Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Yumurtanin 1 i we ucgen peynir kizimin yukarda yazmistim yanlis anlamayin diye ) ekmegide kepek ekmege cewircem aslinda ne kadar gereksiz ama beynim ekmegi red etmiyor biturlu bide yulaf alim diyorum tok tutuyormus lapalari
Yazıyı okumamışım..Ama 2 yumurta yenir ki çok değil..bana fazla geliyor sadece..Ben dukan yaparken çok bıktım yulaf kepeğinden yulafın hiçbir cinsi cazip gelmiyor şuan ama arada krep falan yapıyorum gene de..

Bütün işyeri seni konuşuyordur inan..Kız bırakalım artık şu milleti..Hepimizin ortak hatası başkalarının ne der nasıl görür endişesi..Kendimiz için yapamıyoruz bir şeyi de
O atıştırmalar gözden kaçıyor haklısın daha dikkat etmeli

Bu kabak detoksu tok tutuyor mu kizlar ben cesaret edemiyorum aclikdan fik die bayiliwerim die
Canım porsiyonunu büyük tut yoğurdunu bol tut ben gerçekten acıkmıyorum ama etrafta birsürü güzel yiyecek varken çocuklara birşeyler hazırlarken akşam kocaya güzel güzel tabaklar hazırlarken canım çekiyor detoks kabak tadı veriyor
Sende dene herşey kafada bitiyor

Nane
Limon
Siyezli cawdar ekmegi
Bugday ezmesi
Taze zencefil
Aldim simdi yulaf lapasi yaptim kakao uzerine muz dilimledim cok 1 tatli kasigida bal koydum ay cok nefis oldu yemek olmadigi zaman yiyim ben bundan insallah tok da tutar kabak alamadim markettekiler porsumus cumartesi pazardan alirim artik

Canım muz varsa bala gerek yoktu.
Elma da rendeleyip birlikte pisirebilirsin. O da çok güzel oluyor.

Birde bugun cok samimi ecz. Arkadasima gittim ve dioformin 1000mg oglen tok 1 adet olarak basladim...

Arkadasim bu sekilde kolestorlu yuksek insulin direnci yukseklere ( degerlerime bakti ) bu ilaci basliyorlar sana dr. Diyetle yuruyusle kilonu azaltirsan bunlarda duser die wermedi demek ki ( ama sen ona weremiyorum kilo die geri donmemissin ) kullanabilirsin ben 2 aydir kullaniyorum 4kg da werdim hem sekerimi dengelio hem zayiflamama yardim etti dedi.

Yine bir care kandim we basladim sonucta arkadasim kendi de kullanio bi kutu denesem ne kaybederim die dusundum diger bitki hapi migrenimi tetikledi biliosunuz biraktim da.

Bunlarin hic biri tek basina gecerli yeterli degil biliyorum ;( o yuzden plan programimda degisiklik yok dewam neyde care bulsam nerden destek alsam bilemiyorum yaaa ama 1. Gunum guzel gecio

Yesil mercimek yemegi yanina ne yemem lazim ya esim yesin die barbunyada yaptim iki bakliyat bi aksam da olmaz ne etsem

Yesil mercimek yemegi yanina ne yemem lazim ya esim yesin die barbunyada yaptim iki bakliyat bi aksam da olmaz ne etsem
Yoğurt yiyebilirsin. Salata yiyebilirsin.

Bir de o kadar lezzetli ne yaptın ben anlamadım :) limon bal muz her şeyi karıştırdın mı yoksa listenin başındakileri sadece aldım demek için mi yazdın kafam karıştı

Onlar aldiklarimdi bi alt tarafta sanirim yulaf lapasi yapma tarifidi bayildigim kakao sut bal yulaf uzerine muz nefisti
Eşim tok gelecekmiş.
Kızım da kresten geldi. Vakitsiz bir saatte uyudu. Tek başına yemek yiyorum.
Sebzeli mercimek çorbası ve salata Eki Görüntüle 2545986
Salata ye canım bil.buyuk.kase. ve yogurt
afiyet olsun

Iste beni sadece corba salata doyurmuo ekmege yukleniyorum yada gece acikiyorum ama dediginiz gibi bir marul salatasi yaptim uzerine de bi awuc kadar cikti tawuk kizarttim yagsiz

Canım ben de benzeri ilaca başladım.
Glifor.
İzin öncesi başlamıştım, izinde de devam ettim biraz ama sonra bıraktım.
İlaçla ilgili pko hastaları da kullanıyormuş. Ben adetlerde sikintiliyim , bunu kullandığım ay adetim çok düzeldi.
Bende baslayayim yeniden
Akşamları alayım dedim unutuyorum.

Sana tavsiyem kesinlikle 1000 mg alma birden. Yan etkilerini çok görürsün o zaman.

İlk.hafta 500 al, yani bir hapı ikiye böl. 2. Hafta tam alırsın.

Sana da afiyet olsun canım.
Ben de hiç doymadım, disimin kavuğuna sigmadi hatta, ama akşam bir büyük elma da yerim, acligimi alır.

Ben hiç bilmiyorum yulaf lapasını.
En baştan bana tarif verebilecek kimse var mi:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…