- 9 Aralık 2016
- 4.040
- 9.392
- 158
İçimden dedim ki bununla nasıl doyuyor o esnada nazarım mı değdi bilmiyorum :)Sana da afiyet olsun canım.
Ben de hiç doymadım, disimin kavuğuna sigmadi hatta, ama akşam bir büyük elma da yerim, acligimi alır.
İçimden dedim ki bununla nasıl doyuyor o esnada nazarım mı değdi bilmiyorum :)
Ben bu akşam 1 kase çorba, 1 kase yoğurt, yarım kase nohut yemeği ve 1 tane yaprak sarması yedim mesela.
Umarım burda bırakırım yeme olayını
Birde bugun cok samimi ecz. Arkadasima gittim ve dioformin 1000mg oglen tok 1 adet olarak basladim...
Arkadasim bu sekilde kolestorlu yuksek insulin direnci yukseklere ( degerlerime bakti ) bu ilaci basliyorlar sana dr. Diyetle yuruyusle kilonu azaltirsan bunlarda duser die wermedi demek ki ( ama sen ona weremiyorum kilo die geri donmemissin ) kullanabilirsin ben 2 aydir kullaniyorum 4kg da werdim hem sekerimi dengelio hem zayiflamama yardim etti dedi.
Yine bir care kandim we basladim sonucta arkadasim kendi de kullanio bi kutu denesem ne kaybederim die dusundum diger bitki hapi migrenimi tetikledi biliosunuz biraktim da.
Bunlarin hic biri tek basina gecerli yeterli degil biliyorum ;( o yuzden plan programimda degisiklik yok dewam neyde care bulsam nerden destek alsam bilemiyorum yaaa ama 1. Gunum guzel gecio
Ben de glukofen kullandım uzun süre banamısın demedi..Herkese yaramıyor yada ben tuhafım..Benimde aile hekimi arkadaşım vermişti..İnşallah size yarar kızlar..Canım ben de benzeri ilaca başladım.
Glifor.
İzin öncesi başlamıştım, izinde de devam ettim biraz ama sonra bıraktım.
İlaçla ilgili pko hastaları da kullanıyormuş. Ben adetlerde sikintiliyim , bunu kullandığım ay adetim çok düzeldi.
Bende baslayayim yeniden
Akşamları alayım dedim unutuyorum.
Sana tavsiyem kesinlikle 1000 mg alma birden. Yan etkilerini çok görürsün o zaman.
İlk.hafta 500 al, yani bir hapı ikiye böl. 2. Hafta tam alırsın.
Nasil yan etkileri war ki biliomusun sen prespektus de cok bisi yazmioCanım ben de benzeri ilaca başladım.
Glifor.
İzin öncesi başlamıştım, izinde de devam ettim biraz ama sonra bıraktım.
İlaçla ilgili pko hastaları da kullanıyormuş. Ben adetlerde sikintiliyim , bunu kullandığım ay adetim çok düzeldi.
Bende baslayayim yeniden
Akşamları alayım dedim unutuyorum.
Sana tavsiyem kesinlikle 1000 mg alma birden. Yan etkilerini çok görürsün o zaman.
İlk.hafta 500 al, yani bir hapı ikiye böl. 2. Hafta tam alırsın.
1 bardak sutBen hiç bilmiyorum yulaf lapasını.
En baştan bana tarif verebilecek kimse var mi:))
Canım ben bir de şöyle yapıyorum.Ben hiç bilmiyorum yulaf lapasını.
En baştan bana tarif verebilecek kimse var mi:))
Pişirecek miyim ocakta?Nasil yan etkileri war ki biliomusun sen prespektus de cok bisi yazmio
1 bardak sut
3 yemek kasigi yulaf
1 tatli kasigi ( ben1yemek kasigi koydijm ) kakao
1tatli kasigi bal
Puding olana kadar karistir
Uzerine 1muz dilimle
Tarif aynen bu
Canım ishal mide bulantısı yapıyormuş.Nasil yan etkileri war ki biliomusun sen prespektus de cok bisi yazmio
1 bardak sut
3 yemek kasigi yulaf
1 tatli kasigi ( ben1yemek kasigi koydijm ) kakao
1tatli kasigi bal
Puding olana kadar karistir
Uzerine 1muz dilimle
Tarif aynen bu
Tamam pişiyormuş:)Canım ben bir de şöyle yapıyorum.
1 bardak süt, 3 YK yulaf, bir elma rendeliyorum birlikte pişiriyorum. Biraz da tarçın çok güzel oluyor.
Yada aynı süt yulaf miktarına yine pişerken 2 hurma doğruyirum. Çok güzel tatlandiriyor
Evet evet pişecekPişirecek miyim ocakta?
Ay hiç bilmiyorum yılların yulaf lapasını iyi mi
Canım ben sıcak seviyorum. Normalde sıcak yeniyor, ama soğuk seven de var.Tamam pişiyormuş:)
Yarın bunu deneyeceğim inşallah.
Peki soğuması mi gerekiyor yemek için? Dolaba atıp ertesi gün filan mi yiyoruz?
Evet canimMuzlu yapınca muz pişmiyor üstüne konuluyor galiba?
ay aynen ben de ketojenik beslenmeye çok benziyormuşum. zorlanmam diye düşündüm ama bazı farklar var.arkadaş besleniyor. öylelikle araştırdım . ben ketojenik besleniyorum bence. beni takipte kal.
ay hakkaten mi, hadi inşallah incelirimben bi kac gun beslendim.harika bisey hic aclik yok ve bel cevren bari, inceliyor
teşekkürler. yeni bir beslenme şekline başlayarak motive oldum.Hadi başarılar..
Ben sadece bikac gun yaotim devamini getremedim her diyet gbi ama cidden etkili cnm isin gario tarafi yaparken bmde hep fistik yiyordumay hakkaten mi, hadi inşallah incelirim
Sanki sewdim bu yan etkiyiCanım ishal mide bulantısı yapıyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?