Hatun yüzde nerde..Rumuz : Nnnadal
Geçen hafta : 81,9
Güncel : 81,1
Spor :günlük en az 7000 adım
Hedef :70
Oooo maşallah şekerim güzel öğünler..Böyle devam inşallahBiliyorsunuz normalde listeye girmeyecektim ama dünSafransari beni cesaretlendirdi. Teşekkür ediyorum sarfancığıma
önce dünkü menümü yazayım. Bu arada hep bir gün sonra yazmayı planlıyorum çünkü size yazdıktan sonra gidip bir şeyler yeme ihtimalim var.
sabah
Yarım elma
öğlen
Bir kase çorba
1 kase yoğurt
Yarım dilim esmer ekmek
akşam
1 kase çorba
1 kase yoğurt
Yarım kase nohut yemeği
1 tane yaprak sarma
Afiyet olsun canım..günaydın kızlar .
dün akşam yemeğim .
1 kaşık tiramisu
30 adet fındık
kabak spagaetti
1 dilim ekmek
1 tatlı kaşığı pekmez
1 tatlı kaşığı vişne reçeli
1 bardak türk kahve. şekersiz
4-5 kupa çay
ve yatış
bu sabah kahvaltım .
1 kase havuç salatası .
1 kaşık tiramusu
işe geldim . çay aldım kantinden . 1 paket çubuk kraker . yarım paketi yedim çubuğun .
öğlene kadar acıkırım . o yüzden kavun yerim bir kaç kesme . ve kuru kayısı var . elma var çekmecede. 2 bardak kadar da ayran var . ara öğün bunlar .
öğlen için kabak spagetti . 1 kase daha yoğurt ilave ettim . bol yoğut içinde . yarım kabak kadar vardır . pul biber doldurdum içini. çokkk seviyorum acı.
1 avuç fındık .
Ayy sende de yok yüzde..HımmmmRumuz Sarfansari
Geçen hafta 61.4
Bu hafta 61
Başlangıç kilo: 61
Sağol canım..Bu sefer olacak inşallah..Yavaş yavaş ama istikrarlı olacak öyle hissediyorumeksiler görünüyor artık canım . tebrikler .
Canım nadal öyle yazınca, bende başlangıç bildirimi yapılacak sadece sandım yüzde hesaplamadim.Hatun yüzde nerde..Ben yaptım hadi bu seferlik
Oooo maşallah şekerim güzel öğünler..Böyle devam inşallah
Afiyet olsun canım..
Ayy sende de yok yüzde..HımmmmBen yaptım hadi bu seferlik
Hadi ilk günün hatrına affettim..Canım nadal öyle yazınca, bende başlangıç bildirimi yapılacak sadece sandım yüzde hesaplamadim.
Yanlış arkadaşkurbani oldum affet
Eline sağlık canimmmDuyuru Liste yapma sırası
25 Ekim 2019 A aaadddaaa
1 Kasım 2019BESTEKIZ
8 Kasım 2019 N nnnadal
15 Kasım 2019izole
22 Kasım 2019hayal_hatun
29 Kasım 2019Safransari
6 Aralık 2019 sersum
İlk sayfaya da ekledim unutan bakabilir..Ben perşembeleri hatırlatmaya çalışırım..
Saygılar Mıhtarınız
Canım bu hafta herkesi başlangıç olarak yazacaktın ya o yüzden hesaplamadım yani verilen kısmı dikkate almadan bugünü başlangıç olarak yaz sanırım safranda ondan hesaplamamıştır yada ben öyle anladımHatun yüzde nerde..Ben yaptım hadi bu seferlik
Oooo maşallah şekerim güzel öğünler..Böyle devam inşallah
Afiyet olsun canım..
Ayy sende de yok yüzde..HımmmmBen yaptım hadi bu seferlik
Satışa geldimCanım nadal öyle yazınca, bende başlangıç bildirimi yapılacak sadece sandım yüzde hesaplamadim.
Yanlış arkadaşkurbani oldum affet
Satışa geldim
Yok tatlım geçen hafta yaptık başlangıç..Bu hafta liste..Canım bu hafta herkesi başlangıç olarak yazacaktın ya o yüzden hesaplamadım yani verilen kısmı dikkate almadan bugünü başlangıç olarak yaz sanırım safranda ondan hesaplamamıştır yada ben öyle anladım
Bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu diyeyimSatışa geldim
Sus kız zaten satışa geldim sende ortalığı iyice karıştırmaBana arkadaşını söyle sana kim olduğunu diyeyim
harika bir karar olmuşBiliyorsunuz normalde listeye girmeyecektim ama dünSafransari beni cesaretlendirdi. Teşekkür ediyorum sarfancığıma
önce dünkü menümü yazayım. Bu arada hep bir gün sonra yazmayı planlıyorum çünkü size yazdıktan sonra gidip bir şeyler yeme ihtimalim var.
sabah
Yarım elma
öğlen
Bir kase çorba
1 kase yoğurt
Yarım dilim esmer ekmek
akşam
1 kase çorba
1 kase yoğurt
Yarım kase nohut yemeği
1 tane yaprak sarma
bu daha başlangıç :)hadi inşallah . hedef çok güzel . 70 . süper
Yarışı destekliyorum @Pamuk92 gelsede bizde yarışsakYarışalım kız
Ben senin gibi beslensem ohoo zaten 55 olurdum. Pis boğazım yüzünden böyleyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?