Yazıyı okumamışım..Ama 2 yumurta yenir ki çok değil..bana fazla geliyor sadece..Ben dukan yaparken çok bıktım yulaf kepeğinden yulafın hiçbir cinsi cazip gelmiyor şuanYumurtanin 1 i we ucgen peynir kizimin yukarda yazmistim yanlis anlamayin diye) ekmegide kepek ekmege cewircem aslinda ne kadar gereksiz ama beynim ekmegi red etmiyor biturlu bide yulaf alim diyorum tok tutuyormus lapalari
Bütün işyeri seni konuşuyordur inan..Ay aynen beni anlatmışsın:)
O ayakta 1-2 dakikada ağzıma tıkıştırdığım şeyler sanki hiç yememişim gibi algılanıyor. Çabucak geliştiği için, sofra kurmadan filan, sanki “aa hiç yemedim” gibi görünüyor. Çünkü eşim bana hep “hani ne yiyorsun ki” diyor. E sen sadece sofrada yediğimi görüyorsun ayakta tıkındığım şeyler hani yok ki oluyor.
Ve evet şu aralar bana da kıyafetler dar gelmeye başladı, herkes bana bakıp kilo almış diyor sanıyorum. Herkes dediğim kadınlar tabii ki:)))
Dene canım.Bu kabak detoksu tok tutuyor mu kizlar ben cesaret edemiyorum aclikdan fik die bayiliwerim die
Canım porsiyonunu büyük tut yoğurdunu bol tut ben gerçekten acıkmıyorum ama etrafta birsürü güzel yiyecek varken çocuklara birşeyler hazırlarken akşam kocaya güzel güzel tabaklar hazırlarken canım çekiyor detoks kabak tadı veriyorBu kabak detoksu tok tutuyor mu kizlar ben cesaret edemiyorum aclikdan fik die bayiliwerim die
Afiyetler olsun kuzu..Arkada bilgisayarda yine benim yemeklerimkiymali türlü ve yourtlu kereviz.
Canım muz varsa bala gerek yoktu.Nane
Limon
Siyezli cawdar ekmegi
Bugday ezmesi
Taze zencefil
Aldim simdi yulaf lapasi yaptim kakao uzerine muz dilimledim cok 1 tatli kasigida bal koydum ay cok nefis oldu yemek olmadigi zaman yiyim ben bundan insallah tok da tutar kabak alamadim markettekiler porsumus cumartesi pazardan alirim artik
TimamCanım muz varsa bala gerek yoktu.
Elma da rendeleyip birlikte pisirebilirsin. O da çok güzel oluyor.
ay o tarifi çok görüyorum . ve hiç yapmadımTimamama acayip lezzetli bisi oldu ya walla sabah ogle aksam terim ben bunu mos gibi kakao da kokuyo ya sanki tatli yiosun
Bidee klaweyi dogru kullanabilsemay o tarifi çok görüyorum . ve hiç yapmadım
Yoğurt yiyebilirsin. Salata yiyebilirsin.Yesil mercimek yemegi yanina ne yemem lazim ya esim yesin die barbunyada yaptim iki bakliyat bi aksam da olmaz ne etsem
Salata ye canım bil.buyuk.kase. ve yogurtYesil mercimek yemegi yanina ne yemem lazim ya esim yesin die barbunyada yaptim iki bakliyat bi aksam da olmaz ne etsem
Onlar aldiklarimdi bi alt tarafta sanirim yulaf lapasi yapma tarifidi bayildigim kakao sut bal yulaf uzerine muz nefistiYoğurt yiyebilirsin. Salata yiyebilirsin.
Bir de o kadar lezzetli ne yaptın ben anlamadım :) limon bal muz her şeyi karıştırdın mı yoksa listenin başındakileri sadece aldım demek için mi yazdın kafam karıştı
Eşim tok gelecekmiş.
Kızım da kresten geldi. Vakitsiz bir saatte uyudu. Tek başına yemek yiyorum.
Sebzeli mercimek çorbası ve salata Eki Görüntüle 2545986
afiyet olsunSalata ye canım bil.buyuk.kase. ve yogurt
Canım ben de benzeri ilaca başladım.Birde bugun cok samimi ecz. Arkadasima gittim ve dioformin 1000mg oglen tok 1 adet olarak basladim...
Arkadasim bu sekilde kolestorlu yuksek insulin direnci yukseklere ( degerlerime bakti ) bu ilaci basliyorlar sana dr. Diyetle yuruyusle kilonu azaltirsan bunlarda duser die wermedi demek ki ( ama sen ona weremiyorum kilo die geri donmemissin ) kullanabilirsin ben 2 aydir kullaniyorum 4kg da werdim hem sekerimi dengelio hem zayiflamama yardim etti dedi.
Yine bir care kandim we basladim sonucta arkadasim kendi de kullanio bi kutu denesem ne kaybederim die dusundum diger bitki hapi migrenimi tetikledi biliosunuz biraktim da.
Bunlarin hic biri tek basina gecerli yeterli degil biliyorum ;( o yuzden plan programimda degisiklik yok dewam neyde care bulsam nerden destek alsam bilemiyorum yaaa ama 1. Gunum guzel gecio
Sana da afiyet olsun canım.Onlar aldiklarimdi bi alt tarafta sanirim yulaf lapasi yapma tarifidi bayildigim kakao sut bal yulaf uzerine muz nefisti
afiyet olsun
Iste beni sadece corba salata doyurmuo ekmege yukleniyorum yada gece acikiyorum ama dediginiz gibi bir marul salatasi yaptim uzerine de bi awuc kadar cikti tawuk kizarttim yagsiz
Ben hiç bilmiyorum yulaf lapasını.Onlar aldiklarimdi bi alt tarafta sanirim yulaf lapasi yapma tarifidi bayildigim kakao sut bal yulaf uzerine muz nefisti
afiyet olsun
Iste beni sadece corba salata doyurmuo ekmege yukleniyorum yada gece acikiyorum ama dediginiz gibi bir marul salatasi yaptim uzerine de bi awuc kadar cikti tawuk kizarttim yagsiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?