunun için iyi oluyor. Sabah öğle akşam ara öğünler derken kaçamak yapmaya fırsat olmuyor tok oluyirsun

İşte canım acikmamak gerekiyor saldirmamak için.
.diyetisyen bunun için iyi oluyor. Sabah öğle akşam ara öğünler derken kaçamak yapmaya fırsat olmuyor tok oluyirsun
Aslında benim derdim açlık olmuyor güzel güzel yemekleri görünce dayanamıyorum ama diyetisyen önemli tabiki kontrol eden bir güç oluyor

Aslında benim derdim açlık olmuyor güzel güzel yemekleri görünce dayanamıyorum ama diyetisyen önemli tabiki kontrol eden bir güç oluyor
Bir de canım biz zaten diyetisyenin ne yazdığını biliyoruz, iş uygulamasinda deyip evde yapmaya çalışıyoruz ya öyle değil aslında.
Diyetisyen liste değiştiriyor sürekli, detoksu felan yapıyor, hep aynı sikici olmuyor

sabah kahvaltısı tramisu yiyorum 3-4 gündür .
az az ama . 1 yemek kaşığı .
bu sabah da 1 kaşık yedim . 1 küçük dilim sarelleli ekmek , yarım haşlanmış mısır .
bir kaç tane fındık

öğlen için türlü getirdim . içine az kıyma da koydum .
yoğurtlu kereviz salatası
5 adet büyük anjelik erik
1 havuç.
ve olmazsa olmaz bitter im var . 4-5 kare yiyorum her gün . ama dün bi denemek için 101 den aldım .
orman meyveli bitter . ay ona bayıldım . 1 paketi oturdum yedim öğlende. bi daha almamak lazım . dayanılır gibi değil .
çocuklar sevmedi . ikinci paketi de yedim gibi bi şey oldu dün . ama sebze yemeği yedim dün genelde. ve kereviz salatası ve bol meyve. o yüzden de yediğim o 2 paket bitter bi şey yapmadı vucutta. regl dönemim de geliyor zaten . ondan oldu belki. bu s abah 51.0 geldim .

süpersin kuzum .
Biri beni erken uyandirabilir mi
haha .
6 da uyanıyorum bu ara.
yediğim tatlılar vs ler . koştururken yakılıyor bence. ondan yiyorum zaten . sabah 8 buçuğa kadar aktifim çünkü. yollardayım . otobuslerdeyim . koşturyorum 2 vasıta arası vs .

size bir fikir vermek istedim .
jülyen doğrama aparatı aldım cunda dan .
öyle iyi doğruyor ki. ve soyma tarafıda çok başarılı. çok keskin .

2 -3 kabağı julyen doğruyorum .
bol yoğurt . az sarımsak ya da istediğin kadar sarımsak .
karıştır .
kavanozlara koy . dolaba kaldır . benim 3 kavanoz çıkıyor .
her akşam gidince yemeğim yoksa 1 kase yiyorum . 1 dilim ekmek ile. bazen 1 avuç fındık ile. eşim yine fındık kırdı şükür . bitmişti kırılmışlar . mak. aldık . kolay kırılıyor .
1 kavanozdan 2 kase çıkıyor . 6 gün hazır yemek ya da meze ne dersen de. hazır oluyor dolapta.
sürekli yapmak zorunda değilsin .
ve pişirmiyorum . direk çiğ.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…