Ben sadece bikac gun yaotim devamini getremedim her diyet gbi ama cidden etkili cnm isin gario tarafi yaparken bmde hep fistik yiyordumay hakkaten mi, hadi inşallah incelirim
Cnm cok guzel.bir menu olmis hergum daha iyisini yapablirsin makarna da yersin ama su baslarda yeme istersen tok tutmayablir aciktirablir bu yuzden skilablirsin cocuklarin tabaginda kaliyorsa birak kalsim cok guzel olmis afiyet olsunBugün
Sabah
Yarım domates
Yarım salatalık
Bir dilim beyaz peynir
Bir zeytin
Bir dilim kaşar
1 muz
1 sütlü nescafe
Akşam
1 kepçe yüksük çorbası
2 parça haşlanmış karnıbahar
2 kaşık yoğurt
Çok az spagetti
Aynen öyle oldu canım çocuğun tabağında kalmıştı ama onları çöpe dökersem evimin bereketi olmayacağını düşünüyorum israftan çok korkuyorum ama çocukların tabaklarına artık daha az koyuyorum kalsada 1-2 çatal kalıyor onuda yemekte sakınca görmüyorum sanırımBen sadece bikac gun yaotim devamini getremedim her diyet gbi ama cidden etkili cnm isin gario tarafi yaparken bmde hep fistik yiyordum
Cnm cok guzel.bir menu olmis hergum daha iyisini yapablirsin makarna da yersin ama su baslarda yeme istersen tok tutmayablir aciktirablir bu yuzden skilablirsin cocuklarin tabaginda kaliyorsa birak kalsim cok guzel olmis afiyet olsun
Çöpe dökme canım. Ben de hiç kıyamam dökülene. Ben şöyle yapıyorum: eşime yediriyorumAynen öyle oldu canım çocuğun tabağında kalmıştı ama onları çöpe dökersem evimin bereketi olmayacağını düşünüyorum israftan çok korkuyorum ama çocukların tabaklarına artık daha az koyuyorum kalsada 1-2 çatal kalıyor onuda yemekte sakınca görmüyorum sanırım
kiÇöpe dökme canım. Ben de hiç kıyamam dökülene. Ben şöyle yapıyorum: eşime yediriyorumya da hiç erinmiyorum dolaba kaldırıyorum bir sonraki sofrada yiyorum. Çorba filansa geri tencereye döküyorum zaten biz yiyoruz eşimle. Yani yemeyeceksem bir lokma da kalsa yemiyorum ama hiç dökmüyorum da. Bazan çocuğun peşinde yalvar yakar dolaşıp yedirdiğim de oluyor
Canım aynı kilodayiz. Yarışalim kim daha önce 55 olacakBaşlangıç tarihi 18. Ekim 2019
Başlangıç kilo : 61.6
Sarfansarı bak bir günde 1 kilo gitti bile çok başarılıyım
eksiler görünüyor artık canım . tebrikler .Günaydın kızlar..İlk bildirim benden gelsin
Regl 3. gün olmasına rağmen eksi..
rumuz:sersum
diyet:5-2 Diyeti
başlangıç kilo: 88 kg
baş.tarihi:4 Ekim 2019
geçen hafta:88 kg
bu hafta:87,3 kg
fark:-700 gr
yüzde:-%0,795
ilk hedef:79kg
spor:İş yerinde en az 7000 adım
Bugün liste bende 3 e kadar tüm bildirimler gelsin lütfen..Umarım herkes vermiştir..Ben kaçar işte görüşürüz..
Bir kaşığı ben de saymıyorum. Sonuçta bir kase çorbanın içinde bir yemek kaşığı pilav olmuyor mu bazan, onu da saymıyoruz çorba diyip geçiyoruz.ki
Bende kalan bir iki kaşığı yiyorum.
Buraya yazmıyorum bile onu da.
Çünkü israftan kaçmış oluyorum, sevap işlemiş oluyorum, bu kilo yapmaz
hadi inşallah . hedef çok güzel . 70 . süperRumuz : Nnnadal
Geçen hafta : 81,9
Güncel : 81,1
Spor :günlük en az 7000 adım
Hedef :70
Tebrikler. Farketmeden dünün iyi geçmiş bayaBiliyorsunuz normalde listeye girmeyecektim ama dünSafransari beni cesaretlendirdi. Teşekkür ediyorum sarfancığıma
önce dünkü menümü yazayım. Bu arada hep bir gün sonra yazmayı planlıyorum çünkü size yazdıktan sonra gidip bir şeyler yeme ihtimalim var.
sabah
Yarım elma
öğlen
Bir kase çorba
1 kase yoğurt
Yarım dilim esmer ekmek
akşam
1 kase çorba
1 kase yoğurt
Yarım kase nohut yemeği
1 tane yaprak sarma
Yarışalım kızCanım aynı kilodayiz. Yarışalim kim daha önce 55 olacak
ben de hep kalanları yerim . onları yazmayız tabi . çocuklardan kalanlar . illa bırakıyorlar. pilav da olsa ben de yiyorum vallahi kalanı. zaten 1-2 kaşık bi şeeeBir kaşığı ben de saymıyorum. Sonuçta bir kase çorbanın içinde bir yemek kaşığı pilav olmuyor mu bazan, onu da saymıyoruz çorba diyip geçiyoruz.
maşallah yaa. güzel beslenmişsin . az öz . harika.Biliyorsunuz normalde listeye girmeyecektim ama dünSafransari beni cesaretlendirdi. Teşekkür ediyorum sarfancığıma
önce dünkü menümü yazayım. Bu arada hep bir gün sonra yazmayı planlıyorum çünkü size yazdıktan sonra gidip bir şeyler yeme ihtimalim var.
sabah
Yarım elma
öğlen
Bir kase çorba
1 kase yoğurt
Yarım dilim esmer ekmek
akşam
1 kase çorba
1 kase yoğurt
Yarım kase nohut yemeği
1 tane yaprak sarma
Canım ben kaçırdığını günleri yazmıyorum burayaYarışalım kız
Ben senin gibi beslensem ohoo zaten 55 olurdum. Pis boğazım yüzünden böyleyim
Ama bu da güzel bir özellik. Ben abartınca salıyorum toptan. Sonra atın ölümü arpadan oluyorCanım ben kaçırdığını günleri yazmıyorum buraya
Mesela bu hafta 2 kez misafirliğe gittim, ikisinde de akşam oturmasına gün tabağı gibi tabak hazırlanmıştı. 3 çeşit tatlı, 3 çeşit tuzlu felan, hepsi sildim süpürdüm. Bu yaptığım kabak detoksu da ancak onu toparlatiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?