- 31 Ağustos 2012
- 22.208
- 35.435
- 798
O dediğinden denk gelirsen bende alacağım mutlaka.size bir fikir vermek istedim .
jülyen doğrama aparatı aldım cunda dan .
öyle iyi doğruyor ki. ve soyma tarafıda çok başarılı. çok keskin .
2 -3 kabağı julyen doğruyorum .
bol yoğurt . az sarımsak ya da istediğin kadar sarımsak .
karıştır .
kavanozlara koy . dolaba kaldır . benim 3 kavanoz çıkıyor .
her akşam gidince yemeğim yoksa 1 kase yiyorum . 1 dilim ekmek ile. bazen 1 avuç fındık ile. eşim yine fındık kırdı şükür . bitmişti kırılmışlar . mak. aldık . kolay kırılıyor .
1 kavanozdan 2 kase çıkıyor . 6 gün hazır yemek ya da meze ne dersen de. hazır oluyor dolapta.
sürekli yapmak zorunda değilsin .
ve pişirmiyorum . direk çiğ.
o aparat ile hiç sulanmıyor . rende ile mucver yaparken sulanıyor mesela.O dediğinden denk gelirsen bende alacağım mutlaka.
Ben rendelemiyirum kabağı. Çok sulanıyor pişince eziliyor. Ondan artık ince ince doğruyirum baya zaman alıyor. O aparattan olsa daha kolay olur.
Dediğin gibi yapıp dolaba konulduğunda hazır yemek ne güzel.
Dün yaptım 4 kabak. Öğlen yedim, akşam da yiyecektim ki, ıspanak yedim. Kalanı bugün öğlen yerim artık. Akşama da yaparım yenisini, yarininkini de dediğin gibi kavanozlarim.
ah kuzum . meyve yiyorsun değil mi. bunu alışkanlık haline getir .Gribim geçti ama boğaz ağrısı hala geçmedi.
Sabah kalktığımda ağrıyor.
Bugün de yoğun regl günüm hem boğaz ağrısı hem karın ağrısı koltuktan kalkmak istemiyorum .
afiyet olsun . bu ara konular karışık müge de. kantine indikçe görüyorum programı.Sabah
400 ml su
Kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
1kk peynir
Form çayı
Müge anlı başlamasını bekliyorum. Başlayınca 1 büyük fincan türk kahvesi ve gunkurusu yerim
ne kadar guzel planin ama sosyal seylere de yer ver yani tv vardi o guzeldi mesela bakBiri beni erken uyandirabilir mi
cnim ne guzel demissin ne guzel yazmissinCanım diyeti hayatımızdan ayrı düşünmemeliyiz adına diyet değil yaşam şekli sağlıklı beslenme demeliyiz istediğimiz kiloya gelsekte sağlıklı dengeli beslenmeliyiz kafaya takıp ruh sağlığını da bozmamalıyız sen düzenli beslenince kilon kendiliğinden azalacaktır ah bu söylediklerimi birde ben yapabilsem ama benim kendime ayıracak zamanım olmuyor sen o konuda daha rahat olduğunu düşünüyorum
ben bi kac gun beslendim.harika bisey hic aclik yok ve bel cevren bari, inceliyorbugün ketojenik beslenmeye başlıyorum hanımlar
şu an ketojenik beslenen var mı?
afiyet olsun dun guzel olmus canimmDünkü menüm
Oturupta birşey yemedim akşama kadar yediklerim
1 sütlü soğuk kahve
1 sade nescafe
1 Türk kahvesi
2 lokum
1 kibrit kutusu büyüklüğünde şinitzel
2 mandalina
1 fincan yeşil çay
Akşam
1 kase yüksük çorbası
1 parça haşlanmış karnıbahar
2 kaşık yoğurt
Salata
1 fincan menengiç kahvesi
Cok gecmis olsun sarfancim.ama.suanda seni kiskandim kahveninal.tv izleGribim geçti ama boğaz ağrısı hala geçmedi.
Bugün de yoğun regl günüm hem boğaz ağrısı hem karın ağrısı koltuktan kalkmak istemiyorum .
Bu keyfi seviyorum :)ne kadar guzel planin ama sosyal seylere de yer ver yani tv vardi o guzeldi mesela bak
cnim ne guzel demissin ne guzel yazmissin
ben bi kac gun beslendim.harika bisey hic aclik yok ve bel cevren bari, inceliyor
afiyet olsun dun guzel olmus canimm
Cok gecmis olsun sarfancim.ama.suanda seni kiskandim kahveninal.tv izle
Bende olayları takip edemiyorum da pek, kahve içerken bakıyorum. Yarım saat bakıp kızın ödevini yapıyoruz, yani cüz öğretiyor ya, evde tekrar yapıyoruz. Sonra hazırla krese bırak gelince de dersin başına oturuyorumah kuzum . meyve yiyorsun değil mi. bunu alışkanlık haline getir .
afiyet olsun . bu ara konular karışık müge de. kantine indikçe görüyorum programı.
Eki Görüntüle 2545675 Eki Görüntüle 2545676
Ewet kizlar son bir caba gostericem kendi yillik plan ajandami cekmeceden cikardim biraz yazarak ve plan yaparak gidicem insallah bi sonuc alirim bu ayki hedef kilom 72 3 kg werebilirim insallah
Hadi başarılar..bugün ketojenik beslenmeye başlıyorum hanımlar
şu an ketojenik beslenen var mı?
Gayettt güzel canımDünkü menüm
Oturupta birşey yemedim akşama kadar yediklerim
1 sütlü soğuk kahve
1 sade nescafe
1 Türk kahvesi
2 lokum
1 kibrit kutusu büyüklüğünde şinitzel
2 mandalina
1 fincan yeşil çay
Akşam
1 kase yüksük çorbası
1 parça haşlanmış karnıbahar
2 kaşık yoğurt
Salata
1 fincan menengiç kahvesi
Ben de aldım çok güzelsize bir fikir vermek istedim .
jülyen doğrama aparatı aldım cunda dan .
öyle iyi doğruyor ki. ve soyma tarafıda çok başarılı. çok keskin .
2 -3 kabağı julyen doğruyorum .
bol yoğurt . az sarımsak ya da istediğin kadar sarımsak .
karıştır .
kavanozlara koy . dolaba kaldır . benim 3 kavanoz çıkıyor .
her akşam gidince yemeğim yoksa 1 kase yiyorum . 1 dilim ekmek ile. bazen 1 avuç fındık ile. eşim yine fındık kırdı şükür . bitmişti kırılmışlar . mak. aldık . kolay kırılıyor .
1 kavanozdan 2 kase çıkıyor . 6 gün hazır yemek ya da meze ne dersen de. hazır oluyor dolapta.
sürekli yapmak zorunda değilsin .
ve pişirmiyorum . direk çiğ.
Benimde bugün ve yarın yoğun günümm...Senin de mi yoksa benim gibi immün sistemin düşüyor regl zamanı vitamin takviyesi yap canım kendine ben mesela eskiden sürekli regl olunca boğazım da oluyordu burada da söylemiştim hatırlarsan deposilin vuruluyorum yılda 1-2 defa ve bemixc vitamin alıyorum..Gribim geçti ama boğaz ağrısı hala geçmedi.
Canım geçen haftadan grip olmuştum ve boğaz ağrısı vardı o devam ediyor canım.
Hadi başarılar..
Gayettt güzel canım
Ben de aldım çok güzelSalataya bile havucu onunla doğruyorum artık..hem daha şık oluyor
Benimde bugün ve yarın yoğun günümm...Senin de mi yoksa benim gibi immün sistemin düşüyor regl zamanı vitamin takviyesi yap canım kendine ben mesela eskiden sürekli regl olunca boğazım da oluyordu burada da söylemiştim hatırlarsan deposilin vuruluyorum yılda 1-2 defa ve bemixc vitamin alıyorum..
ewet biraz daha rahatim haklisin suan siki degil ama saglikli yeyip midemi kucultmeye odaklanicamCanım diyeti hayatımızdan ayrı düşünmemeliyiz adına diyet değil yaşam şekli sağlıklı beslenme demeliyiz istediğimiz kiloya gelsekte sağlıklı dengeli beslenmeliyiz kafaya takıp ruh sağlığını da bozmamalıyız sen düzenli beslenince kilon kendiliğinden azalacaktır ah bu söylediklerimi birde ben yapabilsem ama benim kendime ayıracak zamanım olmuyor sen o konuda daha rahat olduğunu düşünüyorum
Kalk kız uyan sabah oldu huuuu
Tunaydin tunaydin ben guzel yemege de acligida dayanamiyorumAslında benim derdim açlık olmuyor güzel güzel yemekleri görünce dayanamıyorum ama diyetisyen önemli tabiki kontrol eden bir güç oluyor
Masallahsüpersin kuzum .
haha .
6 da uyanıyorum bu ara.
yediğim tatlılar vs ler . koştururken yakılıyor bence. ondan yiyorum zaten . sabah 8 buçuğa kadar aktifim çünkü. yollardayım . otobuslerdeyim . koşturyorum 2 vasıta arası vs .
Gecmis olsunGribim geçti ama boğaz ağrısı hala geçmedi.
Afiyet olsun cinim
Anladım canım..sağol..Canım geçen haftadan grip olmuştum ve boğaz ağrısı vardı o devam ediyor canım.
Sana da kolay gelsin geçmiş olsun
Sana da afiyet olsun canım..Güzel gözüküyor..Ama bence ekmeksiz de doyarsın bu kahvaltıyla..' 2 yumurtaylaEwet sabah kahwaltim ucgen peynir we rafadan yumurta kizin defterime de gun icindeki herseyi ekliyorum sahili yuruyusu arkadasa gittigim kahweyi yaptigim aliswerisi Eki Görüntüle 2545851
Yumurtanin 1 i we ucgen peynir kizimin yukarda yazmistim yanlis anlamayin diyeAnladım canım..sağol..
Sana da afiyet olsun canım..Güzel gözüküyor..Ama bence ekmeksiz de doyarsın bu kahvaltıyla..' 2 yumurtaylaBana 1 tane bile yetiyor..
Canım kepekli değil, tam.bugday yada çavdar ekmeği al.Yumurtanin 1 i we ucgen peynir kizimin yukarda yazmistim yanlis anlamayin diye) ekmegide kepek ekmege cewircem aslinda ne kadar gereksiz ama beynim ekmegi red etmiyor biturlu bide yulaf alim diyorum tok tutuyormus lapalari
Yulaf beni çok açıktıriyor. Ama çok seviyorum.Yumurtanin 1 i we ucgen peynir kizimin yukarda yazmistim yanlis anlamayin diye) ekmegide kepek ekmege cewircem aslinda ne kadar gereksiz ama beynim ekmegi red etmiyor biturlu bide yulaf alim diyorum tok tutuyormus lapalari
Ay aynen beni anlatmışsın:)Ewet haklisin diyetisyen ve spor cok onemli ben bi turlu kararli dawranamiyorum aciktigim an gozum gormuyor yani bitabak salata yogurt yicegime 1 ekmek 1 dilim peynir ayakta yeyip cikiyorum suan da okulda toplantidayim sanki herkes gobegime bakio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?