Tebrikler cok guzelselamlar
dünkü menüm
sabah: çay kahve
öğlen: sulu köfte, yoğurt, sebze kızartma, meyve
akşam: et köfte, yoğurt, bolca meyve
gün boyu çay kahve, 2 litre su.
Canım diyeti hayatımızdan ayrı düşünmemeliyiz adına diyet değil yaşam şekli sağlıklı beslenme demeliyiz istediğimiz kiloya gelsekte sağlıklı dengeli beslenmeliyiz kafaya takıp ruh sağlığını da bozmamalıyız sen düzenli beslenince kilon kendiliğinden azalacaktır ah bu söylediklerimi birde ben yapabilsem ama benim kendime ayıracak zamanım olmuyor sen o konuda daha rahat olduğunu düşünüyorumBir yanim son bi kez diyet dene diyor bor yanim da yeter hayatina bak yeter artik diyor napicam cok kararsizim
Bence biz kabağı seviyoruzKahvaltı
2 yumurta
1 domates
Ara
Kahve, 1 gunkurusu
Yeşilçay
Öğlen
1 tabak yoğurtlu kabak
1 elma
1 ceviz
Akşam
1 tabak ıspanak yemeği
2 kaşık yoğurt
Akşam da kabak yemem gerekiyordu ama bir türlü uyanıyorum su detoksa tam olarak. İspanakta sebze diye cazip geldi. İçinde tencerede yarım kaşık olacak şekilde pirinç vardı, azdı baya yani
Evet canım Allah'tan seviyorumBence biz kabağı seviyoruz
Kalk kız uyan sabah oldu huuuuBiri beni erken uyandirabilir mi
Bende öyleyim ya sen yine iyisin maşallah en azından pilav ekmek yemiyorsun ben tüm gün aç gezsemde akşam olunca yemeğe çöküyorumEvet canım Allah'tan seviyorum
Yoksa bu kadar çok kabak detoksu yapamazdim :)
Dün 61.8 dim.
Bugün 61.3 geldim.
61 altını görmeyeli çok uzun zaman oldu.
Bugün de dikkat Edip 61 altını görmek istiyorum artık.
Benim sorunum akşam pisirdigiim yemeği yemeden duramayisim. Eşimin yanına oturup yiyorum mutlaka.
İşte canım acikmamak gerekiyor saldirmamak için.Bende öyleyim ya sen yine iyisin maşallah en azından pilav ekmek yemiyorsun ben tüm gün aç gezsemde akşam olunca yemeğe çöküyorum
Aslında benim derdim açlık olmuyor güzel güzel yemekleri görünce dayanamıyorum ama diyetisyen önemli tabiki kontrol eden bir güç oluyorİşte canım acikmamak gerekiyor saldirmamak için.
.diyetisyen bunun için iyi oluyor. Sabah öğle akşam ara öğünler derken kaçamak yapmaya fırsat olmuyor tok oluyirsun
Bir de canım biz zaten diyetisyenin ne yazdığını biliyoruz, iş uygulamasinda deyip evde yapmaya çalışıyoruz ya öyle değil aslında.Aslında benim derdim açlık olmuyor güzel güzel yemekleri görünce dayanamıyorum ama diyetisyen önemli tabiki kontrol eden bir güç oluyor
süpersin kuzum .Eki Görüntüle 2545675 Eki Görüntüle 2545676
Ewet kizlar son bir caba gostericem kendi yillik plan ajandami cekmeceden cikardim biraz yazarak ve plan yaparak gidicem insallah bi sonuc alirim bu ayki hedef kilom 72 3 kg werebilirim insallah
haha .Biri beni erken uyandirabilir mi
arkadaş besleniyor. öylelikle araştırdım . ben ketojenik besleniyorum bence. beni takipte kal.bugün ketojenik beslenmeye başlıyorum hanımlar
şu an ketojenik beslenen var mı?
size bir fikir vermek istedim .Evet canım Allah'tan seviyorum
Yoksa bu kadar çok kabak detoksu yapamazdim :)
Dün 61.8 dim.
Bugün 61.3 geldim.
61 altını görmeyeli çok uzun zaman oldu.
Bugün de dikkat Edip 61 altını görmek istiyorum artık.
Benim sorunum akşam pisirdigiim yemeği yemeden duramayisim. Eşimin yanına oturup yiyorum mutlaka.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?