Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

O dediğinden denk gelirsen bende alacağım mutlaka.
Ben rendelemiyirum kabağı. Çok sulanıyor pişince eziliyor. Ondan artık ince ince doğruyirum baya zaman alıyor. O aparattan olsa daha kolay olur.
Dediğin gibi yapıp dolaba konulduğunda hazır yemek ne güzel.
Dün yaptım 4 kabak. Öğlen yedim, akşam da yiyecektim ki, ıspanak yedim. Kalanı bugün öğlen yerim artık. Akşama da yaparım yenisini, yarininkini de dediğin gibi kavanozlarim.

Gribim geçti ama boğaz ağrısı hala geçmedi.
Sabah kalktığımda ağrıyor.
Bugün de yoğun regl günüm hem boğaz ağrısı hem karın ağrısı koltuktan kalkmak istemiyorum .

o aparat ile hiç sulanmıyor . rende ile mucver yaparken sulanıyor mesela.

Bugün de yoğun regl günüm hem boğaz ağrısı hem karın ağrısı koltuktan kalkmak istemiyorum .
ah kuzum . meyve yiyorsun değil mi. bunu alışkanlık haline getir .
Sabah
400 ml su

Kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
1kk peynir
Form çayı

Müge anlı başlamasını bekliyorum. Başlayınca 1 büyük fincan türk kahvesi ve gunkurusu yerim
afiyet olsun . bu ara konular karışık müge de. kantine indikçe görüyorum programı.

Biri beni erken uyandirabilir mi
ne kadar guzel planin ama sosyal seylere de yer ver yani tv vardi o guzeldi mesela bak
cnim ne guzel demissin ne guzel yazmissin
bugün ketojenik beslenmeye başlıyorum hanımlar

şu an ketojenik beslenen var mı?
ben bi kac gun beslendim.harika bisey hic aclik yok ve bel cevren bari, inceliyor
afiyet olsun dun guzel olmus canimm
Cok gecmis olsun sarfancim.ama.suanda seni kiskandim kahveninal.tv izle

Bu keyfi seviyorum :)

ah kuzum . meyve yiyorsun değil mi. bunu alışkanlık haline getir .

afiyet olsun . bu ara konular karışık müge de. kantine indikçe görüyorum programı.
Bende olayları takip edemiyorum da pek, kahve içerken bakıyorum. Yarım saat bakıp kızın ödevini yapıyoruz, yani cüz öğretiyor ya, evde tekrar yapıyoruz. Sonra hazırla krese bırak gelince de dersin başına oturuyorum

bugün ketojenik beslenmeye başlıyorum hanımlar

şu an ketojenik beslenen var mı?
Hadi başarılar..
Gayettt güzel canım
Ben de aldım çok güzelSalataya bile havucu onunla doğruyorum artık..hem daha şık oluyor
Benimde bugün ve yarın yoğun günümm...Senin de mi yoksa benim gibi immün sistemin düşüyor regl zamanı vitamin takviyesi yap canım kendine ben mesela eskiden sürekli regl olunca boğazım da oluyordu burada da söylemiştim hatırlarsan deposilin vuruluyorum yılda 1-2 defa ve bemixc vitamin alıyorum..

Canım geçen haftadan grip olmuştum ve boğaz ağrısı vardı o devam ediyor canım.
Sana da kolay gelsin geçmiş olsun

ewet biraz daha rahatim haklisin suan siki degil ama saglikli yeyip midemi kucultmeye odaklanicam
Kalk kız uyan sabah oldu huuuu
Aslında benim derdim açlık olmuyor güzel güzel yemekleri görünce dayanamıyorum ama diyetisyen önemli tabiki kontrol eden bir güç oluyor
Tunaydin tunaydin ben guzel yemege de acligida dayanamiyorum
Masallah
Gecmis olsun
Afiyet olsun cinim

Canım geçen haftadan grip olmuştum ve boğaz ağrısı vardı o devam ediyor canım.
Sana da kolay gelsin geçmiş olsun
Anladım canım..sağol..
Ewet sabah kahwaltim ucgen peynir we rafadan yumurta kizin defterime de gun icindeki herseyi ekliyorum sahili yuruyusu arkadasa gittigim kahweyi yaptigim aliswerisi Eki Görüntüle 2545851
Sana da afiyet olsun canım..Güzel gözüküyor..Ama bence ekmeksiz de doyarsın bu kahvaltıyla..' 2 yumurtaylaBana 1 tane bile yetiyor..

Anladım canım..sağol..

Sana da afiyet olsun canım..Güzel gözüküyor..Ama bence ekmeksiz de doyarsın bu kahvaltıyla..' 2 yumurtaylaBana 1 tane bile yetiyor..
Yumurtanin 1 i we ucgen peynir kizimin yukarda yazmistim yanlis anlamayin diye ) ekmegide kepek ekmege cewircem aslinda ne kadar gereksiz ama beynim ekmegi red etmiyor biturlu bide yulaf alim diyorum tok tutuyormus lapalari

Yumurtanin 1 i we ucgen peynir kizimin yukarda yazmistim yanlis anlamayin diye ) ekmegide kepek ekmege cewircem aslinda ne kadar gereksiz ama beynim ekmegi red etmiyor biturlu bide yulaf alim diyorum tok tutuyormus lapalari
Canım kepekli değil, tam.bugday yada çavdar ekmeği al.

Bu kabak detoksu tok tutuyor mu kizlar ben cesaret edemiyorum aclikdan fik die bayiliwerim die

Ewet haklisin diyetisyen ve spor cok onemli ben bi turlu kararli dawranamiyorum aciktigim an gozum gormuyor yani bitabak salata yogurt yicegime 1 ekmek 1 dilim peynir ayakta yeyip cikiyorum suan da okulda toplantidayim sanki herkes gobegime bakio
Ay aynen beni anlatmışsın:)
O ayakta 1-2 dakikada ağzıma tıkıştırdığım şeyler sanki hiç yememişim gibi algılanıyor. Çabucak geliştiği için, sofra kurmadan filan, sanki “aa hiç yemedim” gibi görünüyor. Çünkü eşim bana hep “hani ne yiyorsun ki” diyor. E sen sadece sofrada yediğimi görüyorsun ayakta tıkındığım şeyler hani yok ki oluyor.

Ve evet şu aralar bana da kıyafetler dar gelmeye başladı, herkes bana bakıp kilo almış diyor sanıyorum. Herkes dediğim kadınlar tabii ki:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…